|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
23.11.2008 21:50:51   
max81
user posted image Aja1 kaj spet špegaš pri sesedahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vama je hotel všeč???

jest sem zmatrana pa se mi sploh ne gor po štengahuser posted image user posted image user posted image
pa bom še par minutk tuki, pol bomo pa vidl, grem še mal kanale pogledat, če je kje kej pametnega

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
23.11.2008 22:00:39   
Aja1
Ja, pa si me najdla. Zgleda, da si tudi ti tam redna obiskovalka user posted image

Hotel je super. Še lepši kot Larix, večje sobe, velika kopalnica. Hrana odlična. user posted image user posted image user posted image  Se bomo spet lepo poredili user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
23.11.2008 22:04:46   
urška76
Čer!
Kok je blo fino it spet mal ven. Maladva sta uživala na Zbiljah. Je blo tko luštn dokler je bil sonček. Pa mal smo labode futral, jih je polno jezero. ko se je pa sonček skril smo pa šibal še k enemu kolegu na obisk, tako da smo kar pozno domov pršli. Zdej pa pridno spita.
Aja a ne da je max fejst punca. Jest tega ne rečem kar za vsacga. user posted image  Čeprav je pa res, da so mi ble še vse novembrke, ki sem jih spoznala do sedaj simpatične.
Zdej pa čakam, da pride možek izpod tuša, pol greva pa še jest, pol pa spat.
Mala neki johka, jo očitno napenja. Upam, da hit mine, zdele sva se mal pocrkljali.
Šibam pod tuš. Nočko.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.11.2008 22:07:23   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja, pa si me najdla. Zgleda, da si tudi ti tam redna obiskovalka user posted image

Hotel je super. Še lepši kot Larix, večje sobe, velika kopalnica. Hrana odlična. user posted image user posted image user posted image  Se bomo spet lepo poredili user posted image .

priznam jest na vsake toliko rada pošpegam tjauser posted image user posted image

no lepo, da ste zadovoljniuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.11.2008 22:10:28   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja a ne da je max fejst punca. Jest tega ne rečem kar za vsacga. user posted image   

Res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo se takoj ujeli, kot da bi se poznali že od nekdajuser posted image . Urška, pa nisi se zmotila - res ima full lepo urejen domek user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.11.2008 22:17:30   
max81

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja a ne da je max fejst punca. Jest tega ne rečem kar za vsacga. user posted image   

Res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo se takoj ujeli, kot da bi se poznali že od nekdajuser posted image . Urška, pa nisi se zmotila - res ima full lepo urejen domek user posted image

ja res smo se lepo ujeli.....Aja1 je tudi super deklina in tiste 4 urce, ki smo jih preživeli danes skup so bile res luštne in so prehitro minile

joj prosim, da nehata , ker mi bo res nerodn nouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.11.2008 22:19:35   
Aja1
Zdaj grem pa počasi na spavanje. Moram še Nejo prestavit za pol metra. Upam, da je ne zbudim. Nočko vsem. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.11.2008 22:23:13   
max81
jest tud šibam še pod tuš, pol pa spat, pa še škratka pogledat...ZAenkrat je miruser posted image user posted image , upam, da ostane do jutrauser posted image

nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
24.11.2008 7:06:52   
Aja1
Jutro.

Neja ga je celo noč svirala, tako da sem user posted image
Ob treh zjutraj je vpila lulala (plenica itak že napol polna). Na vsak način je hotla lulat. Zdaj pa sedi na kahli in išče v knjigici traktor. Kmalu bomo šli na zajtrk, potem pa na bazen.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
24.11.2008 8:17:26   
viv_
Jutrce!

Spet vse najboljše vsem slavljencem...

Mi smo imeli učer mega žurko, za vse otroke, za Mirno in Zarjo skupaj! Bilo je 7 mulcev in 8 odraslih... Aaaaaaa... Ostalo je OK edino otroško sobo je treba še sanirat. Tam je bil pa raztur! Ampak, mormo dons mal presortirat, pa v vreče nabasat kaj je za preč, pa kaj za na Petrol. Bomo mal podaril... Sej dobr, mal da se popuca...

Pr nas so pa dons začel delat! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
24.11.2008 9:24:29   
max81
jutro..no naša noč je bila tako spet neki čudna..tamala je spala kot top, mali se je pa zbudil ob 1h in je bil čist že naspan..kr neki no, pa čez dan skoraj nič ni spal, no vsaj tolk ne kot ponavadiuser posted image .........zdejle smo že pofruštkal, tamal je zaspal ob gledanju risanke...ja očitno je bla ful zanimivauser posted image , čmrla pa riše po tabliuser posted image ..jest pa kofetkam in občudujem bele snežinke, ki so že kr fino poblile cestouser posted image user posted image user posted image

viv super, dase je začelo premikatiuser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
24.11.2008 10:15:02   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: max81
viv super, dase je začelo premikatiuser posted image user posted image

Ja, pa uni 3 bojo mel ful placa... Jest bom itak enkrat vmes živčnega fasala pa bom imela all incluzive v Behnah user posted image

Pa kredit, pa sosedi, pa naši... Aaaaaaaaaaaaaa...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
24.11.2008 10:37:18   
Aja1
Viv, saj bo.

Mi smo bili pa zdaj eno uro zunaj na snegu. Tukaj je že 10 cm snegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
24.11.2008 11:02:15   
max81

Viv, saj bo.

Mi smo bili pa zdaj eno uro zunaj na snegu. Tukaj je že 10 cm snegauser posted image user posted image user posted image

ja viv sej bo, bo pol sploh super k bo vse tko kot mora bit

kvajzdej Aja1 se  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
24.11.2008 11:05:36   
max81
madona se prehit poentralauser posted image user posted image user posted image

a se še ne kopate????

tudi pri nas ful pada, ceste so že lepo zasnežene...škrata pa sedita na tleh in obadva gledata skozi oknouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
24.11.2008 11:33:29   
Aja1
Ne, se še ne kopamo. Zdaj počasi bo šla Neja spat (UPAM), potem pa gremo.  Ampak res, kako sneži! user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
24.11.2008 11:36:12   
max81
ja no skrajni čas je že bil, k so ga tolk oblublaluser posted image user posted image user posted image ..naša že cel dopoldan govori, sankat, kapo gor, rokavičke goruser posted image user posted image ....vejetn bomo počakal, da ati pride, pol bomo pa šli en krog

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
24.11.2008 11:40:05   
Aja1
Mi smo pa tiste plastične smučke gledali v Intersportu za 20 EUR. Koliko so bile v Hoferju?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
24.11.2008 12:00:06   
Nogavica
Jaz pa upam, da pri nas še par dni ne bo snega, ker je Živa očitno zbolela (je dobila vročino) in ne vem, kako se bo sprijaznila s tem, da bo zunaj sneg, ona pa ne bo smela iti ven delat snežaka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
24.11.2008 12:31:57   
max81

Mi smo pa tiste plastične smučke gledali v Intersportu za 20 EUR. Koliko so bile v Hoferju?

oj mislm, da so ble tud 20 ojrov...kej več se pa že ne splača dat, sej ne veš al bo hotla bit gor al ne..jest upam, da se bo kamlu dalo spustit po kakšnem hribu, da sprobamo smučkeuser posted image , da vidim, če bo pol tud še tko navdušenauser posted image user posted image user posted image

Nogavica.....upam, da se izognete bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
24.11.2008 21:23:54   
Nogavica
Ja, Živa je zbolela. user posted image  Jo je ves dan kuhalo in ful mirna je bila. To mi je res grozno gledat, ko je drugače tako živahna in nonstop v gibanju, danes pa je skoraj ves dan poležavala in gledala risanke.
Dobra je bila kake 2-3 ure popoldne, ko je Calpol deloval in je vročina padla, takrat je celo nekaj malega pojedla, se igrala in plesala, proti večeru pa je spet bila čisto uboga. Malo me skrbi, ker nič kaj ne pije. Prej sem jo priklopila in je bilo o.k., zdaj pa ne vem, kako jo naj pripravim, da bi več spila. user posted image
Zdaj spi, jaz pa čakam, če se bo spet spotila po Calpolu, da jo preoblečem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
25.11.2008 8:02:18   
viv_
JUTRO!

A vas je zamedlo???

Živa, pocajtej se!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.11.2008 8:36:28   
max81
jutro..kavica je kuhana, bo katera????

vav spali smo perfektnouser posted image user posted image ,vstali ob pol osmih, no čmrla nekaj prej, je prnesla celo vrečo igrač iz sobice pa jo sploh nisem slišalauser posted image user posted image , se je user posted image čisto potiho igrala in pogovarjala..pol ji je pa dolgčas ratal je pa začela po men plezatuser posted image user posted image ...no zdejle jemo, pol bomo pa mal se igral, ven bomo šli pa k pride ati domov

učer smo mal kidal, no itak nam je pa sosed s plugom ven tavečji del zvozuuser posted image user posted image ...Aja1 zdej veš kateriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smučke smo sprobal, pa je blo za prvič kr okuser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.11.2008 8:49:48   
Aja1
Jutro.

Evo, mi vsi nažrti od zajtrka  user posted image user posted image . Zihr se bom tle zredila user posted image .

Max, pol vam je sosed pa res veliko dela prihranil. user posted image user posted image user posted image
Pa super za test smuči. Se jih splača kupit?
BTW - kje je bila kapa? user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.11.2008 9:08:41   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

JUTRO!

A vas je zamedlo???

Niti malo. Zvečer je malo snežilo med dežjem, prijelo se pa ni nič.
Imamo pa vsaj lep pogled skozi okno na zasneženo Pohorje. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?