Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:20:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čer! Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala Nč ga grem zbudit, da ga v posteljo zvlečem NOČKO Uh.. naš je preveč obseden, da bi zaspal med fuzbalom... mi že kr v glav piska od navijanja ... pa da bi ga zdejle v postlo spravla - ni šans - mor do konca gledat, ker je to življenjskega pomena . A ja... dobr pančite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:21:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Jaz že ene dva dni zaostajam za kako stran, včeraj mi je uspelo celo za 2 strani. Grozaaaaaaaaaaaaaaa Jaz sem nekako nadoknadila vse, ampak danes pa sem eno stran zadaj capljala. Saj zdaj mi je ratalo. Je kar hudo tole za tiste, ki ne vedo kako se vklopit. Sem se nekako navadila citirat poste in kar klikat. Jih pač ful pade en za drugim. To sem včeraj prakticirala, pa sem bila v še večjem zaostanku Da ne govorim koliko postov je šlo mimo. Še dobro, da ste jih citirale To od sob in najstniškega ravsa, mi je že sedaj slabo. Andraž ima malo večjo in lepšo sobo z balkonom, Alja pa pač obično in že vidim, da bo to kamen spotike Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:21:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat . Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljala Mene pa danes glava ubija. Sem spila že dve kavi pa je še premalo. Nimam pojma kaj je to, da po porodu Maje rabim vsak dan kavo, ker drugače imam takeeeee glavobole za znoret. Pa prej nikoli nisem pila kave. Pritisk je normalen. Mogoče te je začel EMŠO počas šlatat Joke... nimam pojma kaj bi to bilo? Jaz nisem nikoli imela probleme z glavoboli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:21:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čer! Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala Nč ga grem zbudit, da ga v posteljo zvlečem NOČKO Uh.. naš je preveč obseden, da bi zaspal med fuzbalom... mi že kr v glav piska od navijanja ... pa da bi ga zdejle v postlo spravla - ni šans - mor do konca gledat, ker je to življenjskega pomena . A ja... dobr pančite bog ne daj, da bi crknu televizor, bog ne daj ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:21:57
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat . Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljala Sej če bi bil, pomoje neb pomislila na podpiranje ... zgleda, da kidanje snega prihaja za mano .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:22:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:22:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat . Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljala Mene pa danes glava ubija. Sem spila že dve kavi pa je še premalo. Nimam pojma kaj je to, da po porodu Maje rabim vsak dan kavo, ker drugače imam takeeeee glavobole za znoret. Pa prej nikoli nisem pila kave. Pritisk je normalen. Mogoče te je začel EMŠO počas šlatat Joke... nimam pojma kaj bi to bilo? Jaz nisem nikoli imela probleme z glavoboli. Jaz tudi ne do 2. poroda. Sem se preveč hvalila, da ne vem kaj je to glavobol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:22:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat . Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljala Sej če bi bil, pomoje neb pomislila na podpiranje ... zgleda, da kidanje snega prihaja za mano . Jaz sem imela le rahle bolečine v rokah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:22:56
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čer! Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala Nč ga grem zbudit, da ga v posteljo zvlečem NOČKO Uh.. naš je preveč obseden, da bi zaspal med fuzbalom... mi že kr v glav piska od navijanja ... pa da bi ga zdejle v postlo spravla - ni šans - mor do konca gledat, ker je to življenjskega pomena . A ja... dobr pančite bog ne daj, da bi crknu televizor, bog ne daj .... Ko bi vsaj, ko bi vsaj... Sam, da ne bo komp pa modem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:23:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi ne do 2. poroda. Sem se preveč hvalila, da ne vem kaj je to glavobol.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:23:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... 3 enakih ne morem naredit, ker je premalo prostora zaradi stopnic in kopalnice. Če bo sila bomo pa spodaj pregradili. Ali pa bosta kar dva skupaj. Saj 2 punci ali pa 2 fanta bota že preživela skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:23:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje sta pa danes **** in sesil,???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:24:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi ne do 2. poroda. Sem se preveč hvalila, da ne vem kaj je to glavobol. A so tebe migrene pustile na miru?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:25:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:25:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje sta pa danes **** in sesil,??? tebe pa res EMŠP šlata. **** je šla k P, Sesil pa ima mogoče Pilates. Ali je to kak drug dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:25:44
|
|
|
|
špelin@
|
**** je pri dohtarju z Omarjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:25:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:26:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje sta pa danes **** in sesil,??? Sesil je kao gor. ****: Je pa itak ilegalka .... a nima dons ceplenja z Omarjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:26:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čer! Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala Nč ga grem zbudit, da ga v posteljo zvlečem NOČKO Uh.. naš je preveč obseden, da bi zaspal med fuzbalom... mi že kr v glav piska od navijanja ... pa da bi ga zdejle v postlo spravla - ni šans - mor do konca gledat, ker je to življenjskega pomena . A ja... dobr pančite bog ne daj, da bi crknu televizor, bog ne daj .... Ko bi vsaj, ko bi vsaj... Sam, da ne bo komp pa modem ja , nikar si tega ne želi, da res kaj ne vseka v tvoj comp, saj veš to se rado zgodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:26:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi ne do 2. poroda. Sem se preveč hvalila, da ne vem kaj je to glavobol. A so tebe migrene pustile na miru? Žal ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:27:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi ne do 2. poroda. Sem se preveč hvalila, da ne vem kaj je to glavobol. A so tebe migrene pustile na miru? Žal ne Moja mami se jih je rešila, ko je nehala v službo hodit. resno!!! Upam, pa da mene minejo glavoboli, ko bom spet hodila na šiht.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:27:33
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje sta pa danes **** in sesil,??? Sesil je kao gor. ****: Je pa itak ilegalka .... a nima dons ceplenja z Omarjem Ah... itak se vid, da sem čist kaput... sta me že 2 prehitele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:27:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje sta pa danes **** in sesil,??? Sesil je kao gor. ****: Je pa itak ilegalka .... a nima dons ceplenja z Omarjem Ja ob 20h No, saj je verjetno še przgodaj glede na to, da mora v down town
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:28:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje sta pa danes **** in sesil,??? Sesil je kao gor. ****: Je pa itak ilegalka .... a nima dons ceplenja z Omarjem Ja ob 20h No, saj je verjetno še przgodaj glede na to, da mora v down town A ni bilo nekaj govora o polnoči? Ali pa se je to nanašalo na čakanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:28:37
|
|
|
|
valentina2006
|
Estrella*: Za 1 sekundo ... sem te pihnla...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?