lučka 25
|
netka, žal mi je. zarja, bo akcija. Za čaj pa ne vem kko j. Jaz sem ga pila do punkcije, potem pa nič več. Kako je pri zamrznjenčkih se mi pa še sanja ne. bambi, potem pa naj danes punce zrihtajo fotostimulacijo, ti si natoči kozarec piva in folikli bodo kar ponoreli. vijolica, žal ti ne morem pomagati, ker n vem kaj pomeni ta pikica. želvica, jaz nisem imela nobenih nosečniških znakov, semp aimela veliko znakov, kot jih imam pred M. Ko sem imela tiste mini izcedke pred testom, sem mislila, da je vsega konec prav zaradi hudih krčev, kot jih imam pred vsako M. Ampak poglej me sedaj, sem noseča, pa nisem imela prej nobenega nosečniškega znaka. Tako, da ne se obremenjevat z znaki, ker jih ima vsaka drugačne. Sem pa že dojela, da sem noseča, ker me zadnje dni vsaj 2x na dan oblije slabost. K sreči bruham ne. Seveda pa koooomaj čakam četrtek, ko bo ata Reš rekel, da je vse v redu in koliko se jih je prijelo. Bumo, potem pa se ti res obeta huda HS. Upam, da se bo dalo vse urediti. Drugače te p čaka podobna zgodba kot pri zarji. Upam, da se bo vse uredilo tako, da bo najboljše za tebe in bodoče otročke. Pija, pridna fatica. Meni pa se ne ljubi. Če si glih v zaletu, lahko še pri mni malo s secalcem ltiš naokoli. miška, kako si kaj? A še kaj kravco sanjaš? Mene še kar gleda iz kota dnevne. Evo, Se* je že poskrbela za stimulacijo.
|