Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 8:37:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Hvala vsem za tople besebe. Tarica je Ok, zgkeda da ji jogurt ni pasal zvečer (ob18.30) Ponoči se je zbudila ob 4h in sem jo kar priklopila, ker je veliko tekočine izgubila, pa je 3x potegnila No ob 6.30 je oa eno zizo zmazala in spala do 8h Očitno ji tisi jogurt ni pasal, pa pomejem je imela malo preveč toplo v sobi Zdaj ji bom za za zajtrk z malico naredila kar frutolino, da še malo mleka dobi, ker se mi zdi, da ga je premalo zjutraj A je katera že kaj dodajala v frutolino Npr. malo banane ali pa AM Janey
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 8:44:17
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jutro jaka je dobil še vročino, šibama k P tudi od mene en velik izvirno sporočilo februarka08 Misar za tvojo jedko. Da bi jaz tolk naštimala ne poje niti pol pomoje. verjela al ne, še pred enim tednom ali dvema, sva se hecali al bo pojedla 60 al 70ml pa tu in tam je imela dober dan ko je pojedla celo 120 ml , pol je pa ratala ultra aktivna..še 14 dni nazaj je sam na trebuhu manevrirala, zdaj pa kar poskok, se usedamo, postavljamo na kolena, že na nogah hočemo bit, v ustih nam je zraslo 5 zob v enem mesecu, mislim, tak poskok v razvoju, da dol padeš mi nimamo pa nič snegeca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 8:53:45
|
|
|
|
misar
|
no, da še mal pokomentiram mojo včerajšnjo misijo: nakupovanje hlač pa da ne boste mislili, da zanemarjam otroka, ker že spi prvi dopoldanski dremež v glavnem, včeraj nabašem tamalo in gas v nakupovalni center, mal šnofam po štacunah (tamala ful pridna) in valjda grem tud ene par hlač pomerit. kaj se je zgodilo? sem že mal pozabila od poletja, ko sem tud ene hlače iskala, pa niso meli cifer in opet štorija se ponovi. v S.Oliverju majo take hude hlače, pogledam cifro 34, ah sem rekla, če mi pa te ne bodo prav, pomerim in valjda prevelike , sem prišla iz kabine sem mislila, da bom kar prodajalko na gobec od jeze...ker so ble res hude hlače...sicer so stale 90€, sam, če hlače dobr stojijo in so luštne, jih pol dolgo nosiš in 90 € niti ni velik dnarja, sam prevelike št. 34... ..je pa res, da majo velike cifre, zato ker ene v zari so mi ble pa 34 kar ok. tko, da najverjetneje grem kar tiste kupit. moram danes še do NewYorkerja skočit, tam majo tud včasih kake fajn hlače. toliko o tem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:10:04
|
|
|
|
lillchy123
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:17:09
|
|
|
|
lillchy123
|
zima zima bela škoda sam, ker ni sončka včeri ga je tud naš biksu, tko da sem mela ob 19h vsega dost in dala malga spat. valjda je pol že ob šestih razgraju in bil ob 8h siten o muha. in je celih 15 min spal? vsem bolančkotom , njihovim mamicam pa nisem brala vsega za nazaj, ampak za jutri še velja, ne? ker jst rabm, jst neki rabm...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:18:55
|
|
|
|
lillchy123
|
misar, jst sem si tud po n času kupla nove hlače... pa ko sem jih doma oblekla, sem ugotovila da mi dol lezejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:23:00
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 misar, jst sem si tud po n času kupla nove hlače... pa ko sem jih doma oblekla, sem ugotovila da mi dol lezejo ja buča(mišljeno ljubkovalno ), zato jih je treba pa najprej pomerit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:24:44
|
|
|
|
lillchy123
|
vse ki delate oz.mislite delat nmanj kot polni čas in v prihodnosti načrtujete , kolegica je delala 4 ure in so ji to pol vzeli kot osnovo za porodniško!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:27:14
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 misar, jst sem si tud po n času kupla nove hlače... pa ko sem jih doma oblekla, sem ugotovila da mi dol lezejo ja buča(mišljeno ljubkovalno ), zato jih je treba pa najprej pomerit sej sem jih. sam bolj na hit, k sem glavo ven s kabine molila pa gledala kaj Luka dela pina, men tud m štrajka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:30:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 misar, jst sem si tud po n času kupla nove hlače... pa ko sem jih doma oblekla, sem ugotovila da mi dol lezejo ja buča(mišljeno ljubkovalno ), zato jih je treba pa najprej pomerit No pri meni ni nobene nevarnosti, da mi dol zlezejo... imam še veliko, veliko, veliko preveč in nikamor ne gre... a bo že... za službo imam točno 1 hlače in novih ne bom kupovala dokler ne zgubim kakšen kg... Včasih so se kile hitro zgubile, z leti pa so postale bolj vztrajne Tara - Jaka - Lana -
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 25.11.2008 9:38:45 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:33:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Hvala za odgovore za frutolino Ga je že pojedla Miška vidiš, kako se vse spremeni, pa sva mislili, da bova mogli v diskača hodit dojit Lillchy, ju3 velja, kdaj bi prišla?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:36:18
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Miška vidiš, kako se vse spremeni, pa sva mislili, da bova mogli v diskača hodit dojit ja jaz sem resno mislila, da jo bom do 18. leta dojila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:37:19
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Hvala za odgovore za frutolino Ga je že pojedla ja nisem mogla komentirat, ker ne jemo frutolina...ampak mislim, da komot kombiniraš tud s kakim sadjem, zakaj ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:38:28
|
|
|
|
misar
|
neham čvekat, grem mal po tleh pomit, da bomo spet lahko pod mizo lezli...mater je zanimiv računalnik pa modem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:40:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar neham čvekat, grem mal po tleh pomit, da bomo spet lahko pod mizo lezli...mater je zanimiv računalnik pa modem Ja, na kable si pozabila Naša tudi ni jedla frutolina, pa sem zadnjič spet probala in je pojedla. Jaz ji ga dam zjutraj takrat, ko ziz ne poje glih tolk, kot se men zdi da bi jih morala, da bi dobila dovolj mleka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:41:29
|
|
|
|
lillchy123
|
dolenjka, meni je čisto vseeno. samo da vem, kako aj se zmenim za avto. bom pa res prišla kakšno urco prej, ker bi rada vsaj tiste bodije v C&A kupila a še ktera pride? al bova spet same? sej men si tud ti čist zadost
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:43:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, meni je čisto vseeno. samo da vem, kako aj se zmenim za avto. bom pa res prišla kakšno urco prej, ker bi rada vsaj tiste bodije v C&A kupila a še ktera pride? al bova spet same? sej men si tud ti čist zadost nekaj se jih je prijavljajo, sam bom verjela ko bom videla Jaz ne bom dolgo zasedala, ene 2 urici, ker pokam Bi ti pasalo ob 12h
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:47:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Hvala za odgovore za frutolino Ga je že pojedla Miška vidiš, kako se vse spremeni, pa sva mislili, da bova mogli v diskača hodit dojit Lillchy, ju3 velja, kdaj bi prišla? Pri nas frutolino še ni bil na meniju. Kupila sem neke sadne kašice v Muellerju a niso bile najbolje sprejete, tako jih zdaj mešam med kašice ala keksolino od DMa... Sploh zakon je pa kašica z okusom vanilije... še mami je všeč Jaz bi jutri tudi prišla na kavo, pa še po prašek moram... ga vsakič pozabim kupit, zdaj je pa že kriza.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:49:12
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, meni je čisto vseeno. samo da vem, kako aj se zmenim za avto. bom pa res prišla kakšno urco prej, ker bi rada vsaj tiste bodije v C&A kupila a še ktera pride? al bova spet same? sej men si tud ti čist zadost nekaj se jih je prijavljajo, sam bom verjela ko bom videla Jaz ne bom dolgo zasedala, ene 2 urici, ker pokam Bi ti pasalo ob 12h A se lahko še jaz pofočkam? In če se lahko , bi mi pasalo ob 12 h.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 9:52:51
|
|
|
|
putina
|
jest bom tudi prišla pokukat, sam tud ne bom dolgo, ker sem zdaj pa še jaz pokasirala vse od otrok (boli grlo, z nosa mi pa še ne teče) .. sam bom malo prej, ker gre meni Tamar že najkasneje ob 12:30 spat, tako da bom okrog 11ih v SN .. jest se moram kar držat ritma, ker ob treh moram pol Julijo pobrat in mi Tamara takrat pol ne sme spat, drugače je Julči žalostna če je ne poberem pravi čas ..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 10:16:21
|
|
|
|
ELMA
|
Jutroooo... IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Hvala vsem za tople besebe. Tarica je Ok, zgkeda da ji jogurt ni pasal zvečer (ob18.30) Ponoči se je zbudila ob 4h in sem jo kar priklopila, ker je veliko tekočine izgubila, pa je 3x potegnila No ob 6.30 je oa eno zizo zmazala in spala do 8h Očitno ji tisi jogurt ni pasal, pa pomejem je imela malo preveč toplo v sobi Zdaj ji bom za za zajtrk z malico naredila kar frutolino, da še malo mleka dobi, ker se mi zdi, da ga je premalo zjutraj A je katera že kaj dodajala v frutolino Npr. malo banane ali pa AM Janey Dolenjka , jaz nisem nikoli dodajala nič v frutolino , kr samega je popapcala . Janey Misar , sem se zdej nasmejala tvojem nakupu , ker sem jaz tudi šla včeri iskat si hlače in , tiste ki sem jih pomerila so mi ble premajhne , od danes sem na dijeti , je treba kr shujšat blagor tebi da maš tko majhno rit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 10:18:12
|
|
|
|
ella79
|
jutro mi smo spali super od 20:00 do 8:30, sam je bilo treba ob 5:30 dat zizo to se zadnje čase kar pogosto dogaja, tako da sumim, da ji večerna porcija ziz ni dovolj, al pa čez dan premal poje sam k sem ji 2x še flašo čez dala, ni bilo razlike a ni frutolino brez mleka naša ga ne mara sploh lillchy to pa imate pravo zimsko idilo februarka pomoje dokler ne bodo vse temeljito prežvečili in pregrizli, bo takle v plenicah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 10:24:01
|
|
|
|
dolenjka
|
spet so bile borbe v postelji, ker non stop kaže kako se zna sama vsest no, sam da spi Ne Ella, frutolino ima mleko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 10:32:12
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka počak še mal, k ti bo pokazala kako se še vstane to bodo šele borbe sem mislila da frutolino nima mleka, k je tak 'prazen' kaj si ji potem še notr dala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 25.11.2008 10:35:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka počak še mal, k ti bo pokazala kako se še vstane to bodo šele borbe sem mislila da frutolino nima mleka, k je tak 'prazen' kaj si ji potem še notr dala? Mah, nič ji nisem, ker sem se bala, da pol ne bo jedla, če dam še porcijo Aptamila Sej je veliko pojedla Drugač sicer zdaj Aptamil potegne (si ne črpam več,ker me ziza še vedno ful boli) Ko vstane bo dobila še obrok sadja pa bo Oh, upam, da bodo vsaj te borbe meni prihranjene, če pa jih bo že izvajala, naj jih pa očiju 2x na teden jih bom pa jaz že sprejela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Vprašanje?пеперутка16Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?Da. (
78%)
Ne. (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!