|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
25.11.2008 11:19:10   
anaj22
ojla mamice

pr nas spet tko nežno sneži

l.daisy jest bi tud slikice vidla prosim user posted image

Lovro, Jernej, Patricija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara vse naj naj za 5. mesecev user posted image

vsem za prespane noči user posted image user posted image user posted image , za tiste ki pa se zbujate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da kmalu začnete spati cele noči

D.anna men tud ne odgovarja zima v Lj, ker je vedno vse umazano pa mokro user posted image  Pr nas na vasi mi je zima bl všeč, k se grem lohk saj na grič za hišo sankat, sam je zdej čist premal snega za sankat. Tako da rajš vidm da ga je ful al pa da ga ni.

babysolza upam da se vreme kmal poštima da se dobimo na čveku se mi zdi da se menmo že cev mesec

če sem kej pozabila se opravičujem

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
25.11.2008 11:20:38   
anaj22
ooooooooooojjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa
tko se dela pridem pa stran obrnem user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
25.11.2008 11:23:57   
Tina 28
uvuv...pr nama bo pa drugo leto več veselja....ane da je to krivouser posted image !

Alea....moja pa ni manekenka ampak ena velika požeruhla. Ona bi kar še, pa ma dost. Banane sploh ne upam jest pred njo...bo jok, če ne bo dobila za žvečit...saj ji mal bi dala...ampak ona pol ne spusti in je ko en hrček in gloda ko nora.Tko, da ji zdaj ničOH ne dodajam v kašice...samo zeljenavo in sadnje...ma že 8.500. In ker polno dojiva še kar...je ne mislim zdaj še dodatno poredit z nepotrebnimi OH, saj zdaj rabi le nove okuse in vitamine. Mal jo okol prpel, pa se bo mogoč kaj naučila...tko ko se je naša na kofetkanju z Lukasom in Emo spomnila, da lohk čveka.

didlina...bravo za žur v spodnjem štuku....men ni glih do žura v zgornjem, če se kera spomni mojega jamranjauser posted image . Sem šla pa lepo na pjačko po aerobik...očitno ne bo le za mojo kondicijo dobra ampak še za socializacijo in čvekuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
25.11.2008 11:32:40   
Tina 28
jaz pa obožijem december...prej je blo sploh super, ko smo lohk sodeloval pri veselem delu...ampak je že sam čar v prvem snegu...družina je več skupaj, ker je prej tema...družabne igre, obdarovanje od mojega rojstnega dneva, Miklavža, božiča in seveda novo leto ter ples...vse mi je tko všeč...prazniki, potica, družinska srečanja...žuranje, sankanje, smučanje,...oh upam da bom vsaj malenkost del tega lohk mela...družinsko bomo pa ziher fajn zrihtal. Čeprav sem zdaj že par let na tisti strani, ki obdaruje...mi je to glih tko v veselje, kot darila dobit.

Meni bo Miklavž prinesel drsalke (iz hoferjauser posted image v moji režiji), saj jih je lansko leto Nejcu in nisem mogla nič drsat z njim...upam, da bodo kmal zalavfal drsališče, da bova lohk za kako uro skočila tjauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
25.11.2008 11:59:55   
Anonimen
Midve sva bili malo zunaj,je super vreme,sonce,ni prevec mraz,samo sneg manjka.

Zimo pa jaz prav tako obozujem,se mi zdi tako romanticen letni cas,sneg,Miklavz,Dedek Mraz...pa jaz imam r.d.user posted image ,smrekica,vse v luckah...Snezni bunker oz.iglu smo mi ravn tako delali,ko smo bili se mulci,pa sveco smo notri postavli in je bilo super.Poleti smo imeli pa sotor,smo med 2ma drevesoma strik napeljali,dve deki s kljukicami pripeli,in se dva meseca pocitnic noro zabavali.

Drsava midve tudi s tavecjo,vendar samo v Slo.,na jezeru,ker ta umetna drsalisca so mi mim.Krozno drsanje...se mi se user posted image .
Ce se ne motim imamo jutri 4i preglede;moja Meri,UVUV,Daisy in Sasa.user posted image
Tamala mi je zaspala,zdaj grem pa hitro nekaj za kosilo spupaj vrst.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
25.11.2008 12:19:30   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

l.daisy jest bi tud slikice vidla prosim user posted image

Lovro, Jernej, Patricija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara vse naj naj za 5. mesecev user posted image

vsem za prespane noči user posted image user posted image user posted image , za tiste ki pa se zbujate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da kmalu začnete spati cele noči

na dolenjskem pa ni nič snega user posted image . saj, ko bi vsaj blo vsaj lepo vreme, tako pa tako turobno.
gorenjke - kakšna zimska idila, sem vam fouš !!!!
jaz mam zime oz. sneg rada - sploh v DECEMBRU.

hvala vsem za nasvete OPREMA-GH.

l.daisy - lahko še jaz pogledam slikce???

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
25.11.2008 12:22:59   
anaj22
Jaka je šov mal po desedi z očijem spat, oči šev v službo Jaka pa še kr spi. Jaz pa malemu kosilo kuham brokoli in cvetačo, bom vidla če mu bo šlo v slast, ker krompir in kolerabe gloh ne obožuje.

Ja veseli december jest sem si 5 let nazaj za božička kupla avto in sedaj mam res vsako leto veseli decembar ker mam 24.12. registracijo.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
25.11.2008 12:28:41   
Tina 28
ANAJ ...še ena, ki ve kak drek je to....jo imam 21.12user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
25.11.2008 12:36:10   
lonapo
evo nas na snegu

user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
25.11.2008 12:42:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

evo nas na snegu

user posted image

Si ga pa zadevalauser posted image .Lustna slikicauser posted image user posted image .

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
25.11.2008 12:47:56   
lonapo
Si ga pa zadevala

Pajac je iz tapravga puha,sam noge ma pa vedno ful mrzle-ni mi sicer jasn zakaj, v glavnem mu dekca mal omili mrzloto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
25.11.2008 12:51:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

evo nas na snegu

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
25.11.2008 13:10:24   
Anonimen
Midve sva pa sedaj poskusile kuhano jabolko, in se je kregala ko ga je zmanjkalouser posted image Sem ji najprej hotela dat korenček pa mi tud ust ni hotela odpreti, za jabolk pa je. tako, da bova midve kar s sadjem začele namesto zelenjave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
25.11.2008 13:10:44   
Anonimen
spet sem sama tukaj goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
25.11.2008 13:13:36   
Anonimen
Evo meneuser posted image .
Midve sva tudi jedel,no Marisauser posted image ,bucko+krompir.

user posted image user posted image user posted image za Emino papanje.Jaz ne vem kaj tako forsirajo to korenje za zacetek,saj go skoraj noben otrok ne mara.Ze tako je sok-drug okus,zlicka-potem pa se to bljak korenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
25.11.2008 13:13:55   
lonapo
jst tud tuki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
25.11.2008 13:16:07   
Anonimen
vidim da nisem samauser posted image

Ja, ne vem zakaj pravijo začet s korenčkom, jaz sem pri Maši tud s sadjem začela, pa bom pri Emi tud.

Sem jo dala spat, pa se še zmeraj zgovarjauser posted image , ji dam dudo v usta pa ni 3 sekunde,ko jo ima že v roki in se z njo igra

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
25.11.2008 13:16:28   
lonapo
pridne sta kleouser posted image user posted image user posted image
midva sva pa jedla banano+bebi piškot, zdej bomo šli pa po nabavi, potem bomo mel pa kosilo

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
25.11.2008 13:19:22   
Anonimen
kaj kuhate kaj? jaz sem včasih čisto brez idej. Danes imam Mašo doma,ni šla v vrtec in si je zaželela rižote tako, da bo danes rižotauser posted image .Jaz sem pa tako na dieti pa imam danes kuhan grah in kuhan riž ter solato

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
25.11.2008 13:20:50   
lonapo
ninny mi korenja mi sploh ne jemo, ker ga ne mara-tko da ga sploh ne mislm silt. jest sm pr obeh začela s sadjem, zdej mamo pa itak že 3 obroke na dan, mleka sploh ne mara več.
Smo pa danes prvič jedl polento kuhano na vodi in zmešano z aptamilom-je pojedu cel krožnik.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
25.11.2008 13:23:59   
Anonimen
lonapo-maš tud jedca domauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz je tud ne mislim siliti tako, da bova kar na sadju in bova kasneje začele z zelenjavo. Sicer je pa danes prvič dobila jabolko, tako da imava še velik velik časa. Je pa fajn, ker sem ji par dni dajala riževo kašico na žlico,da se je navadila jest z žličko(RMRM hvala za nasvetuser posted image )

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
25.11.2008 13:25:30   
Anonimen
Marisa korenje je,samo za zacetek uvajanja ji je bil za bruhat.
Kuham,riz(7 vrst),pecen piscanec,solata.Sladica-poglej v omarouser posted image .

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
25.11.2008 13:26:14   
anaj22
Jaka je bl z muko kot z užitkom jedu brokoli in cetačo, ampak je šlo bolš kot koleraba in krompir. Pri jabolku pa tud on odpira usta k zmešan in se vedno jezi ko ga zmanka.

Pr nas so bli dons za kosilo pečeni makaro

Zdej greva pa mal na zrak je nehal snežit

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
25.11.2008 13:26:21   
Anonimen
Sladica-poglej v omaro .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
25.11.2008 13:27:47   
Anonimen
anaj- pri nas hvalabogu danes ne sneži, jaz imam rada sneg, če so ceste kopne in se normalno voziš brez tistega vijuganja,ki sem ga doživela včeraj ko sva šle od P domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?