|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
22.11.2008 14:59:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,če je tako,kot praviš,da je vse to všteto v naročnino,pol se ti absolutno splača.Samo skoraj neverjetno se slišiuser posted image

...zato pa je džabest.....za džabe....pa še the best.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.11.2008 15:01:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

našo frkljo pa samo zvija nekaj.Zaj sem ji namerno AM naredila,da vidim,če ji slučajno moje ne paše.Pa evo,da jo spet zvija,revico.
Sem danes dobila kapljice Lefaxin iz Avstrije,bomo probali.Čeprav sem jaz tak proti kemiji,sem za natur.Ampak bom vseeno probala,da je nebo črvičlo.
Ve kera,kako jih sploh uporabljat,koliko dat in kdajuser posted image

če dojiš - 1 pumpico (1 brizg) v usta pred podojem
če daš flaško - piše sicer, da stisneš 1 pumpico v mleko, ampak jaz mu dam isto 1 brizg v usta pred obrokom....

....user posted image user posted image  deluje..user posted image user posted image

ana na brizg je al kako,niso kapliceuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.11.2008 15:02:04   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

pandica,če je tako,kot praviš,da je vse to všteto v naročnino,pol se ti absolutno splača.Samo skoraj neverjetno se slišiuser posted image

Sem zdaj  bolje pogledala kaka je ponudba- samo resuser posted image  to je sploh mogočeuser posted image  

po mojem je to tak poceni,zato ker se giba vse v njihovem omrežju.Tako da,če pa bo ona hotla klicat v druga omrežja tudi,pa bo mastno plačalauser posted image .Zdaj odvisno,koliko jih ima poznanih v drugih omrežjihuser posted image

saraya - v druga mobilna in stacionarna omrežja imaš 200 min mesečno za džabe..... tolko pa ja ne kličemo v druga omrežja, ker drugače bi že menjali operaterja

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.11.2008 15:02:39   
arabela*

...zato pa je džabest.....za džabe....pa še the best.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.11.2008 15:02:55   
gold fish

Pandica in user posted image  vidve pa albuma nimata, pa tak nimam kaj hvalit in ploskatuser posted image

jaz sem moje že večkrat gor dala, pol pa vse ven zbrisala.....ni blo nič s corsouser posted image ......   aja, pa ugotovila sem, da če so zasebni ne velja......zato so šli prejšnji teden ...deleteuser posted image

Bom dala kaj gor, pa obvestimuser posted image

user posted image tebe bi rada vidla,ker te še nisemuser posted image

če pa sem ti poslala link takrat za slikiceuser posted image ...al sem zabluzla...user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.11.2008 15:04:08   
arabela*
babe,če študirate ta tedn na kako srečanje,jaz vnaprej povem,da v ponedeljek in petek ne morem. Ostale dni pa lahkouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.11.2008 15:04:50   
gold fish

našo frkljo pa samo zvija nekaj.Zaj sem ji namerno AM naredila,da vidim,če ji slučajno moje ne paše.Pa evo,da jo spet zvija,revico.
Sem danes dobila kapljice Lefaxin iz Avstrije,bomo probali.Čeprav sem jaz tak proti kemiji,sem za natur.Ampak bom vseeno probala,da je nebo črvičlo.
Ve kera,kako jih sploh uporabljat,koliko dat in kdajuser posted image

če dojiš - 1 pumpico (1 brizg) v usta pred podojem
če daš flaško - piše sicer, da stisneš 1 pumpico v mleko, ampak jaz mu dam isto 1 brizg v usta pred obrokom....

....user posted image user posted image  deluje..user posted image user posted image

ana na brizg je al kako,niso kapliceuser posted image

.....zraven je priložena pumpica, pokrov odviješ in naštimaš to pumpico gor, obrneš na položaj ena...in enkrat pritisneš...en brizguser posted image .... tvoji marisi v usta

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.11.2008 15:05:42   
arabela*

če pa sem ti poslala link takrat za slikiceuser posted image ...al sem zabluzla...user posted image  

kaj te vem.Saj takrat si itak nisem nič znala odpret,pa sem dost linkov dobilauser posted image .Pol pa je zgledlo,kot da vse ignoriramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.11.2008 15:07:56   
gold fish

babe,če študirate ta tedn na kako srečanje,jaz vnaprej povem,da v ponedeljek in petek ne morem. Ostale dni pa lahkouser posted image

jaz bom pa v petek v mb...imamo slikanje kolkov.....  Kje je ta ortopedska ambulanta v bolnici?   A to je tista stavba zraven urgentnega vhoda na levi, ko je tud laboratorij not?

Če katera ve, naj mi prosim napiše, da ne bom iskala v petek, ker bom po vsej verjetnosti sama....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.11.2008 15:09:07   
gold fish
pikec se je zbudil...šibam

Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.11.2008 15:12:49   
arabela*

jaz bom pa v petek v mb...imamo slikanje kolkov.....  Kje je ta ortopedska ambulanta v bolnici?   A to je tista stavba zraven urgentnega vhoda na levi, ko je tud laboratorij not?

Če katera ve, naj mi prosim napiše, da ne bom iskala v petek, ker bom po vsej verjetnosti sama....

mi tudi imamo v petek slikanje kolkov v bolniciuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.11.2008 15:13:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.11.2008 15:13:54   
gold fish
...ti me zezaš al maš resuser posted image    ob kolkih?

< Sporočilo je popravil gold fish -- 22.11.2008 15:14:46 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.11.2008 15:15:44   
arabela*

...ti me zezaš al maš resuser posted image    ob kolkih?

res.ob 9.40 mislim.Pa itak imamo vsi skupajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.11.2008 15:24:11   
Vrtnica79

Ja, to je čisto levi vhod. Greš do konca mimo kirurgije in skozi vrata pa pol takoj desno. Potem je tam veliko mamic in res nemoreš zgrešituser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.11.2008 15:55:58   
Pandica
Pa ve niste normalne user posted image

1 uro me ni pa toliko nakloftate user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.11.2008 15:57:41   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ja, naročnino pa imaš koliko? 50 e? user posted image

ja 5O,pa je 1OOOmin,500sms,5Ommsuser posted image

No, torej bi imela jaz pri Itak Džabest ceneje in vsega več user posted image
15 e naročnine in 1000 min pog. v Mobitel, 200 m v druga omrežja, pa 1000 sms oz. mms-jev in še 1GB za www.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.11.2008 15:59:47   
Pandica

Ti imaš tudi Itak sedaj?

Ne, jaz imam zdaj na "kartico" user posted image user posted image zato pa razmišljam, da bi sklenla naročnino, ker to se mi res full ugodno zdi, pa itak vedno porabim najmanj 15 e za mobitel zdaj, ko kupujem kartice. Tu pa bi se lahko pol za enak denar veliko več pogovarjala in sms-jala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.11.2008 16:02:08   
Pandica

ma zgleda, da sva že dve takiuser posted image ...kateri telefon si boš vzela?

V vsakem primeru bo to en izmed UMTS-ov, ker takšnega imam že tut zdaj user posted image
Samsung se mi ne zdi slab, pa vijolčnega bi imela... bom še razmislila malo.
Kaj pa ti?
Pol pa boma lahko zastonj čvekale in si sms-je pisale, ne? Jupi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.11.2008 16:03:29   
Pandica

pandica,si vidle,kaki lapi tatu je Angelina razkrila?
Na 24 ur sem vidla.Noroooooooo,pa lepo ji pašeuser posted image

Ne, bom potem kasneje pogledala. Spomni me, da nem pozabla user posted image user posted image user posted image
Saj veš, emšo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.11.2008 16:05:02   
Pandica

saraya - v druga mobilna in stacionarna omrežja imaš 200 min mesečno za džabe..... tolko pa ja ne kličemo v druga omrežja, ker drugače bi že menjali operaterja

Se popolnoma strinjam user posted image
Pa itak imam skoraj vse v imeniku številke od mobitela, enih par samo simobil in druge operaterje, za te pa mislim, da bi 200 min. tut moglo bit dovolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.11.2008 16:07:04   
Pandica
Tak, zdaj pa morem it malo previt, ker rita smrdi user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.11.2008 16:16:55   
Pandica
Gold fish   a veš kako pa je v primeru kot recimo kot Vrtnica79, ko je pri Debitelu ampak je vseeno 041 spredaj. A to gre pol pod domače ( Mobitel ) omrežje ali pod drugo? To me zanima, pa nisem nikjer zasledila informacije. Ker to, da se v drug mesec ne prenašajo minute in sms-ji to vem. Samo itak kje boš pa napisal 1000 sms-jev na mesec, ne? user posted image Razen, če si dan in noč pišem user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.11.2008 16:33:56   
gold fish

Ja, to je čisto levi vhod. Greš do konca mimo kirurgije in skozi vrata pa pol takoj desno. Potem je tam veliko mamic in res nemoreš zgrešituser posted image

a pol greš pri istem vhodu not kot za urgenco, tam mimo čakalnice in avtomatov, pa isto se gre za laboratorij samo v 1 nadstropjeuser posted image

...jaz sem mislila, da je to ena čist druga stavba, tista na drugi strani cesteuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.11.2008 16:36:02   
gold fish

ma zgleda, da sva že dve takiuser posted image ...kateri telefon si boš vzela?

V vsakem primeru bo to en izmed UMTS-ov, ker takšnega imam že tut zdaj user posted image
Samsung se mi ne zdi slab, pa vijolčnega bi imela... bom še razmislila malo.
Kaj pa ti?
Pol pa boma lahko zastonj čvekale in si sms-je pisale, ne? Jupi user posted image

jaz si bom po vsej verjetnosti tistega samsunga za 1 cent vzela....user posted image , v bistvu ga ne rabim, samo  se mi zdi brezveze, da ga ne vzamem za tako ceno.....   

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.11.2008 16:36:52   
arabela*

Gold fish   a veš kako pa je v primeru kot recimo kot Vrtnica79, ko je pri Debitelu ampak je vseeno 041 spredaj. A to gre pol pod domače ( Mobitel ) omrežje ali pod drugo? To me zanima, pa nisem nikjer zasledila informacije. Ker to, da se v drug mesec ne prenašajo minute in sms-ji to vem. Samo itak kje boš pa napisal 1000 sms-jev na mesec, ne? user posted image Razen, če si dan in noč pišem user posted image  user posted image  user posted image  

meni se tud minute ne prenesejo v drug mesec.Pol pa jih tričetrt stran vržrm.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.11.2008 16:37:05 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?