Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:08:13
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del.... KOlumbo...super idila kolk dobr gleda MAj Katjuša...full lepo darilo Claud....jst sem ta mesec tolk mandarin pojedla. kolk jih v celem življenju nisem ..no, sej ....pri TArji sem pa nektarin na kile..... Cita...nočko...naj služba jutri hitro mine Birdy...full dobro za mucko...kako pa sta jo poimenovala ? Sunny...full dobr za polpete jst sem jih tudi zadnjič prvič storila....so bli boljši kot kupljeni.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:09:17
|
|
|
|
sunny24
|
Ja te seminarske so kar smotane ja, k ti vzamejo kar neki časa. Kako je šel pa kolokvij? Držim pestke za jutri!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:09:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....hvala...veš da bo hitro spet zdrava....sej navihana je že glih prav...samo še tele učke spedenamo pa smo na zeleni veji..... KAj pa ti???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:13:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja te seminarske so kar smotane ja, k ti vzamejo kar neki časa. Kako je šel pa kolokvij? Držim pestke za jutri! Un kolokvij je bil mislm da kr dobr. Bomo jutr vidl če je res tko. Tegale k ga pa jutr pišem grem pa kr mal na blef pisat, mi je cajta zmanjkal. Ampak ni panike k bomo ziher še kak rok dobil. Sej tud če ga nardim, ker kljub vsemu mam možnosti bi šla oceno zvišvat če se bo dal. AJVY, mucka še nima imena, jst bi ji dala Gabi, pa se morva še z mojim zment. Sem mu že fulkrat rekla za ime, pa se nikol nč ne zmenva. Nč povedat, ampak jst jo drgač kr Gabi kličem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:13:58
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, se strinjam ja, da so doma narejeni polpeti bujši kot kupljeni-sicer jih nisem še nikoli kupla narejenih...Mi niti ne potegne, da bi jih. Ker kar se tiče mesnih jedi, jst rada vem, kaj gre not. Jst sem pa malo utrujena od celega dneva. Zdej mal TV gledam, pa počivam tu na kavču. Pa še prebavljam zravn...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:15:11
|
|
|
|
Balonchy
|
sunny - ej hvala k si mi link našla... Na Andrejevega pa 100% ne grem... Verjetno bo slabo vreme + mraz, men se pa ne da šetat tam na pol razpeta (nimam kej oblečt - novega pa ne mislim kupovat)... A boš ti že dans ta peto "pokasirala"???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:16:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny....hvala...veš da bo hitro spet zdrava....sej navihana je že glih prav...samo še tele učke spedenamo pa smo na zeleni veji..... KAj pa ti??? Sej to bo hiter mem ajvy. Mi smo to dal ene tri tedne nazaj čez. Kako pa kapljiCE PRENAŠA, 1111Neli jih je sobvražla, vsakič je bil tak jok. Pa baje ni dobr jih z kakimi kamilicami pucat, sam fiziološka.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:17:32
|
|
|
|
Balonchy
|
sunny - a si jih delala "na suho" al v omaki??? Ajvy - kako je Tarja? Birdy - držim pestke z jutri!!! Kako si drgač? Nelči OK?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:22:39
|
|
|
|
sunny24
|
balonchy, sej mi2 bova sam na hitro šla...Kot vsako leto...Na fritelo, kupit mandulat, lovit račke, streljat in nazaj domov. To mi2 zrihtava v švoh 2 urah... PA zaenkrat še zaprem bundo-bol na "glih za glih", ampak še gre! Sm počekirala na stran od vaše občine in najdla... Sam res ej, danes bo verjetno že ta 5 zvezdica padla...Matr kaka čveka sem. Mal več kot 1 leto na rr, pa že skori 2000 objav...Človk bi še mislu, da ne delam dugega kot čvekam na rr... Polpete sem pa najprej popekla, pol pa še malo pokuhala v omaki-kar ragu sem nardila zravn.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:24:34
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy....Tarja dobr prenaša kapljice...edino malo jo zapeče, ko pridejo do učk...jokamo minimalno oz. sploh ne....lepo ji razložim, pa gre..... Balonchy...TArja je kul...sej pravim..samo še te očke zrihtamo pa bo super.....volje je že ta prave.... ona je tak dobrovoljček ....kr ne znam vam povedat....res...sej se moraš nasmejat....pa skoz neki poje...zdej si copatke dol daje...da lahko zapoje : pesmico ni copatka Sunny...ti kar v miru prebavljaj.... jst pa čakam ,da me primen a wc...da grem lahko spat....dans grem kmal spat...ker sem u iber utrujena....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:25:02
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Juhu, sem sla v pekarno po burek, kupila seveda se pol pekarne zraven in nazaj grede sla v mcd na pomfri z majonezo....sedaj pa gruntam kaj bom pojedla iz vrecke pekarne mismas.....grozljivo Ajvy hvala tudi tebi, sem vzela ta presneti Legladol in je bucobol minil, jupajdijajaja sedaj pa nadaljujem Soprano maraton!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:26:18
|
|
|
|
Vesnozaver
|
sunny za polsestke!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:26:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy..ja..zdej je kamilica po ta novem prepovedana .....jst ji perem...mislim obrišem z v fiziološko namočeno blazinico
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:26:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy...TArja je kul...sej pravim..samo še te očke zrihtamo pa bo super.....volje je že ta prave.... ona je tak dobrovoljček ....kr ne znam vam povedat....res...sej se moraš nasmejat....pa skoz neki poje...zdej si copatke dol daje...da lahko zapoje : pesmico ni copatka Kakšna faconarka je tvoja mala... Bolna in poje... To so res ljudje za jih z lučko iskat! Dobrovoljčki!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:27:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Vesnozaver....vidiš potem ni bil problem v bučobolu...temveč v lačnoritisu
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:28:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy...TArja je kul...sej pravim..samo še te očke zrihtamo pa bo super.....volje je že ta prave.... ona je tak dobrovoljček ....kr ne znam vam povedat....res...sej se moraš nasmejat....pa skoz neki poje...zdej si copatke dol daje...da lahko zapoje : pesmico ni copatka Kakšna faconarka je tvoja mala... Bolna in poje... To so res ljudje za jih z lučko iskat! Dobrovoljčki!!! sam res...ona ima en tak fajn karakter..pa ne zato, ker je moja.....mislim...najina....ampak res.... Najboljša je ko nekaj sanja, pa se prebudi...pa jo vzamem in pojsteljce da jo potolažim....pa ona začne sama sebi pet nina nana...še preden pridem do besede
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:29:03
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Ajvy jaaa res ocitno.....nova vrsta....vesnozaver velikolacniritus pozresnikus
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:31:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver Ajvy jaaa res ocitno.....nova vrsta....vesnozaver velikolacniritus pozresnikus pol predvidevam da je vrečka iz pekarne že prazna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:32:12
|
|
|
|
sunny24
|
vesnozaver, a je to kaka nevarna vrsta?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:33:25
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 vesnozaver, a je to kaka nevarna vrsta?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:35:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 vesnozaver, a je to kaka nevarna vrsta? nalezljiva ...in to...samo preko spleta
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:36:48
|
|
|
|
boma2
|
dober večer.... kako ste kaj so ?? no jaz sem že od 18.12.2008 na olniški, ker je imela hčerka vneta ušesa, zdaj imamo pa laringitis.. super... Noče pa nič pit, sem tako besna k eno uro porabim, da spije mal tekočine... :(
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:38:58
|
|
|
|
boma2
|
birdy..... Je Neli ok?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:40:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer.... kako ste kaj so ?? no jaz sem že od 18.12.2008 na olniški, ker je imela hčerka vneta ušesa, zdaj imamo pa laringitis.. super... Noče pa nič pit, sem tako besna k eno uro porabim, da spije mal tekočine... :( bogica...... držim pesti ,da se čimprej pozdravi......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 21:41:04
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Hey trebuščkarce... A že vse spite??? Mene pa neki zanima... Papirje na CSD-ju sem uredila... Zdej bomo čakali odločbe itd. Nekaj časa nazaj je bilo govora o prispevku občine za novorojenčka. Se še spomnete!? Kako pa tole stvarco uveljaviš??? Je pa res, da sploh nimam pojma, če občina PO karkol "da" ob rojstvu ... Ker na tistih seznamih koliko € prispevajo posamezne občine PO ni! a si imela velik odela z urejevanjem papirjev na CSD?? na svojo občino pokliči in vprašaj, baje dobiš nekak obrazec po rojstvu otroka, in ga izpolniš in dobiš evre.. To lahko uveljavljaš samo pol leta po rojstvu.. saj pri naši občini je tako...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?