|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
24.11.2008 11:50:53   
moci
če ne bomo jedle, bom prinesla sendvič s sebojuser posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 11:57:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.11.2008 12:04:29   
frrrr
js tut še nisem kdaj bowlala... pa naši v službi gredo 1x na mesec, a se mi ne da zraven user posted image  

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.11.2008 12:06:35   
pikapolona2
sej ni treba it bowlat če se vam neda...men je tko hecn...pa sm predlagala.
Jeste pa lahko potem en štuk nižje k imejo pice na kose....hehe...al pa se prej doma najete...sam ne pasulja da ne bodo kakšni problemi potemuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.11.2008 12:19:50   
sonček33
frrr  -ampak bovlanje je zakon

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
24.11.2008 12:26:41   
piskot
moze petek, ce hocete eno zoprno babo imet s sabo. samo bowlat pa ne bi sla, rajs jest. aja, sej res, a nosecnice sploh lahko bowlajo? 

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1156
24.11.2008 12:28:39   
moci
valda, bomo imele srečanje zoprnih bab. pa še edina z nosečniškim trebuhom  ne bomuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.11.2008 13:05:45   
pikapolona2
piškot boš pa navijala....hehe

petek potem velja..jupi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
24.11.2008 13:25:09   
muki1
Kaj pa če bi s Piškotko bowlale? Kegljarke ene...pffffff. Jaz pa sem bila v petek zunaj. Na koncertu. Od danD user posted image .

user posted image ....sem tečNa, ker še ne sneži.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 1159
24.11.2008 14:02:05   
moci
pri nas je pa belo.
me je skoraj s ceste odneslo ko sem na dvorišče zavilauser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
24.11.2008 18:05:04   
pikapolona2
evo pr nas ga je že 20 cm...smo že prvega snežaka naredili....se jej moj iz Kranja s službe pripeljal in ugotovil da je pri nas fuuul več snega kot v kranjuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
24.11.2008 19:23:42   
frrrr
Mali oglas

Mlada, lepa, postavna, pametna, romantična, ljubezniva,  itd........
Imam stanovanje , avto , motor in jahto, ....
seksualno  neprekosljiva, skratka za skupne večere..
.... Ne iščem nobenega , samo hvalim se!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ko bi le blo res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1162
24.11.2008 19:33:10   
frrrr
mi šli kar danes k zdravniku... nas je sicer za jutri naročila, pa je imel prej tak pulz, da sva ga kr pobasala in smo šibali. pridemo tja, je pa pa calpol prijel in je bil mali nabit z energijo, vročina padla user posted image zaenkrat ima malce rdeče grlo, veliko pit in zbijat vročino. je bil po opoldanskem spancu čist apatičen, vročina pa ni padla pod 38.6 user posted image no, jutri bomo videli kako bo.. upam, da je samo enodnevna viroza.

sicer pa mali take seka, da dol padeš... vam jih povem enih par.
pri zdravniku v čakalnici, ga mož drži v naročju in mali njemu: ati pobrit se moraš. ati pikaš. ati doma se treba pobrit. ati tu tut brke stran. user posted image
če gre mož na balkon na cigareto, mu mali nekajkrat pove: ati to ni zdravo. ni zdravo pokadit cigareto. user posted image
pr zdravniku v čakalnici je bila ena muslimanka v svojem rjavem oblačilu. na oknu čakalnice so bili prilepljeni snežaki. in malemu razlagava, da so na oknu snežaki. pa se mali obrne stran od okna, gleda tetko muslimanko in me sprašuje: kaj dela snežak? kaj dela rjav snežak? user posted image js sm se komi zadržala. sem ga ignorirala in je pozabil. upam, da tetka ni zamerila.
in kadar je treba nos očistit ali postrič nohte na nogah (kar ne mara) ga zamotiva s tem, da ga vprašava kaj reče ena tetka. in jaša hitro pove: šta se mora, nije težko user posted image

grem na kavč, ker sem crknjena. sicer je fant zelo crkljave sorte, a danes je bilo pa noro. po opoldanskem spanju je dobro uro ležal na meni in se mi stiskal. pred tem sem ga pa mau okol nosila v naročju, da se je pomiril (se je zbudil s kašljem in jokom). lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
24.11.2008 20:38:48   
lucika
mi smo pa danes šli še na obhod po trgovinah. da avtosedeže tudi prešlatamo:) odločitev: pojma nimamo, nič bolj kot včeraj... ata tak možno za recarota navija, da ne vem, če ne bomo kar tega...

drugač pa naš tudi seka take, da dol padeš, odkar je spregovoril. je bilo pred kratkim, tak da še nismo navajeni....
včeraj gremo iz obiska, pa se vsedemo v avto in mali pravi: ati, hitro, nodi čaka. čisto nor je na tega nodija...
sem posnela za 7 giga nodijev, če bi katera mela, z veseljem delim z vami. samo, mi smo malo zadaj, ne vem če vaši še marajo nodija:)

lep večer.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
24.11.2008 21:57:20   
*anč*
oj!

midva sva šla dans lulija pokazat pa je rekla,da še ni taka panika,ampak,da bo dala napotnico za urologa,ker bova baje itak en let čakalauser posted image   mali je šarmiral sestre in na koncu dobil štampilko. je hotu slona( zmeri dava na rokico obvezno slonovo štampilko poleg vseh drugih,ko greva v zoo) pa ga niso mel,tko da je dobil žirafo. ga je sestra vprašala,če hoče tisto z žirafino glavo al tisto ta dolgo,kjer je cela  pa je reku,da dolgo. pol se je še zahvalil in se je sestra skor stopilauser posted image , kaj čmo cel šarmer .
še eno njegovo prijavo vam napišem ... sm kupla avtozic še za cliota,ki sm ga dobila pred dvema mescema, prej se je mali skos vozil samo v karavanu. pa se voziva iz btcja in mi reče :"Veš, mami, clio je mali avto." sm se skor poscala user posted image .

pranje lask  mi smo mel grozne probleme, zdej je pa še kr znosno. sicer mal pojoka in zahteva brisačko,ampak kr gre. mu pa ne spiram s tušom,ker se ga boji,ampak kr z roko al pa kako posodico. pa 1x na teden pereva, ne več večkrat pa se mi zdi,da tut ni potrebe,ker nima nč mastne.

altati  se mi kr smiliš. upam,da se hitro pobereš in se čimprej začneš bolš počutit! user posted image

moci in sivkomivko  vse najboljše! user posted image user posted image

frrrr in muki  pozdravite se!

remy  super,da ti je fajn u službi!

sivkamivka 
kaj je zdej s tvojo bolniško? pa dobro,da jo je sivkomivko tko dobro odnesel! so mi šle kr kocine pokonc ... pa ti,kako si?

lucika 
nimam nasveta glede zica,ker smo mi še na 9-18 kg. vsekakor pa poročaj,kako boste zadovoljni s tem,ki ga boste kupili.

jst sm kr bizi, fax,prevažanje v vrtec in nazaj, spet fax,psi, kupi perila ... tko,da vas kr mal zanemarjam user posted image . ne bit hude user posted image .

lepo se mejte, uživajte v vsakem dnevu in ne pozabite kako srečne ste; ker imate  doma osebe,ki vas imajo rade in vas obožujejo;  ker ste zdrave, simpatične in zabavne; ker niste žejne in lačne; ker lahko iz zavetja toplega doma opazujete kako padajo prve snežinke, ...
se mi zdi,da sem bila zadnje čase premalo hvaležna za vse kar imam ... pa spomnem še vas,če ste tudi ve slučajno pozabile user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 22:23:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
24.11.2008 22:25:15   
mis
Oj!

Še živi, vendar zmanjkuje časa. Mogoče jutri kaj več...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 23:34:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
25.11.2008 0:10:17   
frrrr
doza calpola držala 7 ur in pol in nekje do 4:30 bi mogli spat. šibam... nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1169
25.11.2008 0:11:00   
frrrr
novo stran še odprem, da vas neu hecalo un napis, da je bilo sporočilo zbrisano... user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
25.11.2008 0:11:13   
frrrr
mogoče jih je treba pa še 5 naklanfat user posted image no, tolk pa js ne bom pisala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
25.11.2008 7:15:49   
psaša
Jutro. Mi imamo pa problem. mali noče in noče stopit na sneg. Od kje mu to? Pa smo skakali, pa delali odtis nog, pa ga pregovarjali - on pa nič. GOR reče in ga moram dvignit in nostit user posted image . Pa popenit. Imate kakšno idejo?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
25.11.2008 7:31:31   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, a ste dobili kaj snega?

Niti s od snežinke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
25.11.2008 7:34:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Jutro. Mi imamo pa problem. mali noče in noče stopit na sneg. Od kje mu to? Pa smo skakali, pa delali odtis nog, pa ga pregovarjali - on pa nič. GOR reče in ga moram dvignit in nostit user posted image . Pa popenit. Imate kakšno idejo?

Pošljite ga k nam. Pri nas ni snega, bo lahko hodil po mili volji user posted image .

Pa kaj smo mi na faking morju, ali zakaj pri nas ni snežilo?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
25.11.2008 7:40:44   
Anonimen
dobro jutro,

no pa smo preživeli včerajšni kaos. Za pot domov sem porabila celi dve uri in od tega v 20 minutah prepešačila majhno šmarno goro. Madona sem zmeraj jezna, ko naš kmet začne plužit ob sedmih zvečer in seveda do takrat ne prideš nikamor. Smo hodili kar v procesijah, pa skupaj sem z dvema hodila ki sta otročka nosila, pa seveda smo vsi skupaj piz***....-ampak konec dober, vse dobro.

Tristan užival v kidanju, sankanju, sneženju, ......je bil čist navdušen, tako da je še zvečer v postelji razlagal, kako ga je dedi vozil in kako je on sedel..user posted image user posted image

*anč* to pa si lepo napisala.....sem se prav zamislila, tako da bom dan definitivno preživela pozitivno !user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.