Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:25:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Mismis itak ste ble vse lepe tko da po tem bi težko ugotovila kera je bla pa svetlolaska za katero sem stala? moraš povedati, ali dolge ali kratke lase... Če je imela tako nekako kratke, pa očala, je bila Daisy, če pa dolge lase, očala in noseča, pa Hedi. No pa, ker sem šla sedaj pogledati tudi fotko od prejšnjega srečanja, kot kaže ima tudi Pikovit svetlejše lase, pa Pija tudi ampak nimata špeglov, zdaj pa ti vej
< Sporočilo je popravil mismis -- 25.11.2008 20:27:14 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:28:56
|
|
|
|
mismis
|
Oki doky, zdaj grem pa jaz pod tuš in glavo si umiti, pa pridem nazaj. Žiži, če se vmes prijaviš, WAIT 4 ME
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:29:18
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Kruce hvala ti, sam še to kero velikost pa izberem? 640 x 480 (za forume)
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:29:44
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučkica - lohka se dobiva v četrtek dopoldan, jutri ne vem kdaj bom končala s pregledom pri tvojmu g. tko da jutri ne, lahko pa v četrtek ali petek, kadar želiš. Pa mi javi. V četrtek ne, ker imam UZ, v petek pa. Ti pošljem jutri po SMS. Prav? Pa jutri lepo pozdravi mojega G. Upam, da bo zgovoren in ne bo momljal. Čeprav se j že popravil in z mano veselo klepeta. včasih ni. Prov strah me je, k pravijo, da naredi vaginalni pregled, jest ga pa ne bi mela dej povej, a je nežen, če je sploh možno bit nežen pri vaginalnem pregledu. O sej res, čist sem pozabla, da maš UZ, no javi kako bo v četrtek šlo. V petek se greva pa kepat Ma moram rečt, da kakor je. Dvakrat mi ga je naredil, enkrat ko mi je dal diagnozo PCO, pa me je mal boleo, v drugo, ko sem imela kontrolo ob jemanju klomifena, pa je bil nežen. Jaz mislim, da ne bo panike.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:33:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Men je ena dons rekla, da ma tud februarčka in so trmasti k hudič , tko da se že pripravljam, da bom jest bolj trmasta ma nismo, nooo. In kdaj je ta srečen dan v februarju?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:42:24
|
|
|
|
bbpikica
|
Mismis je imela lase tko mal čez rame, pa mislim da vse enako dolge zelo svetle, je pa sedela s hrbtom obrnjena proti parkirišču. Katera je Daisy, Miška in Mlinčka prbližno vem čeprav nisem sigurna da bi se jih spomnla če bi jih srečala EMŠO je že mal v akciji
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:47:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Mismis je imela lase tko mal čez rame, pa mislim da vse enako dolge zelo svetle, je pa sedela s hrbtom obrnjena proti parkirišču. Katera je Daisy, Miška in Mlinčka prbližno vem čeprav nisem sigurna da bi se jih spomnla če bi jih srečala EMŠO je že mal v akciji potem pa po moje misliš Pikovit, namreč midve sva sedeli na klopi, ki je bila s hrbtom obrnjena proti parkirišču, ko si ti uletela
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:55:44
|
|
|
|
bbpikica
|
Mismis pa saj ne morem verjet. Skoz sm mela filing da je bla to Pikovit pa nisem bla ziher, pa sploh ne vem zakaj. Joj na naslednje srečanje moram it obvezno da vas bolj spoznam ker ste res same fejst punce tuki na RR.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 20:59:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Mismis pa saj ne morem verjet. Skoz sm mela filing da je bla to Pikovit pa nisem bla ziher, pa sploh ne vem zakaj. Joj na naslednje srečanje moram it obvezno da vas bolj spoznam ker ste res same fejst punce tuki na RR. se strinjam, da se nam moraš na naslednjem srečanju pridružiti. Le glej, da se takrat ne boš izpostavljala nobenim virusom
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:00:44
|
|
|
|
mismis
|
A ja, tale post je pa namenjen vsem srečevalkam zadnjega srečanja na predvečer Daisy-nega ET-ja. Namreč v skupni kasici je ostalo še 50 €, ki jih bomo skupaj zapravile v veselem decembru
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:03:46
|
|
|
|
bbpikica
|
Mismis mi smo do nadljnjega vsem virusom bakterijam bacilom in drugim mikro organizmom prepovedali vstop v organizem izjema so samo plavalčki
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:05:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Mismis mi smo do nadljnjega vsem virusom bakterijam bacilom in drugim mikro organizmom prepovedali vstop v organizem izjema so samo plavalčki Tako se dela, se bom tudi jaz poskušala držati tega, da se mi bo uspelo udeležiti naslednjega srečanja
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:10:16
|
|
|
|
bbpikica
|
Mismis kdaj pa misliš da bo naslednje srečanje? Veseli december je že pred vrati.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:13:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Mismis kdaj pa misliš da bo naslednje srečanje? Veseli december je že pred vrati. nimam pojma, ko bodo punce predlagale. Še sploh pa bi bilo fino počakati, da Kajšicin dragi odide, bi nam orenk zamerila, če bi se dobile brez nje. Tako, da bi se morda lahko dobile naslednji teden v petek, 5.12.2008. Seveda, če bo interes
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:27:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Imate prav... ta blog ni vreden prebiranja... me je pa v sekundi spravil na 200tko!!! Sem v prvem hipu celo hotela komentar napisati, ampak res ni vredno. Njej je lahko s polno ritjo srati... (kot pravi moja babica) To je tipičen primer čustveno zaostale ženske, pa sej je v zadnjem komentarju povedala, da je z nekom 6 let pa delata pa se ne prime, pol pa prekleta zahojena babnica obsoja vse okoli sebe in puca svoje frustracije na blogu. In kdo se danes drzne kogarkoli obsojat? kaj pa njo konckoncev briga kdo in kaj je razlog- Naj se raje razpiše o sebi, ker verjamem, da jo že sam njena frizura in izgled strašno nervirata in je to povod za hude psihične motnje.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:45:47
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike dans sem mela kar nor dan. Napotnico pa imam v torbici Netka predvidevam, da je bhcg začel padati... Drži se draga. javi se... Obi a si že imela kdaj bhcg več kot 0? Vzemi to kot dober znak. Naslednjič se bo pa obdržalo Bumo kolk si jih imela . Upam, da boš prestala brez HS in da bo ET kot načrtovano. Drži se in veliko pij. Blančika srce moje. To je pa novica leta Kar pozitivno draga. Tokrat bo pa ratal Se* mislim, da je gužva, ker so že zelo veliki. Veliko pij. Čaj od koprive pomaga (2 dcl na dan) in predvsem voda. Drži se jutri. A si se odločila za narkozo? Shadow lepo sprejmi svoje otročke . A bleščice so že v funkciji? Zarja gledam Villar.:Man.U. Pa ti? Šuki a ne bo UZ jutri? Torej res ne bomo zvedeli spola? Pa reč mu naj bo nežen na pregledu. Abra kaj pa kakšen čaj od koprive? 2dcl ne škodva, lahk pa pomaga. Boga si . Upam, da je samo prehodno. Sapi nič primerjat. Nikoli ni isto. Jaz mislim, da so te bolečine vgnezditvena. Želvica kako gre čas? Tina kaj pa tebi? Si dobro? Bambika jutri dobro opravita Ilegalna podganca kje si? Zvezdica si pocajtala prehlad? Lučka za bolniško in kmalu uživaj ob pogledu na srčka Pija kaj delaš? BBpikica you sexy queen Miška evo me
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.11.2008 21:50:03 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:48:32
|
|
|
|
mismis
|
No vidiš, pa sva se ujeli. Če temu lahko tako rečeš, ker te čakam Kaj je novega pri tebi?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:51:31
|
|
|
|
miska73
|
Samo na hitro - spet ... šele dobro prišel domov... zdaj pa moram pod tuš... Bbpikica prava mačka. Pa se sploh ne spomnem, da imaš tko zlo dolge lase. Drgač pa tista fotka ta druga, ki si mi jo poslala, je pa orng huda. Mišmiš a ti bi ga pa spet pila. Kam bom jst to umestil v moj natrpan urnik Ma za srečanje RR bom že našla kako luknjo... Dejzi jst te TOOOOOOOOOOOOOOLK pogrešam. Dej nas kej obišči. Kruce zlat si Se*, Bambi, Shadow so frizurce že uštimane. Fajn zrihtite jutri. Pa dejte se že enkrat spoznat.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:53:01
|
|
|
|
gigi1
|
V. se tud danes ni vdal. Sem se mal neumno naredila pa ga pobarala...pa nič. Je bil pa zlo prijazen Futram se z maco in vitamini, pa po priporočilu naše Obi se s 7-keto dheo. V. je dans spet trdil, da je klasična metoda bolj uspešna kot spontan postopek. Bomo spet mal probali mam na ata Pa ti slamnati moj Mišek?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.11.2008 21:54:02 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:54:11
|
|
|
|
miska73
|
Žižek lubek, moja ilegala traja zadnje čase tudi po cele dneve. Ja takle mamo. Pa ti? Neki si mi velik doma al se mi samo zdi?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:54:39
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 BBpikica you sexy queen Gigi ja od zadaj sexy queen od spredaj pa
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:54:50
|
|
|
|
gigi1
|
Podganca nič nisem doma . Sej to je problem
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:54:52
|
|
|
|
mismis
|
Evo jaz se izležavam na kavču pod dekico, neki me mrazi, mogoče zato, ker sem bila včeraj 2x mokra od snega. Evo sedaj čakam, da bo dr. Haus, pa da naš pokliče in mi pove kaj lepega. V petek grem pa dr. D-ju pa napotnico za prenos zamrznjenčkov
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 21:55:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 BBpikica you sexy queen Gigi ja od zadaj sexy queen od spredaj pa Sem te vidla srce . Sem tista, ki ti je roko dala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?