PikicaStonoga
|
Jutro, pikice moje! Kr ne vem, kaj bi brez vas, prav navadla sem sem, da dnevno spremljam forum, tud če kdaj nimam časa pisat ...ne morem brez ;) sm kr mal zasvojena Moja pikica je zdaj nazaj zaspančkala in upam, da bo spala kakšne tri ure, ker ima mami dost dela, nujno morm ene papirje za napredovanje skup spravit, ker morm še ta teden oddat, pa če jim v tajništvu kaj ne bo pasalo, ne morm oddat zadnji dan tako da danes pripravim, jutri odnesem v službo, joj sploh se mi ni v službo za hodit komej sem mal pozabila na tiste babe tm ... pa pelgat morm, nimam več plenic ...pa še ene druge papirje za uredit za hiško ...joj vam morem povedat skor sva v petek z mojim živčnega dobila, sva od ene firme dobila domov pošto, v njej pa opomin pred tožbo, češ da eno leto nazaj nisva enega računa palača in morva zdej to plačat z obrestmi, drugače bodo izterjali, mah dej pa SVA plačala, samo finta je v tem, da je prišlo po povzetju in če na pošti ne bi plačala tega, sploh tistga njihovga dokumenta, ki so nama ga naredili, ne bi mogla v roke dobit, mnislim bedaki eni in ker sva plačala po povzetjku valda nimava doma potrdila, sicer sva za vsak slučaj obrnila celo klet, vse fascikle, ker mava VSE dokumnetirano, v excelovih tabelah, kjer mava, kdaj in zakaj in kaj vse plačava našla datum, kdaj sva plačala ...!!!!!!!!Mah, no je moj danes klical na poštno banko Slovenije in povedal datum, kdaj sva plačala in je ženska našla, dobiva jutri domov potrdilo, samo bedaki eni kr opomin pred tožbo mislim ...no vglavnem 1000 stvari imam danes za uredit ...pa sej bi lahko vse to za vikend, samo je blo tako lepo vreme, pa smo bli raje skupaj mi trije :) Je to še bolj pomembno NAŠ ČAS SKUPAJ :) Tako da štumfek, ja čim več časa preživite skupaj. Midva sva se tud odločila, da zdaj ne bova več vsak vikend okol hodila, prej sva vsa leta en vikend bila na Štajerskem in enega v LJ pri njegovih. Tako iz tedna v teden ... :)No zdaj bomo pa vsak tretji vikend tudi doma samo mi trije skupaj! :) Zdej pa grem delat ...ko miška spi, pa se kasneje javim ;) Lep dan!
|