|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
25.11.2008 14:11:31   
*bubi*
Slikice od bubijevega RD si lahko pogledate v albumu user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
25.11.2008 14:12:20   
Pandica

tea78 

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3702
25.11.2008 14:12:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Oo Bubi, si prišla že domovuser posted image

Ja. user posted image  Sem itak že preveč zapravila. Samo za mleko sem 60€ pustila v Mullerju user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3703
25.11.2008 14:15:49   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Oo Bubi, si prišla že domovuser posted image

Ja. user posted image  Sem itak že preveč zapravila. Samo za mleko sem 60€ pustila v Mullerju user posted image

Ja, ne kaj češ. Kar se mora se morauser posted image .

Je pa bila taka gužvauser posted image user posted image user posted image , sem sto let na blagajni čakala, pol pa še na liftuser posted image ...................  mi se mi več za tam not rivat......

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
25.11.2008 14:20:04   
Vrtnica79

Slikice od bubijevega RD si lahko pogledate v albumu user posted image

Iiiiiiiii, kako ste lepiuser posted image .

Pa Kekčevi so bili tudi zraven, neuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
25.11.2008 14:20:18   
Pandica
Jaz sem pa danes bila na Mobitelu user posted image skoraj vse že uredila user posted image , da bom postala Džabestnica user posted image

Vrtnica79   stiskam pesti, da dobiš vrtec. Torej boš šla nazaj v staro službo? user posted image
Si se že odločla?

Motorola  mi nekak ne paše user posted image nisem pristaš teh gsm-ov, nikoli je nisem imela in je verjetno tut ne bom user posted image edino 1x sem jo imela par dni, takrat, ko mi je Zala pokvarla ta moj sedanji mobitel, če se spomnite in sem ga imela na servisu, pa še takrat sem skoraj doktorirala, da sem 1 sms poslala user posted image
Ne vem no, meni niso všeč, je pa res to stvar navade, kajne?

Jaz se še vedno odločam katerega naj zdaj vzamem ali Sony Ericssona ali onega vijolčnega Samsunga. Sem danes rekla na Mobitelu, da bom imela Samsunga, samo si lahko še vedno premislim, ker pozanam eno, ki tam dela user posted image user posted image user posted image
No, saj ju3 grem spet tja user posted image

Saraya   nehaj pit že jagodni sok, da nebo več M. šraufalo user posted image

Mi pa bomo danes imeli za kosilo špinačo in pire krompir, njami kako imam to rada, pa še eno jajčko gor pa bo user posted image user posted image user posted image
Se spomnim, ko sem nazadnje dala Zali, da je sama jedla špinačo kaka je bila user posted image user posted image user posted image da sem jo lahko samo pod tuš še nesla user posted image danes bom probala, če bo mi pustila, da jo bom jaz hranla user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
25.11.2008 14:21:49   
Pandica

Samo za mleko sem 60€ pustila v Mullerju user posted image

Katastrofa user posted image user posted image user posted image

Tudi iz tega vidika sem bila zato tako vesela, da sem mojo miško polno dojila, ker to je res grozno kako je drago to mleko user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
25.11.2008 14:22:25   
arabela*

Je pa bila taka gužvauser posted image user posted image user posted image , sem sto let na blagajni čakala, pol pa še na liftuser posted image ...................  mi se mi več za tam not rivat......

ma kaj smo danes vse ble v Müllerju al kajuser posted image
Jaz sem tud na kasi 10 min.stala,pa še vroče je not in zatohlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3708
25.11.2008 14:22:48   
Pandica
bubi   jaz ne vidim nobenih slik v albumu user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
25.11.2008 14:24:10   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

jaz tud neuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.11.2008 14:25:26   
Pandica
Oooo Saraya dober dan user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.11.2008 14:26:29   
arabela*
pandica,meni so pa motorole itak zakon.Eno,mislim da je V50 imam še zdaj,pa je tak super,pa ainfoh.Aja,zdaj sem se spomnila,da me je pri tistem ES motilo,ker nisem znala sms-jev pisatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.11.2008 14:28:05   
arabela*

Oooo Saraya dober dan user posted image

danuser posted image .Smo ble pridne,bile že na sprehodu.
Jutri grem pa v laboratorij,ker se mi tak danes vrti,da me je kar že strah bit sama zuser posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.11.2008 14:28:14   
Pandica
Aja, Saraya, da ti povem, da sem danes vprašala gospo na mobitelu kjer sem vse urejala, če ve ali imajo ti Samsungi kakšno serijsko napako ali kaj podobnega. Ko si ti povedala, da tvoji tašči ven meče iz menija. Sem ji tut povedala kaj bi naj delali.
Pa mi je rekla, da ziher ne, ker še niso imeli niti 1 reklamacije, so pa jih prodali ogromno. Ji pa zaupam in ji verjamem, ker me nebi napizdla, ker jo pozanam. Tako, da jaz ti svetujem, da ga tvoja tašča nese nazaj, če jo res tako jezi, ker potem je ziher nekaj z mobitelom narobe, ker nebi smel to delat.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.11.2008 14:31:02   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja,zdaj sem se spomnila,da me je pri tistem ES motilo,ker nisem znala sms-jev pisatuser posted image

Te si imela ziher ono črkovanje vklopljeno user posted image
To moraš izklopit in je pisat sms-je lahko ko pasulj user posted image
To vem, ker sem jaz tut rabla nekaj cajta pri mojem prvem SE, da sem ga pogruntala, zdaj pa so mi the best user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.11.2008 14:32:24   
Pandica

Jutri grem pa v laboratorij,ker se mi tak danes vrti,da me je kar že strah bit sama zuser posted image user posted image  user posted image

No, saj prav tako, da vidijo kaj se dogaja z tabo user posted image
Ker to ni več normalno, da se ti tako slabo vrti in se slabo počutiš, pa še suha si tak, da se boš vsak čas posušla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.11.2008 14:32:26   
arabela*

Aja, Saraya, da ti povem, da sem danes vprašala gospo na mobitelu kjer sem vse urejala, če ve ali imajo ti Samsungi kakšno serijsko napako ali kaj podobnega. Ko si ti povedala, da tvoji tašči ven meče iz menija. Sem ji tut povedala kaj bi naj delali.
Pa mi je rekla, da ziher ne, ker še niso imeli niti 1 reklamacije, so pa jih prodali ogromno. Ji pa zaupam in ji verjamem, ker me nebi napizdla, ker jo pozanam. Tako, da jaz ti svetujem, da ga tvoja tašča nese nazaj, če jo res tako jezi, ker potem je ziher nekaj z mobitelom narobe, ker nebi smel to delat.

hvala za inf.
Ma moje tašče to ne moti,mene pa je,ko sem brskala malo goruser posted image
Kaj pa se meni na mojem dogaja,ko ima tud na dotik tipke,mi kar sam kliče ljudi iz imenikauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.11.2008 14:33:53   
Pandica

Kaj pa se meni na mojem dogaja,ko ima tud na dotik tipke,mi kar sam kliče ljudi iz imenikauser posted image

Nastavi si, da se ti tipkovnica po določenem času sama zaklene, jaz imam vedno tak narejeno user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.11.2008 14:34:35   
arabela*

pa še suha si tak, da se boš vsak čas posušla.

hvala za komlimentuser posted image .Če bi bila debela,pa mi sigurno nebi rekla,da bom poknila od maščobeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.11.2008 14:35:45   
arabela*

Nastavi si, da se ti tipkovnica po določenem času sama zaklene, jaz imam vedno tak narejeno user posted image

ne gre,ker je ta LG čist drugačenuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.11.2008 14:37:05 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.11.2008 14:36:40   
Pandica

Če bi bila debela,pa mi sigurno nebi rekla,da bom poknila od maščobeuser posted image user posted image

Seveda ti nebi user posted image te bi bila tiho raje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.11.2008 14:52:09   
Vrtnica79

jaz tud neuser posted image

Kak da neuser posted image  jaz jih vidim

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.11.2008 14:53:32   
arabela*
bubi,sem pogledla slike.
ste tak lušni vsi skupajuser posted image user posted image .

Aneja pa je rekla,da sta bubi in bubika prava frajer in frajerkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3723
25.11.2008 14:54:28   
Vrtnica79

ma kaj smo danes vse ble v Müllerju al kajuser posted image
Jaz sem tud na kasi 10 min.stala,pa še vroče je not in zatohlouser posted image

user posted image user posted image user posted image  a ti si tudi švicala not. Kdaj pa si bila tamuser posted image

Aja, pa jaz ne bom več hodila na srečanja- se mi ne splača če pa vas tako v Millerju skozi srečujemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
25.11.2008 14:55:16   
Vrtnica79

Če bi bila debela,pa mi sigurno nebi rekla,da bom poknila od maščobeuser posted image user posted image

Seveda ti nebi user posted image te bi bila tiho raje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?