|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
24.11.2008 8:25:44   
Anonimen
Dobro jutro!

Tudi jaz imam danes Ns ampak komaj ob 18h tak da bom lepo čakala.
vam pa javim zvečer rezultate!

lp

(odgovor članu meti21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
24.11.2008 8:27:21   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: meti21

Dobro jutro!

Vikend minil, tamala pri babici spala, mi2 z user posted image  sva pa mal pospravljala pa mal na kavico šla, je kar pasal. Zdej sva pa že pokonc, škratek gleda risanke, mami je pa mal na RRuser posted image . Danes imam NS ob 11ih, komi čakam, pol pa poročam kako je bilo.
V soboto sem v HM probala ene nos.kavbojke pa so mi ble neki čudne, pol sm si pa rekla, da jih bom šla po današnjem pregledu kupit, sam ne vem če iste, imajo malo izbire.
Uživite punce, pa- pa

meti21 držim pesti, da bo vse ok danes na nuhalni.
Jaz imam pa 3.12. nuhalno in tudi komaj čakam.

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
24.11.2008 8:38:14   
bačko
Jutro!
Meti in Deja držim pesti za NS da bo vse uredu.Jaz jo imam pa v petek.Jutri pa imam 2 pregled in srčno upam da bom tokrat imeta UZ.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
24.11.2008 8:38:39   
*blu*
Dan!

NS, imela v petek. Vse je ok. Dete lepo raste. Je bil pa tako živ, da smo kar nekaj časa čakali, da smo vse izmerili. Rok imam pa sedaj 7.6.

Nosečniške hlače, nabavila sem si dvoje hlače- trenerka varianta in ene žametke v Avstriji v HM, so imeli kar dobro izbiro. Prav paše mi v tem mrazu, da pridejo malo višje in mi je fino toplo okoli pasu.

Počutje je pri meni vsak dan boljše. Slabo mi skorajda ni več, kakšnih izcedkov nimam.

Komaj čakam snegggg! Kaj pravite a bo danes?

< Sporočilo je popravil *blu* -- 24.11.2008 8:51:59 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.11.2008 8:39:39   
*blu*
Držim pesti za vse preglede. user posted image

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.11.2008 8:49:10   
natasa28
Pozdravljene, zadnje čase pa ni ravno nekih ekstra debat na forumu, mi kar odpira enake zadnje strani. Sonosečke se vam nič kaj posebnega ne dogaja ali pa se vam enostavno ni za pisat.
Meni so se slabosti počasi umirile, nastopila sem v 11. teden, sicer klobase mi še vedno smrdijo, mesa jem prav tako za vzorec, čokolada in  sladkarije  pa pašejo. Pri meni se je pa pojavljala večerna slabost, tako da večerjam še zdaj res bolj poredko- tako da nimam tiste tipične jutranje (sicer se mi zjutraj tudi spahuje) slabosti ampak večerno. Izcedkov že lep čas ni na spregled-vsakj rjavkastih  in krvavih-moram potrkat, prsi so se mi tudi umirile niso več tako boleče-mogoče samo malo ob večerih. Pa tudi spim se  mi zdi boljše, verjetno sem se malo navadla na boku in hrbtu spat se ne obračam  toliko več na trebuh.
Seveda pa komaj čakam drugi torek na 2. pregled, da se ponovno malo pomirim, ko bom ponovno slišala srček (upamuser posted image  vsaj). Takrat se bom tudi naročila za NS se še nisem, sem malo "vraževerna", sicer pa bo drug teden tako komaj 12. teden po UZ gledano pa 11. tako da mislim da nisem nič kaj pozna.
Bom pa vidla če me bo še pustila na bolniški.

lep začetek novege tedna- mogoče bo pa res sneg

lp.Nataša

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.11.2008 9:01:26   
bačko
Natasa tudi moje slabosti so bile večerne.Sem mislila da so se umirile pa sem včeraj spet imela eno dozo bruhanja.
Moram vam zaupati da imam zelo slab občutek za jutrišnji pregled.Bojim  se da bom izvedela slabe novice.Prav psihično se pripravljam.Pa čeprav sama sebi govorim da je vse uredu ampak vseeno mi notri nekaj drugače govori.Prav pomirjena bom če bom tokrat končno imela UZ in videla da vse štima.
Nič ne bom vas morila z mojimi črnimi mislimi.Lepo se imejte.In čuvaje svojo trebuščke.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.11.2008 9:15:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Moram vam zaupati da imam zelo slab občutek za jutrišnji pregled.Bojim  se da bom izvedela slabe novice.

Bačko ne tako črno mislit no....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo vse ok, vsi držimo pesti.

Držim pesti za vse, ki že imate NS. Jaz jo imam 05.12. malo bom morala še počakati, da vidiva pikico.

Ja, nič kaj posebnega se ne dogaja, v soboto sem spet bruhala. user posted image Včeraj pa sem se še kar ok počutila, upam da tako tudi ostane.

Hvala za vse, ki ste držale pestke za moj izpit na faksu. Bomo videli kaj bo, imam kar en čuden občutek. Danes se mi je pa uradno pričela italijanščina.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.11.2008 9:27:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

hvala, da ste me uvrstile na seznam, nekaj podatkov manjka, sem prvikrat noseča, stara sem 25 let, druga številka v oklepaju pa ne vem kaj pomeni???

lep dan želim

Torej ( 1 user posted image , 0 user posted image še zaenkrat) , potem na seznamu je pa prvo datum 2.pregleda (ker si prvega verjetno že imela) in v drugem oklepaju datum NS. (pregled merjenje nuhalne svetline).

Dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image Rok imava pa kar skupaj.

Če te kaj zanima ali kaj muči - samo vprašaj - ti bomo z veseljem svetovale. user posted image Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
24.11.2008 9:39:14   
bačko
Janci imaš ZS!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
24.11.2008 10:14:32   
manna
Evo snegec je tu.
Srečno tiste ki imate danes NS, držim pesti za vas. Jaz jo imam jutri, pa me že grabi trema vsakič ko pomislim.
Sporočite kako je šlo!!!!
LP

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
24.11.2008 10:39:44   
fragola
Za vse, ki imate danes preglede držim pesti, da bo vse ok!!
Jaz mam nuhalno 16.12

bačko boš videla, da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
24.11.2008 10:40:16   
Lsica
O Marija, koliko junijk nosečk je, prav lep pozdrav vsem !

Sama sem bila do sedaj pasivna članica, bom pa sedaj kaj več povedala. PDP (po mojih izračunih) naj bi imela 29. 6. ; bom pa jutri, ko imam pregled pri G vedela več.
Kolikor sem vas brala sem ena najstarejših članic (>>30), vendar 1. user posted image , ob pomoči IVF (tako kot Goldy).

V 7. tednu sem imela kar nekaj težav, zato se sploh nisem upala prej javit. Zdaj pa se mi zdi, da sem iz hujšega zunaj, vsaj upam, no.

Drugače sem doma in počivam (beri lenarim). Pa mi je tako čisto všeč. Nič stresa, hitenja, prilagajanja, slabe volje, le mir in počitek. Z nosečniškimi simptomi pa se borimo vsaka po svoje. Tudi mene mučijo slabosti, sicer ne bruham, sam slabo mi je, v ustih se mi nabira slina, ... Včasih je boljše če kaj pojem, včasih pa še slabše. Če preveč ležim tudi ni dobro, skratka nisem še pogruntala recepta. Prsi me pa najbolj bolijo zunaj, ko je mrzlo in se bradavičke postavijo pokonci. Poleg prsi mi je zrastel tudi trebušček, kar mi je fajn, le malce me skrbi, če ni tempo rasti malo prehiter. Ko sem gledala nosečke v službi se v tem času še nobeni ni toliko poznalo. No jaz sem imela trebuh že prej, malo tudi zaradi vseh teh stimulacij s hormoni. Pa zima, ta mi tudi vedno prinese kako kilco.

Da ne bom pretiravala z dolžino, se vam pa še definitivno oglasim. Lp.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
24.11.2008 10:42:14   
natasa28
Kje pa imate sneg?, na Štajerskem (mb) koncu gaše ni.
Bačko nisi edina s slabim občutkom, a dajmo ga odgnat,saj v resnici nam res nič ne koristi samo sekiramo se več-kar pa škodi nam pa malim pikicam.
Tako da nasmešek na obraz, dobre misli v glavo pa bo tudi na pregledu vse ok.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
24.11.2008 11:07:04   
bačko
Natasa hvala za lepe besede.Na Igu tudi sneži kot pri norcih.Po tleh je že vse belo.Ne maram snega, ampak sem ga letos vseeno vesela.To pa zato, da se bova z Žano sankali in kepali.user posted image user posted image user posted image Ji moram jutri iti kupiti pajaca.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
24.11.2008 11:25:37   
July08
Ojla, souser posted image .
Njaprej naj povem, da tudi pri nac (Cerknica) zelooo sneži. Upam, da se ga bo kaj prijelo, ker naši fantje ful uživajo na snegu!
Res se zadnje čas bolj malo javljamo. Jaz se čez vikend ne morem javljati, ker imamo teržave z internetom, torej mi ostane samo služba :-(
No, v bližnji prihodnosti bomo doma uštimali internet na novo, in takrat se bom verjetneje večkrat oglašala.

Draga Bačko, nikar tako črne misli! Res držim pesti, da bo na pregledu vse OK, in ti bo G delala UZ.
No, saj jaz moram priznati, da imam občasno tudi čudne črne misli. Predvsem ponoči, ko se zbudim, ker me tišči na WC, potem pa ne morem takoj nazaj zaspati. Kaj če s tem otrokom ne bo vse OK, kaj če bo imel kakšno neozdravjivo bolezen,...itd. user posted image  Ravno včeraj se je mož "sprehajal" po TV kanalih in je je prišel do Kanal A, kjer je kazalo nekega dečka, ki je imel nek sindrom, ogromno (nesorazmerno) veliko glavo in oči, pa revček je bil iz operacije na operacijo... Sem lahko gledala samo 5 min, potem pa sva preklopila, ker me je sedaj v user posted image  prav strah in groza gledati take oddaje.
Samo potem si pa mislim, da je to najbrž normalna materinska skrb???
V glavnem vsem nam privoščim zdrave in zadovojne otroke!
Vsem, ki imate preglede te dni pa srečno!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
24.11.2008 11:26:42   
July08
No, zdaj je pa že nehalo snežiti user posted image   Upam, da bo kasneje še kaj snežink!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
24.11.2008 11:28:07   
Mala_princeska
Lsica dobrodošla.

user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi pri nas trenutno kar močno sneži. Saj je lepo, da bo naravo pobelilo, samo strah me je na cesto - v službo. user posted image user posted image
upam, da zvečer ne bo kaosa na cesti, ko se bom vračala domov. user posted image

Bačko moja prvorojenka je tudi čisto nora na sneg, pa user posted image tudi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
24.11.2008 11:40:30   
bačko
Mala princeska naša je bila prejšno zimo še premala da bi sploh vedela kaj je sneg letos pa bo to zelo zanimivo.Prejle sva gledali ven čez okno in sem ji lepo razložila da je to sneg in da se bova kmalu lahko šli kepati in sankati.Bomo videli kako bo ko bo prišla prvič v stik z snegom.Upam da se ne bo bala.user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
24.11.2008 12:33:51   
mery15031981
OJLA VSE MOJE SOuser posted image !

No jst se vam po dolgem času spet malo javljam ,vam moram povedat da sem zadnje dneve bila tako neki čudno utrujena da se mi niti na internet ni dalo,kaj šele da bi kaj pisala.
Drugač pa vidim da ste kar pridne s pisanjem.

Drugače pa počutje moje zelo niha ,zdele sem lahko čisto uredu pa bom čez pol ure samo še za v posteljo,ne vem kaj me matra.Včeraj sem imela obupne slabosti,sem bruhala kot vidra.Drugače  pa opažam da mi čedalje manj stvari paše jest,pa tudi če mi nekaj zaduši-ko si pripravim me vse mine.Komaj čakam na naslednji pregled ki ga imam 10.12..Upam dami bodo podaljšali bolniško ,ki jo imam trenutno do 3.12.
Dekleta vsem skupaj moram povedati da bodite optimistične in ne glejte na stvari preveč črnogledo.

Drugače pa tudi pri nas močno sneži(Tuhinjska dolina-Kamnik).

Lepo bodite in pazite nase in na svoje pikice.

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
24.11.2008 13:15:39   
*alina*
Živjo,

na hitro se oglašam še jaz...dopoldne sem imela pregled pri G - nič posebnega - pregled vode in krvi...ob 16 h pa imam še NS in že odštevam minute... Tudi jaz rezultat sporočim zvečer.

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
24.11.2008 13:40:53   
ronja1a
natasa28, jaz imam tudi vecerne in ne jutranje slabosti, zjutraj sem še najboljš in najbolj polna energije, zvečer me pa zmanjka, z znaki pa je podobno kot pri tebi, sem v 11. tednu in so se mejčken umirili, slabost ostaja, samo prsi mi pa ne resejo več tko vidno kot prej :-) aktivna na forumu preveč nisem, sicer redno prebiram, junijke ste prave čveke :-) mal se nazaj držim, ker me je strah, in čakam na nuhalno ...

vidim, da vse z veseljem komaj čakate na NS, jaz moram priznat, da jo z mešanimi občutki, po eni strani, komaj čakam da bo mimo in upam, da bodo rezultati ok, po drugi me je pa precej strah zaradi ene UPN, bom pa v kratkem imela 2. pregled in NS, pa se potem javim (ko bo vse ok :-) držim pesti za vse ki imate nuhalno v tem tednu ...

bačko, zate pa držim pesti, da preženeš slabe občukte in bo vse ok.

lsica, jaz sem tudi čez trideset :-) tko da imaš družbo :-)

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
24.11.2008 14:00:20   
Cally
Lep pozdrav vsem skupaj,

sem čisto frišna na tem forumu in se bom za začetek pofočkala tu, pri junijskih user posted image ...
Ker ste že toliko strani napisale in se jaz počasi v poplavi informacij in splošnega čveka že izgubljam, niti ne vem katere podatke naj delim z vami user posted image

Aja, edino za ta podatek sem zihr ...PDP 12.06.2009 user posted image

lp
Cally

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
24.11.2008 14:06:40   
July08
Ojla, Cally, pozdravljena in dobrodošla pri nas! Je to tvoja prva user posted image ? Imaš že kaj otrok?

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
24.11.2008 14:08:20   
lenika
No sedaj so se pa začele že nuhalne. To pomeni, da so tisti najbolj kritični tedni že nekako za nami. Vse, ki jo imate danes javite, kako je šlo. Jaz jo imam v petek in tudi že komaj čakam.

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?