glugluglu
|
zdaj sem prišla spet od zdravnice - pediatrinje, ja danes že drugič, tokrat pa z Nino. Ko sem prej Tianu kupčka podirala, (ravno je pojedel) me kličejo iz šole, da Nina ne more hodit, ker jo noga boli in, če lahko takoj pridem. Spet Tiana zrihtam, se spokava, v šolo po Nino, bogi otrok ni morala niti stopit na nogo, je skakala po eni nogi. No in , ker je enkrat že imela te bolečine, ampak so potem minile naslednji dan, sva zato šli k zdravniku. Seveda skupaj s Tianom (not v šolo, potem še k zdravnici), kaj pa naj. Samo smo imeli frko, jaz Tiana v avto, potem Nino k vratom iskat , jo nosit do avta,...ma, da ne govorim. Zdravnica ni seveda nič ugotovila, v ponedeljek imava kontrolo, če do ponedeljka ne bo bolje, dobiva napotnico za ortopeda. Če se pa zelo poslabša morava pa med vikendom nazaj. Sem tako crknjena pa še komaj pol dneva za mano, moram pa pohvaliti Tiana, ves čas je bil priden, mirno gledal kaj se dogaja, tudi ko sem ga v avto spokala in šla nazaj po Nino, ma res kot bi vedel. Še pri oblačenju je bil tiho, aja prej pri cepljenju pa tudi ni nič jokal. Grem sedaj pizzo naročit, no sej sem jože hotela ampak so rekli naj od 14.00 pokličem, ker začnejo razvažat šele po 14. uri. Japajade, grem pa drugo pizzerijo poklicat, če mi ne morejo tu 20 min. vnaprej naročila vzet.
|