Kerensa*
|
Da ne bomo samo o hrani, a ne? ... bomo še lačne postale, šle jest in potem spet preveč zapravile. Kakšne stroške imate (oz. si jih naredite) mesečno in s čim? Pri nas gre cca. 750€ za stanovanje (lahko napišete, ali imate najemnino, ali kredite, ali samo stroške), pa 40€ mesečno za obrok registracije za starega Golfa, porabimo samo za en tank, torej cca. 50€ bencina mesečno, pa zdaj so bile 200€ zimske gume, ja, potem je cca. 500€ mesečni najem službenega vozila, pa za cca. isti znesek ga je treba tankati (vsaj 200 km dnevno se naredi, raje še več), pa 150€ je služben strošek za mojega dragega, pa 200€ so prispevki, mater jih DURSovsko, potem cca. 400€ za hrano in pijačo z vštetimi osnovnimi čistili in kozmetiko, no, pa po 2 škatlici cigaret na dan si same prištejte (jaz si ne upam skalkulirat, koliko pokadiva), pa okrog 100€ šola/vrtec za mulca, pa okrog 100€ še vse tisto, kar ne gre v kalkulacijo 400-tih € za gospodinjstvo, ene 50€ zmečem za malico na šihtu, 300€ mesečno imamo stroškov z nečim, kar naj bi bil neke vrste kredit, no, pa ene 100€ znajo biti popolnoma nepotrebne kozlarije, od kofetov in cajtngov do računalniških igric in McDonald'sov. Matematika je torej... cca. 3.500€ + čiki ... pi*da, KAKO, če imam pa 800€ plače?!... tukaj nekaj ni OK, moment... pa ne, da moj dedc tolk zasluž?... opa, moment... ja, pa mora bit', no, saj vse to imamo... vraga.
|