|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
23.11.2008 18:48:56   
botrca
Saraya sem pogledala slikice user posted image  ful so lepe, kak je Marisa lušna.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
23.11.2008 19:18:55   
arabela*
pandica,ti si expert za računalnikuser posted image ,veš mogoče kako bi si slikico lahko pomanjšala na 100 X100,mi nikakor ne gre.
Glede samsunga pa raje na ZSuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
23.11.2008 19:23:33   
Pandica
Hvala vsem za čestitke  user posted image

Tak, mala je skopana in pripravljena za spanje. Ampak to še ne gre zdaj, malo še ji naj bo user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
23.11.2008 19:25:10   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,ti si expert za računalnikuser posted image ,veš mogoče kako bi si slikico lahko pomanjšala na 100 X100,mi nikakor ne gre.
Glede samsunga pa raje na ZSuser posted image

Photo Scape je en vredu program za pomanjševanje slikic, ga vsi hvalijo kolk je dober, probaj z njim user posted image
Boš mi te prosim na zs napisala glede Samsunga. Hvala.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
23.11.2008 19:26:40   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Si šla po mojih stopinjah in šla z malo spat? Vidiš kako paše?

Ja, res je user posted image  
Samo se mi je prvo že po pol ure zbudila, sem jo samo priklopla in sma dalje spali še 1,5 uro user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
23.11.2008 19:48:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Si šla po mojih stopinjah in šla z malo spat? Vidiš kako paše?

Ja, res je user posted image  
Samo se mi je prvo že po pol ure zbudila, sem jo samo priklopla in sma dalje spali še 1,5 uro user posted image

Saj Jan tudi odpre oči, ko se vležem ampak takoj naprej spi.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
23.11.2008 19:49:33   
botrca
Mi se gremo pa zdaj kopat, večerjat pa spat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
23.11.2008 20:05:17   
arabela*

Mi se gremo pa zdaj kopat, večerjat pa spat.

mi tudiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
23.11.2008 20:06:58   
arabela*
pandica,hvala,zlata siuser posted image

pol ti bom zs napisalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
23.11.2008 20:12:12   
Pandica

pandica,hvala,zlata siuser posted image

Malenkost user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
23.11.2008 20:12:42   
Pandica

pol ti bom zs napisalauser posted image

Ok, hvala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
23.11.2008 20:13:22   
Pandica
Grem Zalo spravit spat.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
23.11.2008 20:45:40   
arabela*
jaoooo,meni se pa tak vrti.
Jaz za svoje počutje sumim slabokrvnost.Moram it dat kri,ker je zdaj pa res že kriza user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
23.11.2008 21:47:04   
botrca

jaoooo,meni se pa tak vrti.
Jaz za svoje počutje sumim slabokrvnost.Moram it dat kri,ker je zdaj pa res že kriza user posted image

Pojdi čim prej, saj se še lahko ki zrušiš ko si s tamalima dvema. To ni hec.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
23.11.2008 21:48:45   
Pandica
Oooo  botrca  kak si? A nisi rekla, da boš danes user posted imageuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
23.11.2008 21:49:20   
botrca
Pandica Zala spi? Jana sem pa 45 minut uspavala non-stop se je zbujal in jokal. Sem mislila, da danes ne bom mogla iz sobe. Pa še na wc me je tak tiščalo. Zdaj je mir in upam, da tako ostane. Stuširala sem se, zdaj pa grem nekaj pojest pa se malo pocartat pa spat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
23.11.2008 21:49:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Oooo  botrca  kak si? A nisi rekla, da boš danes user posted imageuser posted image

Ja, ja malo še. Ma ne morem brez vas. Tako fajn mi je čvekat z vami še posebej zdaj ko se poznamo.

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.11.2008 21:50:45 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
23.11.2008 21:52:33   
Pandica
Ja, spi ja. Sem jo slabo 1 uro uspavala. Prvo se je podojila in ni zaspala na zizi tako kot običajno, ampak je začela skakat po postelji, se mi smejat, mi prstke tiščat v oči, kazat kje imam nos, skratka vse, samo spat ne. Se vidi, da je pop. spala 2 uri pa sma zato zdaj imeli malo bolj borbe. No, pol sem jo stisnila k sebi, jo božala in je zaspala user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
23.11.2008 21:54:08   
Pandica

Ja, ja malo še. Ma ne morem brez vas. Tako fajn mi je čvekat z vami še posebej zdaj ko se poznamo.

Aha user posted image user posted image user posted image
Ja, res je čisto drugače ko si z kom tu gor pišeš, ko še ga osebno poznaš, ne? In, ko veš, kdo se "skriva" za nickom. Ker včasih je lahko to full varljivo, kajne?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
23.11.2008 21:54:56   
botrca
Sami sva, si opazilauser posted image   Kaj vse izpolnjujejo zakonske dolžnosti?user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.11.2008 21:55:20 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
23.11.2008 21:58:10   
Pandica

Sami sva, si opazilauser posted image   Kaj vse izpolnjujejo zakonske dolžnosti?user posted image

Zgleda ja user posted image user posted image user posted image
Saj ene še pa bodo prišle kaj pozneje po moje, a ne Saraya, Gold Fish?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
23.11.2008 21:58:40   
Pandica
Vrtnica79   kje pa si ti? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
23.11.2008 22:04:17   
botrca
Kaj si se odločla glede telefona in paketa? Katerega boš vzela? Kaj tisti samsung od Saraye je ok? Pojdi na simobilovo in mobitelovo spletno stran pa poglej kaj imajo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
23.11.2008 22:09:57   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Kaj pa tale? Ki je zdaj gold fish, ker mislim da jo malo razganja, aja pa vrtnico79 tudi user posted image user posted image user posted image .

...... botrca - ni moj tipuser posted image , pa take sile, da je ne bi doma potešila niuser posted image

hecala sem se glej jouser posted image

saj vemuser posted image ...... nisem zamerljiva........, da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
23.11.2008 22:10:49   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaj vse hodite v nedeljo nekam jestuser posted image user posted image ...

pri nas tak piha, da bo smreko zlomlouser posted image

vsako nedeljo hodimo jestuser posted image

Ti si pa itak srečnica, ki hodiš k tašči jest user posted image .

pa res si saraya.... jaz bi tud kam hodla jest...vsaj 1 dan v tednuuser posted image ....... no cela familijauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?