|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
25.11.2008 8:37:21   
dolenjka
Jutro user posted image

Hvala vsem za tople besebe. Tarica je Ok, zgkeda da ji jogurt ni pasal zvečer (ob18.30) user posted image  Ponoči se je zbudila ob 4h in sem jo kar priklopila, ker je veliko tekočine izgubila, pa je 3x potegnila user posted image  No ob 6.30 je oa eno zizo zmazala in spala do 8h  user posted image

Očitno ji tisi jogurt ni pasal, pa pomejem je imela malo preveč toplo v sobi user posted image

Zdaj ji bom za za zajtrk z malico naredila kar frutolino, da še malo mleka dobi, ker se mi zdi, da ga je premalo zjutraj user posted image  A je katera že kaj dodajala v frutolino user posted image  Npr. malo banane ali pa AM user posted image

Janey user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
25.11.2008 8:44:17   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro
jaka je dobil še vročino, šibama k P

tudi od mene en velik user posted image user posted image

izvirno sporočilo februarka08
Misar
za tvojo jedko. Da bi jaz tolk naštimala ne poje niti pol pomoje.

verjela al ne, še pred enim tednom ali dvema, sva se hecali al bo pojedla 60 al 70ml pa tu in tam je imela dober dan ko je pojedla celo 120 ml user posted image user posted image , pol je pa ratala ultra aktivna..še 14 dni nazaj je sam na trebuhu manevrirala, zdaj pa kar poskok, se usedamo, postavljamo na kolena, že na nogah hočemo bit, v ustih nam je zraslo 5 zob v enem mesecu, mislim, tak poskok v razvoju, da dol padeš user posted image user posted image user posted image

mi nimamo pa nič snegeca user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
25.11.2008 8:53:45   
misar
no, da še mal pokomentiram mojo včerajšnjo misijo: nakupovanje hlač  user posted image

pa da ne boste mislili, da zanemarjam otroka, ker že spi prvi dopoldanski dremež user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem, včeraj nabašem tamalo in gas v nakupovalni center, mal šnofam po štacunah (tamala ful pridna) in valjda grem tud ene par hlač pomerit. kaj se je zgodilo? sem že mal pozabila od poletja, ko sem tud ene hlače iskala, pa niso meli cifer in opet štorija se ponovi. v S.Oliverju majo take hude hlače, pogledam cifro 34, ah sem rekla, če mi pa te ne bodo prav, pomerim in valjda prevelike user posted image user posted image user posted image , sem prišla iz kabine sem mislila, da bom kar prodajalko na gobec od jeze...ker so ble res hude hlače...sicer so stale 90€, sam, če hlače dobr stojijo in so luštne, jih pol dolgo nosiš in 90 € niti ni velik dnarja, sam prevelike št. 34... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..je pa res, da majo velike cifre, zato ker ene v zari so mi ble pa 34 kar ok. tko, da najverjetneje grem kar tiste kupit. moram danes še do NewYorkerja skočit, tam majo tud včasih kake fajn hlače.
toliko o tem user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
25.11.2008 9:10:04   
lillchy123
user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
25.11.2008 9:17:09   
lillchy123
zima zima bela user posted image  škoda sam, ker ni sončka

včeri ga je tud naš biksu, tko da sem mela ob 19h vsega dost in dala malga user posted image  spat. valjda je pol že ob šestih razgraju in bil ob 8h siten o muha. in je celih 15 min spal?user posted image user posted image
vsem bolančkotom user posted image , njihovim mamicam pa user posted image

nisem brala vsega za nazaj, ampak za jutri še velja, ne? ker
jst rabm, jst neki rabm...user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
25.11.2008 9:18:55   
lillchy123
misar, jst sem si tud po n času kupla nove hlače... pa ko sem jih doma oblekla, sem ugotovila da mi dol lezejo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2056
25.11.2008 9:23:00   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

misar, jst sem si tud po n času kupla nove hlače... pa ko sem jih doma oblekla, sem ugotovila da mi dol lezejo user posted image user posted image

ja buča(mišljeno ljubkovalno user posted image ), zato jih je treba pa najprej pomerit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2057
25.11.2008 9:24:44   
lillchy123
vse ki delate oz.mislite delat nmanj kot polni čas in v prihodnosti načrtujete user posted image , kolegica je delala 4 ure in so ji to pol vzeli kot osnovo za porodniško!

Neposredna povezava do sporočila: 2058
25.11.2008 9:27:14   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja buča(mišljeno ljubkovalno user posted image ), zato jih je treba pa najprej pomerit user posted image user posted image user posted image

sej sem jih. sam bolj na hit, k sem glavo ven s kabine molila pa gledala kaj Luka delauser posted image

pina, men tud m štrajkauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
25.11.2008 9:30:18   
Blacky*

No pri meni ni nobene nevarnosti, da mi dol zlezejo... imam še veliko, veliko, veliko preveč in nikamor ne gre... a bo že... za službo imam točno 1 hlače in novih ne bom kupovala dokler ne zgubim kakšen kg...

Včasih so se kile hitro zgubile, z leti pa so postale bolj vztrajne user posted image user posted image user posted image

Tara -  user posted image user posted image

Jaka - user posted image user posted image

Lana - user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 25.11.2008 9:38:45 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
25.11.2008 9:33:59   
dolenjka
Hvala za odgovore za frutolino user posted image  Ga je že pojedla user posted image

Miška vidiš, kako se vse spremeni, pa sva mislili, da bova mogli v diskača hodit dojit user posted image

Lillchy, ju3 velja, kdaj bi prišla?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
25.11.2008 9:36:18   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Miška vidiš, kako se vse spremeni, pa sva mislili, da bova mogli v diskača hodit dojit user posted image

ja jaz sem resno mislila, da jo bom  do 18. leta dojila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
25.11.2008 9:37:19   
misar

Hvala za odgovore za frutolino user posted image  Ga je že pojedla user posted image

user posted image user posted image ja nisem mogla komentirat, ker ne jemo frutolina...ampak mislim, da komot kombiniraš tud s kakim sadjem, zakaj ne user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
25.11.2008 9:38:28   
misar
neham čvekat, grem mal po tleh pomit, da bomo spet lahko pod mizo lezli...mater je zanimiv računalnik pa modem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
25.11.2008 9:40:08   
dolenjka

neham čvekat, grem mal po tleh pomit, da bomo spet lahko pod mizo lezli...mater je zanimiv računalnik pa modem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, na kable si pozabila user posted image

Naša tudi ni jedla frutolina, pa sem zadnjič spet probala in je pojedla. Jaz ji ga dam zjutraj takrat, ko ziz ne poje glih tolk, kot se men zdi da bi jih morala, da bi dobila dovolj mleka user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
25.11.2008 9:41:29   
lillchy123
dolenjka, meni je čisto vseeno. samo da vem, kako aj se zmenim za avto. bom pa res prišla kakšno urco prej, ker bi rada vsaj tiste bodije v C&A kupila user posted image
a še ktera pride? al bova spet same? sej men si tud ti čist zadost user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
25.11.2008 9:43:27   
dolenjka

dolenjka, meni je čisto vseeno. samo da vem, kako aj se zmenim za avto. bom pa res prišla kakšno urco prej, ker bi rada vsaj tiste bodije v C&A kupila user posted image
a še ktera pride? al bova spet same? sej men si tud ti čist zadost user posted image

nekaj se jih je prijavljajo, sam bom verjela ko bom videla user posted image

Jaz ne bom dolgo zasedala, ene 2 urici, ker pokam user posted image  user posted image  Bi ti pasalo ob 12h user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2067
25.11.2008 9:47:17   
Blacky*

Lillchy, ju3 velja, kdaj bi prišla?

Pri nas frutolino še ni bil na meniju. Kupila sem neke sadne kašice v Muellerju a niso bile najbolje sprejete, tako jih zdaj mešam med kašice ala keksolino od DMa... Sploh zakon je pa kašica z okusom vanilije... še mami je všeč user posted image user posted image

Jaz bi jutri tudi prišla na kavo, pa še po prašek moram... user posted image ga vsakič pozabim kupit, zdaj je pa že kriza.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
25.11.2008 9:49:12   
Blacky*

nekaj se jih je prijavljajo, sam bom verjela ko bom videla user posted image

Jaz ne bom dolgo zasedala, ene 2 urici, ker pokam user posted image  user posted image  Bi ti pasalo ob 12h user posted image

A se lahko še jaz pofočkam? user posted image

In če se lahko user posted image , bi mi pasalo ob 12 h. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
25.11.2008 9:52:51   
putina
jest bom tudi prišla pokukat, sam tud ne bom dolgo, ker sem zdaj pa še jaz pokasirala vse od otrok (boli grlo, z nosa mi pa še ne teče) .. sam bom malo prej, ker gre meni Tamar že najkasneje ob 12:30 spat, tako da bom okrog 11ih v SN .. jest se moram kar držat ritma, ker ob treh moram pol Julijo pobrat in mi Tamara takrat pol ne sme spat, drugače je Julči žalostna če je ne poberem pravi čas ..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
25.11.2008 10:16:21   
ELMA
Jutroooo...

Jutro user posted image

Hvala vsem za tople besebe. Tarica je Ok, zgkeda da ji jogurt ni pasal zvečer (ob18.30) user posted image  Ponoči se je zbudila ob 4h in sem jo kar priklopila, ker je veliko tekočine izgubila, pa je 3x potegnila user posted image  No ob 6.30 je oa eno zizo zmazala in spala do 8h  user posted image

Očitno ji tisi jogurt ni pasal, pa pomejem je imela malo preveč toplo v sobi user posted image

Zdaj ji bom za za zajtrk z malico naredila kar frutolino, da še malo mleka dobi, ker se mi zdi, da ga je premalo zjutraj user posted image  A je katera že kaj dodajala v frutolino user posted image  Npr. malo banane ali pa AM user posted image

Janey user posted image

Dolenjka , jaz nisem nikoli dodajala nič v frutolino , kr samega je popapcala .

Janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Misar , sem se zdej nasmejala tvojem nakupu user posted image , ker sem jaz tudi šla včeri iskat si hlače in , user posted image user posted image  tiste ki sem jih pomerila so mi ble premajhne user posted image , od danes sem na dijeti user posted image user posted image , je treba  kr shujšat user posted image  blagor tebi da maš tko majhno rit  user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
25.11.2008 10:18:12   
ella79
jutro user posted image
mi smo spali super od 20:00 do 8:30, sam je bilo treba ob 5:30 dat zizo user posted image to se zadnje čase kar pogosto dogaja, tako da sumim, da ji večerna porcija ziz ni dovolj, al pa čez dan premal poje user posted image sam k sem ji 2x še flašo čez dala, ni bilo razlike user posted image

a ni frutolino brez mleka user posted image naša ga ne mara sploh user posted image user posted image user posted image

lillchy to pa imate pravo zimsko idilo user posted image user posted image

februarka pomoje dokler ne bodo vse temeljito prežvečili in pregrizli, bo takle v plenicah user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
25.11.2008 10:24:01   
dolenjka
spet so bile borbe v postelji, ker non stop kaže kako se  zna sama vsest user posted image  no, sam da spi user posted image

Ne Ella, frutolino ima mleko user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
25.11.2008 10:32:12   
ella79
dolenjka počak še mal, k ti bo pokazala kako se še vstane user posted image user posted image user posted image to bodo šele borbe user posted image user posted image user posted image

sem mislila da frutolino nima mleka, k je tak 'prazen' user posted image kaj si ji potem še notr dala?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
25.11.2008 10:35:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka počak še mal, k ti bo pokazala kako se še vstane user posted image user posted image user posted image to bodo šele borbe user posted image user posted image user posted image

sem mislila da frutolino nima mleka, k je tak 'prazen' user posted image kaj si ji potem še notr dala?

Mah, nič ji nisem, ker sem se bala, da pol ne bo jedla, če dam še porcijo Aptamila user posted image  Sej je veliko pojedla user posted image  Drugač sicer zdaj Aptamil potegne (si ne črpam več,ker me ziza še vedno ful boli) user posted image  Ko vstane bo dobila še obrok sadja pa bo user posted image

Oh, upam, da bodo vsaj te borbe meni prihranjene, če pa jih bo že izvajala, naj jih pa očiju user posted image  2x na teden jih bom pa jaz že sprejela  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Vprašanje?
пеперутка16

Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?

Da. (78%)

Ne. (22%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!