|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
24.11.2008 15:04:07   
Urša08
Sunny 24 jaz sem zginla za štedilnik user posted image kuham kosilo, me je user posted image klical da pride kmalu domovuser posted image

Vesnozaver jaz bom tud prala s praškom, pa v sušilcu posušila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.11.2008 15:04:10   
Maksi1
Rihtanje papirjev - prosim za pomoč.

Če sem prav razumela, je postopek naslednji:
1. dobiš potrdilo od G glede PDP
2. si sprintaš obrazce ali jih greš iskat na CSD
3. pošlješ prilogo obrazca in kopijo potrdila o PDP delodajalcu
4. delodajalec vrne potrdilo o plači
5. skupaj s potrdilom o PDP, potrdilom o plači in izpolnjenimi obrazci greš na CSD in je zadeva urejena

Vprašanja:
Ali je zgornji postopek točen?
Če na strani od CSD Šiška piše, da moram vlogo na CSD oddati 23.12.2008, ali to pomeni, da jo moram oddati pred tem datumom, ali je ok še prve dni januarja?

Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.11.2008 15:05:42   
Urša08
Sunny24 postelce lip polčane lahko naročiš v lesnini, merkator pohištvo, baby cevter,...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.11.2008 15:06:16   
akvalina
]
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

akvalina, kaj počneš?

sorry sem kr mal zginla a neuser posted image user posted image user posted image , sem šla jest govejo juhco, pečenko z filo in francosko solato, Mmmmmm

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.11.2008 15:13:42   
sunny24
claud, moj je šel delat-privat scena. Pa je šou že ob 10:30. A si spet v risanje padla?user posted image

maksi, pomojem je prov v redu, če to oddaš tudi januarja, ker lahko, da ti bojo upoštevali še decembrsko plačo za povprečje porodniške. Pa sej to lahko začneš rihtat šele 60 dni pred PDP, kar pa je pri tebi 21.12....Prej itak ne moreš, pol pa januarja tam do 20. pomojem je fajn, da maš že zrihtano...

urša, hvala za info...sej sicer bi rajši vzela od alplesa, k je ista kot sobica, sam ne vem, če je v dimenziji 140x70. Bom mogla še pogledat.

akvalina, si se napapcala. Jst sem tudi neki grickala tuki...Zdej grem pa mandarine napast. user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.11.2008 15:18:57   
claud
sunny- ja grozna sm...zdj sm pa čist not padla.....prejle mi je tašča baje 5 minut iz sosednje sobe neki razlagala pa nwm kaj k je nism slišalauser posted image kwa pa jst vem al se z mano pogovarja al po telefonu....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.11.2008 15:21:37   
sunny24
user posted image user posted image user posted image   Sej včasih je res bujše kaj preslišat, kar tašče govorijo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.11.2008 15:24:26   
claud
user posted image user posted image zdj me pa vpraša : a pol velja za jutri...?...sm pa kr rekla jauser posted image

zdj more pa moj ugotovit kaj bo jutriuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.11.2008 15:30:37   
claud
No zdj pa vas zapuščam...moj je pršu domov, pol greva pa iskat sneg....user posted image

čao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.11.2008 15:32:03   
sunny24
O šit...dobra si...user posted image user posted image user posted image   Kar pošli tvojga v izvidnico, da ugotovi, kaj velja za jutri...Pa upej, da zve!

Pr nas v bloku pa en "talent" vrta že ene 2 uri, sam nima pojma...Mal zavrta, se ustavi, pol poriva tisti vrtalni v zid in itak ne more nič zvrtat...Ker po mojem še ni ugotovu, da v armiran beton ne moreš z navadnim vtrtalnim vrtat, k ne boš nič naredu...user posted image  A mu čem it posodit naš vrtalni, da bo tega kravžlanja živcev čimprej konc?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 15:35:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 15:36:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 15:38:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2788
24.11.2008 15:40:49   
glen
Oj čvekice pekice.
Kakšen zaspan dan je danes,tako kot je bilo včeraj lepo je danes škifo bljak.
Cel dan dežuje,mrzlo ko hudič,samo se mi spi,........
Zdaj je pršu moj dragi domov tako da grem počasi pogrnit mizo za kosilo in pol mnjamsi.
Čufte v paradižnikovi omaki z polentno.(1. bomo jedli polento zraven čuft upam da bo pasalo)

maksi 1
glede tvojega vprašanja pa:
seveda lahko neseš ali pošlješ tudi kasneje papirje na CSD samo več kot 60 dni prej ne moreš,lahko pa manj.
Jaz sem zadnjič šla na CSD po papirje pa mi je že dala vse obrazce in mi je tudi izračunala kdaj lahko najprej prinesem nazaj papirje,to je 24 dec.,pa celo kdaj bi bilo dobro naj pošljem na firmo da mi izpolnejo obrazec za plače mi je zračunala,nevem ali je res tako zelo zelo prijazna ali je imela dober danuser posted image .
Povedala mi je tudi da glede na moj rok(22.02.2009)bom potrebovala podatke o plačah od dec 2007 do nov 2008 se pravi po 15 dec,ko dobimo plačo (za nov.)mi lahko v naši upravi izpolnejo ta obrazec.
pa tudi prve točke si prav naštela.

lp grem papat

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.11.2008 15:41:21   
sunny24
kolumbo, sam a se ne začnejo papirji lahko rihtat 60 dni pred PDP, to je 2 meseca prej? Ker lej, jet mam PDP 24.2., to pomeni, da pred 24.12. ne morem nič rihtat na CSD, pol so pa prazniki in bom začela januarja (po 15.1. zaradi plače), porodniško pa nastopim z 28.1. A misliš, da bo takrat prepozno al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.11.2008 16:07:12   
sunny24
Ojla Glen. Ja res, full je smotano vreme danes. Pa dober tek! Kako si drugače?
Dej mi neki povej...Od kire plače pa do kire plače se bo meni štelo tistih 12 za povprečje porodniške?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.11.2008 16:12:09   
Pupka
dan...

Smešno kaj... na onem koncu ko niso najbolj na sneg navajeni so ga bli deležni- tudi nam so ga napovedovali... pa komaj smo ga čakali- bili prepričani da bo- PA NIČ!
No, meni je itak vseeno kaj se tega tiče...

Sem glih iz izrednega pregleda...
- BOLNIŠKA (kar je najbolj pomembno)
- pit moram magnesol in zdaj kakšen dan spasmex- kasneje po potrebi
- počivat moram na levem boku, ker se naš user posted image še nič ne obrača... Moram zdaj prav preveriti kdaj naj bi se
- spet sem se malo poredila user posted image ta da spet malo na dieto... Jo bom lahko izvajala ker bom lepo doma. sicer če gledam od rednega pregleda, pa do današnjega je sam kilca razlike... ampak vmes je bla dieta... Tak da skupno je pa še preveč.  Tak kot sem napisala... Zdaj bom doma in bom lažje lahko nadzorovala kaj in kdaj bom jedla!

Pa še kakšen sprehod si bom lahko privoščila če le ne bo preveč mraz!

To je blo poročio user posted image

Prebrala vas še nisem, ker trenutno nimam časa.... grem nekaj za jest ustvarjat, ker še ni blo kosila... sam zajtrk pa dve jabolki!

Vas bom pa pozneje prebrala in se vam morebiti pr kakšni debati pridružla.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.11.2008 16:19:42   
Katjusa
Hej punce,

da vas vsaj malo pozdravim... folgam vam tak ne.... utrujena sem čeprav sem se glih zbudla iz popoldanskega spancauser posted image user posted image user posted image , zdej pa čakam da možek pride domov....
cel dan že čakam da bo začelo snežiti pa še ničuser posted image sicer je pa za snežno zimo še čas jst bi raje vidla če bi bil sneg okol božiča in novega leta.... ker tud tistko kar bo zdej padlo bo takoj pobralo ker je zemlja še čist pretopla.....

lepo se mejte in uživajte....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.11.2008 16:24:16   
glen
Sunny
zdaj ko sem se fajn najedla sem o.k.
Pa naj omenim da čufte s polento niso niti tako slaba kombinacija,ni tako zelo dobro kot s pirejem ampak je o.k.

Sunny
Meni je na csd-ju izračunala če bom prinesla papirje 24. dec v glavnem v dec. da naj mi izpolnejo obrazec s plačami od dec 2007 do nov 2008,zdaj pa po moje če boš ti dala vlogo na csd po 15 jan boš potrebovala plače od jan 08 do dec 08,ker meni je prov na listek napisala za katere mes. naj mi izpolnejo,da se nebi na upravi zmotli.
Joj samo veš kolko papirologije manj je kot 5 let nazaj ko sem bila user posted image z Lin, zdaj pa sta dva obrazca.pa še je zmeda.
Meni je na csd-ju dala ta dva obrazca za porodniško,pa še obrazce za pol za otroški in za očetovski dopust,da bom imela pol skori vse pripravljeno samo še podatki o otroku oz. roj list in bo vse zrihtano,brez letanja na okoli.

Tako da sem mojemu že mapco pripravla za po porodu-obrazce za očet.
                                                                                     -obrazec za otroški
                                                                                    - obrazec ki ga morem nest na občino zaradi vrtca
                                                                                     -obrazec za denarno pomoč od občine,..

Vse bom že prej izpolnila tako da pol samo dopišemo podatke o otroku in kopijo roj. lista.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.11.2008 16:32:44   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

timy - glede materinske... jaz sem se prijavila cca 3 tedne nazaj in sem dobila datum začetka 6.1.2009, tak da če boš tudi dobila isti datum, se mogoče vidiva....user posted image

Superuser posted image  No, jutri bom poklicala in potem sporočim

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
24.11.2008 16:44:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

No zdj pa vas zapuščam...moj je pršu domov, pol greva pa iskat sneg....user posted image

čao

happy huntinguser posted image user posted image user posted image , a ti lupo posodim user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
24.11.2008 17:09:56   
Moje souser posted image  najslepša hvala za voščila...fullll sem vesela HVALA...sedaj pa grem počivat po kosilo oz.po većerju vse skupaj sem danes pozno prišla domov snegeca pr nas...

Pridne bodite božajte bušije RADA VAS IMAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
24.11.2008 17:56:40   
SALT
Pozdravljene.
Rabim nujno pomoč,pa sem se spomnila na vas...kolikor berem vas je tukej gor kr velik pridnih za izobraževanjeuser posted image ..zato bi vas lepo prosila ,če mi prevedete tale tekst v angleški jezik.

VRTNICA
Vrtnica je zame ena najlepših rož.Posebej lepe so njihove izrazite barve-rdeče,bele,roza,rumene,so tudi modre. Barve naj bi imele tudi pomen,v primeru poklona le te.
Zelo lepo dišijo in lepo se podajo v dekoracije.
Rastejo predvsem v sončni legi.
Zelo sem vesela,kadar mi jo pokloni moj mož.

Lepo bi vas prosila,če se kateri,ki ji je to mačji kašelj,ljubi prevest.
Sama sem pri tem bolj tako takouser posted image .
Plisss...

Sedaj vas grem pa še prečekirat...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
24.11.2008 18:35:24   
boma2
čeruser posted image .....

no tudi pri nas ni nič sneg nekaj naletava in to je vse.... user posted image

vidim, da ste v popolni pripraljenosti za odajo vlog na CSD... Jaz nimam še nič od ginekologa... zaenkrat...ampak bomo že saj je še čas...user posted image

no v v glavnem grem nazaj brat...

sunny.... želim ti veliko sreče pri izbiri hišice...

< Sporočilo je popravil boma2 -- 24.11.2008 18:36:31 >

boma2 :)

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
24.11.2008 18:47:14   
claud
Ola!

Mi mamo pa zdele prav lepo belo pravljico zuniuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak zdj  pa počas sam še mal naletava...

Sunny- sm ugotovila kaj rabi ju3.....prevozuser posted image user posted image user posted image izvidnica uspelauser posted image

SALT-bom poskusla tole s prevodom...nč ne obljubim.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?