špelin@
|
Ah, 9 novih strani... Bom na hitro prebrala. IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: Vsi otroski pulmologi ce ze niso tudi alergologi pa imajo spanovijo z alergologom, ker ogromno pljucnih tezav pri otrocih izvira prav iz alergij... Tako da jaz popolnoma podpiram tvojo odlocitev da pridobis napotnico in takoj k pulmologinji... link sem ti pa itak ze dala. Morda ti bo prihranila veliko let pumpic , predvsem pa ker imajo ventolin, becotid, flexotide zelo hude stranske ,ki se na mojemu sinu ze kazejo... te bo vsaj naucila kako se to varno uporablja...Sicer varno ni nikdar ampak vsaj preudarno potem in res po potrebi uporabljas... Samo ne vem kako bi to bilo pri tako malem otrocku... Vem da je nam zelo pomagala in da sem huda same nase ker sem dovolila pediatrom da so ga leta pacali z ventolinom in flexotidom, becotidom... Sele ko sem zamenjala pediatrinjo je le ta malega takoj poslala k pulmologinji in od takrat je slo potem samo se na bolje pri 10 letih pa se je pumpice prav resil... Bil je pa bolan od 3 meseca, takrat je prvic pristal v bolnici na kisiku... K pUlmologu pa smo sli sele pri njegovih 5 letih... 5 let smo mu dajali pumpice kar tako...kot se je zdelo Pediatrom.. ja sej pomaga sam pa tud skodo naredi... Hotla sem sam povedat da te 100% podpiram da gres tudi k pulmologu...ce ze gredo lahko tako mali otroci. Aja pa se to v zivo se spomnim ko je mali stal pred pulmologinjo in ga je samo pogledala pa dlani je vzela v roke in je rekla ja seveda ima astmo Brez da bi ga sploh poslusala... Sem vprasala kako pa to lahko ze tako vidi pa je rekla po prstkih ...poglejte kako ima nabreklo tukaj pri nohtkih,to je znak da okoncine ne dobijo normalen pretok kisika - vsaj obcasno ne...in pa poglejte njegov prsni kos, je sodcaste oblike, kar pomeni da se plucka ne nafilajo do konca z kisikom... Tega se spomnim kot bi bilo vceraj...pa jaz rada pozabim stvari. Pa 5 let so ga pediatri sopal z ventolinom kar tako na lastno pest... potem ti pa ena zenska v minuti samo pogleda in pove kako in kaj... Seveda ga je potem tudi orenk pregledala poslala na alergo teste in... zdravila 5 let. Ampak dones je fant ze 4 leta brez pumpice in lahko recem da zdrav. Edino kar so zobje utrpeli skodo in pa mal majhen je... Vendar ima spet sreco ker zivi v Egiptu kjer so tako ali tako bolj majhni in je tukaj cist normalen. V Slo. pa je majhen...sem ugotovila letos poleti, da so njegovi vrstniki ze pravi deci... Eh, kaj sem se rzapisala....brez zamere. Ej, vsekakor ga bom peljala k pulmologu!!! S temi stvarmi se ne mislim hecat. Če P ne bo dala napotnice, bomo šli pa samoplačniško. O, kodrana, glej, da boš pokazala kakšno fotko nove kuhinje NARAVA, KAKO LEPO, DA SI SE JAVILA Tebe pa res dooooolgo ni bilo na spregled Vidim, da je Davud en fajn zahteven dečko... IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdele moja mami gleda Hribarja in sem zvedela da sva celo v zlahti.... Zdej pa ne vem a je to dobro al slabo... kasso, za Gašperja, dobro opravita!!! ****, krasne fotke Jeeeeeeej, kak cukr je Omar katy82, za Laro. Smo pa s tabo glede vsega, verjemi, zato kar jamraj, moraš dati iz sebe ****, tudi vidva z Omarjem dobro opravita glede cepljenja danes hijenca, za dober nakup. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A boste delale kaj novoletne voščilnice doma? Kakšne? Letos žal ne Čeprav sem jih prej skroaj vsako leto delala in mi je res žal, da letos ne utegnem... CatJa, a ti pa samo te bombastične torte limaš, nočeš pa nič napisat IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Torej: 20.12.2008 od 18-23h imamo okroglo mizo v KITAJSKA RESTAVRACIJA CESARSKO MESTO HUAN CHENG d.o.o. Estrella*, fino, da je Alja lepo pojedla mya26, škoda, da te ne bo Pol sem itak spregledala, ker je bilo tuuuuuuu mač, ne zamerit
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.11.2008 16:34:59 >
|