|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
23.11.2008 10:27:56   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tako pridna boš danes ko je nedelja? Pridna punca ni kaj, jaz sem to že včeraj naredila, razen likanja.

Ja, nedelja gor ali dol user posted image user posted image user posted image kaj je treba je pač treba, a ne? In zdaj sem itak že par dni prelagala to likanje, zdaj pa morem res.
In zdaj tut res grem, ker, če ne bom spet tu visela in nič naredla user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.11.2008 10:29:22   
Pandica

Kaj pa tale? Ki je zdaj gold fish, ker mislim da jo malo razganja, aja pa vrtnico79 tudi user posted image user posted image user posted image .

Meni osebno ni všeč niti v obraz, niti telo. Je preveč nabildan user posted image ja ima večje zize, ko jaz user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.11.2008 10:31:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ja, res ja user posted image   s tem, da je meni verjetno lažje kaj se hranjenja tiče, ker jo samo priklopim na zizo in že mala miss papa user posted image

tako jaz ponoči prakticiram,pa je tak fajn,ko ni treba vstajat.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.11.2008 10:31:24   
Pandica
...pa pa...     user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.11.2008 10:33:11   
arabela*

Meni osebno ni všeč niti v obraz, niti telo. Je preveč nabildan user posted image ja ima večje zize, ko jaz user posted image user posted image user posted image

meni pa ni slab,samo faca mi ni všečuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.11.2008 11:06:02   
Pandica
Imam malo pause user posted image pa vidim, da se itak nič tu ne dogaja zdaj user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.11.2008 12:12:28   
arabela*
jaz vas tud zapuščam do večera.
Gremo na kosilouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.11.2008 12:22:20   
Pandica
Tak, zlikala sem vse, malo ščistla zg. štok, si lase oprala in zlikala, zdaj pa bo tak počasi kosilo na vrsti, njami user posted image

Dober tek vam želim vsem   user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.11.2008 13:03:21   
gold fish

Kaj pa tale? Ki je zdaj gold fish, ker mislim da jo malo razganja, aja pa vrtnico79 tudi user posted image user posted image user posted image .

...... botrca - ni moj tipuser posted image , pa take sile, da je ne bi doma potešila niuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.11.2008 13:05:23   
gold fish
kaj vse hodite v nedeljo nekam jestuser posted image user posted image ...

pri nas tak piha, da bo smreko zlomlouser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.11.2008 17:23:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

vsako nedeljo hodimo jestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.11.2008 17:31:53   
botrca
Smo tudi taki, ki doma kuhamo user posted image . Lahko si pogledate moje nove slike, Janov krst in moja nosečnost, zdaj gre odpret.

Jan se trenutno igra tako, da imam malo časa za rr. Tu tudi piha kot noro, sva bila dopoldan zunaj pa sem mislila da naju bo odneslo. Potem sva pa jedla in 3 ure spala. Kako je pasalo.

Zdaj pa čakam, da možek pride iz službe, da kako rečevauser posted image . Naslednji teden se lahko dobimo, jutri itak ne, ker smo prepozne, pa avto imam na popravilu. Druge dneve pa lahko.

Ki ste vse? Imate možeke doma pa ne smete tu gor visetuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.11.2008 17:37:19   
botrca

...... botrca - ni moj tipuser posted image , pa take sile, da je ne bi doma potešila niuser posted image

hecala sem se glej jouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.11.2008 17:38:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vsako nedeljo hodimo jestuser posted image

Ti si pa itak srečnica, ki hodiš k tašči jest user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.11.2008 17:42:53   
arabela*
pandica,danes sem  si tistega lepega samsunga pobliže ogledala.
Zelo je lep,samo ima enih par napak,ki sem jih zasledilauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.11.2008 17:50:54   
arabela*
botrca,kuku.Jaz sem tu.Smo prišli domov,jaz takoj za računalnik,moj user posted image pa je moral šibat,ker kombija prodaja in ima morje kandidatovuser posted image .

botrca,zdaj še grem malo v tvoj album pokukat.Ti moram rečt,da ste res luškani,pa še lepo imate poštimano domauser posted image

Jaz sem danes tud poslikala naše frklje,bom dala pol v albumuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.11.2008 18:04:02   
botrca
Saraya kuku. Si se najedla? Ki pa ste ostale, se pripravljate na nočno. Jaz ne vem če bom lahko, ker saj veste ko je moj user posted image  doma je praznik in hočeva teh par uric maksimalno izkoristit.

Saraya daj gor slike, da vas vidim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.11.2008 18:26:00   
arabela*
babe,sem dala nekaj slikic v albumuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.11.2008 18:32:25   
Pandica
botrca, Saraya   full lepe slikice, sem vse pogledala  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem tut danes pop. spala z Zalo 2 uri, kak je pasalo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
23.11.2008 18:33:56   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,danes sem  si tistega lepega samsunga pobliže ogledala.
Zelo je lep,samo ima enih par napak,ki sem jih zasledilauser posted image

Res? Samsung L700 model? Daj povej kaj ni vredi, da bom vedela, ker zdaj si lahko še premislim user posted image in vzamem katerega drugega user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.11.2008 18:35:31   
Pandica
Jaz pa vam moram povedat, da me danes razganja od ponosa na mojo hčer user posted image

Zala je naredila svoje prve samostojne korake user posted image user posted image user posted image

Kako je bla luštna user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 23.11.2008 18:39:48 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.11.2008 18:39:13   
Pandica
Pa celi dan se že dere MAMA  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.11.2008 18:39:33   
arabela*

Zala je naredila svoje prve samostojne korake user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.11.2008 18:39:38   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zala!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.11.2008 18:45:19   
botrca
Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in za mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Si šla po mojih stopinjah in šla z malo spat? Vidiš kako paše?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?