|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 21:08:13   
Ajvy
2.del....

KOlumbo...super idila user posted image user posted image user posted image kolk dobr gleda MAjuser posted image user posted image

Katjuša...full lepo darilo user posted image user posted image

Claud....jst sem ta mesec tolk mandarin pojedla. kolk jih v celem življenju nisemuser posted image ..no, sej ....pri TArji sem pa nektarin na kile.....user posted image

Cita...nočko...naj služba jutri hitro mine

Birdy...full dobro za mucko...kako pa sta jo poimenovala ?

Sunny...full dobr za polpete user posted image user posted image user posted image  jst sem jih tudi zadnjič prvič storila....so bli boljši kot kupljeni.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
25.11.2008 21:09:17   
sunny24
Ja te seminarske so kar smotane ja, k ti vzamejo kar neki časa. Kako je šel pa kolokvij? Držim pestke za jutri!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
25.11.2008 21:09:47   
Ajvy
Sunny....hvala...veš da bo hitro spet zdrava....sej navihana je že glih prav...samo še tele učke spedenamo pa smo na zeleni veji.....

KAj pa ti???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.11.2008 21:13:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja te seminarske so kar smotane ja, k ti vzamejo kar neki časa. Kako je šel pa kolokvij? Držim pestke za jutri!user posted image user posted image user posted image

Un kolokvij je bil mislm da kr dobr. Bomo jutr vidl če je res tko.
Tegale k ga pa jutr pišem grem pa kr mal na blef pisat, mi je cajta zmanjkal. Ampak ni panike k bomo ziher še kak rok dobil. Sej tud če ga nardim, ker kljub vsemu mam možnosti bi šla oceno zvišvat če se bo dal.

AJVY, mucka še nima imena, jst bi ji dala Gabi, pa se morva še z mojim zment. Sem mu že fulkrat rekla za ime, pa se nikol nč ne zmenva. Nč povedat, ampak jst jo drgač kr Gabi kličem.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.11.2008 21:13:58   
sunny24
Ajvy, se strinjam ja, da so doma narejeni polpeti bujši kot kupljeni-sicer jih nisem še nikoli kupla narejenih...Mi niti ne potegne, da bi jih. Ker kar se tiče mesnih jedi, jst rada vem, kaj gre not.
Jst sem pa malo utrujena od celega dneva. Zdej mal TV gledam, pa počivam tu na kavču. Pa še prebavljam zravn...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.11.2008 21:15:11   
Balonchy
sunny - ej hvala k si mi link našla... user posted image  
Na Andrejevega pa 100% ne grem... Verjetno bo slabo vreme + mraz, men se pa ne da šetat tam na pol razpeta (nimam kej oblečt user posted image  - novega pa ne mislim kupovat)...

A boš ti že dans ta peto user posted image  "pokasirala"??? user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.11.2008 21:16:32   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sunny....hvala...veš da bo hitro spet zdrava....sej navihana je že glih prav...samo še tele učke spedenamo pa smo na zeleni veji.....

KAj pa ti???

Sej to bo hiter mem ajvy. Mi smo to dal ene tri tedne nazaj čez. Kako pa kapljiCE PRENAŠA, 1111Neli jih je sobvražla, vsakič je bil tak jok. Pa baje ni dobr jih z kakimi kamilicami pucat, sam fiziološka.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.11.2008 21:17:32   
Balonchy
sunny - a si jih delala "na suho" al v omaki???

Ajvy - kako je Tarja?

Birdy - držim pestke z jutri!!! Kako si drgač? Nelči OK?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
25.11.2008 21:22:39   
sunny24
balonchy, sej mi2 bova sam na hitro šla...Kot vsako leto...Na fritelo, kupit mandulat, lovit račke, streljat in nazaj domov. To mi2 zrihtava v švoh 2 urah...user posted image   PA zaenkrat še zaprem bundo-bol na "glih za glih", ampak še gre!
Sm počekirala na stran od vaše občine in najdla...user posted image
Sam res ej, danes bo verjetno že ta 5 zvezdica padla...Matr kaka čveka sem. Mal več kot 1 leto na rr, pa že skori 2000 objav...Človk bi še mislu, da ne delam dugega kot čvekam na rr...user posted image

Polpete sem pa najprej popekla, pol pa še malo pokuhala v omaki-kar ragu sem nardila zravn.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.11.2008 21:24:34   
Ajvy
Birdy....Tarja dobr prenaša kapljice...edino malo jo zapeče, ko pridejo do učk...jokamo minimalno oz. sploh ne....lepo ji razložim, pa gre.....

Balonchy...TArja je kul...sej pravim..samo še te očke zrihtamo pa bo super.....volje je že ta prave....user posted image user posted image  ona je tak dobrovoljček ....kr ne znam vam povedat....res...sej se moraš nasmejat....pa skoz neki poje...zdej si copatke dol daje...da lahko zapoje : pesmico ni copatkauser posted image user posted image

Sunny...ti kar v miru prebavljaj....user posted image user posted image  jst pa čakam ,da me primen a wc...da grem lahko spat....dans grem kmal spat...ker sem u iber utrujena....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.11.2008 21:25:02   
Vesnozaver
Juhu,
sem sla v pekarno po burek, kupila seveda se pol pekarne zraven in nazaj grede sla v mcd na pomfri z majonezo....sedaj pa gruntam kaj bom pojedla iz vrecke pekarne mismas.....grozljivouser posted image user posted image user posted image
Ajvy hvala tudi tebi, sem vzela ta presneti Legladol in je bucobol minil, jupajdijajajauser posted image

sedaj pa nadaljujem Soprano maraton!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.11.2008 21:26:18   
Vesnozaver
sunny user posted image  za polsestke!

Neposredna povezava do sporočila: 3062
25.11.2008 21:26:25   
Ajvy
Birdy..ja..zdej je kamilica po ta novem prepovedana .....jst ji perem...mislim obrišem z  v fiziološko namočeno blazinico

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
25.11.2008 21:26:52   
Balonchy
Balonchy...TArja je kul...sej pravim..samo še te očke zrihtamo pa bo super.....volje je že ta prave....user posted image user posted image  ona je tak dobrovoljček ....kr ne znam vam povedat....res...sej se moraš nasmejat....pa skoz neki poje...zdej si copatke dol daje...da lahko zapoje : pesmico ni copatkauser posted image user posted image

Kakšna faconarka je tvoja mala... Bolna in poje... user posted image  To so res ljudje za jih z lučko iskat! Dobrovoljčki!!! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
25.11.2008 21:27:18   
Ajvy
Vesnozaver....vidiš potem ni bil problem v bučobolu...temveč v lačnoritisuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
25.11.2008 21:28:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Kakšna faconarka je tvoja mala... Bolna in poje... user posted image  To so res ljudje za jih z lučko iskat! Dobrovoljčki!!! user posted image

sam res...ona ima en tak fajn karakter..pa ne zato, ker je moja.....mislim...najina....ampak res....
Najboljša je ko nekaj sanja, pa se prebudi...pa jo vzamem in pojsteljce da jo potolažim....pa ona začne sama sebi pet nina nana...še preden pridem do besedeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
25.11.2008 21:29:03   
Vesnozaver
Ajvy jaaa res ocitno.....nova vrsta....vesnozaver velikolacniritus pozresnikususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
25.11.2008 21:31:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Ajvy jaaa res ocitno.....nova vrsta....vesnozaver velikolacniritus pozresnikususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol predvidevam da je vrečka iz pekarne že praznauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
25.11.2008 21:32:12   
sunny24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

vesnozaver, a je to kaka nevarna vrsta?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
25.11.2008 21:33:25   
Balonchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
25.11.2008 21:35:52   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nalezljiva ...in to...samo preko spleta user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
25.11.2008 21:36:48   
boma2
dober večer....

kako ste kaj souser posted image ??

no jaz sem že od 18.12.2008 na olniški, ker je imela hčerka vneta ušesa, zdaj imamo pa laringitis.. super... Noče pa nič pit, sem tako besna k eno uro porabim, da spije mal tekočine... :(

boma2 :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
25.11.2008 21:38:58   
boma2
birdy..... Je Neli ok? 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
25.11.2008 21:40:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dober večer....

kako ste kaj souser posted image ??

no jaz sem že od 18.12.2008 na olniški, ker je imela hčerka vneta ušesa, zdaj imamo pa laringitis.. super... Noče pa nič pit, sem tako besna k eno uro porabim, da spije mal tekočine... :(

bogica......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti ,da se čimprej pozdravi......

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
25.11.2008 21:41:04   
boma2

Hey trebuščkarce...
A že vse spite??? user posted image

Mene pa neki zanima... Papirje na CSD-ju sem uredila... Zdej bomo čakali odločbe itd.
Nekaj časa nazaj je bilo govora o prispevku občine za novorojenčka. Se še spomnete!? Kako pa tole stvarco uveljaviš??? Je pa res, da sploh nimam pojma, če občina PO karkol "da" ob rojstvu user posted image ... Ker na tistih seznamih koliko € prispevajo posamezne občine PO ni!

a si imela velik odela z urejevanjem papirjev na CSD??

na svojo občino pokliči in vprašaj, baje dobiš nekak obrazec po rojstvu otroka, in ga izpolniš in dobiš evre.. To lahko uveljavljaš samo pol leta po rojstvu.. saj pri naši občini je tako...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?