Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 10:56:48
|
|
|
|
petrap
|
hvala vam za spodbudne besede...itak bo bolš, če pa ne, bomo pa nardil da bo...ma ga je prou žalostno gledat mojga, k včasih je šel tko rad v službo, zdaj mu je pa prou muka...sicer se ostali med seboj super razumejo...bo že... mah jaz tko komaj čakam prihod naše štruce...danes bom šla mogoče še kaj pogledat v bc, če bom kaj najdla...ker danes je spet akcija in dobiš bone, če kupiš nad 50eur...morm pa kupit banjico pa stojalo, pa posodico za umivanje...pa kak un set k je glavniček pa to...bom vidla, če se mi bo dal it... aja pa vidm, da je v HM neka akcija s temi majčkami pa modrčki...rabm!!! tko da bi blo dobro it mal pogledat...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 10:58:27
|
|
|
|
claud
|
Shuka----uživajte na pregledu!!!!!!! Majchy--kako si? men tok ni dons za laboratorij-kr vem da me bo cel dan lulat pa bom na wc hodila, tm pa ne bom mogla zihr čist zmeri je tko...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:03:02
|
|
|
|
Čebel@
|
shuka-uživejta petra....kar malo zapravli,za dušo.....ne sikeri se za tvojga-se bojo že pokomendiral claud......malo sem polomljena ker nekako ne najdem prave poze v postelji,drgač sem pa super že zato ker tko sonček sveti......glede wc-ja je pa vedno tko.....enkrat sem jaz takoj ko sem ustala šla v laboratorij(sva blizu doma) in sem med potjo govorila po telefonu z mami in me je vprašala zakaj sem tok zadihana,pa sem rekla da šibam v laboratorij na wc in me je res full tiščalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:09:45
|
|
|
|
claud
|
majchy- jst bi tud tko nardila, sam it LJ do domžal pa ne bom tko mogla zdržat Enkrat vem da me je prej ful lulat, pol pa ni šlo, tko da sm se po ZD pol ure sprehajala pa uno vodo tankala....za crknt.... Jst tud dons nism najdla položaja....tko na boku me fula začne noga desna bolet in tko kot da bom mravljince dubla.... Pa en vlažilec zraka morva kupt....včer sm cel večer kašljala-kr tko mal za brez veze...tko da pomoje da je ful suh zrak zdj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:10:31
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene, vidim, da imate nekatere bubane otročke. da se čimprej pozdravijo. Katjuša - vse naj naj za god. Prekrasno darilo Claud - jaz moram dati vodo v ponedeljek. In že zdaj razmišljam o tem, ker nazadnje ni in ni šlo. Pa še fuuul ljudi me je čakalo v vrsti in mencalo, jaz pa nisem mogla spustiti niti kapljice, no dve kapljici sta na koncu bili. Drugače sem pa nonstop na stranišču Jaz sem si že tudi vse papirje stiskala. 2. decembra naj bi dobila PDP, 5. decembra imam plačo, tako da bom papirje začela urejati nekje po 5. decembru, če bom utegnila, drugače pa po 11. 12.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:12:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- jst bi tud tko nardila, sam it LJ do domžal pa ne bom tko mogla zdržat Enkrat vem da me je prej ful lulat, pol pa ni šlo, tko da sm se po ZD pol ure sprehajala pa uno vodo tankala....za crknt.... Jst tud dons nism najdla položaja....tko na boku me fula začne noga desna bolet in tko kot da bom mravljince dubla.... Pa en vlažilec zraka morva kupt....včer sm cel večer kašljala-kr tko mal za brez veze...tko da pomoje da je ful suh zrak zdj... ja iz lj bi bila to malo huda preiskušnja za mehur jaz na katero koli stran sem se obrnila me je žokal,pa še moj je spet full smrčov in sem ga celo noč napiz.evala .....ja verjetno da imata zaradi kurjave suh zrak-midva vsak drug dan uklopiva vlažilec in je full boljše
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:12:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Shuka----uživajte na pregledu!!!!!!! Majchy--kako si? men tok ni dons za laboratorij-kr vem da me bo cel dan lulat pa bom na wc hodila, tm pa ne bom mogla zihr čist zmeri je tko... prej k greš od doma se fino napij.... sicer pa v nosečnosti je lažje k mali skačejo po mehurju.... men se je zadnič zgodil da je bil lonček ful poln pa sem hotla mal odlit in sem bla mal štorasta pa sem lonček kor čist spraznla blo je not gih tolk da je bil podn pkrit.... pa je blo dost sem vpršala sestro če je dost sme povedala da sem polila (čeprav nisme polila pa kaj nej razlagam da ne znam mal odlit )
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:15:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Shuka----uživajte na pregledu!!!!!!! Majchy--kako si? men tok ni dons za laboratorij-kr vem da me bo cel dan lulat pa bom na wc hodila, tm pa ne bom mogla zihr čist zmeri je tko... prej k greš od doma se fino napij.... sicer pa v nosečnosti je lažje k mali skačejo po mehurju.... men se je zadnič zgodil da je bil lonček ful poln pa sem hotla mal odlit in sem bla mal štorasta pa sem lonček kor čist spraznla blo je not gih tolk da je bil podn pkrit.... pa je blo dost sem vpršala sestro če je dost sme povedala da sem polila (čeprav nisme polila pa kaj nej razlagam da ne znam mal odlit )
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:18:49
|
|
|
|
petrap
|
sem se zdaj nasmejala tem vašim zgodbam z dajanjem vode...jaz pa nekak nimam problema..lulam lahko kadar koli ..zdaj k sem noseča...drugače pa jaz ko grem od doma grem lulat, pol pa preden pridem do tja in sem na vrsti, se mi lepo spet fino mudi...tko da ni problemou men pa upoštevajo sam še novembrsko plačo, ker mam PDP na začetku februarja...no saj mi čist odgovarja...ker bom decembra tud mal na bolniški, zdaj k sem se odločila, da še prej končam kot sicer...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:19:44
|
|
|
|
claud
|
katjuša- ti pa si ja... ja sj se vedno ful napijem preden grem od doma, sam kaj k takrat ko ni treba to šele čez 1 uro ali več do dol pride majchy-ja kurjava pa mrzu zrak pol je pa verjetn tko...k me kr tko dušit začne.....bo treba res kupt pa ne vem če bo znesl s časom dons....tok vsega da ma dan premal ur.... timy-s kje si si pa papirje stiskala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:21:36
|
|
|
|
petrap
|
claud - papirji so pod seznamom februarčic..obrazci mislm
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:22:44
|
|
|
|
Katjusa
|
OK zdej sem se pa sama sebi nasmejala k sem prebrala kaj sem vam napisala oz sem brala kot da to nisem jst pisala in da se to ni men zgodil sam je res smešno so mi kr solze v oči stople...... jst še nimam nič za papirje 8.12 ma pregled in bom verjetno dobla potrdilo pol bomo pa rihtal.... za plače mi pa ni treba skrbet k je nimam tak da bom kr lepo tist starševski dodatek dobla k mi pripada.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:23:05
|
|
|
|
claud
|
Ma jst sploh ne vem kaj vse morm zrihtat glede papirjev-ker mam status študenta...tko da bolniško ne.... neki kar vam zaposlenim en dodatek pripada, men ne pripada....je pa tud en dodatek, za študentke pa brezposelne.....ma pojma nimam...sam vem da me bojo pošiljal z enga konca na druzga...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:25:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ma jst sploh ne vem kaj vse morm zrihtat glede papirjev-ker mam status študenta...tko da bolniško ne.... neki kar vam zaposlenim en dodatek pripada, men ne pripada....je pa tud en dodatek, za študentke pa brezposelne.....ma pojma nimam...sam vem da me bojo pošiljal z enga konca na druzga... jst sem tud v 1. mela status.... mislim sam da rabiš potrdilo o šolanju pol boš pa vs ena zavodu rihtala sma obrazce daš izpolnjene dobla boš pa tko k jst k sem na zavodu starševski dodatek...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:26:39
|
|
|
|
claud
|
katjusa-hvala!! in ta dodatek je dobrih 100evrov al kok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:28:26
|
|
|
|
Čebel@
|
claud ja po moje res da si umislita vlažilec-ni nujno danes je pa dobro čimprej da boš lažje spala papirji.......jaz bom 2.12.dobila potrdilo o pdp-ju potem bom pa printala pa letala okoli......bo pa ziher trajalo da mi v službi vse potrdijo ker si zmeri vzamejo čas za take zadeve
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:28:35
|
|
|
|
petrap
|
calud mislm, da je blo nazadnje nekih 181 eur..nism pa zihr
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:32:33
|
|
|
|
claud
|
OOoo bogato mogoče ravno za plenice ane Sj mi je kr mal smešno že tole z našo državo in vsem skup....najbolš da se v izolo preselim, k baje da da občina dobro enkratno pomoč pr nas ne dajo pa nič!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:33:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud OOoo bogato mogoče ravno za plenice ane Sj mi je kr mal smešno že tole z našo državo in vsem skup....najbolš da se v izolo preselim, k baje da da občina dobro enkratno pomoč pr nas ne dajo pa nič! a ljublana nič ne da?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:36:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjusa-hvala!! in ta dodatek je dobrih 100evrov al kok takrat k sem jst bla 2 lati nazaj je bil 170€ oz 41000 sit zdej je pa bojda več
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:37:54
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Ja, vse papirje sem že oddala (2x vlogo S1/1 in 2x prilogo S-1 + potrdilo o PDP-ju)... balonchy A veš da meni pa je na csd.ju točno zračunala 60 dni do mojega pdp.ja in mi rekla da pred tem datumom nemorem prinest. Pa še neki,napisala si da si oddala že dve vlogi a misliš tudi zaočetovski tudi?ker jaz sem našo soc. delavko razumela da tisto drugo vlogo za očetovski mož izpolne v službi ko rodim in pol nese,ali sem jo jaz slabo razumela? No, jaz sem pa oddala več k 60 dni od PDP-ja... In tut za očetovskega sem oddala. Samo, ko se naša bebica rodi sporočiva še par podatkov in to je to. V službi so mu pa samo izpolnili plače od okt. 07 do okt. 08... Tisto vlogo pa v službi ni treba nič potrjevat. Vpišeš samo osebne podatke, in kdaj boš karkol koristil...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:38:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud katjusa-hvala!! in ta dodatek je dobrih 100evrov al kok takrat k sem jst bla 2 lati nazaj je bil 170€ oz 41000 sit zdej je pa bojda več evo 188,90€ http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp upam da se še kej dvigne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:41:07
|
|
|
|
claud
|
majchy- ljubljana da ravno tok k domžale-0!! je pa ena kolegica domžalskemu županu pismo poslala zakaj nč ne da, pa je reku da živimo v nadstandardu ne vem kje je to prebral.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:42:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- ljubljana da ravno tok k domžale-0!! je pa ena kolegica domžalskemu županu pismo poslala zakaj nč ne da, pa je reku da živimo v nadstandardu ne vem kje je to prebral..... sebe je mislu kriza najprej ljudi fehtaš za glasove pol si pa v nadstandardu pa ti ni mar za mlade družine
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 11:43:34
|
|
|
|
claud
|
Sam ta starševski dodatek se pa uveljavlja šele 30 dni pred pdp ne 60 dni.....to bomo kr naprej tm visel na socialni pol....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?