Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:09:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr nas zgleda zdej nekako tako tale snežni dan: ni ga glih velik, ampak nekaj pa je le.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.11.2008 12:13:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:12:32
|
|
|
|
kasso
|
Srčekgirl, zakaj pa ti ne bi prišla na srečanje, da te spoznamo in kak dober vic poveš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:16:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Srčekgirl, zakaj pa ti ne bi prišla na srečanje, da te spoznamo in kak dober vic poveš Uf,.. ne vem. Sm že razmišljala, da bi enkrat šla, pa se nikakor ne morem prepričat, da grem. A boste mele svoje cukre sabo al greste same?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:17:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano' Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam. A zdaj pa boste vsi k meni sneg poslali, ne ne ne, tako pa to ne gre. Kar imejte ga, za mene ga je že to dovolj. Barbaw, naslednja si ti na vrsti, da dobiš malo snegeca. Veš kako bo sinek vesel, ko bo lahko zunaj divjal , pa tako bo zmatran zvečer, da bo spal ko raketa. Mu moram zimske škornje kupit, ker jih še nima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:18:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso Srčekgirl, zakaj pa ti ne bi prišla na srečanje, da te spoznamo in kak dober vic poveš Uf,.. ne vem. Sm že razmišljala, da bi enkrat šla, pa se nikakor ne morem prepričat, da grem. A boste mele svoje cukre sabo al greste same? A ti je nerodno? Brez mularije gremo. Mame tudi morajo imeti prosti dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:25:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano' Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam. A zdaj pa boste vsi k meni sneg poslali, ne ne ne, tako pa to ne gre. Kar imejte ga, za mene ga je že to dovolj. Barbaw, naslednja si ti na vrsti, da dobiš malo snegeca. Veš kako bo sinek vesel, ko bo lahko zunaj divjal , pa tako bo zmatran zvečer, da bo spal ko raketa. Mu moram zimske škornje kupit, ker jih še nima. Do vikenda boš mogla nabavit, ker takrat pa pravijo, da bo šlo zares s snegom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:26:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano' Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam. A zdaj pa boste vsi k meni sneg poslali, ne ne ne, tako pa to ne gre. Kar imejte ga, za mene ga je že to dovolj. Barbaw, naslednja si ti na vrsti, da dobiš malo snegeca. Veš kako bo sinek vesel, ko bo lahko zunaj divjal , pa tako bo zmatran zvečer, da bo spal ko raketa. Mu moram zimske škornje kupit, ker jih še nima. Do vikenda boš mogla nabavit, ker takrat pa pravijo, da bo šlo zares s snegom. Grem že danes v nabavo, ker jih rabi v vrtcu, če gredo na sprehod. Pa počasi mu bom mogla "štrample" obleči, ampak on je tak vroč otrok. Vedno mu je vroče. Moja mala je tako sitna, d abi ji dala eno injekcijo za spanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:27:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste kaj pa je tisto manj?? da je prispela in da se ni nič zgodilo [/quote] tisto manj je zadnji konec malo slalom smučal v klanc, pa sem zvozila. Za nazaj je spet novga nametalo in ni pluženo, sem uspela dokaj normalno pribremzat. Za nauaj je lažje, ker je več al manj navzdol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:27:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss, valentina, edina: hvala za skrb Bom maximalno pazila, saj nisem sama v avtu. Sedaj me ne skrbi več kaj bo P rekel na njeno težao , ampak če bom sploh lahko prišla do njega V nasprotnem primeru zajaham metlo in via Vrhnika Ah ne se sekirat zaradi P, Alja je čisto super punca, pol pa gramčki gor al pa gramčki dol Aja, pa upam, da ima tvoja metla gretje, da vaju ne bo v rit zeblo ma, ma super gretje in nas je uspešno pripeljala do Vrhnike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:28:01
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV IN VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE JUHU, pa smo na 7-ki! Ana pravi: hvala Valentina, Estrella, Kasso, Naty, Anitka, Špelin@, Srčekgirll, Edinaos, Katina, Nina7, Barbaw, SončnicaSandra, Hijenca,Tana7, Jana81 za čestitke ! Seveda pa se obe pridružujeva čestitkam in poljubčkom Galu in Brini za pol leta!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:28:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso kaj name ste pozabile Ja, se je treba vpisat, ne OOOOpa celih 12 nas bo Prosila bi vas, da tiste ki niste še niste 100% prepričane ali JA ali NE, da se doma do ju3 dogovorite, da potem res rezerviramo plac! Jest bom šla 100%, razen če me ne bo zamedel,upam da ne zamedlo, se boš pa prsmučala dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:28:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso Srčekgirl, zakaj pa ti ne bi prišla na srečanje, da te spoznamo in kak dober vic poveš Uf,.. ne vem. Sm že razmišljala, da bi enkrat šla, pa se nikakor ne morem prepričat, da grem. A boste mele svoje cukre sabo al greste same? A ti je nerodno? Brez mularije gremo. Mame tudi morajo imeti prosti dan. Ah kje pa , men pa ni nerodn. Sam sej pravm, se nism sama sebe prepričala, da bi šla. To pa itak, da morjo met mame frej dan.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.11.2008 12:30:12 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:28:56
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ bogi tale tvoj Gregor , res upam, da se vam bo izboljšalo tole stanje. Ma na momente sem čisto obupana, verjameš? Pa srce me boli, ko revček miga in se smeji, se stiska k meni, me grize za vrat, zraven pa hrope in piska Joj, res so božčki teli hroščki, ko zbolijo Še enkrat pošiljam veliiiiko za ozdravitev! Špelininemu Gregiju, Valentininemu Matevžu, Anitkinemu Galu in vsem drugim, ki so bolni, pa se jih zdajle ne spomnim .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:29:30
|
|
|
|
Aurea
|
No, pa mamo spet alarm po 10 min spanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:38:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aurea: a ti prideš na večerjo? A maš ti št. od Tiane, da jo kontaktiraš. Jaz sem jo zadnjič pozabla vzeti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:39:29
|
|
|
|
Naty*
|
Pri nas tud dons ni dan za spanje, zdele sicer že spi ene pol urce, ampak je kr bedel in bedel... mene pa glava boli ... Punce, ki še niste bile v kitajski, js mislim, da boste pol še najbolj navdušene ! Estrella super, da si varno in srečno prispela tja in nazaj . Grem zdej stroške za december seštevat ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:39:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso 13. darmar
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:43:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno videle tole temo KLIK ?? A so ponoreli? Potem se jaz selim v Avstralijo!!!!! Jaz pa kar na Tajsko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:43:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A small boy wrote to Santa Claus: Dear Santa, Please send me a baby brother. Santa wrote back: "Send me your mother..."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:43:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Le enkrat sem bila v kitajski in to v cesarskem mestu. Kako so ostale, ne vem, a tu je ambient ok. Včeraj pa sem peljala otroka k zobarju in sta bila presenetljivo pridna, ko je obema barvala zobke. Naslednjič pa bo Petji dokončala še zgoraj, Gašperju pa bo vrtala ....zzzzzzzzzzz Pri nas tudi spet sneži. Včeraj pa ga je vsega pobralo, ker je kasneje deževalo. Estrella pa boga, upam, da pride srečno nazaj domov. za Gašperja in Petjo!!! Upam, da lije kot iz škafa, da pobere to belo nadlogo!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:43:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aurea: a ti prideš na večerjo? A maš ti št. od Tiane, da jo kontaktiraš. Jaz sem jo zadnjič pozabla vzeti Saj Tiana najbrž ve. Kaj ni včeraj vabila na njen privat žur to soboto?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:45:37
|
|
|
|
kasso
|
Estella, ti boš ratala pravi maček za vožnjo po snegu . kako je Alja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:48:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako sem se prebila skozi poste komajjjj. No pri P je naša dobila pikico in se drla- vreščala ko sam . Je pa Caserman slišal na srčku rahel šum. Glede na to, da g aprej ni bilo in ker je mala ful mahala z rokam je rekel, da naj ne skrbim, da je verjetno od tega, ker ni bila na miru. Upam. Drugače smo OK, še vedno pa vztrajamo v klubu manekenk Redi se 500g na mesec in fertik. Ima 7450g , 70 cm in OG 42,2cm, 42.2cm ima pregled, takrat se da urin in kri za Hb.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:48:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Uuuuuuuuu kaj sm jst zdej doživela prvič. Vid se je prej znal iz trebuščka prrvalit na hrbet, ravnokar pa se je iz hrbta prevalil na trebuh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:49:22
|
|
|
|
jana81
|
jst sem res total neodgovorna mama...sem pozabla kupit zelenjavo za Nejca in zdej bo mogu jest sam krompir... sva pa pravkar zmazala pol tavelike žemlje, no sam sredico je jedu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?