Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:04:07
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny 24 jaz sem zginla za štedilnik kuham kosilo, me je klical da pride kmalu domov Vesnozaver jaz bom tud prala s praškom, pa v sušilcu posušila.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:04:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Rihtanje papirjev - prosim za pomoč. Če sem prav razumela, je postopek naslednji: 1. dobiš potrdilo od G glede PDP 2. si sprintaš obrazce ali jih greš iskat na CSD 3. pošlješ prilogo obrazca in kopijo potrdila o PDP delodajalcu 4. delodajalec vrne potrdilo o plači 5. skupaj s potrdilom o PDP, potrdilom o plači in izpolnjenimi obrazci greš na CSD in je zadeva urejena Vprašanja: Ali je zgornji postopek točen? Če na strani od CSD Šiška piše, da moram vlogo na CSD oddati 23.12.2008, ali to pomeni, da jo moram oddati pred tem datumom, ali je ok še prve dni januarja?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:05:42
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny24 postelce lip polčane lahko naročiš v lesnini, merkator pohištvo, baby cevter,...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:06:16
|
|
|
|
akvalina
|
]IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 akvalina, kaj počneš? sorry sem kr mal zginla a ne , sem šla jest govejo juhco, pečenko z filo in francosko solato, Mmmmmm
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:13:42
|
|
|
|
sunny24
|
claud, moj je šel delat-privat scena. Pa je šou že ob 10:30. A si spet v risanje padla? maksi, pomojem je prov v redu, če to oddaš tudi januarja, ker lahko, da ti bojo upoštevali še decembrsko plačo za povprečje porodniške. Pa sej to lahko začneš rihtat šele 60 dni pred PDP, kar pa je pri tebi 21.12....Prej itak ne moreš, pol pa januarja tam do 20. pomojem je fajn, da maš že zrihtano... urša, hvala za info...sej sicer bi rajši vzela od alplesa, k je ista kot sobica, sam ne vem, če je v dimenziji 140x70. Bom mogla še pogledat. akvalina, si se napapcala. Jst sem tudi neki grickala tuki...Zdej grem pa mandarine napast.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:18:57
|
|
|
|
claud
|
sunny- ja grozna sm...zdj sm pa čist not padla.....prejle mi je tašča baje 5 minut iz sosednje sobe neki razlagala pa nwm kaj k je nism slišala kwa pa jst vem al se z mano pogovarja al po telefonu....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:21:37
|
|
|
|
sunny24
|
Sej včasih je res bujše kaj preslišat, kar tašče govorijo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:24:26
|
|
|
|
claud
|
zdj me pa vpraša : a pol velja za jutri...?...sm pa kr rekla ja zdj more pa moj ugotovit kaj bo jutri
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:30:37
|
|
|
|
claud
|
No zdj pa vas zapuščam...moj je pršu domov, pol greva pa iskat sneg.... čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:32:03
|
|
|
|
sunny24
|
O šit...dobra si... Kar pošli tvojga v izvidnico, da ugotovi, kaj velja za jutri...Pa upej, da zve! Pr nas v bloku pa en "talent" vrta že ene 2 uri, sam nima pojma...Mal zavrta, se ustavi, pol poriva tisti vrtalni v zid in itak ne more nič zvrtat...Ker po mojem še ni ugotovu, da v armiran beton ne moreš z navadnim vtrtalnim vrtat, k ne boš nič naredu... A mu čem it posodit naš vrtalni, da bo tega kravžlanja živcev čimprej konc?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 15:35:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 15:36:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 15:38:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:40:49
|
|
|
|
glen
|
Oj čvekice pekice. Kakšen zaspan dan je danes,tako kot je bilo včeraj lepo je danes škifo bljak. Cel dan dežuje,mrzlo ko hudič,samo se mi spi,........ Zdaj je pršu moj dragi domov tako da grem počasi pogrnit mizo za kosilo in pol mnjamsi. Čufte v paradižnikovi omaki z polentno.(1. bomo jedli polento zraven čuft upam da bo pasalo) maksi 1 glede tvojega vprašanja pa: seveda lahko neseš ali pošlješ tudi kasneje papirje na CSD samo več kot 60 dni prej ne moreš,lahko pa manj. Jaz sem zadnjič šla na CSD po papirje pa mi je že dala vse obrazce in mi je tudi izračunala kdaj lahko najprej prinesem nazaj papirje,to je 24 dec.,pa celo kdaj bi bilo dobro naj pošljem na firmo da mi izpolnejo obrazec za plače mi je zračunala,nevem ali je res tako zelo zelo prijazna ali je imela dober dan . Povedala mi je tudi da glede na moj rok(22.02.2009)bom potrebovala podatke o plačah od dec 2007 do nov 2008 se pravi po 15 dec,ko dobimo plačo (za nov.)mi lahko v naši upravi izpolnejo ta obrazec. pa tudi prve točke si prav naštela. lp grem papat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 15:41:21
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, sam a se ne začnejo papirji lahko rihtat 60 dni pred PDP, to je 2 meseca prej? Ker lej, jet mam PDP 24.2., to pomeni, da pred 24.12. ne morem nič rihtat na CSD, pol so pa prazniki in bom začela januarja (po 15.1. zaradi plače), porodniško pa nastopim z 28.1. A misliš, da bo takrat prepozno al kako?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 16:07:12
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla Glen. Ja res, full je smotano vreme danes. Pa dober tek! Kako si drugače? Dej mi neki povej...Od kire plače pa do kire plače se bo meni štelo tistih 12 za povprečje porodniške?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 16:12:09
|
|
|
|
Pupka
|
dan... Smešno kaj... na onem koncu ko niso najbolj na sneg navajeni so ga bli deležni- tudi nam so ga napovedovali... pa komaj smo ga čakali- bili prepričani da bo- PA NIČ! No, meni je itak vseeno kaj se tega tiče... Sem glih iz izrednega pregleda... - BOLNIŠKA (kar je najbolj pomembno) - pit moram magnesol in zdaj kakšen dan spasmex- kasneje po potrebi - počivat moram na levem boku, ker se naš še nič ne obrača... Moram zdaj prav preveriti kdaj naj bi se - spet sem se malo poredila ta da spet malo na dieto... Jo bom lahko izvajala ker bom lepo doma. sicer če gledam od rednega pregleda, pa do današnjega je sam kilca razlike... ampak vmes je bla dieta... Tak da skupno je pa še preveč. Tak kot sem napisala... Zdaj bom doma in bom lažje lahko nadzorovala kaj in kdaj bom jedla! Pa še kakšen sprehod si bom lahko privoščila če le ne bo preveč mraz! To je blo poročio Prebrala vas še nisem, ker trenutno nimam časa.... grem nekaj za jest ustvarjat, ker še ni blo kosila... sam zajtrk pa dve jabolki! Vas bom pa pozneje prebrala in se vam morebiti pr kakšni debati pridružla.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 16:19:42
|
|
|
|
Katjusa
|
Hej punce, da vas vsaj malo pozdravim... folgam vam tak ne.... utrujena sem čeprav sem se glih zbudla iz popoldanskega spanca , zdej pa čakam da možek pride domov.... cel dan že čakam da bo začelo snežiti pa še nič sicer je pa za snežno zimo še čas jst bi raje vidla če bi bil sneg okol božiča in novega leta.... ker tud tistko kar bo zdej padlo bo takoj pobralo ker je zemlja še čist pretopla..... lepo se mejte in uživajte....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 16:24:16
|
|
|
|
glen
|
Sunny zdaj ko sem se fajn najedla sem o.k. Pa naj omenim da čufte s polento niso niti tako slaba kombinacija,ni tako zelo dobro kot s pirejem ampak je o.k. Sunny Meni je na csd-ju izračunala če bom prinesla papirje 24. dec v glavnem v dec. da naj mi izpolnejo obrazec s plačami od dec 2007 do nov 2008,zdaj pa po moje če boš ti dala vlogo na csd po 15 jan boš potrebovala plače od jan 08 do dec 08,ker meni je prov na listek napisala za katere mes. naj mi izpolnejo,da se nebi na upravi zmotli. Joj samo veš kolko papirologije manj je kot 5 let nazaj ko sem bila z Lin, zdaj pa sta dva obrazca.pa še je zmeda. Meni je na csd-ju dala ta dva obrazca za porodniško,pa še obrazce za pol za otroški in za očetovski dopust,da bom imela pol skori vse pripravljeno samo še podatki o otroku oz. roj list in bo vse zrihtano,brez letanja na okoli. Tako da sem mojemu že mapco pripravla za po porodu-obrazce za očet. -obrazec za otroški - obrazec ki ga morem nest na občino zaradi vrtca -obrazec za denarno pomoč od občine,.. Vse bom že prej izpolnila tako da pol samo dopišemo podatke o otroku in kopijo roj. lista.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 16:32:44
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja timy - glede materinske... jaz sem se prijavila cca 3 tedne nazaj in sem dobila datum začetka 6.1.2009, tak da če boš tudi dobila isti datum, se mogoče vidiva.... Super No, jutri bom poklicala in potem sporočim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 16:44:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No zdj pa vas zapuščam...moj je pršu domov, pol greva pa iskat sneg.... čao happy hunting , a ti lupo posodim
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 17:09:56
|
|
|
|
|
Moje so najslepša hvala za voščila...fullll sem vesela HVALA...sedaj pa grem počivat po kosilo oz.po većerju vse skupaj sem danes pozno prišla domov snegeca pr nas... Pridne bodite božajte bušije RADA VAS IMAM
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 17:56:40
|
|
|
|
SALT
|
Pozdravljene. Rabim nujno pomoč,pa sem se spomnila na vas...kolikor berem vas je tukej gor kr velik pridnih za izobraževanje ..zato bi vas lepo prosila ,če mi prevedete tale tekst v angleški jezik. VRTNICA Vrtnica je zame ena najlepših rož.Posebej lepe so njihove izrazite barve-rdeče,bele,roza,rumene,so tudi modre. Barve naj bi imele tudi pomen,v primeru poklona le te. Zelo lepo dišijo in lepo se podajo v dekoracije. Rastejo predvsem v sončni legi. Zelo sem vesela,kadar mi jo pokloni moj mož. Lepo bi vas prosila,če se kateri,ki ji je to mačji kašelj,ljubi prevest. Sama sem pri tem bolj tako tako . Plisss... Sedaj vas grem pa še prečekirat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 18:35:24
|
|
|
|
boma2
|
čer ..... no tudi pri nas ni nič sneg nekaj naletava in to je vse.... vidim, da ste v popolni pripraljenosti za odajo vlog na CSD... Jaz nimam še nič od ginekologa... zaenkrat...ampak bomo že saj je še čas... no v v glavnem grem nazaj brat... sunny.... želim ti veliko sreče pri izbiri hišice...
< Sporočilo je popravil boma2 -- 24.11.2008 18:36:31 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 18:47:14
|
|
|
|
claud
|
Ola! Mi mamo pa zdele prav lepo belo pravljico zuni ampak zdj pa počas sam še mal naletava... Sunny- sm ugotovila kaj rabi ju3.....prevoz izvidnica uspela SALT-bom poskusla tole s prevodom...nč ne obljubim.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?