|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
24.11.2008 10:52:53   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

kosilo:juha iz telečjega mesa+korenček+koruzna testenine+telečje meso;
        krompir pečen zraven pečenke+pečena zelenjava (bučke, rdeča paprika, cvetača, brstični ohrovt)

Hmmmm, tole me zanima....Ursi2 kako daš Lukcu pečen krompirček in pečeno zelenjavo? a mu to kaj pretlačiš, zmiksaš ali Luka že lepo je hrano tudi če je v kosih? Tudi pri ostalih me zanima kako jim dajete hrano. Jaz moram Titku še zmeraj vse orng pretlačiti ali rahlo zmiksati, ker če so kaki koščki se mu začne dvigovati, pa ga kar nočem siliti prehitro. Vidim pa da lepo prežvekuje hrano....pa naj omenim tudi to, da nima še nobenega zobka.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.11.2008 10:59:10   
san

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Bom pa še jaz probala kakšno slikico gor dat

Tomaž, ko je imel še lase

user posted image

in Tomaž, ko smo ga ostrigli

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Bravo jaz, pa je tudi meni uspelo.

joooojjjj, kakšen lep fantekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.11.2008 11:05:02   
san
IMAMA MINUTKO ČASA, tko da na brzino...

ursi, tvoj mali je prava faca, že mali bodoči glasbenikuser posted image user posted image user posted image . res luškan fantičekuser posted image
zdej mamo že dva glasbenika, še jobuser posted image

tina, copatke sem ti ž poslalauser posted image . PA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ RD! user posted image user posted image user posted image

zala, pošlji mi prosim naslov, da jih pošljem še tebiuser posted image PA VSE NAJBOLJŠE TVOJI PRINCESKI, NAJ POKA OD ZDRAVJA IN SMEHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC, NEVA IN NATAŠA, TUDI VAM VSE NAJBOLJŠE ZA VAŠE OBMESEČNICE, ŠE NAPREJ RAZVESELJUJTE SVOJE MAMICE, BODITE ZDRAVI IN SREČA NAJ VAS BOŽA PO LIČKIH
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EVO, ŽE ALARM...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.11.2008 11:17:43   
Vilma
Dober dan punceuser posted image
Za nazaj nisem brala, je preveč, bom raje sproti komentirala. user posted image  Poleg tega je NČK tak lep rezime celega tedna napisala, da sem skoraj na tekočem. user posted image
San danes sem dobila copatke, luštni so, hvala še enkrat za trud! user posted image

Jagoga Tomaž je pravi dečko s to frizurco! Dobro ti to strižeš, a boš prišla postrič še mojga starejšga? user posted image  Uživaj v Toplicah, mi smo zelo!

Špeli nujno likarco klicat! Takoj! Ne se prekurit, sploh zdaj pred prazniki.

Dinki jaz Juliji še vedno čisto premiksam hrano. Koškov ne mara razen kruha in piškota. Sicer pa ko berem te vaše jedilnike, sem vam kr mal fovš. Pudingi, meso, juhe, pašta user posted image
Julija pa sam sadje je. user posted image
Zaenkrat se nobena finta še ni prijela.
Včeraj sem ji dala kupljeno hippovo zelenjavno kašico. Sicer tega ne maram dajat, Dominik ni niti ene pojedel v svojem življenju, , ampak sem rekla bom poskusila s tem, ker ima sadne frutke ful rada, mogoče bo tudi te. BI dajala za začetku hipp, pa potem domešavala svojo. Ampak je tako vreščala, da je bilo joj! Je hippova bio zelenajvna kašicao romala v koš.
Ampak kot ste napisale, važno da napreduje.
Ursi tud mene zanima, kaj mate to za en band? user posted image

Pa še eno prednovoletno vprašanje user posted image
Boste ve jelko postavljale na tla al jo boste dvignile? Vprašanje se tiče samo tistih mamic, katerih otročki se še ne plazijo? user posted image  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.11.2008 11:33:52   
TIMOTY

NEVA in NEJC ( NATAŠI sm po pomoti že včeraj čestitala, pa bom danes še enkrat ) - Želim vam vse naj naj za obmesečnico, da boste zdravi in polni smeha

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.11.2008 12:01:08   
Ursi2
TINA50 VSE NAJBOLJŠE, VELIKO SREČE, ZDRAVJA, PREDVSEM PA UŽITKOV Z VAJINIM SONČKOM IN DA BI KMALU DOBIL BRATECA ALI SESTRCO!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.11.2008 12:15:04   
Ursi2
Miško še spi, jz sem pa vmes pripravla kosilo pa nardila skutno torto. Za kaj več pa danes nisem ravno uporabna, me ful migrena grabi!user posted image user posted image  Mam že počasi dost tega! Je prevelik prepih v glavi!user posted image user posted image user posted image

Hrana: Lukanu vse z vilico zmučkam, edino meso sem mu včeri prvič s paličnim zmiksala. Drgač kr lepo je, sicer pazim, da ni kakega prevelikega koščka, sam pri mesu se pa vedno davi. Tako da mu bom vsaj doma zdej s paličnim ga miksala. Mi je pa kolegica rekla, da naj ga ne navajam preveč na čisto zmiksano, ker je pšroblem še posebej, ko kje drugje ješ, pa nimaš možnosti mu s paličnim zmiksat.. Pa sem potem res mu začela samo mučkat in je prav lepo jedel.

Dinki, imaš prav, tisti za bobni je moj user posted image . Je pa to kr tk en bend, ko na pevskih vsi pojejo, pa zdej špilajo čist tk, ko mamo kake žurke z zborom, kot je npr.  novoletna zabava, al pa kak piknik ,............. Sej se  neki menijo, da bi to tud bolj za druge špilali, pa so vsi tk zasedeni, da se še za tole komi kdaj skupi uspejo dobit. Je pa tisti, ki igra na navadno kitaro v črni majici tudi kitarist pri skupini Voyage. So mi ful všeč, nek stil kao Tabu.
Tuki pa igrajo vse, od Tabuja, Tošeta Proeskega, Parnega Valjaka, Šank Rock, Beatlesi, Tina Turner, Sting, Omar Naber,......................
Pač take, da zažgejo!
A pri vas že sneži? Pri nas pa ni še nič!user posted image

Vilma, naš je tk, da se malo plazi, pa se spet noče. Je čist odvisno, kake volje je. Se pa že postavlja tudi na kolena in noge. Pa glede na to, da je še en mesec do Božiča, računam, da bo ziher že mobilen, ali se bo plazil ali se kako drugače premikal. Tako da boma dala najbrž samo zgornji del smrekice (imama umetno) pa jaslice, vse skupaj na mizo. Jz sem sicer predlagala, da bi dala drevček ven na balkon, na notranji strani pa jaslice. Pa ni navdušen. Ampak mislim, da pa ne bo nardil jaslic na tleh čez polovico dnevne sobe. Je ugotovil, da nima dovolj dopusta.

Pa še eno vprašanje. Danes sem gledala in na koncu tudi vzela corn fleks, da bi ga kdaj pa kdaj dala Lukiju za zajtrk-npr. enkrat na teden. Ker res nimam idej, kaj bi mu lahko devala takega, da bi bilo vsaj malo različno, ne pa vsak dan eno in isto. kaj ve mislite, bi mu ga lahko dala. Je sam koruzen, ni kaj drugega not, kar ne bi smel jest, zato sem ga tudi vzela. No, če nič drugega, ga bom pa jaz pojedla, mi že kosmiči pri ušesih ven gledajo!!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.11.2008 12:24:01   
Ursi2
Joj, se vidi, da mi je dolgcajt, pa namesto, da bi se malo vlegla, zdej ko sem tableto vzela pa kr vse mogoče študiram.
Imam eno dilemo. Čez 14 dni smo povabljeni na 2 rojstna dneva.
1. ima moj stric, ki ima 60 let. Praznovanje bo nekje na Koroškem in se začne ob 13.
2. ima od mojga user posted image  bratranca hčerkauser posted image , ki bo imela 1 leto. Je pa v okolici LJ in se začne ob 11.

Je pa tk, da smo s tem bratrancem več skupaj, bolj najinih let, več skupnega,povabljena sma bila tudi na krst od tamale, na roj. dan od punce,..... 
Medtem, ko pa s stricem nimamo nekih stikov, se vidimo kje v mestu, na kakem koncertu, za 1. nove,+mbra na pokopališču,..... Kaj veliko več pa ne. Čeprav sta ful vredu in se sploh teta večkrat potrudi za nas, ker dela v bolnici.
Zdej pa sploh ne vem, kaj naj nardimo. Moj je rekel, da bi šli na oboje, da smo ob 11 v LJ, potem, pa okrog 13-14 gremo iz LJ na Koroško in smo še tam malo. Pa sej vem, da je to najbrž najboljši ideja, sma me mal skrbi, da bi blo za Lukana preveč, čeprav bi najbrž takrat v avtu ravno odspal svojo kitico. Ma, sej še imam čas, bomo že neki nagruntali.

Pa ne bit jezne, ker vam s takimi težim.user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.11.2008 13:01:43   
aleži
En mrzel pozdravček iz deževne Obale,

joj punce, koliko vam zavidam, da imate sneg!!!!user posted image user posted image  mi pa tale dež, burjo in mraz. Nekje do Slavnika je prišel, dol pa nič!!!user posted image

Vilma: dobordošla nazaj. Je hitro minilo!!! Važno,da ste uživali in se imeli lepo. Jagoga, upam,da nisi odpihala v Čatež v tem vremenu!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Boste ve jelko postavljale na tla al jo boste dvignile? Vprašanje se tiče samo tistih mamic, katerih otročki se še ne plazijo? user posted image  

Mi smo jo ponavadi imeli na omari v dnevni sobi, ma mislim, da bom morala menjat pozicijo, ker se Sara dviguje. Bom mogla pogruntat kam jo dat še.user posted image  Absulotno more biti nekje na visokem!!

Pa še to: a ste morda kaj hodile naokoli po trgovinah, kje se da dobit oblekico božička za oba spola, za velike in majhne? Predvsem ali so to hlače in majca ali pajacek,... kapice. Pri nas so komaj zdaj začeli v Šparu imet novoletne stvari, pa kapic še niso imeli. Pri nas se dobijo samo kapice!! in nič drugegauser posted image

Tina50 vse naj najjjjjjjjjjjjjjjjjjjj in veliko sreče pa kmalu kakšen škratek naj zajokaaaaaaaaaa

Urši: krasne slikice. A bo muzikant ali pevec?user posted image

no, zdaj pa morem it, sirena se je oglasila

pa pa

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.11.2008 13:33:16   
tina50

Je pa Luka danes spet po ne vem, kakem času sam zaspal v postli. Sem ga dala budnega not, si je neki pel pa govoril, potem pa si je tk lepo pel, da sem še jz skor zaspala zraven, ko sem ga poslušala.
Zdej pa morem še perilo 1 stroj obesit pa eden se mi še pere.

Srečanje: jz sem za petek, 28.11, če se tudi ostale strinjate!????

Tina50, itak da nisem huda, če si jih kupla. Lepo, da so se ti dopadli. A niso fajni, ko os taki mehki, pa vseeno čevlji?

zajtrk:puding na riževem mleku+rižolino+jabolko

user posted image user posted image Luka , da si zaspal samuser posted image user posted image

srečanje sem ZA

Čevlji so ful fajni, res je tako ful so mehki, pa še vseeno čevlji

mislim, da te je že ena sparaševala glede pudinga!pa nisem pol zasledila odgovora! kakšen pudig to daš, navadnega kupiš v trdovini, pol ga pa narediš na riževem, ovsenem mleku?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.11.2008 13:41:58   
san
sem hotla mal prebrat pa ne gre

je urban skoz na rokah in ne more spat, ga neki matra

noč je bila boga, je jokal eno uro, ni nič pomagalouser posted image , no pol se je pa zbujal, ne vem a je zob, al grah od včeraj iz rižoteuser posted image

no, toliko od nas

uživajteuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.11.2008 13:43:09   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Nčk Anja je pa tak cukr na sliki (na obeh slikah(pa tudi sin)), da bi ti jo kr vzelauser posted image user posted image user posted image  

mi2 sva dosegljivi samo v kompletu ... tako da, ti naju lahko vzameš, nama boš kosila kuhala itd. ... js ti bom pa taščo špilala. Ste mi dale kar nekaj idej za user posted image  tašče. user posted image

user posted image user posted image , al pa bo potem tašča kuhala!user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.11.2008 14:05:43   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Bom pa še jaz probala kakšno slikico gor dat

Tomaž, ko je imel še lase

user posted image

in Tomaž, ko smo ga ostrigli

user posted image

Bravo jaz, pa je tudi meni uspelo.

super je na obeh slikicahuser posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.11.2008 14:24:11   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Čisto na hiitrco, samo nekaj, ker imam tita v naročju....

Tina50, sicer z dnevno zamudo ti Titek in jaz želiva vse ta naj ta bol za tvoj RD! Bodi zdrava, vesela, nasmejana in fejst mamica svojemu sončku Lanu še naprej
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

več potem ko titek zaspi user posted image

mislim, da ste me narobe zastople, drugo nedeljo imam RD, pa nič zato, pa velja to za naprej!user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.11.2008 14:30:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

moj se še ne plazi zato ti bom odgovorila:user posted image

midva, ga letos ne bova postavljala v dnevni sobi, kot sma ga do zdaj, ampak v zimskem vrtu in tudi dvignila bova smrečico!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.11.2008 14:39:18   
tina50
Lan se mi k naprej zbuja, tako, da kr naprej laufam k njemu,....

smo meli včeraj koline pr mojmu stricu, pa smo bli cel dan tam, sam midva z Lanom sma bolj opazovala, kot delala!user posted image

evo Lan je že pri meni, noče spat

NČK od prejšnega srečanja smo dale slike kr tako gor, ker imajo sedaj drugače narejeno!

mumu user posted image user posted image , lepo da si se imela fino, kr večkrat še, jaz bom pa to še sprobala, kako je!

Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajo! da se čimprej pozdravi!k

ZALI vse naj naj za včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa vse naj naj Nevi, Nejcu in Nataši!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi super fotke, še mal, pa se bo Luka pridružil skupiniuser posted image user posted image user posted image

cornfeks jaz mislim, da ga lahko, če ni nič noter takšnega kot Luka ne sme!
že jaz sem brez idej, kaj ti ne bi bila, ko imata dieto!

sem pa danes za zajtrk dala Lanu, spet kruh pa maslo in domačo slivovo marmelado, malo je pojedel!

za kosilo sem pa naredila porovo kremno juho, za vse! komaj čakam, da jo bomo papali, upam da jo bo Lan jedel! sporočim kasneje!

Ursi2 glede rojsnih dnevov bi pa jaz tudi tako naredila, kot pravi tvoj, na oba, da se nobenmu ne zameriš! jaz mislim, da ne bi bilo preveč za Lukeca, sej zdaj so že odrg fanti ti naši mali miškoti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.11.2008 15:04:19   
Naša črtica koraka
dan, gospe.

Danes je pri nas kar konkretno zapadel sneg. Že iščemo toplejša obuvala, rokavice in otroci so neizmerno srečni. Jih slišim skozi okno, kako vriskajo user posted image . Mi tastari pa tudi. Malo zimskih radosti pa ja ne škodi. Pa še na bencinu prišparamo, ko pustimo žvale lepo parkirane. user posted image

za mano je pester vikend, sem se potepala, mož je pa doma otroka pazil. So se imeli prav fino. user posted image  Jaz pa tudi. user posted image  (Vilma, toliko da vešuser posted image ... smo to nedeljo zvečer v KUDU izgubili tekmo).

Anja je sicer prehlajena. Ji tako goste sveče iz nosa lezejo, da je celo sama spoznala, ji smrkovlek s katerim ji vlečem te smrklje ven, prav koristi. Seveda mažem z materino dušico in fiziološko in paro v zrak spušam ... gre pooočasi. Matija je pa itak na tea tree kapljicah že dober teden ... je spet dobil vnete mandelje, a še ni dobil angine ... malo me skrbi današnji mraz, pa sneg ... nisem pričakovala da ga bo toliko in seveda mu nisem obula višjih čevljev user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo mož bolj pameten in ne bosta šla iz vrtca peš, ampak z busom.

A se lahko malo pohvalim?
(če je odgovor ne, potem dalje ne beri user posted image )
Poznate igrico scrabble? No, matija jo je privlekel na dan in prelagal tiste črke. Seveda jih ne pozna, ga pa zanimajo. In tako drži v roki črko S in R ter na glas premišljuje, katero besedo lahko sestavi. In se domisli SARA. Potem mu predlagam, da naj res sestavi besedo sara. In jo je.

user posted image

user posted image  glede na to, da je sestavil čisto sam, sem prav ponosnauser posted image  Z malenkostmi kot je smer pisanja, se pa ne bomo obremenjevali. Še.

Mi smo pa dobili, pa zobkauser posted image .
user posted image
Sta sicer iz krompirčka user posted image , tako da smo spet brez. Ampak bo že.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.11.2008 15:09:01   
san
joj, nčk, ma tale tvoja anjička je za pojest sladkauser posted image , pa novi ”zobek” tudiuser posted image

bravo, matija, veliki fantuser posted image .

alarm...

Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.11.2008 15:21:39   
Naša črtica koraka

Slikeeeee s sreeeečanjaaaa

končno v mojem albumu. Pa ni me treba hvalit, kaj znam slikat, pa kregat tud ne ... user posted image
če katera ne bo zadovoljna s svojo sliko, nnaj mi na zs javi, da jo
đol snamem!

Šibam ...
kaj mislite KDO gre po otroka v vtrec
in to peš!!!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.11.2008 15:40:18   
Zala.
pozdravljene

sem hotla prebrat pa ne gre. Pri nas dežuje in nič ne sneži. Srečanje je pa tako da moram jaz v petek v službo, če mi bo uspelo priti ne vem točno. Zala  me krega skoz in moram it, mi je pa danes padla na nosuser posted image .
čau

Neposredna povezava do sporočila: 2445
24.11.2008 16:04:52   
tina50

dan, gospe.

Danes je pri nas kar konkretno zapadel sneg. Že iščemo toplejša obuvala, rokavice in otroci so neizmerno srečni. Jih slišim skozi okno, kako vriskajo user posted image . Mi tastari pa tudi. Malo zimskih radosti pa ja ne škodi. Pa še na bencinu prišparamo, ko pustimo žvale lepo parkirane. user posted image

za mano je pester vikend, sem se potepala, mož je pa doma otroka pazil. So se imeli prav fino. user posted image  Jaz pa tudi. user posted image  (Vilma, toliko da vešuser posted image ... smo to nedeljo zvečer v KUDU izgubili tekmo).

Anja je sicer prehlajena. Ji tako goste sveče iz nosa lezejo, da je celo sama spoznala, ji smrkovlek s katerim ji vlečem te smrklje ven, prav koristi. Seveda mažem z materino dušico in fiziološko in paro v zrak spušam ... gre pooočasi. Matija je pa itak na tea tree kapljicah že dober teden ... je spet dobil vnete mandelje, a še ni dobil angine ... malo me skrbi današnji mraz, pa sneg ... nisem pričakovala da ga bo toliko in seveda mu nisem obula višjih čevljev user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo mož bolj pameten in ne bosta šla iz vrtca peš, ampak z busom.

A se lahko malo pohvalim?
(če je odgovor ne, potem dalje ne beri user posted image )
Poznate igrico scrabble? No, matija jo je privlekel na dan in prelagal tiste črke. Seveda jih ne pozna, ga pa zanimajo. In tako drži v roki črko S in R ter na glas premišljuje, katero besedo lahko sestavi. In se domisli SARA. Potem mu predlagam, da naj res sestavi besedo sara. In jo je.

user posted image

user posted image  glede na to, da je sestavil čisto sam, sem prav ponosnauser posted image  Z malenkostmi kot je smer pisanja, se pa ne bomo obremenjevali. Še.

Mi smo pa dobili, pa zobkauser posted image .
user posted image
Sta sicer iz krompirčka user posted image , tako da smo spet brez. Ampak bo že.

pri nam tudi sneži, je šele prej začelo padat, okrog pol dveh, ga nam je san poslala iz ljubljaneuser posted image , hvala!

tudi tebi user posted image user posted image , da si šla mal okrog! zdej sem pa menda edina, ko še nisem šla! bom mogla pohitet!

user posted image user posted image user posted image  za Anjo in Matija, da čimprej ozdravita!

teruser posted image user posted image  Matiju za tako lepo besedo! mogoče bo pa tretji otrok Sara!user posted image

in pa lepa je slikica tvoje srčkane Anje!

Neposredna povezava do sporočila: 2446
24.11.2008 16:06:09   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

pozdravljene

sem hotla prebrat pa ne gre. Pri nas dežuje in nič ne sneži. Srečanje je pa tako da moram jaz v petek v službo, če mi bo uspelo priti ne vem točno. Zala  me krega skoz in moram it, mi je pa danes padla na nosuser posted image .
čau

ti kr reči v službi, da morš it, ker je nujnouser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
24.11.2008 16:13:37   
Dinki

Dinki, imaš prav, tisti za bobni je moj user posted image . Je pa to kr tk en bend, ko na pevskih vsi pojejo, pa zdej špilajo čist tk, ko mamo kake žurke z zborom, kot je npr.  novoletna zabava, al pa kak piknik ,............. Sej se  neki menijo, da bi to tud bolj za druge špilali, pa so vsi tk zasedeni, da se še za tole komi kdaj skupi uspejo dobit. Je pa tisti, ki igra na navadno kitaro v črni majici tudi kitarist pri skupini Voyage. So mi ful všeč, nek stil kao Tabu.
Tuki pa igrajo vse, od Tabuja, Tošeta Proeskega, Parnega Valjaka, Šank Rock, Beatlesi, Tina Turner, Sting, Omar Naber,......................
Pač take, da zažgejo!
A pri vas že sneži? Pri nas pa ni še nič!user posted image

uau, super se sliši, po mojem jih je prav luštno poslušat user posted image
Pri nas v vasi je kar lepo vse belo, je pa vprašanje koliko časa se bo obdržalo.
za corn fleks pa pojma nimam...s čim bi ga pa naredila? z riževim mlekom?
pa hvala za info glede hrane kako jo daješ Lukatu.

IZVIRNO SPOROČILO: san

je urban skoz na rokah in ne more spat, ga neki matra
noč je bila boga, je jokal eno uro, ni nič pomagalouser posted image , no pol se je pa zbujal, ne vem a je zob, al grah od včeraj iz rižoteuser posted image

user posted image  Urbanček, upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image  in da boš kmalu spet dovolil, da bo tvoja mami še malo z nami počvekala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Čisto na hiitrco, samo nekaj, ker imam tita v naročju....

Tina50, sicer z dnevno zamudo ti Titek in jaz želiva vse ta naj ta bol za tvoj RD! Bodi zdrava, vesela, nasmejana in fejst mamica svojemu sončku Lanu še naprej
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

več potem ko titek zaspi user posted image

mislim, da ste me narobe zastople, drugo nedeljo imam RD, pa nič zato, pa velja to za naprej!user posted image  

a res, ups user posted image user posted image user posted image   vem, da si zadnjič pisala, da imaš v nedeljo RD. no, če pozabim naslednji teden, naj tole šteje, prav? user posted image

opala, alarm.................

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
24.11.2008 17:44:43   
tina50

končno v mojem albumu. Pa ni me treba hvalit, kaj znam slikat, pa kregat tud ne ... user posted image
đol snamem!

super slikice so, sam jaz ne vem katera je katera! če lah sam zraven dopišete!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2449
24.11.2008 18:15:15   
Naša črtica koraka

đol snamem!

super slikice so, sam jaz ne vem katera je katera! če lah sam zraven dopišete!user posted image

boš že 28.11. vidla user posted image

če je album javen, mi ni toliko do tega, da se spodaj pišejo naši nicki ... da se vsaj na pladnju ne nosimo, no.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?