Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:52:45
|
|
|
|
gigi1
|
Podganca hit povej kakšne štunfe in kje si jih kupla? Sva s Pijo obe čist ubrisani na štunfe Zadnjič sem celo na idejo prišla, da bi prostostoječe oblekla. K mamo tak tekoči trak na GK. Pa preden štunfe nazaj oblečem, pa črte namontiram na gliho... Bi bilo bolj praktično. Sam za G verjetno neprijetno
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.11.2008 22:54:21 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:53:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Podganca si je pa za jutri naštimala ful hudo garderobo. Moram malo konkurirat naši mišmiš. Taka je pač ta mišja zalega... Ja kaj se pa smatra pod ful hudo garderobo in pod je*bo*zovno? Da se vem opredelit? čaki, a tebe sedaj zanima razlika med hudo in jebozovno?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:54:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca hit povej kakšne štunfe in kje si jih kupla? Sva s Pijo obe čist ubrisani na štunfe Zadnjič sem celo na idejo prišla, da bi prostostoječe oblekla. K mamo tak tekoči trak na GK. Pa preden štunfe nazaj oblečem, pa črte namontiram na gliho... Bi bilo bolj praktično. Sam za G verjeno neprijetno še dobro, da si me opomnila na to majhno podrobnost, da res ne bi v kakšnim samostoječkah uletela k dr. D na dildo kamero
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:55:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca hit povej kakšne štunfe in kje si jih kupla? Sva s Pijo obe čist ubrisani na štunfe Zadnjič sem celo na idejo prišla, da bi prostostoječe oblekla. K mamo tak tekoči trak na GK. Pa preden štunfe nazaj oblečem, pa črte namontiram na gliho... Bi bilo bolj praktično. Sam za G verjeno neprijetno še dobro, da si me opomnila na to majhno podrobnost, da res ne bi v kakšnim samostoječkah uletela k dr. D na dildo kamero Sam enim pa ful hitro rata vn pridet iz kabince . A misliš, da so prišle na isto idejo?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:56:19
|
|
|
|
miska73
|
Žiži štunfi so taki, da imajo črno-sive vzdolžne neenakomerne riže. Pa kr debeli so 60 ali 80 denski. Kupla pa sem jih na eni akciji, pa jih več nimajo.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:57:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca hit povej kakšne štunfe in kje si jih kupla? Sva s Pijo obe čist ubrisani na štunfe Zadnjič sem celo na idejo prišla, da bi prostostoječe oblekla. K mamo tak tekoči trak na GK. Pa preden štunfe nazaj oblečem, pa črte namontiram na gliho... Bi bilo bolj praktično. Sam za G verjeno neprijetno še dobro, da si me opomnila na to majhno podrobnost, da res ne bi v kakšnim samostoječkah uletela k dr. D na dildo kamero Sam enim pa ful hitro rata vn pridet iz kabince . A misliš, da so prišle na isto idejo? mogoče so bile pa prej pri Rešu, pa so zamenjale center. Te so že natrenirane na hitro slačenje in troskok
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:57:57
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži štunfi so taki, da imajo črno-sive vzdolžne neenakomerne riže. Pa kr debeli so 60 ali 80 denski. Kupla pa sem jih na eni akciji, pa jih več nimajo. Le glej, da jih ne boš na hitro slačila in oblačila. Jih ne boš več na gliho spravla. Jst sem šla 1x iz kabine s čist zarotiranimi. Pol sem mogla pa na WC ponovit vajo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:58:50
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis mogoče so bile pa prej pri Rešu, pa so zamenjale center. Te so že natrenirane na hitro slačenje in troskok Te troskoki me pa zmer v smeh spravijo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:58:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži štunfi so taki, da imajo črno-sive vzdolžne neenakomerne riže. Pa kr debeli so 60 ali 80 denski. Kupla pa sem jih na eni akciji, pa jih več nimajo. OK, ker je mismis malo smotan in ne ve, kaj so to riže??? na štunfih, prosim jutri eno slikico teh rižev. Mislim, ker jaz imam riž na štunfih samo, kadar falim usta in mi hrana pade v naročje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 22:59:17
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca hit povej kakšne štunfe in kje si jih kupla? Sva s Pijo obe čist ubrisani na štunfe Zadnjič sem celo na idejo prišla, da bi prostostoječe oblekla. K mamo tak tekoči trak na GK. Pa preden štunfe nazaj oblečem, pa črte namontiram na gliho... Bi bilo bolj praktično. Sam za G verjeno neprijetno še dobro, da si me opomnila na to majhno podrobnost, da res ne bi v kakšnim samostoječkah uletela k dr. D na dildo kamero Sam enim pa ful hitro rata vn pridet iz kabince . A misliš, da so prišle na isto idejo? Ej samo to tudi mene zanima, kako nektere tko na hitro vse nazaj namontirajo. Jst porabim vedno preveč časa. Sem že razmišljala, da si sploh nebi oblekla štunfov v kabinci, ampak šla potem na WC in jih tam v miru namontirala. Drgač pa si zamišljaš. Si namontriraš samostoječe štunfe, pa bleščice... potem pa notri ženska G.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:00:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži štunfi so taki, da imajo črno-sive vzdolžne neenakomerne riže. Pa kr debeli so 60 ali 80 denski. Kupla pa sem jih na eni akciji, pa jih več nimajo. OK, ker je mismis malo smotan in ne ve, kaj so to riže??? na štunfih, prosim jutri eno slikico teh rižev. Mislim, ker jaz imam riž na štunfih samo, kadar falim usta in mi hrana pade v naročje riža=črta
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:01:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca hit povej kakšne štunfe in kje si jih kupla? Sva s Pijo obe čist ubrisani na štunfe Zadnjič sem celo na idejo prišla, da bi prostostoječe oblekla. K mamo tak tekoči trak na GK. Pa preden štunfe nazaj oblečem, pa črte namontiram na gliho... Bi bilo bolj praktično. Sam za G verjeno neprijetno še dobro, da si me opomnila na to majhno podrobnost, da res ne bi v kakšnim samostoječkah uletela k dr. D na dildo kamero Sam enim pa ful hitro rata vn pridet iz kabince . A misliš, da so prišle na isto idejo? Ej samo to tudi mene zanima, kako nektere tko na hitro vse nazaj namontirajo. Jst porabim vedno preveč časa. Sem že razmišljala, da si sploh nebi oblekla štunfov v kabinci, ampak šla potem na WC in jih tam v miru namontirala. Drgač pa si zamišljaš. Si namontriraš samostoječe štunfe, pa bleščice... potem pa notri ženska G. zakaj pa ne, sigurno tudi ženska G raje vidi tako, ki je urejena in ima bleščice (kar vsaj priča o čistosti svetega mesta), ko pa eno zanemarjeno z neobritnimi nogami.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:02:11
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ej samo to tudi mene zanima, kako nektere tko na hitro vse nazaj namontirajo. Jst porabim vedno preveč časa. Sem že razmišljala, da si sploh nebi oblekla štunfov v kabinci, ampak šla potem na WC in jih tam v miru namontirala. Drgač pa si zamišljaš. Si namontriraš samostoječe štunfe, pa bleščice... potem pa notri ženska G. To se nam ne more zgodit, ker imamo napisano kdaj kdo dela Bi blo pa smeha (s strani ženske G mislim). Ja men se redno dogaja, da bi mogla že druga v kabino, ko jaz še zmer štunfe oblačim. Poleti je lažje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:02:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži štunfi so taki, da imajo črno-sive vzdolžne neenakomerne riže. Pa kr debeli so 60 ali 80 denski. Kupla pa sem jih na eni akciji, pa jih več nimajo. OK, ker je mismis malo smotan in ne ve, kaj so to riže??? na štunfih, prosim jutri eno slikico teh rižev. Mislim, ker jaz imam riž na štunfih samo, kadar falim usta in mi hrana pade v naročje riža=črta aha, hvala za tale kratki kurz štunfomatike. Jaz imam tudi ene črno-sive, ampak se siva barva prepleta spiralno okoli noge, kot kakšna kača ovita okoli noge
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:03:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži štunfi so taki, da imajo črno-sive vzdolžne neenakomerne riže. Pa kr debeli so 60 ali 80 denski. Kupla pa sem jih na eni akciji, pa jih več nimajo. OK, ker je mismis malo smotan in ne ve, kaj so to riže??? na štunfih, prosim jutri eno slikico teh rižev. Mislim, ker jaz imam riž na štunfih samo, kadar falim usta in mi hrana pade v naročje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:04:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ej samo to tudi mene zanima, kako nektere tko na hitro vse nazaj namontirajo. Jst porabim vedno preveč časa. Sem že razmišljala, da si sploh nebi oblekla štunfov v kabinci, ampak šla potem na WC in jih tam v miru namontirala. Drgač pa si zamišljaš. Si namontriraš samostoječe štunfe, pa bleščice... potem pa notri ženska G. To se nam ne more zgodit, ker imamo napisano kdaj kdo dela Bi blo pa smeha (s strani ženske G mislim). Ja men se redno dogaja, da bi mogla že druga v kabino, ko jaz še zmer štunfe oblačim. Poleti je lažje saj res, kdo nam bo pa priskrbel nov urnik za mesec januar
< Sporočilo je popravil mismis -- 25.11.2008 23:05:02 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:07:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis saj res, kdo nam bo pa priskrbel nov urnik za mesec januar MLINČKA ko bo šla srčke gledat . Pa smo jo določili
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:08:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis saj res, kdo nam bo pa priskrbel nov urnik za mesec januar MLINČKA ko bo šla srčke gledat . Pa smo jo določili ok, upam samo, da se bo javila kaj pred ponedeljkom, da bo videla, kakšno nalogo smo ji dodelili.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:11:12
|
|
|
|
gigi1
|
Jo bomo že najdli pred ponedeljkom . Bo šel Mlinček zraven s fotoaparatom pa vrata pofotkal
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:12:19
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Podganca si je pa za jutri naštimala ful hudo garderobo. Moram malo konkurirat naši mišmiš. Taka je pač ta mišja zalega... Ja kaj se pa smatra pod ful hudo garderobo in pod je*bo*zovno? Da se vem opredelit? čaki, a tebe sedaj zanima razlika med hudo in jebozovno? Ja neki tazga pa da se pol opredelim glede mojga stila oblačenja . Če nisem slučajno čist autsaider
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:15:03
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Obi ja kdaj morš pa dobit,a si jo že? že, v nedeljo se je začelo bol na izi in rjavkasto, včerej je blo pa že rdeče....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:17:07
|
|
|
|
mismis
|
OK ženske moje ta najbolj čvekaste, mismis mora iti spati, jutri me čaka naporen dan v službi, pa še kužon bo zahteval svojo pozornost s sprehodi in crkljanjem. Zvečer pa tako naš domov pride, pa bomo to malo otroke ata na mamo delali se mi zdi, da se mi približuje ovulacija. Lahko noč vsem skupaj, pa eno bolho za pomoč, se tipkamo jutri.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:20:15
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Obi ja kdaj morš pa dobit,a si jo že? že, v nedeljo se je začelo bol na izi in rjavkasto, včerej je blo pa že rdeče.... Ja smola no , ampak nikoli se ne ve mogoče ima pa Božiček presenečenje zate
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:20:26
|
|
|
|
gigi1
|
Me je ven zabrisalo Nočka Miška. Žižek gre tu spat. Nočko pupe in Kruce
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 23:21:43
|
|
|
|
miska73
|
Jst grem tudi ninat. Sladke sanje želim vsem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?