Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 11:19:10
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice pr nas spet tko nežno sneži l.daisy jest bi tud slikice vidla prosim Lovro, Jernej, Patricija Lukas Lara vse naj naj za 5. mesecev vsem za prespane noči , za tiste ki pa se zbujate pa da kmalu začnete spati cele noči D.anna men tud ne odgovarja zima v Lj, ker je vedno vse umazano pa mokro Pr nas na vasi mi je zima bl všeč, k se grem lohk saj na grič za hišo sankat, sam je zdej čist premal snega za sankat. Tako da rajš vidm da ga je ful al pa da ga ni. babysolza upam da se vreme kmal poštima da se dobimo na čveku se mi zdi da se menmo že cev mesec če sem kej pozabila se opravičujem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 11:20:38
|
|
|
|
anaj22
|
ooooooooooojjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa tko se dela pridem pa stran obrnem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 11:23:57
|
|
|
|
Tina 28
|
uvuv...pr nama bo pa drugo leto več veselja....ane da je to krivo ! Alea....moja pa ni manekenka ampak ena velika požeruhla. Ona bi kar še, pa ma dost. Banane sploh ne upam jest pred njo...bo jok, če ne bo dobila za žvečit...saj ji mal bi dala...ampak ona pol ne spusti in je ko en hrček in gloda ko nora.Tko, da ji zdaj ničOH ne dodajam v kašice...samo zeljenavo in sadnje...ma že 8.500. In ker polno dojiva še kar...je ne mislim zdaj še dodatno poredit z nepotrebnimi OH, saj zdaj rabi le nove okuse in vitamine. Mal jo okol prpel, pa se bo mogoč kaj naučila...tko ko se je naša na kofetkanju z Lukasom in Emo spomnila, da lohk čveka. didlina...bravo za žur v spodnjem štuku....men ni glih do žura v zgornjem, če se kera spomni mojega jamranja . Sem šla pa lepo na pjačko po aerobik...očitno ne bo le za mojo kondicijo dobra ampak še za socializacijo in čvek
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 11:32:40
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz pa obožijem december...prej je blo sploh super, ko smo lohk sodeloval pri veselem delu...ampak je že sam čar v prvem snegu...družina je več skupaj, ker je prej tema...družabne igre, obdarovanje od mojega rojstnega dneva, Miklavža, božiča in seveda novo leto ter ples...vse mi je tko všeč...prazniki, potica, družinska srečanja...žuranje, sankanje, smučanje,...oh upam da bom vsaj malenkost del tega lohk mela...družinsko bomo pa ziher fajn zrihtal. Čeprav sem zdaj že par let na tisti strani, ki obdaruje...mi je to glih tko v veselje, kot darila dobit. Meni bo Miklavž prinesel drsalke (iz hoferja v moji režiji), saj jih je lansko leto Nejcu in nisem mogla nič drsat z njim...upam, da bodo kmal zalavfal drsališče, da bova lohk za kako uro skočila tja
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 11:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva bili malo zunaj,je super vreme,sonce,ni prevec mraz,samo sneg manjka. Zimo pa jaz prav tako obozujem,se mi zdi tako romanticen letni cas,sneg,Miklavz,Dedek Mraz...pa jaz imam r.d. ,smrekica,vse v luckah...Snezni bunker oz.iglu smo mi ravn tako delali,ko smo bili se mulci,pa sveco smo notri postavli in je bilo super.Poleti smo imeli pa sotor,smo med 2ma drevesoma strik napeljali,dve deki s kljukicami pripeli,in se dva meseca pocitnic noro zabavali. Drsava midve tudi s tavecjo,vendar samo v Slo.,na jezeru,ker ta umetna drsalisca so mi mim.Krozno drsanje...se mi se . Ce se ne motim imamo jutri 4i preglede;moja Meri,UVUV,Daisy in Sasa. Tamala mi je zaspala,zdaj grem pa hitro nekaj za kosilo spupaj vrst.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 12:19:30
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 l.daisy jest bi tud slikice vidla prosim Lovro, Jernej, Patricija Lukas Lara vse naj naj za 5. mesecev vsem za prespane noči , za tiste ki pa se zbujate pa da kmalu začnete spati cele noči na dolenjskem pa ni nič snega . saj, ko bi vsaj blo vsaj lepo vreme, tako pa tako turobno. gorenjke - kakšna zimska idila, sem vam fouš !!!! jaz mam zime oz. sneg rada - sploh v DECEMBRU. hvala vsem za nasvete OPREMA-GH. l.daisy - lahko še jaz pogledam slikce???
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 12:22:59
|
|
|
|
anaj22
|
Jaka je šov mal po desedi z očijem spat, oči šev v službo Jaka pa še kr spi. Jaz pa malemu kosilo kuham brokoli in cvetačo, bom vidla če mu bo šlo v slast, ker krompir in kolerabe gloh ne obožuje. Ja veseli december jest sem si 5 let nazaj za božička kupla avto in sedaj mam res vsako leto veseli decembar ker mam 24.12. registracijo.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 12:28:41
|
|
|
|
Tina 28
|
ANAJ ...še ena, ki ve kak drek je to....jo imam 21.12
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 12:36:10
|
|
|
|
lonapo
|
evo nas na snegu
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 12:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo evo nas na snegu Si ga pa zadevala .Lustna slikica .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 12:47:56
|
|
|
|
lonapo
|
Si ga pa zadevala Pajac je iz tapravga puha,sam noge ma pa vedno ful mrzle-ni mi sicer jasn zakaj, v glavnem mu dekca mal omili mrzloto.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 12:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo evo nas na snegu
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva pa sedaj poskusile kuhano jabolko, in se je kregala ko ga je zmanjkalo Sem ji najprej hotela dat korenček pa mi tud ust ni hotela odpreti, za jabolk pa je. tako, da bova midve kar s sadjem začele namesto zelenjave.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
spet sem sama tukaj gor
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene . Midve sva tudi jedel,no Marisa ,bucko+krompir. za Emino papanje.Jaz ne vem kaj tako forsirajo to korenje za zacetek,saj go skoraj noben otrok ne mara.Ze tako je sok-drug okus,zlicka-potem pa se to bljak korenje.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:13:55
|
|
|
|
lonapo
|
jst tud tuki
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim da nisem sama Ja, ne vem zakaj pravijo začet s korenčkom, jaz sem pri Maši tud s sadjem začela, pa bom pri Emi tud. Sem jo dala spat, pa se še zmeraj zgovarja , ji dam dudo v usta pa ni 3 sekunde,ko jo ima že v roki in se z njo igra
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:16:28
|
|
|
|
lonapo
|
pridne sta kleo midva sva pa jedla banano+bebi piškot, zdej bomo šli pa po nabavi, potem bomo mel pa kosilo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj kuhate kaj? jaz sem včasih čisto brez idej. Danes imam Mašo doma,ni šla v vrtec in si je zaželela rižote tako, da bo danes rižota .Jaz sem pa tako na dieti pa imam danes kuhan grah in kuhan riž ter solato
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:20:50
|
|
|
|
lonapo
|
ninny mi korenja mi sploh ne jemo, ker ga ne mara-tko da ga sploh ne mislm silt. jest sm pr obeh začela s sadjem, zdej mamo pa itak že 3 obroke na dan, mleka sploh ne mara več. Smo pa danes prvič jedl polento kuhano na vodi in zmešano z aptamilom-je pojedu cel krožnik.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo-maš tud jedca doma Jaz je tud ne mislim siliti tako, da bova kar na sadju in bova kasneje začele z zelenjavo. Sicer je pa danes prvič dobila jabolko, tako da imava še velik velik časa. Je pa fajn, ker sem ji par dni dajala riževo kašico na žlico,da se je navadila jest z žličko(RMRM hvala za nasvet )
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:25:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Marisa korenje je,samo za zacetek uvajanja ji je bil za bruhat. Kuham,riz(7 vrst),pecen piscanec,solata.Sladica-poglej v omaro .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:26:14
|
|
|
|
anaj22
|
Jaka je bl z muko kot z užitkom jedu brokoli in cetačo, ampak je šlo bolš kot koleraba in krompir. Pri jabolku pa tud on odpira usta k zmešan in se vedno jezi ko ga zmanka. Pr nas so bli dons za kosilo pečeni makaro Zdej greva pa mal na zrak je nehal snežit
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sladica-poglej v omaro .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj- pri nas hvalabogu danes ne sneži, jaz imam rada sneg, če so ceste kopne in se normalno voziš brez tistega vijuganja,ki sem ga doživela včeraj ko sva šle od P domov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?