|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko pa na splošno zapravite in za kaj?
24.11.2008 5:12:19   
Kerensa*
Da ne bomo samo o hrani, a ne? user posted image ... bomo še lačne postale, šle jest in potem spet preveč zapravile. user posted image

Kakšne stroške imate (oz. si jih naredite) mesečno in s čim?

Pri nas gre cca. 750€ za stanovanje (lahko napišete, ali imate najemnino, ali kredite, ali samo stroške), pa 40€ mesečno za obrok registracije za starega Golfa, porabimo samo za en tank, torej cca. 50€ bencina mesečno, pa zdaj so bile 200€ zimske gume, ja, potem je cca. 500€ mesečni najem službenega vozila, pa za cca. isti znesek ga je treba tankati (vsaj 200 km dnevno se naredi, raje še več), pa 150€ je služben strošek za mojega dragega, pa 200€ so prispevki, mater jih DURSovsko, potem cca. 400€ za hrano in pijačo z vštetimi osnovnimi čistili in kozmetiko, no, pa po 2 škatlici cigaret na dan si same prištejte (jaz si ne upam skalkulirat, koliko pokadiva), pa okrog 100€ šola/vrtec za mulca, pa okrog 100€ še vse tisto, kar ne gre v kalkulacijo 400-tih € za gospodinjstvo, ene 50€ zmečem za malico na šihtu, 300€ mesečno imamo stroškov z nečim, kar naj bi bil neke vrste kredit, no, pa ene 100€ znajo biti popolnoma nepotrebne kozlarije, od kofetov in cajtngov do računalniških igric in McDonald'sov.

Matematika je torej... cca. 3.500€ + čiki user posted image ... pi*da, KAKO, če imam pa 800€ plače?!... tukaj nekaj ni OK, moment... pa ne, da moj dedc tolk zasluž?... opa, moment... ja, pa mora bit', no, saj vse to imamo... vraga. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko pa na splošno zapravite in za kaj?
24.11.2008 9:05:41   
mama_milchy
uuu, da vidomo:

vrtec 150€
stroški (položnice) 200€
zavarovanje 25€vzajemna+50€varčevanje
stanovanjski kredit 350€
gotovinski kredit 210€
nakupi (hra,a +ostalo) cca. 350-400€
dodatni nakupi 100€
obro kzavarovanja za avto 40€
tank 150€
pa še kaj bi se našlo; torej cca 1700€ mesečno, recimo da nam kakšnih 200€ ostane od plač, ki se pa itak porabijo; sedaj pa ko urejamo papirje za hišo pa smo na čisto pozitivni nuli

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 9:15:22   
Pikapolonica_
Hm, zgleda, da imamo čisto različne izdatkeuser posted image

Pri nas je nekje 300-350€ hrana, čistila pa kozmetične potrebščineuser posted image Tu not je tudi wc papir, ampak ga ne porabimo toliko kot pri Volgiuser posted image Nekje eno šteko wc papirja na 14dniuser posted image Letno torej 4200€ pojemo!
Potem imava na leto registracijo dveh avtomobilov, pa to vzameva na keš, da še sprosiva kakšen procent popusta -> kasko in obvezno, 50% pri obeh, nekje 400€ po avtomobiluuser posted image Skupaj torej: 800€
Potem so mesečni stroški bivanja okoli 250- 300€ na mesec -letno to znese: ok 3300€ na leto (malo manj sem dala, ker v poletnih mesecih ni toliko plina za plačat)
Bencin, vozovnice, fijakanje sem ter tja, nas pride nekje okoli 300-400€ mesečno. Ja veliko, ampak taka je narava dela mojega moža- ****t ga. Torej ok 4500 - 4800€ letno zavozimouser posted image .
Potem so tukaj cunje, pa gate, štumfi, majčke, hlače itd za vso familijo - mesečno nekje 200€ (ja vem, občasno odvisnica) - letno to znese: 2400€ ponosimouser posted image
Življenjska zavarovanja, nezgodna zavarovanja: 100€ na mesec za oba -> 1200€ na leto damo za osebni kaskouser posted image
Zavarovanje stanovanja nas na leto pride 300€ - to tudi plačamo enkratno zarad popustauser posted image user posted image
Potem so še razne frčkarije kot je internet, kabelska, mobiteli, stacionarc, rtv naročnina itd itd - spet možek vodi z nekje 80,90€ telefona na mesec, pa mojih 40-50 in ostale frčkarije - 200€ nanese. To je zopet 2400€. Za pogovoreuser posted image in vezo s svetomuser posted image
Gume so naju letos stale 350€ za en avtomobil, za drugega sva jih kupila lani. Pa bom zdaj vsaj 2-3leta mir.
Kreditov nimava, avtomobile ne kupujeva na leasing, nepremičnin imava dovolj, jih ne kupujeva na kredit, v glavnem čist normalno zaguzimo: okoli 20.000€ letno zato, da sploh živimo in lahko delamo, in ker lahko delamo, lahko kupimo vse zgoraj našteto in zato imamo še več stroškov z delomuser posted image
Že grem gledat, če lahko kje kaj zreduciramuser posted image user posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 9:21:09   
Kerensa*
Se mi je zdelo, da nisem naštela vsega... 2 x po 20€ mesečno za vsakega mulca na varčevanje (midva ne varčujeva - nimava od česa user posted image ), pa vsaj 50€ mesečno gre v osebni avto (dišava, brisalci, antifriz, prevleke, karkoli pač že, no), obleke kupujemo kar sproti, ampak več kakor 100€ na mesec skorajda ne damo, ker kupujemo totalno nizkoproračunske štose (itak se pa z dedcem najraje gledava brez oblek user posted image , otroka pa vse prerasteta ali uničita), zavarovani nismo nič (kar nam je usojeno, naj se zgodi user posted image )... no, upam, da ne bo še kaj... že višamo proračun, samo v plačilni kuverti pa tega RES ne vidim... in vsak mesec tudi ne grem za jurja v minus... mater, no, OK, otroški in preživnina so še poleg moje plače, ampak useen mi ni use čist jasn.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 9:21:36   
Ula3
No pa poglejmo resnici v oči user posted image ?!

kredit za bajto 420€
hitri kredit  250€
vrtec 200€
zavarovanje 120 €
tank 200€
položnice 250€
hrana 300€
lizing za avto 150€
racunovodkinja 100€
cigareti 100€
ostalo ( pizza, časopisi, kozmetika, oblačila....1000 brezveznih stvari) cc. 300€
SKUPAJ: preveč

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 9:29:38   
mojamura
hm....

300 € položnice (hiša, vrtec, šola, zavarovanja itd...)
300 € trgovina (hrana, pr. praški, čistila itd...)
150 € benzin za dva avta (na mesec)
150 € nepredvideni stroški (če se kaj pokvari itd...od tu se jemlje tudi za razne šolske izlete)
100 € cote za deco, če ne rabita ostane tudi kaj za naju...
135 € kredit za avto
100 € malice v službi (oba)
_______
1235 €

letno pride še poleg zavarovanje in tehnični za 2 avta cca. 800 €. na pravem dopustu že dolgo nisemo bili...ampak nekako guramo. lani sva posadila 400 trsov žlahtne kapljice, na zemlji ki sva jo dobila od mojih...pa vsako leto mamo neke večje izdatke....recimo sinova birma, taščin abraham...ampak še vedno smo in bomo zvozili

oba skupaj imava dohodka 1250 €.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 9:38:28   
Katey
Sploh ne vem, če si upam skupaj vržt, bom mal pogledala potem pa napišem.
Dejstvo pa je da se je v roku pol leta vse podražilo do nezavesti, sploh pa hrana in nujne življensko pomembne stvari.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 10:09:22   
sneška_
 Joj Kerensa a ti  hočeš da mene kap zadene?user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan ene teme: koliko za hrano ,koliko za življenske stroške, koliko količinsko hrana

Mater mene bo res infarkt user posted image user posted image  

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 10:10:13   
Kerensa*
Jaz nimam nič s tisto hrano user posted image .

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2008 10:11:06   
sneška_
 Tudi jaz 

Hujšaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 10:22:06   
Anonimen
Uf....
700 krediti
200-300 položnice stanovanjske
200 varčevanje za penzijo
300 bencin
200 najine malice v šihtu
100 kavice pa moji cigaretiuser posted image
100 mačke
200 hrana
100-200(odvisno od mesca, ampk povprečno tam nekje) kkšna kozmetika, darila, frizer, kozmetičarka,    avtopralnice, zobar k hodva privat(no včasih gremo čez teh 200€user posted image ) ipd.
enih 100€ kar zgineuser posted image

letno pa še dve registraciji tam ene 1500, servisi avtov, zavarovanje stanovanja, vsake par let 4xgume......
Cunje tud bolj sezonsko kupujeva.....sploh nočem vedet kolk za to zmečeva. Oprema za smučat na par let, njegova oprema za treninge letno, loparji za tenis tud običajno tam na par let....

matruser posted image

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 24.11.2008 10:27:05 >

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 10:30:20   
Anonimen
za pretekli mesec

položnice- 200evrov
zavarovanja- 100 evrov
špecerija- 200 evrov
nafta( avto+traktor)400 evrov
muca+kuža+kužauser posted image 40 evrov
seme za travo- 500 evrov- 5 ha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2008 10:34:38   
Ancy
Zase: hrana, stroški (na celo stanovanje delimo s 4), kaj za oblečt malega, kopije za faks in tako, brez najemnine, karte za vlak, bus, kakšna krema, milo, pa tak in pride okoli 300€ na mesec.......... men se zdi ful veliko.

< Sporočilo je popravil Ancy -- 24.11.2008 10:35:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 11:01:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2008 11:55:27   
kaya2007
ok, mi imamo stroškov precej več, sploh ne bom šla računat, ker me bo pomoje kap zadela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2008 12:41:14   
mala maja
No pa še jaz pogledam resnici v oči.

leasing 260€
stanovanjski kredit 150€
položnice za stanovanje (s telefonom in internetom) cca 400€
šola tavečjih 120€
mobitel 60€
dodatno zavarovanje 50€
zav. za avto pol leta po 200€ za 50% bonifikacije an kosko in navadnem user posted image
bencin 200€

se parvi skupaj 1840€, matr se sprašujem isto Kerensa od kje jih vzameva, nemogoče je da dec tolk zaslužuser posted image

Plača moja okvirno 700€, dec kokr kakšen mesec + 300€ otroških. Pride mesec ali dva user posted image ko nima nič, pride mesec ko dobi lahko tudi 3000€

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2008 12:43:18   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja
matr se sprašujem isto Kerensa od kje jih vzameva, nemogoče je da dec tolk zaslužuser posted image

Ti, Maja, maybe pa midve podcenjujeva svoja dva dedca, a? user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.11.2008 13:09:39   
kaya2007
OK, da vas malo potolažim user posted image  mi damo samo za leasing na mesec 3.500€ user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.11.2008 13:15:02   
Kerensa*
Kaj pa ližete za ta denar, *ebenti? user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.11.2008 13:16:31   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

za pretekli mesec

položnice- 200evrov
zavarovanja- 100 evrov
špecerija- 200 evrov

Pazi kaj pišeš, da ne boš označena z narkomanko. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.11.2008 13:19:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

za pretekli mesec

položnice- 200evrov
zavarovanja- 100 evrov
špecerija- 200 evrov

Pazi kaj pišeš, da ne boš označena z narkomanko. user posted image

jp

te bodo na otok poslaluser posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.11.2008 13:20:10   
Kerensa*
A imaš 5 hektarov velik nasad konoplje al porabiš 500€ za jointe? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.11.2008 13:22:51   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
te bodo na otok poslaluser posted image
V osamo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.11.2008 13:23:40   
Kerensa*
A v Bin Ladna?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.11.2008 14:35:24   
Akil
Od kod pa vzamete denar??? Madonca ste me zdejle kr fajn ustrašle!!!user posted image   Mi se v (zelo) bližnji prihodnosti selimo in ravno razmišljava, če nam bo zneslo! Po vaših izračunih bomo mi ali umrli od lakote, ali nas bo zeblo ko cucke, ker si ne bomo mogli privoščit gretja, ali pa se bomo zapufali do amena!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
WTF!!!user posted image   Res me zanima od kod imate toliko denarja za zapravit. Je sicer res, da imate ve verjetno vse po dva dohodka, medtem ko imava midva samo njegovega, ampak vsaeeno!!user posted image   Če ga ima katera keša viška se priporočam!!!user posted image  

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Imena za PUNČKO
Janjikaaaa

Neža (19%)

Larisa (13%)

Neja (15%)

Tiana (16%)

Vanesa (5%)

Lana (32%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!