|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.11.2008 22:08:31   
Ajvy
nočko punce....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.11.2008 8:01:37   
baja*
jutrouser posted image

joj, naš lump je pa ful zgodnji, bedimo že od 6.15 (pa to še niti ni tak slabo, zna bit še bolj hiter), mami in ati bi pa taaak rada še malo poležavalauser posted image  pa ko bi se vsaj htel pri nama v pojstli cartat... ne, še isto sekundo se je treba vstat in gremo našiuser posted image  če ne, se pa dere tak dolgo, da nimaš kaj drugega kot da dvigneš rit s pojstleuser posted image  naju ma čisto naštudiranauser posted image

kapica zelo lušna fantička imaš!! Kake carte sta!user posted image user posted image
sanek Živa je pa prava princeska! user posted image user posted image

ajvy tudi jaz stiskam pesti, da čimprej rešite stanovanjski problem...user posted image

gremo se zrihtat, pol pa na en potepuser posted image

mejte se lepouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.11.2008 9:02:10   
Češnca
Hej!

Čisto nič časa nimamo, pa vas tud prebrala nism. V noči na četrtek je mojmu ata umruuser posted image , včeraj je bil pa že pogreb - groza, kako hitro je vse šlo... user posted image

Danes gremo pa na 1. rojstni dan od Anžejevega prjatlčka, komaj že čakam.

Iiiiiiii, Živa kakšna lepa princeska!!! user posted image

kapica jst bi tud tvoja srčka rada vidla... user posted image

Upam, da ste zdravi, a za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
22.11.2008 9:30:12   
madejka
Jutro!

No, pol jaz ne bom jamrala ko me je ob 7.30 gor vrgeluser posted image

Češnca sožalje za tasta!user posted image A tak na hitro je bilo ali je bil kaj bolan?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
22.11.2008 10:00:29   
bačko
Jutro!
Češnca sožalje za tasta!user posted image user posted image user posted image Držita se ti in tvoj možek.
 Ajvy bom se fajn najedla!user posted image user posted image user posted image
Mi smo pa že od 7 ure pokonci.Zdaj je šel mož po torto.Upam da se bomo imeli fajn.No lepo se imejte in se čujemo!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
22.11.2008 11:48:51   
Češnca
Punce hvala za sožalje. user posted image  Ne, na srečo ni umru tast, ampak od tašče oče - se pravi od mojga star ata. Je bil že kar star, ampak se je odlično držal, sploh v zadnjem času, tko da je kar šok. Še dobro, da je lepo mirno zaspal - taka smrt je res najlepša!

Mmmmmm, bačko kok je men zdej torta zapasala... Še dobro, da gremo popoldne tud mi na r.d.!

madejka tud mi smo od 7.30 auf, kar je za Anžeja zgodaj, ampak počasi postaja to kar utečena praksa. Pa je kar uredu, gremo tud dopoldne lahko kam.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
22.11.2008 12:19:37   
Ajvy
dddddddaaaaaaaaaaannnnnnnnnn...

BAja...to pa je tako kot da jutranji Tarjin ritual opisuješ....ne vem zakaj med tedno dlje spiuser posted image no, sam pol urce...ampak je dlje.....
Drgač pa samo da jo daš k nama v pojsteljo ...to je žurka....

Češnca....moje sožalje tvojemu.......

Lepo se imejte na zabavici.....

Madejka....kako si kaj ??NIč se več ne javljaš...nič ne napišeš...da veš. da si....huda sem....user posted image

Bačko...orenk fajn se imejte in orenk se najej user posted image user posted image  zvečer pa poročilo kak je bilo....

zdej grem pa počivat...težko zdržim aktivno dopoldne....pupa je že dol padla....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
22.11.2008 20:10:49   
Ajvy
ne morem verjet...kr nobene user posted image

kje ste punce???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
22.11.2008 20:36:04   
baja*
ja, same lene babeuser posted image user posted image

meni se res nič ne dauser posted image  mali je šele zdaj zaspal, ker mi ga je ratalo popoldne uspavat za pol urce. Zaj pa močno upam, da nam bo jutri uspelo malo dlje potegnituser posted image  tak do kakih 9-ih, 10-ih bi bla nebesa... ampak to lahko samo sanjam naslednjih bogvekolko letuser posted image user posted image

tak, midva z dragim greva tv gledat, če je sploh kaj pametnegauser posted image  nimama nobenga filma domauser posted image

češnca sožaljeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
22.11.2008 22:14:34   
kapica
Joooj, punce, ste me cist zmedle z tem albumom... Saj sem jaz tud mislila da ni zaklenjen in da ga lahk vse pogledate, zdaj pa ne vem kako naprej. Grem se mal pogledat kaj se da narest.

Se opravicujem, ker nisem mislila na vse in vas dala med prijatelje (rumba, sanke, cesnca...), ampak sem tako nahitro stimala, pa se nisem vseh spomnilauser posted image .

Hm..

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
22.11.2008 22:49:10   
kapica
Ehh, sploh ne morem odpret albuma ker mi kr naprej pise, da se ta stran en da odpretuser posted image .

Danes imam res polno glavo vsega in se ne morem se z tem matrat.

Nocko

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
23.11.2008 0:06:07   
Ajvy
KApica....zgleda da jim spet albumi štekajo.....

Tarja pa gori....zato klele dežuram...moj jo uspava ,,,sva ji dala Calpol, ker je kar žarela....zdej upam ,da prime, da si lahko vsaj malo spočije.....
Najbolj me mori k ne vem kva je??

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
23.11.2008 11:55:16   
Češnca
kapica nič hudega, ne se sekirat! user posted image  Ju boš že ob priliki pokazala še nam!

Ajvy a Tarja pa spet kuha? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kakšna je bila nočka? Je danes kaj boljše?

baja ste se naspali? Mi smo danes vsi skupaj potegnili do 9h! user posted image user posted image user posted image  Me zanima, kolk bo zdele spal... user posted image

Fanta sta zunaj na mrazu in sončku, jst pa stanovanje mal pucam. Sm ugotovila, da ob sobotah k seb prihajam, ob nedeljah kej pospravim, pol je pa itak že spet ponedeljek! user posted image  Pa še tko noro me glava boli, da je joj.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
23.11.2008 20:07:06   
Ajvy
oj...pester dan je za nami....

Baja....ja. po mojem lahko o poležavanju samo sanjamo.....user posted image user posted image

Češnca....jap...kr neki ...kr ena vročina...pa ne vem od kje...jutri se gremo P pokazat, da niso spet kaka ušeska....
Drgač pa kontroliramo vročino s Calpolom....tak da smo preživeli dan.....
KAko si ti??Te še glava boli???

Bačko...si se preveč najedla??user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
23.11.2008 20:43:18   
baja*
čer

samo tolko, da vam povem, da plan ni uspel - spet je bla budnica ob 6.15user posted image se bo zgleda treba sprijaznit... pa ravno nama se mora to dogajat, ko sma prava zaspanca, to ni feruser posted image  češnca tebi sem pa prav fauš, tak da vešuser posted image user posted image

ajvy držim pestke, da ni nič resnegauser posted image user posted image user posted image

nočko babikeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
23.11.2008 20:49:37   
kapica
Baja, ravno pri vama se to dogaja, in ravno pri nama tuduser posted image . Ne vem zakaj je budnica ze ob 6.30h, ko bi bilo vsaj ob 7h, je ze cist nekaj drugegauser posted image . Jaz sem se ze sprijaznila, res, ni drugeuser posted image .

Midva sva pa danes spoznala varusko, 15 let je stara, zgleda okej, sramezljiva, zadrzana, ampak se mi zdi cist v redu. Smo se zmenili za 6€ na uro, pa je bila mala zelo zadovoljna. Jutri pa pride, ko bom sama z otroci, da se z dinotom igrata in spoznatauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
23.11.2008 20:53:55   
Ajvy
Baja...KApica...sej kdo pa nerad potegne vikend spanec.....ni ga čez to...kaj češ....

KApica...upam ,da se punca obnese in te malo razbremeni......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
23.11.2008 22:03:49   
Ajvy
nočko punce.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
24.11.2008 8:10:14   
Ajvy
jutro......

moram rect, da sem kar malo zalostna, ker as veliko ni vec zainteresiranih klepetat...ali vsaj nekaj malega napisat...
k drugje na forumu vas pa vidmuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
24.11.2008 8:33:37   
bačko
Jutro!
Ajvy kako Tarja?A je kaj bolje?Glede klepeta sem jaz zainteresirana samo kaj ko takrat ni nobene gor ko sem jaz.
Fešta je super uspela.Jedla pa nisem veliko ker me je tiščalo v trebuhu.Sem pa včeraj potem pri tašči malo nadoknadila pri sladkarijah in torti ampak nisem dobro naredila ker sem pa potem bruhala.Drugače pa je bilo super.Moja mama se je naplesala in je bil full dobre volje.Jo že dolgo časa nisem videla tako dobre volje.Tast pa je tudi zelo užival ob vsakem presenečenju posebej.
Baja naša se tudi zbuja okoli 6.30-7.00.Pa sem mislila da bo vsaj v nedeljo kaj dlje spala ker je šla kasnej spat pa se je kar isto zbudila.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
24.11.2008 9:01:33   
Anonimen
jutrouser posted image

ajvy no, tkole je men v petek zakuhala spetuser posted image pa pojma nimam kaj je blouser posted image pol pa cel vikend ok, no dons pa kašlja pa nos ma čist zabit, tko da je doma spet...kr neki skozuser posted image

babe nč jamratuser posted image mi vsak dan vstajamo ob 6ihuser posted image s tem da je kako uro prej že budna pa rogovili okoli...men se pa ne lub vstat, sam pol je pa že tolk tečna da mormuser posted image sj pravim, spali bomo 2015user posted image če nau konc sveta res prejuser posted image

nč se mi ne da...tamala mi pa tule na joški dremauser posted image tko da tud ne morm nčuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
24.11.2008 9:03:31   
bačko
Ulla dobro si napisala da bomo spali šele leta 2015.Mogoče bomo pa že kako leto prej!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
24.11.2008 11:03:44   
bačko
No pa sneži!user posted image user posted image Kje ste kaj kupovale pajace za sneg za vaše malčke?Jaz ga moram jutri obvezno kupiti.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
24.11.2008 11:22:17   
SANEK1
Dober dan...
Glede spanja, je pri nas čist različno, danes npr. se je že ob 5:oo zbudila čila in nasmejana, kot da je ura že 9user posted image  
Je pa res, da je včeraj, začuda popoldne spala 4 ure, pa še to sem jo zbudila, ker me je blo strah, kaj bo pol ponočiuser posted image   Zgleda jo je svež luft zdelaluser posted image user posted image user posted image
Povprečno pa spi nekje do 7, kar je okuser posted image user posted image

Ajvy, ulla, in ostali bubančki, kak ste...želim, vam čim hitrejše okrevanje, da bo pa šlo hitreje, pa vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnica, moje sožalje...user posted image

Kapica, super za pomočuser posted image user posted image user posted image   Upam, da se boste ujeliuser posted image

Bačko, jaz sem Živi kupla samo hlače, kao smučarske hleče, ker bundico že ima. So pa iz Hoferja in so stali samo 9,99 ojrov, bunda pa mislim, da samo 14,99user posted image user posted image user posted image
Freycha, še 1x hvala za infouser posted image user posted image user posted image

Sem pa ful iskala pajace, pa so bili ali iz nepravega materiala, ala kot neko blago, ki premoči v sekundi 20 ali ni blo št. ali pa so bli dragi kot pes...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
24.11.2008 11:45:21   
bačko
Sanek hvala za informacijo!Saj verjetno ji bom tudi jaz kupila samo hlače.Sem ene gledala v H&M pa niso imeli številke.Bom mogla še jutri pogledati v city parku če jih imajo.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?