Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Karl ga pa res pihne
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, še te 4 strani pa bomo naklofale danes, ne? ja,potem pa grem jaz spat Pa misliš da boš lahko? Mislim tko no, se ne boš sekirala kaj vse smo napisale tačas, ko si šla v posteljo? ti povem da bom danes še sanjala RR- no vsaj nazadnje ko smo napadale nov del sem ga Sej zato te sprašujem.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:45:05
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny še 4.strani, nisem mislila, da bo to danes uspelo ker nam je šlo prej tko počas pa sva že počas obupavali midve bi bile tam na ene 190 strani šele počas se deleč pride
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kleopatra ti ga posodim, pa stestiraš
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:45:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
se pa možakar rad pošali na svoj račun. saj verjetno ste že slišale pa vendar. je zadnjič kr sam vprašal novinarje: Kaj imata skupnega Pahor in Janša? vse tiho, in on sam odgovori: ja, Erjavca in potem tist njegov značilen nasmešek, svašta... Mhm,...je bilo za počit smešno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, še te 4 strani pa bomo naklofale danes, ne? ja,potem pa grem jaz spat Pa misliš da boš lahko? Mislim tko no, se ne boš sekirala kaj vse smo napisale tačas, ko si šla v posteljo? ti povem da bom danes še sanjala RR- no vsaj nazadnje ko smo napadale nov del sem ga Sej zato te sprašujem. jaz upam, da ne bom,ker bi se rada vsaj ponoči mal spočila od tipkanja
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 kleopatra ti ga posodim, pa stestiraš a še tako dobra si
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:46:14
|
|
|
|
anaj22
|
ninny ooojjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
- Ninny, ti ga pa tud kar pihneš, kar tko.
- OOOOUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEE
Kaj pa zdaj ustvarjam?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:46:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jaz upam, da ne bom,ker bi se rada vsaj ponoči mal spočila od tipkanja
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
lej ninny sej ga je za vse dovolj. verjemi.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa - Ninny, ti ga pa tud kar pihneš, kar tko.
Kaj pa zdaj ustvarjam? kot v šoli
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 lej ninny sej ga je za vse dovolj. verjemi. ti verjamem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:47:06
|
|
|
|
mtinca1
|
RMRM A si tisto sliko videla, ko ni bil povabljen k predsedniku ko je kraljica prišla, pa se je kar sam povabil? NE. a res?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:47:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, še te 4 strani pa bomo naklofale danes, ne? ja,potem pa grem jaz spat Pa misliš da boš lahko? Mislim tko no, se ne boš sekirala kaj vse smo napisale tačas, ko si šla v posteljo? ti povem da bom danes še sanjala RR- no vsaj nazadnje ko smo napadale nov del sem ga Sej zato te sprašujem. jaz upam, da ne bom,ker bi se rada vsaj ponoči mal spočila od tipkanja Jaz bom šla po končanem 3 delu poste preštet...kot ovčke G. Bean.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa - Ninny, ti ga pa tud kar pihneš, kar tko.
Kaj pa zdaj ustvarjam? kot v šoli
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, še te 4 strani pa bomo naklofale danes, ne? ja,potem pa grem jaz spat Pa misliš da boš lahko? Mislim tko no, se ne boš sekirala kaj vse smo napisale tačas, ko si šla v posteljo? ti povem da bom danes še sanjala RR- no vsaj nazadnje ko smo napadale nov del sem ga Sej zato te sprašujem. jaz upam, da ne bom,ker bi se rada vsaj ponoči mal spočila od tipkanja Jaz bom šla po končanem 3 delu poste preštet...kot ovčke G. Bean.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce,si predstavljate kako bo jutri Samsa povzetek naredila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, še te 4 strani pa bomo naklofale danes, ne? ja,potem pa grem jaz spat Pa misliš da boš lahko? Mislim tko no, se ne boš sekirala kaj vse smo napisale tačas, ko si šla v posteljo? ti povem da bom danes še sanjala RR- no vsaj nazadnje ko smo napadale nov del sem ga Sej zato te sprašujem. jaz upam, da ne bom,ker bi se rada vsaj ponoči mal spočila od tipkanja Jaz bom šla po končanem 3 delu poste preštet...kot ovčke G. Bean. Ja, ker ne bom mogla zaspat, kot ti.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem danes skoraj 200 postov nabrala se je kar malo za zamisliti
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Punce,si predstavljate kako bo jutri Samsa povzetek naredila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Punce,si predstavljate kako bo jutri Samsa povzetek naredila zdej sem se pa naglas začela režat, pa me moj sprašuje kaj pa je???
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:49:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?