|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svetujte
24.11.2008 19:47:38   
Anonimen
ne vem kaj naj..prijateljica je noseča 6 mesecov in pokadi na dan do 20cigaretov...je vprašala g če je kaj narobe s user posted image  pa je reko da ni....naj bi se na uz videlo če kaj ni vredu.....user posted image kaj menite vi??naj zmanjša?saj je ne obsojam ker jaz tud kadim ampak max do 10čikov...sem zmanjšala z škatle (ko nisem vedela da sem noseča sem pokadila škatlo,všasih več..prve 2meseceuser posted image ) ona pa ne zmanjša...a je lahko kaj narobe s user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svetujte
24.11.2008 19:50:29   
Anonimen
kako pač ene hočete oz. imate preveč časa za zajeba...
Uporabi iskalnik oz. saj imaš svojega zdravnika ,pa njega vprašaj.Mi nismo zdravniki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 20:27:46   
AnciM
Kako smo prijazni!

Dejstvo je, da cigarete v nosečnosti ne koristijo. user posted image Lahko ima otrok posledice ali pa tudi ne. Loterija. Res pa je, da je več možnosti za zastoj rasti, dojenčki so bolj razdraženi... lahko pa pride tudi do še večjih komplikacij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 20:41:46   
tea78
babike ne kadit v nosečnosti, dajte počakat da se otrok rodi, sama sem kadilka, vendar v nosečnosti nisem kadila, zdaj pa tu in tam kakega skadim, vendar ne v bližiniuser posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 21:11:29   
maja24
Uporabi iskalnik tm vse pišeuser posted image

Ulla kje si nova tema o čikih je spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil maja24 -- 24.11.2008 21:12:14 >

Ela čebela

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 21:14:45   
daisyb
ojla,

vsaka ravna kakor hoče...jaz osebno med nosečnostjo ne kadim...sm pa prej, čeprav tud sam kaka dva cigareta na dan, tako, da jih niti ne pogrešam. koliko škodi ne vem...moja sestra je npr. pri obeh otrocih kadila kot prej pa sta oba še kako v redu in zdrava....in jih mata oba že blizu 20 let.

sigurno, da lih v redu ni..........mogoče, če bi se znale držat in skaditi le enga na dan al pa tri na teden, kot se lahko spije kave mogoče ne bi tolk škodlo kot celo škatlo..to se zdi meni res preveč.

no..moje mnenje je tako in vsaka ima svoje...nobene ni zaradi tega za obsojat.

lp,

daisy

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 21:17:09   
Anonimen
Cigarete v nosečnosti škodujejo, to vsak ve.
Jaz sem pred nosečnostjo kadila (10 dnevno), ko pa sem bila noseča sem najprej zmanjšala in nato prenehala kaditi.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2008 8:26:35   
titi3
Ko bi punce vedele kaj pomeni težko zanosit po možnosti še kdaj splavit bi vas bilo sram sploh razmišljat ali kadit ali ne. Saj najbrž niste več otroci in veste kaj je prav in kaj ne. Ali bi rade, da samo kdo sočustvuje z vami. Joj kako ste boge. Kadit ne morete več.

Groza, zakaj se sploh odločate za otroka, če zanj ne znate skrbet niti, ko je še v trebuhu. user posted image

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2008 8:50:32   
lenika
Jaz bi se na tvojem mestu sekirala tudi zase in ne samo za njo. Pa sem tudi bivša kadilka, da ne bo katera rekla, da ne vem kako težko je nehat. kadila sem pred prvo nosečnostjo in nehala takoj, ko sem izvedela, da sem noseča in enako je bilo pri drugi nosečnosti. No sedaj pa upam, da sem se te razvade dokončno rešila.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2008 9:43:38   
Peky
Kajenje v noben primeru ne koristi, pomisli kako se otrok počuti, ko se rodi pa več ne dobiva v sebe stvari, ki jih je bil navajen. Mam eno znanko ko se tamali niso pljučka razvila in je žal umrla takoj ko so prerezal popkovnico. Druga prijatelca pa je na dan pokadila 2-3 cigarete pa se je mala rodila v 37t z dobrimi tremi kg in pol. Sama sem pred nosečnostjo pokadila škatlo na dan, včasih še več. Ampak sem prenehala v enem tednu z eno škatlico - tak da vse se da samo volja mora bit. Pa mislim, da tudi po porodu ne bom več kadila, ker zdaj vidim, da je to čisto brez vezna stvar, za katero plačuješ, da ti škoduje. Je pa seveda to odločitev vsake posameznice, pa tudi od njene trde volje. 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2008 12:35:34   
Anonimen
tudi sama kadim,ampak menim da je 1 škatla preveč...no vsak zase..poznam jih kar dosti ki so toliko kadilepa je suser posted image  čist vse ok..skoraj vsi so imeli čez 3kg pri rojstvu..ne vem,jaz mislim da  ni vse v čikih.koliko pa se jih paše s čokoladami in čipsom in ne vem ščim-a to ne škoduje??potem pa so kotuser posted image ...in se izgovarjajo na nosečnost da lahko jejo kar jim pade na pamet..a se to nihče ne vpraša kako hrana škoduje??al pa kava??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2008 12:49:05   
Anonimen
vidim da ste vse čistunke(ko sem zagledala user posted image sem nehala)bla bla bla.....skoz pljuvate po kadilkah..na živce mi grejo te teme o čikih....samo ste pametne glede čikov..koliko vas je danes bilo pred hladilnikom?namesto sladkarij in ostalih gluposti bi jedle sadje...ehuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2008 13:38:20   
Anonimen
Spet ena kull temauser posted image user posted image .Dajmo se punce kregatuser posted image user posted image ,ker se iz te debate itak ne bo razvilo nič drugega.Spet bodo ene pametne , kot , da so požrle celo pamet sveta ,  druge se bodo pa spet izgovarjale kako ne morejo , ker....Brez veze take teme sploh odpirat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2008 13:54:00   
maja24
Ulla kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pa ja nisi že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2008 13:58:41   
lenika
Ah daj no, boš rekla, da sta dva koščka čokolade tako škodljiva kot pol škatle cigaret. Pa saj niste normalne. To so samo izgovori tistih, ki vedo, da bi morali nehat kaditi pa ne zmorejo. Iščejo tolažbo na takšen način, da drugi pa pač s hrano zastrupljamo svoje otroke. A ti drugače razen kajenja živiš popolnoma zdravo in se pri hrani nikoli ne pregrešiš?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2008 17:58:12   
dushka
Anonimna, kdo se pa po tvoje krega?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2008 18:07:32   
cupacups
Groza, zakaj se sploh odločate za otroka, če zanj ne znate skrbet niti, ko je še v trebuhu.

a se ti ne zdi tole mal pregrobo obsojanje?

povej svoje mišljenje pač, ampak tole je pa mal preveč.

si ti tolk popolna? sigurno se pri tebi najde napaka, torej zakaj si se torej odločila za otroka če imaš napake...prosim te lepo.

KADITE ČE VAM PAŠE.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.11.2008 19:09:15   
Anonimen
Ah daj no, boš rekla, da sta dva koščka čokolade tako škodljiva kot pol škatle cigaret. Pa saj niste normalne. To so samo izgovori tistih, ki vedo, da bi morali nehat kaditi pa ne zmorejo. Iščejo tolažbo na takšen način, da drugi pa pač s hrano zastrupljamo svoje otroke. A ti drugače razen kajenja živiš popolnoma zdravo in se pri hrani nikoli ne pregrešiš?

ja razen čikov zdravo živim..ne pregrešim se kot ene eneuser posted image

(odgovor članu cupacups)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2008 19:54:57   
cupacups
jaz pa se ....že samo s tem da hodim na RR.....škoduje očem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.11.2008 21:00:01   
Anonimen
jaz pa se ....že samo s tem da hodim na RR.....škoduje očem

se podpišem.ampak je res da tud prenažiranje škodi...ene pa se res bezveze bašete.pa povejte če ni resuser posted image

(odgovor članu cupacups)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.11.2008 10:01:59   
kaminek
težko je po vsaki strani; če si strasten kadilec, potem pa kr nehat, sploh, če ti paše to kajenje še naprej. sam se morš pa zavedat, da otrok ne more izbirat, kar zaužiješ. zato se je vredno vsaj omejiti pri teh stvareh, če ne celo v celoti prenehat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.11.2008 12:48:12   
čipka
user posted image             uporabi iskalnik

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.11.2008 14:01:11   
anchika
pa smo spet tam.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.11.2008 14:05:31   
anchika
Tako kot kadilkam in nekadilkam se lahko rodi otrok da je kaj narobe z njim. Jaz sem že v prvi nosečnosti prenehala kaditi in pole nisem niti začela nazaj tko da zdaj v drugi nosečnosti mi ni bilo treba nehati saj ne kadim.
Osebno če bi kadila v nosečnosti bi si v primeru da bibilo z otrokom kaj narome očitala celo življenje!!! četudi ne bi bilo krivo kajenje.
Jaz pravim Vsaka dela po svoje

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.11.2008 12:05:59   
jana banana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne vem kaj naj..prijateljica je noseča 6 mesecov in pokadi na dan do 20cigaretov...je vprašala g če je kaj narobe s user posted image  pa je reko da ni....naj bi se na uz videlo če kaj ni vredu.....user posted image kaj menite vi??naj zmanjša?saj je ne obsojam ker jaz tud kadim ampak max do 10čikov...sem zmanjšala z škatle (ko nisem vedela da sem noseča sem pokadila škatlo,všasih več..prve 2meseceuser posted image ) ona pa ne zmanjša...a je lahko kaj narobe s user posted image ?

ne vem kaj naj? BRIGAJ SE PREDVSEM ZASE!!!!!!
Prijateljica se je pa ze posvetovala s svojim zdravnikom - odlocitev je pa njena!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?