|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
23.11.2008 0:18:55   
kayica24
No, pol pa še me natipkiajmo kakšno, preden gremo pančkat..

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.11.2008 0:20:53   
sunny24
claud, pol jih pa kar dej filat, da boš jutri spet klepetala!user posted image   Še enkrat nočko!user posted image

kayca, a si nabavla že cotke za user posted image ?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.11.2008 0:22:23   
kayica24
uh, mam par kompletkov, pa mogoče kaka 2 bodija..Sam tolko, za "probo" in ker v trgovini nisem mogla mimo..Oz. je kupil mojuser posted image

Drgač pa bomo prav nabavljali v decembru in januarju
Pa ti?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
23.11.2008 0:24:10   
BarbaraGS
Meni je prvi UZ pokazal isto kot ZM, sam zdaj mi neki G prestavlja in mi prav nic ni vsec, ker se bojim da mi bo zavlacevala ce se mi ne sprozi porod sam.

ZGAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mene tako pece te dneve, da mi gre kar na bruhanje pa na kasljanje...

Punce imam pa eno prosnjo za kaksen nasvet, ker me malo skrbi in ne vem kaj naj... Na zadnjem pregledu ta teden sem imela malo vec bakterij v vodi in mi je ponudila kremo antibiotike ali pa vagisyl c (upam, da je pravo ime). Rekla sem da bom vzela kar je manj skodljivo, ker nobenih znakov kaksnega vnetja ne cutim, torej vagisyl. No, vceraj pa me je zacelo malo skelet in tudi voda je gostejsa. Pijem sicer zelo zelo razrecen caj za secila, ampak se bojim da to ne bo dovolj. Kaj je katera ze imela kaj podobnega in kaj je naredila? (je sla takoj h ginekologu, zdravniku, je imela kaksna domaca zdravila....???) Vsak nasvet bi mi prisel prav glede na to, da je vikend in nimam veliko izbire...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
23.11.2008 0:31:08   
kayica24
Hey Barbara!!!

Mogoče si komaj zdaj začela čutit posledice bakterij v vodi in počakaj da krema prične delovati....če bi blo kaj fejst narobe, bi te ginekologinja že opozorila...Naj ti bo v tolažbo, da sta se videle prejšnji teden in da ni minilo dosti časa od takrat..Tako da ve, v kakšnem stanju si..
Če pa te bo fejst fejst skrbelo, pa jo v pon. pokliči in povej kaj te muči

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
23.11.2008 0:31:08   
sunny24
kayca, jst kar se tiče oblekic, mam že vse tja do 3 mesca. Ker se mi pol ne bo dalo po trgovinah z ogromnim trebuhom, sploh pa ne z malim user posted image . In itak bo potem že toplo oz bo že poletje blizu in bomo novo garderobo nabavli. Mankajo še ta velike stvari (voziček, sobica, banjica, kozmetika)

barbara, jst bi na tvojem mestu rajši šla h zdravniku. Lahko še jutri poskusiš s temi čaji in kremicami, sam v pondelk se pejdi pokazat, da se ti kako vnetje ne razvije. Sem mela lani pozimi vnetje mehurja in ni blo prov nič fajn, ampak boleče ko 100 user posted image ... Pa res spij full tekočine, dobesedno nalivej se!
Glede zgage pa punce pravijo, da jim mleko pomaga al pa donat...Jst zaenkrat teh problemov nimam, tko, da ti ne znam več kot tako pomagat.

Neposredna povezava do sporočila: 2556
23.11.2008 0:33:12   
kayica24
Sunny mi mamo pa glih vse ta velike stvari..Sam oblekic, postelninice, pa kozmetike še ne..Aja, pa košaro še mormo nabavit edino

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
23.11.2008 0:38:59   
sunny24
Mi smo čakali na december za ta velike stvari, zaradi možnih popustov v ITA(voziček), pohištvo bomo pa pri nas od Alplesa naročili, postelnino pa pri Galebu. A zibko boste nabavli? Mi je ne bomo meli, ker če bo kriza in ne bo hotla v svoji postli spat, jo bom dala pa v košaro od vozička. Drugače bo pa v postlci v naši sobi neki časa (je ta mala sobica na drugem koncu stanovanja kot naša soba), pol pa jo bomo preselili tja. user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
23.11.2008 0:41:55   
kayica24
midva nisva kupila zibke, ampak kar komplet sobico: omara, previjalna komoda in posteljica 140x70..In ne boš verjela...Vse skupaj za 250 evrov-huda akcija v Rutarju v MB

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
23.11.2008 0:44:18   
No na hitro punce da se javim predno ko odrinem v posteljo sem prišla mal prej od mojih sem jim nesla malo pojedina za prihajajoči rojstni dan in seveda vso mojo umetnino kar sem spekla in vsi popolnoma navdušeni sem bila prav ponosna...no sedaj pa že nekaj slišim da je prostor za v kopalnico ok se javim jutri ko se upam naspim sem čist hin in noro utrujena od vsega skupaj...

Lepo nočko vsem user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
23.11.2008 0:47:02   
kayica24
Cita fajn si spočijuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
23.11.2008 0:47:25   
sunny24
Ah ja, sm namesto košara jst prebrala kar zibka...user posted image  Je že ura taka!user posted image  
Sam sta pa res poceni dobila! Mi bomo dali neki več oz nam bosta moja mama in nona kupli sobico (previjalno in omaro), postlco pa bova mi2 (če bo potrebno, k še ne vemo, v kakem stanju je ena stara).

Nč, jst te bom zapustila in bom šla pančat. Že naša prostestira tle v trebuhu-zmiri začne ta hudo akcijo okoli 1h-je hujši kot da bi mela alarm naštiman! user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo jutri!
Tko, da lahko nočko in lepe sanje!user posted image  

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
23.11.2008 0:49:19   
sunny24
cita, nočko in lepe sanje tudi tebi! user posted image
Pa fajn, da so bli navdušeni nad tvojimi umetnijami, sej si se res potrudla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
23.11.2008 0:49:37   
kayica24
Lahko nočko tudi tebi..Se tipkamo,papa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
23.11.2008 1:02:33   
BarbaraGS
kayica24 in sunny24 hvala za nasvete user posted image verjetno res prej nisem zacutila, tak da upam da bo slo na bolje, thanks.

Drugace pa tudi midva nimava se nic majhnih stvari, ta velike pa sva v navalu srece sla nabavljat ze takoj v prvem tromesecju hehe - norcauser posted image .

nocko user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
   [Brisano sporočilo]
23.11.2008 9:04:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
23.11.2008 9:22:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
23.11.2008 10:46:41   
cati
Dober danuser posted image
Na hitro skočim sem ko imam čas ko se kosilo samo kuhauser posted image
Sinoč ste bile zopet zelo pridneuser posted image

Kolumbo upam da srečaš kje
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
23.11.2008 11:16:20   
Maksi1
Dobro jutro, trebuškarce.

Pri nas je lep sončen dan. Malček je sicer mrzlo, ampak po kosilu mislim, da bo ta pravo vreme za it na sprehod.

Imejte se lepo!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
23.11.2008 11:32:18   
Dan,

zunaj prav lep sonček tako je bilo lepo ko sem se zbudila in sem zagledala sonček zunaj prav luštno res da je mrzlo ampka sonček vse zakrpa...danes smo pa kr dolgo spali sem si privoščila ko med tednom ne morem ker morem delat je pa nedelja za to...lahko rečem da sem se naspala prej pojedla pozni zajtrk sedaj pijem še zadnje kaplijce kavice potem pa bo treba mal delat no sej malo sem že perilo pobrala obesla in dala drugo prat kosilo bo danes kr na hitro mala pa je šla k babici pa mora domov čez eno uro se je treba mal učit pišejo ta teden dve kontrolni pa da ne bo mami spet tečna pol je bolje se učituser posted image user posted image user posted image ...

Morem se pa mal pohvalit včeraj sem šla po Lauro je bila pr atiju in pridem po njo pa reče mami poglej tole pa imaš iz srca od mene za rojstni dan eno lepo lepo rdečo vrtnico pa mi danes reče zjutraj mami veš to je zato ker te imam rada pa iz srca je res...FULLLL LEPO sem tako vesela pa včeraj se je ponovno naša Laura pogovarjala z našo pikico v trebuho se ji je opravučevala ker ji ni nč prinesla pa da ji bo drugič tak je bila hecna ampak prav prisrčna...no mal sem se razpisala sedaj pa grem mal delat uživajte nedeljo ko je tak lep sonček...

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
23.11.2008 11:38:48   
SALT
user posted image Februarčice pozdravljene...Ne sledim vam,kot veste,vas pa včasih preberem,prave maratonkeuser posted image user posted image user posted image

Js grem v pon.24. na odvzem krvi,potem 25. pa po pikico,menda v rit...ker sem rh-neg.

Nekaj časa nazaj sem bila zagledana v en drug voziček,sedaj pa naju je oba pritegnil ta tanovi od maxi-cosi....kako se vam zdi?

Malo sem brala tudi januarčice,pa sem naletela,da se borijo za pokal 1.mesto,glavne nasprotnice smo me,oz. ve maratonkeuser posted image user posted image

Želim vam lep dan..itak vas bom še brala...včasih pa še kej potipkalauser posted image .

Pozdravček in objemček.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
23.11.2008 11:46:09   
claud
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

ja čist se mi je poslabšal, vem!

Kolumbo- Si rekla da bl za muziko rabiš...men je za to najbolš eMule...pa je najbolj preprost....
v google vtipkaj eMule...pa ti tm ven vrže....pa odpri eMule free download...pol pa sledi navodilom da ga do konca inštaliraš....če ti kj ne bo jasn se pa javiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
23.11.2008 12:40:28   
sunny24
Jutro...user posted image  Ma sej sm ustala "že" eno uro nazaj, ma sm mogla še pojest zajtrk prej!
Danes pa mam še točno 3 mesece do konca!user posted image user posted image user posted image

Zuni je tak lep sonček, sam kaj, ko je full mraz...Jst optimist sem mal odprla vrata od dnevne na balkon, da pride malo zraka not, ma sm zdržala natanko 10 min k je ratalo full mraz tu na kavču.

salt, maš ZS. A tudi ti boš dobila pikico? Ti prov nič ne zavidam! Pridi kej večkrat nas pogledat pa malo čvekat z nami...user posted image

claud, a sm te nalezla s kako spalno boleznijo?user posted image user posted image user posted image

kolumbo, tko, kot ti je že slud napisala, za muziko je najboljša emule, za filme pa al se registriraš na partis al pa na blink. Moreš pa prej potegnt dol še program za torrente utorrent.

cita, ku lepo darilo ti je Laura dala! Moja voščila pa dobiš čez švoh 12 ur...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
23.11.2008 13:24:41   
claud
ja sunny- tale spalna bolezen pa je.... do 11.30 sm spala.....sj ne morm verjet.... pismo sam ste ble pridne čveke....se vas je do 1h zjutri kr neki nabraluser posted image

Kolumbo...za eMule ne rabiš tornetov ker maš v muli vse v enem....za filme pa kot je rekla sunny rabiš tornete...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
23.11.2008 14:14:45   
sunny24
A tudi ti? user posted image user posted image user posted image  Če se je blo pa tako lepo stiskat v postli na toplem...

Jst sem bla pa zdej malo pridna, sm pospravla mal po kuhni in dnevni, pa kopalnico, zdej je pa mama od mojega prnesla kosilo (mineštro in pico), ma ne bom še zdej-morm še zajtrk prej prebavt!user posted image

Kaj počneš?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?