Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:26:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ob 20h je res malo pozno, jaz sem mislila ob 18h. To bi bilo dovolj časa. Glede na to, da ta kitajska ni daleč od tebe, je na litijski Jaz sem za. Ker po večerji bom najbrž šla domov in ne naprej žurat (ja, ja, kar valjar na plano ), ker če bo lepo vreme grem potem v nedeljo smučat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker ste me v preteklih dnevih razveselile z fotkami vase okolice in snega vam vracam posnetke kako zdele zgleda pogled iz nasih treh balkonov... Ni kej videt razen ogromno zelenja...pa vseeno. samo spet ne znam naredit tako da sam kliknete... PRVI BALKON: DRUGI BALKON: TRETJI BALKON: PA SE VRT BREZ SNEGA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:28:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pri nas se je pa tak lep sonček naredil, naša Manca pa še kar spi , pa tko rada bi jo ven peljala, ker pravijo, da bo spet cel vikend ta sneg padal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: narava ja ja, kar na seznam me dajte. ob kateri uri pa bo to priblizno?? Ne vem, a kaj predlagaš????Se nisi javila natanko 5m in 3 dni Pa ti si res CIA IN KGB ... kako pa to ves???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:31:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, mi2 z Vidkom sva bla že zunaj na sončku in je blo super. Spoznal je svojo bodočo sošolko in sosedo ob enem. Zdaj pa greva papcat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:32:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz peljem popoldne mojega sina k kirurgu, da kožico dol potegne...me je kar malo strah.... a na suho brez anestetika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:33:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ker ste me v preteklih dnevih razveselile z fotkami vase okolice in snega vam vracam posnetke kako zdele zgleda pogled iz nasih treh balkonov... Ni kej videt razen ogromno zelenja...pa vseeno. Full hude slikice A ti živiš v bloku???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:33:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz peljem popoldne mojega sina k kirurgu, da kožico dol potegne...me je kar malo strah.... Dobro opravita Narava is back , kako lepo te je brati. Davudu, malemu falotku pa sporočam, da naj malo le začne mamico ubogati. Ti ti IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** JANA: evo slikica zate Sem iskala po compu pa nisem nobene stare najdla, so najbrž že na CDju, ker sva comp vmes "čistila", tako da tale je čisto frišna Pri nas je tudi tako lepo sončno vreme, midva pa ne smeva ven . Kaj pa, ko mu pade vročina (zaradi zdravil) bi lahko šla za kakšnih 5 minutk ven?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:33:59
|
|
|
|
barbaw
|
**** saj vem, da ni Slo pa vseeno je ful lepo. Mi smo danes že koristili sončka z vozičkom. Sva bile ene 20 min zunaj, več pa ne upam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz peljem popoldne mojega sina k kirurgu, da kožico dol potegne...me je kar malo strah.... Kam pa? v postojno..pride kirurg 1x tedensko v zd Hotela sem vprasat kater?? Mislim Kirurg? Pa zal ne vem kako to zgleda...vem pa kaj se pol dela...itak ti bo on razlozil ce pa bos rabila kak nasvet pa her I am... Pa za Gasperja :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:34:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: narava ja ja, kar na seznam me dajte. ob kateri uri pa bo to priblizno?? Ne vem, a kaj predlagaš????Se nisi javila natanko 5m in 3 dni Pa ti si res CIA IN KGB ... kako pa to ves??? Temu se reče iznajdljivost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:34:52
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka če nima vročine greš lahko ven, samo ga dobro obleči. Pod 37,5 ni več vročina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:35:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce, kaj boste danes kuhale? Rabin en tak nasvet za nekaj, da bo na hitro pripravljeno, ker ko se bo Manca zbudila, greva ven na sončka, in bo kosilo pač počakalo. Ga bomo že pol kasneje pripravljali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:35:52
|
|
|
|
katy82
|
Evo midve se odpravljava po pikico upam da ne bo preveč joka Narava welcome back ornk dečko je že tale tvoj Davud Večerja jst bi pršla če bi lahko imele tam okoli 18 ure k je moj v nočni pa tud ne bi rada neki pozno ostajala k mam le dobro uro vožnje še pred sabo,če ste za mi je ok drugače pa ni panike bomo pa drugič nadoknadle Čestitke za obmesečnice pa vsem bolančkom Hvala vsem za vzpodbudne besede se mi zadnje cajte zdi da samo jamram tle gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:36:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz peljem popoldne mojega sina k kirurgu, da kožico dol potegne...me je kar malo strah.... Kam pa? v postojno..pride kirurg 1x tedensko v zd Hotela sem vprasat kater?? Mislim Kirurg? Pa zal ne vem kako to zgleda...vem pa kaj se pol dela...itak ti bo on razlozil ce pa bos rabila kak nasvet pa her I am... Pa za Gasperja : Jaz vam tudi pošiljam pika poke. Upam, da ga ne bo fejst bolelo. Mene je tudi tega strah, ampak je kar doma uspelo. Sem mojega poslala, da naj to porihta, ko se je mali kopal in na srečo je šlo. Moja ga pa zdaj kida, ker je dobil žlico pomarančnega soka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:36:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz peljem popoldne mojega sina k kirurgu, da kožico dol potegne...me je kar malo strah.... Dobro opravita Narava is back , kako lepo te je brati. Davudu, malemu falotku pa sporočam, da naj malo le začne mamico ubogati. Ti ti IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** JANA: evo slikica zate Sem iskala po compu pa nisem nobene stare najdla, so najbrž že na CDju, ker sva comp vmes "čistila", tako da tale je čisto frišna Pri nas je tudi tako lepo sončno vreme, midva pa ne smeva ven . Kaj pa, ko mu pade vročina (zaradi zdravil) bi lahko šla za kakšnih 5 minutk ven? Nov avtar Anitka, dokler ne pade vročina vsaj za kak dan, jaz ne bi hodila ven. Ti daj malega v drug prostor, vejst prezrači in ga daj potem v prezračen prostor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:37:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Ker ste me v preteklih dnevih razveselile z fotkami vase okolice in snega vam vracam posnetke kako zdele zgleda pogled iz nasih treh balkonov... Ni kej videt razen ogromno zelenja...pa vseeno. Full hude slikice A ti živiš v bloku??? jup... v bloku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:37:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo midve se odpravljava po pikico upam da ne bo preveč joka Narava welcome back ornk dečko je že tale tvoj Davud Večerja jst bi pršla če bi lahko imele tam okoli 18 ure k je moj v nočni pa tud ne bi rada neki pozno ostajala k mam le dobro uro vožnje še pred sabo,če ste za mi je ok drugače pa ni panike bomo pa drugič nadoknadle Čestitke za obmesečnice pa vsem bolančkom Hvala vsem za vzpodbudne besede se mi zadnje cajte zdi da samo jamram tle gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:38:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo midve se odpravljava po pikico upam da ne bo preveč joka Dobro opravita Večerja jst bi pršla če bi lahko imele tam okoli 18 ure k je moj v nočni pa tud ne bi rada neki pozno ostajala k mam le dobro uro vožnje še pred sabo,če ste za mi je ok drugače pa ni panike bomo pa drugič nadoknadle Punce, a se zmenmo pol res za ob 18.uri, mislim, da bo udeležba veliko večja!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:39:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas je tudi tako lepo sončno vreme, midva pa ne smeva ven . Kaj pa, ko mu pade vročina (zaradi zdravil) bi lahko šla za kakšnih 5 minutk ven? Če nima vročine, ker mu jo zbijaš pa ni dobro da hodiš ven. sem mogla it še enkrat prebrat, kaj si napisala. Da ti ne bi kake bedarije svetovala. Ko bosta čisto brez lahko gresta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:39:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce, kaj boste danes kuhale? Rabin en tak nasvet za nekaj, da bo na hitro pripravljeno, ker ko se bo Manca zbudila, greva ven na sončka, in bo kosilo pač počakalo. Ga bomo že pol kasneje pripravljali špinača, pire,hrenavke makaronflajš štruklji(če imaš zmrznjene) njoke v smetanovo gorgonzolni omaki +piščančji zrezek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:39:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Full hude slikice A ti živiš v bloku??? jup... v bloku. Jz sm bla pa 100% prepričana, da v hiši, pa ne vem zakaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo midve se odpravljava po pikico upam da ne bo preveč joka Narava welcome back ornk dečko je že tale tvoj Davud Večerja jst bi pršla če bi lahko imele tam okoli 18 ure k je moj v nočni pa tud ne bi rada neki pozno ostajala k mam le dobro uro vožnje še pred sabo,če ste za mi je ok drugače pa ni panike bomo pa drugič nadoknadle Čestitke za obmesečnice pa vsem bolančkom Hvala vsem za vzpodbudne besede se mi zadnje cajte zdi da samo jamram tle gor Pa kaj ce jamras... jaz tud . komu pa cem jamrat... Pa mi imamo tud cepljenje dones.. samo pri nas imajo zastarela cepiva in imamo obvezno reakcijo pol... No da dobro opravita:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:41:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka če nima vročine greš lahko ven, samo ga dobro obleči. Pod 37,5 ni več vročina. O hvala za odgovor. Torej bova šla malce na zrak, dokler mu spet ne naraste.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 12:41:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špinača, pire,hrenavke -špinače ne je ne moj dragi, ne jaz makaronflajš zmanjkalo faširanega mesa štruklji(če imaš zmrznjene) -ni na zalogi njoke v smetanovo gorgonzolni omaki +piščančji zrezek to bo današnje kosilo!!! Hvala Estrella!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?