Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz sem jih od prej nabrala tukaj 35, pa še mal sem čez dan srala po RR, tak da jih je ziher padlo več kot 100 pr men. pridna,pridna samo kaj preveč okol ne hod, tukaj se naše teme drži Eh, bi se, pa kaj naj imam samogovore? ja, boš videla kako je to fajn- ti povem iz izkušenj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Dejte mi povedat - a v Murski Soboti je kak večji nakupovalni center?? kako zdaj, a greš na počitnice, al šopingirat ? Na počitnice - sam bomo avot najbrž peljali tam na servis - pa bomo šli še mal v šoping, če bo čas . SIcer pa še eno vprašanje - kolk je iz Moravcev do Murske Sobote km??
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeeeeeeeeaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:17:05
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny videla tud vse 3 pa še vedno mislim, da je čisto tebi podobna KJE jaz sem pa zgleda zamudila, pa bi tud vidla vse 3 To je zgleda drzavna skrivnost ja, je bila res hitra z brisanjem ja, Kresalova me bo lovila.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:17:22
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile glej da nov pre dol hodila
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny videla tud vse 3 pa še vedno mislim, da je čisto tebi podobna KJE jaz sem pa zgleda zamudila, pa bi tud vidla vse 3 vsem je vlak odpeljal.... Sej mi štimajo na RR album, pa bom tud tam vidna, brez skrbi. a ti še vedno ne dela? ne, še vedno ne. Zato pa pripopam sem slike, ker iamm slabo vest, ko mi druge pošljete vabila, jaz jih pa ne morem. Bo pa kmalu urejeno.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:17:41
|
|
|
|
mtinca1
|
ker tako zavzeto čvekate in niste šle pogledat ga. ministrico, je tukaj ena slikca: vir: oddaja hri-bar
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:17:45
|
|
|
|
RMRM
|
da ne bomo slučajno kakšne priporočene pošte do Senice dobile
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile # Jaz pa grem mal na svez zrak ,pa tut pridem.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:18:34
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ker tako zavzeto čvekate in niste šle pogledat ga. ministrico, je tukaj ena slikca: vir: oddaja hri-bar jaz sem šla, pa sem didlinco z možekom zamudila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile Kao kao. se spomnim, ko sem se šla jaz tuširat enkrat, pa ste ušle na drug del, pa še tam sem imela enih 10 strani. Pol ste me pa najurile, da se predolgo tuširam.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile # Jaz pa grem mal na svez zrak ,pa tut pridem. Kadit je grdo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:19:05
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM da ne bomo slučajno kakšne priporočene pošte do Senice dobile
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile # Jaz pa grem mal na svez zrak ,pa tut pridem. jaz tudi. Pa mal prste odpočit.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile Kao kao. se spomnim, ko sem se šla jaz tuširat enkrat, pa ste ušle na drug del, pa še tam sem imela enih 10 strani. Pol ste me pa najurile, da se predolgo tuširam. ja, se spomnim
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:20:00
|
|
|
|
mtinca1
|
RMRM jaz sem šla, pa sem didlinco z možekom zamudila oooo, bo pa mogoče nardila izjemo in dala še enkrat gor za tebe. Daj no Didlinaa, da ne bom jaz kriva, pliiiiiiis.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile glej da nov pre dol hodila sem že nazaj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bom pri volji, bo še enkrat gor visela. Slika mislim o nas 3.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM da ne bomo slučajno kakšne priporočene pošte do Senice dobile
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile # Jaz pa grem mal na svez zrak ,pa tut pridem. Kadit je grdo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Če bom pri volji, bo še enkrat gor visela. Slika mislim o nas 3. seveda boš pri volji
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:21:08
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile glej da nov pre dol hodila sem že nazaj pridna pridna
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:21:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 RMRM jaz sem šla, pa sem didlinco z možekom zamudila oooo, bo pa mogoče nardila izjemo in dala še enkrat gor za tebe. Daj no Didlinaa, da ne bom jaz kriva, pliiiiiiis. ne,ne mtinca, nič ne boš ti kriva, kriva je moja firbčnost. Sam sem mogla pofirbcat. Od kar sem doma, nisem nič na tekočem , bo treba mal na kakšen čvek, da vsaj kaj izvem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:22:03
|
|
|
|
mtinca1
|
ampak dejstvo pa je, da imajo POLICAJI lepšo šefico kot VOJAKI!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny grem lase umiti pa pridem takoj nazaj, da mi ne boste na 4.del pobegnile glej da nov pre dol hodila sem že nazaj pridna pridna ja, sem si umila lase, pa še enkrat sem dala vodo za Emo kuhat, ker je kar nekaj notri plavalo in sem rajš na novo skuhala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?