Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila kaj ste ji pa nardile, a ste jo teple pa tut moreš vse povedat no ups zdej je kar je
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:50
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ej, sam jaz sem Samsi napisala na 4 delu, da čakamo povzetek. Matr bo pobuljila. Ji bom dala en dober zajtrk za začetek pa kavo. lumpa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica oujeaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
tak naprej pa vas pustim same, lepo pridite do novega dela, pa pridem spet pomagat ko boste blizu 200. (čez kako leto ) papa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. Spet sem se začela naglas smejat, pa me moj sprašuje kaj je tako smešnega, pa mu nečem nič povedat. Jaz moram lulat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
smo že skoraj na cilju
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:54:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo jaz tud ne, sploh ker so meni pisani na kožo - sadjeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. Spet sem se začela naglas smejat, pa me moj sprašuje kaj je tako smešnega, pa mu nečem nič povedat. Jaz moram lulat. da ne boš spet predolgo hodila, ker boš novi del zamudila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo Ne smem se več smejat.Vsaj tako naglas.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:14
|
|
|
|
RMRM
|
lunica, lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo jaz tud ne, sploh ker so meni pisani na kožo - sadjeeeeeeeeeeeeeeee Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, pa take kremaste kave, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. .....meni bo uslo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
no katera bo prva na 200
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:05
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo tele samsini zajtrki so mnjami
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:22
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. pri nas jih je Kleopatra tako pridno jedla, da ji je Samsa začela že večerje kuhat, a ne Kleo, si bla to ti?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 tak naprej pa vas pustim same, lepo pridite do novega dela, pa pridem spet pomagat ko boste blizu 200. (čez kako leto ) papa Nekam znano mi to zveni. Le kje sem to že slišala? Sej če ne prej bom pa jaz mal k vam pokukala ko boste proti koncu, pa se bova spet vidli, razen seveda na ZS.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res so mnjaaaaaaaaaaam moram nehat razmišljat o njih, da ne bom še lačna ratala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajmo dajmo,.........mene lulat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:02
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no katera bo prva na 200 a smo že skor na cilju
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
no katera bo prva na 200 Ninny, ti si danes že toliko postov prilimala, da bi lahko kar ti,....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. pri nas jih je Kleopatra tako pridno jedla, da ji je Samsa začela že večerje kuhat, a ne Kleo, si bla to ti?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. pri nas jih je Kleopatra tako pridno jedla, da ji je Samsa začela že večerje kuhat, a ne Kleo, si bla to ti? pa to ne moreš verjet no.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:51
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dajmo dajmo,.........mene lulat še mal potrp
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, danes sem pa res rekord o številu postov naredila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?