|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
22.11.2008 23:37:21   
sunny24
claud, full dobro! Kake barve boš pa to nardila ozadje? Sej je prov da sproti kažeš napredek tvoje umetnije! Prov pridna si! user posted image user posted image user posted image

kayca, če bi blo kej s pljuči, bi imela cel čas probleme, tko, da verjetno je lih to, da ti vse prtiska na pluča in prepono. Če te pa full skrbi, pa naslednjič kar G omeni al pa pejdi k tvojemu osebnemu.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
22.11.2008 23:40:41   
claud
sunny- tole ozadje bo tko kot pr tisti prvi....tako rumenkasto marelično.... pol pa še ena z modrim....pa sm mislila narest eno morsko....mal Nemota, morske deklice, shark tale....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
22.11.2008 23:40:47   
kayica24
hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image

So pa naše maternice res že fajn visoko zdaj a ne????

Katera že čuti protisk na želodec??mene naša pikica kdaj pošteno tišči tam kjer bi jaz še kakšen sendviček pospravlauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
22.11.2008 23:43:42   
sunny24
claud, a pol je tudi tebi šlo navzkriž 14 dni?
Joj, jst sem mela junija take...M bi mogla dobit tam okoli 5.6. pa se mi je že par dni prej začel rjav izcedek in sem bla itak 100% da se M najavlja, pa to je kar trajalo, M pa od nikjer...Pa nardim test, pa kaže neg, ponovim, spet neg in pol sem ga nardila 14.6. in mi pokaže user posted image , pol pa panika, k se je ta prva nosečnost tudi začela tako in je bil pol ss...Pol so me lepo filali s tabletami do konc 12t in se je tokrat lepo izšlo. Pol pa še full krvavitve, k sta bla menda 2 in sem enga zgubila...Joj je blo enih šovov to poletje!

Ma sam da je tako, kot je in da me ta naša brca in da se kobaca, pa je vse ta hudo pozabljeno!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.11.2008 23:44:23   
claud
Jp- želodček ne prenese več tok hrane, tko da ful mal pojem, ampak sm pa vsako uro v hladilnikuuser posted image
Pa tok močno že v rebra nabrca da me že na dotik boli tm u eni točki- prej se tm tko primem pa me je zabolel k svina....
ampak sj se ne sekiram...še 2 mesca bo tiščanje pa mal bolečin pol bojo pa  sončki že zuni....user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.11.2008 23:48:39   
sunny24
kayca, meni se zdi, da so maternice že kakih 7 cm nad popkom, če ne še kaj več. Pa plac v želodcu je tudi manjši ja-sem opazla. Če kaj preveč pojem, mi pol full dviguje-sem mogla zmanjšat količino. Veš kaj šele bo...user posted image

claud, tista morska bo tudi full lepa pomojem! Tko da kar go for it! Pa to so kar navadni tapeti in jih boš pol kar z unim lepilom na zid prlimala al kako si to poštudirala? Najprej sm sploh misnla, da boš like ven zrezala in jih posamično po zidih lepla...Ne vem, zakaj sm si tako predstavljala to...user posted image   Jst sem pa danes dobila še une nalepke (ta male penaste), k sm jih naročila zadnjič v baby centru in so full lepe...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.11.2008 23:48:43   
claud
Ja in jst tej UZ napovedi nekak ne verjamem...ker po njenem izračunu naj bi blo tko da po tistem ko sm jst doma nardila test in je biluser posted image , sm se šla takoj naročit h G...in po tem kakšen datum je ona naračunala naj bi pomenil da sm se jst prjavla na pregled še preden sem izvedla da sm noseča...halo.....nč jasn...pa ji povem...pa je rekla...ni možno....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.11.2008 23:51:45   
claud
Sunny- super za nalepkiceuser posted image user posted image tiste medvedke ane?- če se prav spomnim

ja sj sm mela namen jih izrezat...pol se mi je pa zdela ta ideja da mal obarvam pa nardim farbasto ozadje kr fajn, moj je  navdušen...pol pa dejmo aneuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.11.2008 23:52:15   
sunny24
Možno je edino ta varianta kot pr meni, k sm mela mal zamaknjeno O (je blo že v 1. user posted image ) isto-za 14 dni razlike. Sam kaj jst vem...nekako bolj zaupam ZM kot UZ, kaj bo, bomo pa vidli. Sej zato hočem met vse poštimano do srede januarja, da me ne kaj prehiti...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.11.2008 23:54:23   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Možno je edino ta varianta kot pr meni, k sm mela mal zamaknjeno O (je blo že v 1. user posted image ) isto-za 14 dni razlike. Sam kaj jst vem...nekako bolj zaupam ZM kot UZ, kaj bo, bomo pa vidli. Sej zato hočem met vse poštimano do srede januarja, da me ne kaj prehiti...

enakouser posted image user posted image user posted image

Ma kako zamaknjeno...če je bil test pozitiven una je pa rekla da ni mogu bituser posted image user posted image ja u redu jst sm pa slepa na eno oko na drugega pa ne vidimuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.11.2008 23:54:36   
kayica24
danes pa smo samo me tri pridne tukaj na RR???
Mislita, da so ostale šle žurat'??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.11.2008 23:57:10   
sunny24
Ah, k napišem preden pomislim...Ja pr meni je blo zamaknjeno(računi da mi je test pokazu po 10 dneh, prej pa nič), pr tebi pa tvoja G ne zna računat!user posted image user posted image user posted image  Ja kdaj si pa pol mela ZM? Še maja?
Sam smo res sam še mi 3 tuki...user posted image  Spet!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.11.2008 0:03:58   
claud
ja sj men je že miška crknla umesuser posted image user posted image user posted image moj je reku da mu baterije žremuser posted image

jst sm mela ZM konc aprila.... ma sj G je tko dobra, sam pr tem se mi pa zdi kr mal glupauser posted image

user posted image ma mi smo čist psiho čveke...nočna nam najbolj dela....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.11.2008 0:03:59   
Ajvy
Kayica...samo kašelj.....pol pa samo še tile bombončki...pa čimveč inhalacij če imaš feeling da se je treba še skašljat....

No,,,jst sem imela intervencijo..ker naša pupa gori....zdejle smo ji dali zdravilček..upam, da bo lahko vsaj malo zaspala...najbolj me mori ker ne vem kaj ji je??
Ah ja..upam ,da ji vročina pade....pa se bomo šli P pokazat....
grem ajat...nočko....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.11.2008 0:05:43   
claud
ajoj ajvy...čist boga tale vaša pupa ...se mi prou smiliuser posted image upam da bo čim prej spet zdravauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.11.2008 0:06:42   
kayica24
Ajvy upam da se tvoja mala čimhitreje pozdravi...nočko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.11.2008 0:07:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

ajoj ajvy...čist boga tale vaša pupa ...se mi prou smiliuser posted image upam da bo čim prej spet zdravauser posted image user posted image user posted image

mah meni tudi...veš kak je grozn..ko se ji kar blede od vročine...

hvala za pikepoke......

grem .....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 23.11.2008 0:08:08 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
23.11.2008 0:08:06   
sunny24
Joj ajvy, upam, da ne bo nič hujšega! user posted image user posted image user posted image   Pol pa lahko nočko! user posted image   Se tipkamo jutri!

claud, a spet nisi dala sira miški? Ja kako pa naj po tvoje deluje, če je nič za jest ne daš???user posted image user posted image user posted image  

Kaj sm jst napisala...da si jo maja mela, ne? Ajoj...Jst sem jo mela pa 2.5. Ma, enkrat februarja bom pestvala, sam vprašanje kdaj-al bol na začetku al na koncu!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
23.11.2008 0:10:57   
claud
ajvy- nočko user posted image

Sunny-sirček ja user posted image ... veš kaj...miška z repkom je zakon ( beri na kabel), ker mava optično, pa zdj kr dnevno žre baterije....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
23.11.2008 0:13:13   
claud
Evo je spet tik pred tem da crkne, tko da se poslavljam....

Lepo se naspite....se tipkamo ju3...če bo miška dala....user posted image user posted image moj mi ne da, miška mi ne dauser posted image user posted image

No nočkouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
23.11.2008 0:14:59   
sunny24
A da ta optična tolko baterije žre...user posted image  Fak, sej to moreš pol sam še za baterije delat. AP sej si jih zadnjič zamenjala, pred kratkim...
Moja miška pa ma repka in sploh ni tko zahtevna kot tvoja...Itak, k hočeš met neko zdresirano miško u nulo in pol je tudi avtomatsko njena prehrana dražja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
23.11.2008 0:15:57   
kayica24
Sunny, to pomeni da sva samo midve še ostale??

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
23.11.2008 0:16:25   
sunny24
Boga claud...noben ji ne da...user posted image user posted image user posted image

Nočko tudi tebi, pa lepe sanje. Se tipkamo jutri! Jst bom še malo tle, pol pa bom šla pančat tudi jst...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
23.11.2008 0:16:59   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A da ta optična tolko baterije žre...user posted image  Fak, sej to moreš pol sam še za baterije delat. AP sej si jih zadnjič zamenjala, pred kratkim...
Moja miška pa ma repka in sploh ni tko zahtevna kot tvoja...Itak, k hočeš met neko zdresirano miško u nulo in pol je tudi avtomatsko njena prehrana dražja...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ja učer sm jih menjala, pa ju3 jih bom spetuser posted image zdj mava tiste za filat...tko da gre zdj na dozo....

no zdj pa res nočko....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
23.11.2008 0:18:00   
sunny24
Ja, zgleda, da smo ostale same, čeprav gor na vrhu vidim, da je še neki trebuščkarc, sam se jim verjetno ne da čvekat...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?