Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:37:21
|
|
|
|
sunny24
|
claud, full dobro! Kake barve boš pa to nardila ozadje? Sej je prov da sproti kažeš napredek tvoje umetnije! Prov pridna si! kayca, če bi blo kej s pljuči, bi imela cel čas probleme, tko, da verjetno je lih to, da ti vse prtiska na pluča in prepono. Če te pa full skrbi, pa naslednjič kar G omeni al pa pejdi k tvojemu osebnemu.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:40:41
|
|
|
|
claud
|
sunny- tole ozadje bo tko kot pr tisti prvi....tako rumenkasto marelično.... pol pa še ena z modrim....pa sm mislila narest eno morsko....mal Nemota, morske deklice, shark tale....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:40:47
|
|
|
|
kayica24
|
hvala za tolažbo So pa naše maternice res že fajn visoko zdaj a ne???? Katera že čuti protisk na želodec??mene naša pikica kdaj pošteno tišči tam kjer bi jaz še kakšen sendviček pospravla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:43:42
|
|
|
|
sunny24
|
claud, a pol je tudi tebi šlo navzkriž 14 dni? Joj, jst sem mela junija take...M bi mogla dobit tam okoli 5.6. pa se mi je že par dni prej začel rjav izcedek in sem bla itak 100% da se M najavlja, pa to je kar trajalo, M pa od nikjer...Pa nardim test, pa kaže neg, ponovim, spet neg in pol sem ga nardila 14.6. in mi pokaže , pol pa panika, k se je ta prva nosečnost tudi začela tako in je bil pol ss...Pol so me lepo filali s tabletami do konc 12t in se je tokrat lepo izšlo. Pol pa še full krvavitve, k sta bla menda 2 in sem enga zgubila...Joj je blo enih šovov to poletje! Ma sam da je tako, kot je in da me ta naša brca in da se kobaca, pa je vse ta hudo pozabljeno!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:44:23
|
|
|
|
claud
|
Jp- želodček ne prenese več tok hrane, tko da ful mal pojem, ampak sm pa vsako uro v hladilniku Pa tok močno že v rebra nabrca da me že na dotik boli tm u eni točki- prej se tm tko primem pa me je zabolel k svina.... ampak sj se ne sekiram...še 2 mesca bo tiščanje pa mal bolečin pol bojo pa sončki že zuni....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:48:39
|
|
|
|
sunny24
|
kayca, meni se zdi, da so maternice že kakih 7 cm nad popkom, če ne še kaj več. Pa plac v želodcu je tudi manjši ja-sem opazla. Če kaj preveč pojem, mi pol full dviguje-sem mogla zmanjšat količino. Veš kaj šele bo... claud, tista morska bo tudi full lepa pomojem! Tko da kar go for it! Pa to so kar navadni tapeti in jih boš pol kar z unim lepilom na zid prlimala al kako si to poštudirala? Najprej sm sploh misnla, da boš like ven zrezala in jih posamično po zidih lepla...Ne vem, zakaj sm si tako predstavljala to... Jst sem pa danes dobila še une nalepke (ta male penaste), k sm jih naročila zadnjič v baby centru in so full lepe...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:48:43
|
|
|
|
claud
|
Ja in jst tej UZ napovedi nekak ne verjamem...ker po njenem izračunu naj bi blo tko da po tistem ko sm jst doma nardila test in je bil , sm se šla takoj naročit h G...in po tem kakšen datum je ona naračunala naj bi pomenil da sm se jst prjavla na pregled še preden sem izvedla da sm noseča...halo.....nč jasn...pa ji povem...pa je rekla...ni možno....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:51:45
|
|
|
|
claud
|
Sunny- super za nalepkice tiste medvedke ane?- če se prav spomnim ja sj sm mela namen jih izrezat...pol se mi je pa zdela ta ideja da mal obarvam pa nardim farbasto ozadje kr fajn, moj je navdušen...pol pa dejmo ane
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:52:15
|
|
|
|
sunny24
|
Možno je edino ta varianta kot pr meni, k sm mela mal zamaknjeno O (je blo že v 1. ) isto-za 14 dni razlike. Sam kaj jst vem...nekako bolj zaupam ZM kot UZ, kaj bo, bomo pa vidli. Sej zato hočem met vse poštimano do srede januarja, da me ne kaj prehiti...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:54:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Možno je edino ta varianta kot pr meni, k sm mela mal zamaknjeno O (je blo že v 1. ) isto-za 14 dni razlike. Sam kaj jst vem...nekako bolj zaupam ZM kot UZ, kaj bo, bomo pa vidli. Sej zato hočem met vse poštimano do srede januarja, da me ne kaj prehiti... enako Ma kako zamaknjeno...če je bil test pozitiven una je pa rekla da ni mogu bit ja u redu jst sm pa slepa na eno oko na drugega pa ne vidim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:54:36
|
|
|
|
kayica24
|
danes pa smo samo me tri pridne tukaj na RR??? Mislita, da so ostale šle žurat'??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 23:57:10
|
|
|
|
sunny24
|
Ah, k napišem preden pomislim...Ja pr meni je blo zamaknjeno(računi da mi je test pokazu po 10 dneh, prej pa nič), pr tebi pa tvoja G ne zna računat! Ja kdaj si pa pol mela ZM? Še maja? Sam smo res sam še mi 3 tuki... Spet!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:03:58
|
|
|
|
claud
|
ja sj men je že miška crknla umes moj je reku da mu baterije žrem jst sm mela ZM konc aprila.... ma sj G je tko dobra, sam pr tem se mi pa zdi kr mal glupa ma mi smo čist psiho čveke...nočna nam najbolj dela....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:03:59
|
|
|
|
Ajvy
|
Kayica...samo kašelj.....pol pa samo še tile bombončki...pa čimveč inhalacij če imaš feeling da se je treba še skašljat.... No,,,jst sem imela intervencijo..ker naša pupa gori....zdejle smo ji dali zdravilček..upam, da bo lahko vsaj malo zaspala...najbolj me mori ker ne vem kaj ji je?? Ah ja..upam ,da ji vročina pade....pa se bomo šli P pokazat.... grem ajat...nočko....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:05:43
|
|
|
|
claud
|
ajoj ajvy...čist boga tale vaša pupa ...se mi prou smili upam da bo čim prej spet zdrava
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:06:42
|
|
|
|
kayica24
|
Ajvy upam da se tvoja mala čimhitreje pozdravi...nočko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:07:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud ajoj ajvy...čist boga tale vaša pupa ...se mi prou smili upam da bo čim prej spet zdrava mah meni tudi...veš kak je grozn..ko se ji kar blede od vročine... hvala za pikepoke...... grem .....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 23.11.2008 0:08:08 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:08:06
|
|
|
|
sunny24
|
Joj ajvy, upam, da ne bo nič hujšega! Pol pa lahko nočko! Se tipkamo jutri! claud, a spet nisi dala sira miški? Ja kako pa naj po tvoje deluje, če je nič za jest ne daš??? Kaj sm jst napisala...da si jo maja mela, ne? Ajoj...Jst sem jo mela pa 2.5. Ma, enkrat februarja bom pestvala, sam vprašanje kdaj-al bol na začetku al na koncu!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:10:57
|
|
|
|
claud
|
ajvy- nočko Sunny-sirček ja ... veš kaj...miška z repkom je zakon ( beri na kabel), ker mava optično, pa zdj kr dnevno žre baterije....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:13:13
|
|
|
|
claud
|
Evo je spet tik pred tem da crkne, tko da se poslavljam.... Lepo se naspite....se tipkamo ju3...če bo miška dala.... moj mi ne da, miška mi ne da No nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:14:59
|
|
|
|
sunny24
|
A da ta optična tolko baterije žre... Fak, sej to moreš pol sam še za baterije delat. AP sej si jih zadnjič zamenjala, pred kratkim... Moja miška pa ma repka in sploh ni tko zahtevna kot tvoja...Itak, k hočeš met neko zdresirano miško u nulo in pol je tudi avtomatsko njena prehrana dražja...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:15:57
|
|
|
|
kayica24
|
Sunny, to pomeni da sva samo midve še ostale??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:16:25
|
|
|
|
sunny24
|
Boga claud...noben ji ne da... Nočko tudi tebi, pa lepe sanje. Se tipkamo jutri! Jst bom še malo tle, pol pa bom šla pančat tudi jst...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:16:59
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A da ta optična tolko baterije žre... Fak, sej to moreš pol sam še za baterije delat. AP sej si jih zadnjič zamenjala, pred kratkim... Moja miška pa ma repka in sploh ni tko zahtevna kot tvoja...Itak, k hočeš met neko zdresirano miško u nulo in pol je tudi avtomatsko njena prehrana dražja... ja učer sm jih menjala, pa ju3 jih bom spet zdj mava tiste za filat...tko da gre zdj na dozo.... no zdj pa res nočko....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 23.11.2008 0:18:00
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, zgleda, da smo ostale same, čeprav gor na vrhu vidim, da je še neki trebuščkarc, sam se jim verjetno ne da čvekat...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?