|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
23.11.2008 12:01:28   
pike
Dober dan,

punce tudi jaz opažam, da mi noge zatekajo, ampak ne okoli gležnjev temveč v mečih. Ko imam nogavice gor, ki niso preozke, se mi kar globoka črta notri zažre. Pa še opažam, da ne jem veliko in mi od četrtka, ko sem imela pregled, danes kaže 2 kg več. Jaz tudi mislim, da smo zdaj proti koncu malo bolj zabuhle zaradi zastajanja vode.

Zdaj pa moram prebrati poste za nazaj, ne vem al se mi zdi ali je ena spet rodila.

Se pišemo kaj zvečer. Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
23.11.2008 12:28:13   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Če je bil rumenkasto-prozoren, potem mislim, da nima kaj bit. Če je bil pa zelen, se pa strinjajam, da je dobro, da se greš pokazat - mekonij le ni hec.

Ni bilo zelenkasto, ampak tako kot nek smrkelj no. Zaenkrat me samo malo špika spodaj in konstantno ne v intervalih - nič drugega. Panike ne delam ker je mala v trebuščku še dovolj aktivna in brca ter se premika, pa če mi je prejšnji teden sredi tedna namerila 4cm dolg MV, plodovnica še super, posteljica lepa.... - pomoje da  se nimam kaj bat - a bi se lahko skrajšal tako hitro? Verjetno ne.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
23.11.2008 12:58:59   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Ni bilo zelenkasto, ampak tako kot nek smrkelj no. Zaenkrat me samo malo špika spodaj in konstantno ne v intervalih - nič drugega. Panike ne delam ker je mala v trebuščku še dovolj aktivna in brca ter se premika, pa če mi je prejšnji teden sredi tedna namerila 4cm dolg MV, plodovnica še super, posteljica lepa.... - pomoje da  se nimam kaj bat - a bi se lahko skrajšal tako hitro? Verjetno ne.

Poznam ta smrkelj ja in te bolečine.

Mislim, da se nimaš česa bat. Če je bilo na pregledu vse ok, pa sploh. MV se najbrž ni še tolk skrajšal, pa tudi če bi se - saj nima kaj bit - v 37. tednu je baje normalno, če ženska po svetu hodi 1 cm odprtauser posted image  Ti si pa že dlje... Dokler malo čutiš in ti ne odteče voda, ni panike. V primeru čepa pa počakamo na popadke... Tak so nas učili, ane?user posted image

Jaz bom tak nardilauser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
23.11.2008 13:52:47   
blackcoffee
nadya:
...kaj ti si že v 40 tednu?! Pol pa jaz mislim da si že skor naslednja za v Rim....

ja.. saj sama težko verjamem, da sem že tako daleč! praktično na koncu...
no, bomo vidli, kdaj bo dete dalo znak za prihod.
roko na srce.... en mau cvikam! user posted image
najhuje mi je, ko pomislim, da je treba zvečer it spat. sama misel na postlo mi je odveč,  saj sem res že, kot nasedli kit. user posted image user posted image
jutr imam CTG.
pikanai - a tebi pa je uspelo porihtat seznam?! cool!! user posted image user posted image

kar se gibov tiče... ne vem kaj naj si mislim. čez dan ga dvakrat zalotim da se neki premika, pa zvečer malo pa ob jutrih malo. to pa je tud vse. ne vem kako naj si to razlagam. morda pa se se špara in je začel nabirati moči za porod.  hmmm.. user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
23.11.2008 14:35:35   
tejci01
Gibi: meni je naročil g. že v oktobru, da moram spremljati otrokove gibe in še jih. Tako da ko jih naštejem 10 sem mirna.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
23.11.2008 14:46:24   
didyi
Hvala za vse lepe želje.

Moram vam odgovorit, da preklampsija se mi ni tipično razvijala. Nisem namreč zatekala in bila zabuhla. Pritiski so pa rastli in Metildopa (edine tablete, ki jih lahko dobiš) ni nič pomagala. Bila sem od 30. septembra hospatilizirana, najprej v Celju, potem pa v Ljubljani, ker se je vedelo, da bom morala čimprej rotit. V Lj pa imajo opremo in pediatre, da lahko vse uredijo.

Mooneve user posted image sem videla, ker je bila njena Luna cimra od moje Klare par dni. Vem, da so šle lepo domov in se lepo rihtajo. Ko sem jo videla je bila velika punca... med nedonošenčki, da ne bo pomote. To pomeni okoli 2000  g.
Sicer pa je obljubila sliko... saj rekla je, da jo bo dala na forum. Upam, da bo obljubo držala. Siser pa imamo polne roke dela.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
23.11.2008 16:39:32   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

kar se gibov tiče... čez dan ga dvakrat zalotim da se neki premika, pa zvečer malo pa ob jutrih malo. to pa je tud vse....

Tudi pri meni je podobno...no pa premika se včasih tut, ko kaj mrzlega ali vročega spijem in ko se na wcju napenjamuser posted image Pa vseskup manj kot prej...sam 10x se pa ziher. Sem pa tudi jaz dobila ta listek za beleženje gibov, pa sem tko lena, da ga kr ne izpolnjujem. Ponavadi me že zjutraj 10x nabrca in me pol mine to štetje.

Joj, pa dons sem spet fasala drisko...user posted image Nimam pojma kaj sem takega pojedla, (ker dete še ne bo šlo ven in se še ne klistiram!) a bi blo možno od svinjske masti, al pa kislo zelje...sem ga vsakič čutila v ustih, ko sem mela nočno seanso na wcju. (Zobe sem si dobr umila!) Mah, me bo že minilo...sam pit morm velik, da se preveč ne izsušimo...

IZVIRNO SPOROČILO: pike

...tudi jaz opažam, da mi noge zatekajo, ampak ne okoli gležnjev temveč v mečih. Ko imam nogavice gor, ki niso preozke, se mi kar globoka črta notri zažre.

Točno tko sem tut jest opazila, da zatekam v noge...sam ne preveč. V roke velik bolj, ker me potem prsti bolijo in sem res nerodna (čeprav zaenkrat še nisem razbila nobenega kozarca al pa krožnikauser posted image ). Pač se muvam še 3x počasnej, kot sem se prej. Pa že po naravi sem hudo počasna..user posted image user posted image user posted image

Aha, nekje sem slišala, da se prvorodkam rado zavleče in velikokrat čakajo na dete še po pdp. Tko da, črnkofi in še kakšna prvorodka, ki čaka na december, nč skrbet!user posted image

No, pa lep preostanek vikenda vsem!

< Sporočilo je popravil čebeli -- 23.11.2008 16:40:33 >

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
23.11.2008 16:56:14   
čebeli
No, pa še nekej...včer sem poslala mail strokovnjakinji - slavistki, ki je moja dobra kolegica. Sem jo vprašala kaj smo me in je rekla...DECEMBRKE. Naši otročki pa bodo DECEMBRČKIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
23.11.2008 17:12:24   
blackcoffee
čebeli:
...DECEMBRKE. Naši otročki pa bodo DECEMBRČKIuser posted image user posted image user posted image

Aha, nekje sem slišala, da se prvorodkam rado zavleče in velikokrat čakajo na dete še po pdp. Tko da, črnkofi in še kakšna prvorodka, ki čaka na december, nč skrbet!

user posted image
..to mi deli! user posted image  
sicer pa kje ste vse? že res, da je nedelja... - so what?
malo vas pogrešam!!
sem bila pridna in nekaj malega zlikala. zdaj pa se mi lušta mal čvekat z vami... upam, da se kmalu prikažete.

kar pa zadeva tvojega driskanja na wc-ju... moje sožalje, da imaš tovrstno letanje. če si jedla kislo zelje, so temu primerni tudi plini, saj povzroča kislo zelje vrenje v telesu, in se ne čudi, da driskaš.. user posted image
upam, da je res kriva le hrana... jaz v zadnjem času nič takega nisem jedla. masti, zaseke, ocvirkov in raznih paštet pa sploh videti ne morem.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 23.11.2008 17:19:44 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
23.11.2008 17:14:29   
tejci01
Vidim da nisem edina, ki ji zatekajo noge . Še dobro da se je začelo pri koncu. Saj še ena dva tedna pa bo.
Jaz jutri pričnem z 38 tednom, tako da bomo zdaj samo še odštevali.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
23.11.2008 17:18:13   
jagodinka
Pozdravljene!
No pa sva midva z mojim korenjakom doma. V bolnici sva morala ostati malo dlje, ker sva pokasirala zlatenico. No pa so ta malega porihtali in zdaj se privajava na zivljenje doma.

Vse se je odvijalo tako hitro, da se še sploh ne zavedam... pogrešam pa trebušček in brcike.... ampak imam v zameno najlepši zakladek.

Mogoče še tole - tiste, ki boste rodile v Ce kar brez strahu... vsi so zelo zelo prijazni in pripravljeni pomagati.
Uživajte in božajte svoje trebuščke.
Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 2436
23.11.2008 17:24:58   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka

No pa sva midva z mojim korenjakom doma. V bolnici sva morala ostati malo dlje, ker sva pokasirala zlatenico. No pa so ta malega porihtali in zdaj se privajava na zivljenje doma.

Bravo za oba!user posted image user posted image Da se je mali pocajtal in da sedaj uživata..user posted image user posted image

Vse se je odvijalo tako hitro, da se še sploh ne zavedam... pogrešam pa trebušček in brcike.... ampak imam v zameno najlepši zakladek.

Ja, to je po moje kr dobra cena, ki jo mormo plačat za naše male štručke....blagovna menjavauser posted image user posted image user posted image

Uživajte in božajte svoje trebuščke.

Bomo upoštevali tale nasvet..
user posted image Bušija še očiju nastavim, če glih pozabi tut tm pocartat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
23.11.2008 17:26:46   
blackcoffee
jagodinkaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image
lepo, da si se javila... čestitke še enkrat!
pišeš, da se je vse tako hitro odvijalo... kako hitro? upam, da nam svojo zgodbico kmalu zaupaš...  user posted image
kot si lahko opazila, se nam decemberkam že kar dogaja... ej, noro! še malo pa bo šlo, kot po tekočem traku.
kako si ti - tvoje počutje? kako dete? spančka ali imate direndaj v hiši? user posted image

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
23.11.2008 17:32:56   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

..kar pa zadeva tvojega driskanja na wc-ju... moje sožalje, da imaš tovrstno letanje. če si jedla kislo zelje, so temu primerni tudi plini, saj povzroča kislo zelje vrenje v telesu, in se ne čudi, da driskaš.. user posted image
upam, da je res kriva le hrana... jaz v zadnjem času nič takega nisem jedla. masti, zaseke, ocvirkov in raznih paštet pa sploh videti ne morem.

Ja, včer sva bla z možičkom povabljena k mojemu osamljenemu stricu na žgance in zelje z ocvirki...pa je slučajno pokazal še ponev, k je bla čist zamaščena (je sam ocvirčke ven pobral) in mi je grozno zapasalo, da bi kar iz tistega jedla...user posted image user posted image user posted image stric je zraven delal precej komične grimase, sam pol sem res pojedla vse.user posted image user posted image user posted image

Plinov pa ni bilo...vsaj jest se jih ne spomnim (mogoče je šlo že vse med spanjem ven)user posted image

Hm, sem se spomnila tistega vica (mislim da je bil eden zadnjih tle gor)o kislem zelju in donatu...sam js nisem čez nič donata zlivalauser posted image (in kašljam tut ne, da bi si take "arcnije" privoščilauser posted image )

Aja, sej drugač mi pa mastno od olja (ocvrto) sploh ne paše in jest delam take grimase, kot prej omenjeni stric user posted image user posted image user posted image . Sam vseen kdaj spečem pomfri al pa kake panirane ribice...ker je pa moj user posted image čist zmešan na tako hrano. Dobr de mam zraven sadje...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 23.11.2008 17:37:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2439
23.11.2008 17:43:25   
čebeli
No, zdej se pa sama zabavam tle gor user posted image !! Ma, kje ste vse??

Se bom drgač spokala v mlekarno po mleko za večerjo...

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.11.2008 18:14:00   
Pikanai
user posted image  

PDP  

Ime                Starost       Kraj       (št.user posted image ,  št.user posted image )       Spol    

01.12.
01 - 1olivija                 31  let            ?                ( 1.user posted image ,  0.user posted image   )           user posted image              
02 - saššša   user posted image user posted image           ?                ?                 (2.user posted image ,   1.user posted image   )          user posted image  user posted image                   
03 - blackcoffee         35  let          MB                (1.user posted image ,   0. user posted image  )          user posted image   

02.12. 
04 - Pikanai                32 let           SG                (3.user posted image  , 2.user posted image   )      
 user posted image
05 - cipresa                 29 let           KR                (3. user posted image , 1. user posted image   )           user posted image
06 - tian*zoja                ?                ?                  (1. user posted image  , 0. user posted image  )           user posted image

07 - Claudi                   25 let         LJ/PO            (1.user posted image  , 0.user posted image  )            user posted image       

08 - gemina                 26 let           ?                  (1. user posted image , 0. user posted image  )        user posted image      
09 - lonja                     35 let           ?                  (2. user posted image , 1. user posted image  )        user posted image       

03.12. 
10 - Julllija                    ?                ?                    (?.user posted image  ,  ?.user posted image   )      
 user posted image       
11 - Splet.ka               30 let          ?                    (2. user posted image ,   1.user posted image  )        user posted image      
12 - tasa.m.                 26 let         ?                    (?. user posted image ,   ?. user posted image  )      
 user posted image         
13 - skorpika               27 let        LJ                    (?. user posted image ,   ?.user posted image   )           user posted image

04.12.

14 - Otika                    25 let        LJ                       (1.user posted image  , 0. user posted image  )          user posted image      

05.12. 
15 - Ana Luna             29 let         LJ                       (2. user posted image ,   0.user posted image  )         user posted image           
16 - roal                      26 let           ?                       (?. user posted image ,   ?. user posted image  )        user posted image           
17 - julika                   26 let       PTUJ                    (?. user posted image ,   ?. user posted image  )         user posted image

18 - katja_p                25 let       SG/CE                 (1. user posted image ,   0. user posted image  )        user posted image   

19 - roal                       30 let       PTUJ                   (2. user posted image ,   0. user posted image  )        user posted image            

06.12. 
21 - Bimba80  
               27 let          KP                    (1. user posted image ,  0. user posted image   )      user posted image        
21 - miracleme             28 let          GO                   (2. user posted image ,  1. user posted image  )       user posted image    
22 - jasa                       30 let          NM                   (2. user posted image ,  1. user posted image  )       user posted image           
23 - 5ra_28                   28 let          MB                   (1. user posted image ,  0. user posted image  )        user posted image  

24 - martka                   36 let         CE                    (2. user posted image ,  1. user posted image  )        user posted image

25 - Vrtnica 21              31 let           LJ                   (1.user posted image ,  0. user posted image )        user posted image

07.12. 
26 - nadaklemen           31 let            ?                   (2. user posted image ,   1. user posted image  )        user posted image          

08.12. 
27 - Tajka                      28 let           LJ                    (2. user posted image ,   1. user posted image  )        user posted image

28 - hektorina                38 let          MB                  (2. user posted image ,   0. user posted image  )        user posted image      
29 - teja*                       33 let           LJ                   (?. user posted image ,   ?. user posted image  )         user posted image    
30 - SanMat                    27 let         CE                   (?. user posted image ,   ?. user posted image  )         user posted image

09.12. 
31 - Vplanu                     29 let             ?                  (2. user posted image ,   1.user posted image  )         user posted image           
32 - moonshine               29 let          CE                  (?. user posted image ,   ?.user posted image  )         user posted image      
33 - arupnik3                  20 let           PO                 (?. user posted image ,   ?. user posted image  )        user posted image   
34 - mamabranka           28 let            LJ                  (?. user posted image ,   ?. user posted image  )        user posted image  

10.12. 
176177 - jagodinka                 28  let           CE                 (3. user posted image ,    0. user posted image  )      user posted image          

11.12.
36 - pike                          26 let            PTUJ               (1. user posted image ,   0.user posted image  )      user posted image            

12.12.
37 - majcika                    28 let                ?                   (2. user posted image ,   1. user posted image  )        user posted image                
38 - mam32                     32 let               ?                   (1. user posted image ,    0. user posted image  )       user posted image   

39 - pišapela                   26 let              SG                  (1. user posted image ,   0. user posted image  )        user posted image

40 - mami1979                29 let             CE                  (4. user posted image ,   3. user posted image  )        user posted image            
41 - ajda26                      30 let             LJ                   (2. user posted image ,   1. user posted image  )         user posted image

42 - december28             29 let             LJ                   (1. user posted image ,   0. user posted image  )         user posted image

43 - ketii                            ?                    ?                   (1. user posted image ,   0. user posted image  )         user posted image

44 - Tedi77                       37 let           KR/LJ               (1. user posted image ,  0. user posted image  )          user posted image      

45 - MoonEve                    28 let             ?                    (2. user posted image ,  1. user posted image )          user posted image

13.12.

46 - *Mateja                     23 let             KR                 (1. user posted image ,  0. user posted image  )          user posted image   
47 - JAPE                          27 let            KR                 (2.user posted image  ,  1. user posted image  )          user posted image       
48 - julijana                      38 let            TR                 (3. user posted image ,  1. user posted image  )           user posted image

49 - medika13                   29 let          SG/LJ              (2. user posted image ,  0. user posted image  )          user posted image

50 - tejci01                       27 let            PO                 (1. user posted image ,  0. user posted image  )          user posted image

14.12.

51 - andya                            ?                   ?                   (1. user posted image ,   0. user posted image  )         user posted image             

15.12.
52 - LUNA06                       28 let            ?                    (2. user posted image ,   1. user posted image  )         user posted image             
53 - Puella                         31 let            LJ                  (2. user posted image ,    1. user posted image  )         user posted image      
54 - Zanositev                   28 let         LJ/PO               (1. user posted image ,    0. user posted image  )         user posted image  

55 - b                                 34 let             ?                    (?. user posted image ,   ?. user posted image  )          user posted image      

16.12.
56 - lollypop                       29 let           JE/KR             (1. user posted image ,   0. user posted image  )       user posted image       
57 - Suni                             27 let             LJ                 (1. user posted image ,  0. user posted image  )      
 user posted image    

17.12.
58 - jabi babi                      27 let             ?                  (1.user posted image  ,    0. user posted image  )        user posted image              
59 - ursula83                      24 let            TR                (2. user posted image ,    0. user posted image  )         user posted image

60 - nAny84                          ?                  ?                  (?. user posted image ,    ?. user posted image  )         user posted image            

61 - pumpkin23                  27 let             LJ                 (?. user posted image ,   ?. user posted image  )     user posted image            

18.12.

62 - bibabuba                     27 let             TR               (2. user posted image ,   1. user posted image  )      user posted image     
63 - nadya                         26 let               ?                (1. user posted image ,   0. user posted image  )          user posted image      
64 - miskajus                    26 let               ?                (1. user posted image ,    0. user posted image  )         user posted image            
65 - čebeli                         25 let              NM              (?. user posted image ,    ?. user posted image  )         user posted image       

19.12.
66 - zverinca                      29 let               LJ                (3. user posted image ,   1. user posted image  )          user posted image     
67 -mavrica72                   35 let                ?                 (4. user posted image ,   0. user posted image  )          user posted image             
68 - anamari                          ?                    ?                 (?. user posted image ,   ?. user posted image  )          user posted image             
69 - gbranka                          ?                    ?                 (?. user posted image ,    ?. user posted image   )        user posted image    

70 - nanaa                         29 let               TR                (2. user posted image ,   0. user posted image  )         user posted image

20.12.
71 - neisha80                     28 let                ?                  (2. user posted image ,    1. user posted image  )         user posted image       
72 - Nincica1                     30 let              LJ/KR             (1. user posted image ,    0. user posted image  )         user posted image      
73 - .Evelyn.                      26 let                LJ                 (1. user posted image ,   0. user posted image   )         user posted image        
74 - mettyy                       31 let               SG                 (2. user posted image ,   0. user posted image  )         user posted image   

21.12.
75 - **NiNa**                    27 let              KR                   (1. user posted image ,   0. user posted image  )          user posted image     
76 - avšika                            ?                     ?                    (1. user posted image ,  0. user posted image  )          user posted image           
77 - _sanja_*                      22 let              CE                  (1. user posted image ,  0. user posted image  )           user posted image     

78 - alena*                             ?                   ?                     (?. user posted image ,  ?. user posted image  )           user posted image              

23.12.
79 - ninica04                       28 let              CE                  (3. user posted image ,  1. user posted image  )       user posted image    

24.12.
80 - ninica7                         29 let              TR                  (1. user posted image ,  0. user posted image  )          user posted image        
81 - superpunca                      ?                   ?                    (?. user posted image ,  ?. user posted image  )           user posted image

25.12.
82 - *nina*                          23 let              CE                  (2. user posted image ,  0. user posted image   )        user posted image    
83 - lupči                                  ?                   ?                    (?. user posted image
?. user posted image   )         user posted image            
84 - didyi                             31 let              CE                   (?. user posted image ,  ?. user posted image   )         user posted image        
85 -  žabicamala                     ?                    ?                    (?. user posted image   ,  ?. user posted image )       user posted image

26.12.
86 - tejka**                        33 let               ?                    (2. user posted image ,  1. user posted image  )         user posted image             

27.12.
87 - jesenskolistje               22 let               LJ                  (2. user posted image ,  0. user posted image  )         user posted image      

28.12.
88 -  Lyla                               28 let             GO                 (2. user posted image ,  1. user posted image  )         user posted image         

30.12.
89 - abi                                  31 let               ?                    (2. user posted image ,  1. user posted image  )         user posted image               

31.12.
90 - uršap                                 ?                     ?                   (1. user posted image ,  0. user posted image  )         user posted image              
91 - Pikica T                         29 let                 ?                   (1. user posted image ,  0. user posted image  )          user posted image
92 - ocka33                          34 let                 ?                    (?. user posted image ,  ?. user posted image  )         user posted image            
93 - ellena                            29 let                MB                 (?. user posted image ,  ?. user posted image  )          user posted image  

1.1.
94 - Detece                               ?                     ?                     (?. user posted image ,  ?. user posted image  )        user posted image           

Skupaj nas je 94 user posted image

in pričakujemo

user posted image  =  28
user posted image  =  25
user posted image  = 41

user posted image

Ime                   Otrok      Teža/Dolžina    PDP     Teden nosečnosti        Datum rojstva

1. MoonEve  -     Luna                  ? g/? cm        12.12.08       27. teden            03.09.2008

2. Saššša  -         Ajda         1.490 g/ ? cm          01.12.08       35. teden           20.10.2008
                            Živa         1.630 g/ ? cm          01.12.08       35. teden

3. didyi   -           Klara        1370 g/ 37 cm          25.12.08      31. teden          21.10.2008 

4. žabicamala  - Žan Luka   1.890 g/44,5 cm       25.12.08     32. teden          30.10.2008

5. Vrtnica 21 -    Brina         2.820 g/ 49 cm        06.12.08      37. teden         14.11.2008 

6. Jagodinka -     Filip           2465g/ 48 cm         10.12.08      37. teden         18.11.2008

7. Splet.ka -        Zoja          3240g/ 50 cm          03.12.08     38 teden           20.11.2008

8. Otika -             Neža         2270g/ 49 cm         04.12.08      38 teden           20.11.2008

Imamo:

user posted image  = 7
user posted image =  2

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.11.2008 18:21:25   
lonja
Čeeeer,

Pikanai user posted image user posted image za seznam, pri meni lahko dodaš kraj LJ, hvala!

Didyi, čestitke za Klaro, fino se cartajta, me ostale tudi že komaj čakamo naše zakladke user posted image .

Jagodinka, a tako hitro da je šlo? No, ko boš pa tolk pr sebi, pa nam le zaupaj svojo porodno zgodbo user posted image , Pa lupčka za Filipa user posted image .

Pri nas se že cel dan neki dogaja, mislim v trebuščku, na živce mi gre, k ne vem, a so to popadki al ne, ne boli me, da bi delala paniko, pa čist drugače je, kot je bilo prvič, ko mi je odtekla voda in sem pač takoj vedela, da moram čimprej proti P. Tako da sem čist ''prsrana''. No, vidte prvorodke, nič nam ni lažje, čeprav smo že enkrat dale to skozi, pri meni se vse odvija čist drugače...Vsaj zaenkrat....user posted image

Imejte se fajn, se tipkamo!

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.11.2008 18:36:41   
CIPRESA
Jagodinka samo da sta doma in oba zdravauser posted image

Ja lonja včasih še bolj kompliciram čeprav sem drugorodka. Zato imam še vedno kup vprašanj.
No prejle sem šla spet na WC in spet sluz - belkasto rumenauser posted image Kaj za user posted image se dogaja tam spodaj.

Zares čudno semi zdi da bi od srede ko sem imela MV dolg še 4cm se mi pa zdajle (4 dni po tem) že luščil čepuser posted image To pomeni da se mi je že skrajšal na minimalouser posted image No evo kompliciranjauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.11.2008 18:58:49   
čebeli
Evo me nazaj...sem pomolzla kravo user posted image in skuhala mleko...

Pikanai: Bravo za seznam! user posted image Mi je všeč!user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 23.11.2008 18:59:13 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.11.2008 19:19:07   
*nina*
čeeer...kako smo

gibi: hja men se je tudi malo umirila, ampak še vedno je dovolj gibov in brcik, je pa res da je več tega, da kako nogico ali rokico vn potisneuser posted image mi je pa zadnjič kolegica razlagala, ki je lanska decembrka, da njen user posted image je še v petek fil brcal, ponoči iz petka na soboto je šla rodit 36t ( naj bi pred porodom manj brcali, a ne?)

tud mene danes nekaj skoz špika tam dol, nevem tak čuden nepoznan občutek, bomo vidli, mogoče ni nič, ali pa je kaj, ne mislim panike delat dokler ne bo po intervalih.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.11.2008 19:28:21   
nadya
Mene je pa moj na pico pelov user posted image , pol sva pa domov prišla in sem se spravla eno buklo brat in sem v sede zaspala user posted image . Sem ugotovila, da mi ta položaj še najbolj paše tko, da bom probala ponoči tudi to prakticirat user posted image .

Jagodinka: user posted image user posted image user posted image  super da si se javla user posted image user posted image user posted image , ko boš pa mela kaj več časa pa napiši še porodno zgodbo user posted image

Mene pa sam zanima a bomo ostale na tej temi, dokler vse ne rodijo, pa se potem preselimo al kako?

Čebeli: jaz mam po zelju tudi full prebavne motnje. Take raznorazne (vetrovi, zvijanje, driska....sploh zdej v nosečnosti)user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.11.2008 19:48:37   
katja_p
5ra_28: js sm tud dans vidla plakat v CE in tvojga fantiča user posted image

Gibi: naša user posted image  je še ful aktivna. Še nč ne kaže, da se bi umirila.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
23.11.2008 19:56:06   
žabicamala
IZVIRNO SPOROČILO: didyi

po dolgem času se oglašam in vam spročam, da sem 21.10. ob13.35 uri (PDP 25.12.) rodila s carskim rezom punčko Klarouser posted image , ki je bila 37 cm dolga  in 1370 g težka. Včeraj smo prišle domov in smo v reduuser posted image .

Zakaj??? Huda preklampsija. Trenutno pritisk se umirja, ampak je že skoraj 5 tednov od rojstva.
Bile smo v LJ.  Vse se je v redu izteklouser posted image .
Moram dopisat, da sem spoznala tudi Mooneve in njeno Luno.

Se še kaj  oglasim.

didyi, ker imam sama nedonošenčka rojenega sicer dober teden za tabo v 32 tednu, me zanima kaj vse sta morali osvojiti in koliko tehtata, da sta lahko odšli iz bolnišnice.

Pa še čestitke za prihod domov.

(odgovor članu didyi)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.11.2008 19:58:16   
zverinca
hojla souser posted image in že-mamice!!

samo da vas pozdravim, da ne boste mislile da sem že šla v P... sem doma, nisem pa pri volji, nekaj mi očitno hormoni nagajajo....

saj bo, sam rabim čas zase, pa se zato malo odklapljam

držte se, cartite, pa pridem kmalu, ne skrbet da vas zapuščam, sam mal pavze pred dnevom D....

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.11.2008 20:20:44   
mavrica72
Dober večer vsem skupaj

Vidim, da se pogovarjate o gibih. Tudi moj user posted image  se je zadnje dneve bolj umiril, ni več tistega brcanja, ampak samo še premikanje po celem trebuhu. Sprva sem si zapisovala gibe (v tabelo ki sem jo dobila od ginekologa), sedaj sem pa to kar malo opustila, ker jih tako hitro začutim 10 gibov. Če pa opazim, da user posted image  se ne premika dlje casa, ga pa malo "porukam", da se zbudi. Saj vem, da sem "grda", ampak ne morem drugace. Kajti to, da se proti koncu umiri, ne drzi vedno. Na žalost je v prvi nosečnosti pri meni bil to znak, da nekaj z user posted image  ni v redu. Zato mu pa sedaj (vsaj po dnevi) ne pustim spati več kot dve uri

Imam pa danes že ves dan tako čuden občutek po trebuščku, sploh ne vem kaj se dogaja. Vse me nekaj boli, otrdeva mi, noben položaj mi ne odgovarja itd user posted image . Upam, da se bo umirilo.

Zverinca - praviš, da boš imela CR. A si se mogoče odločila za CR v spinalni analgeziji ali v splošni narkozi? Jaz ga bom tudi namreč imela, pa pravijo da je boljše da vzamem spinalno user posted image . Samo si ne predstavljam, da bi bila skoz pri zavesti ....

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?