Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj skuhate da "počaka" 18.9.2008 23:55:52
|
|
|
|
dalin
|
Ker jaz enostavno nimam več idej . Imam dvoizmensko delo.Tisti teden,ko delam dopoldne,popoldne skuham nekaj za drugi dan,kadar sem pa popoldne v službi,pa tudi dober del dopoldneva tuhtam kaj naj pripravim za kosilo.Otroci imajo sicer kosilo v šoli in najmlajši je v vrtcu,pa so vseeno kmalu ko pridejo domov taaaaaakooooo lačni,da komaj čakajo,da postavim kosilo na mizo.Hm,vprašanje koliko se sploh najejo v šoli .Pa tudi mož je lačen ko pride iz službe. Tako da kadar imam šiht moram vedno skuhati nekaj kar lahko še nekaj časa stoji.Včasih imajo otroci in mož tudi za večerjo kar je ostalo od kosila,mož samo kakšno drugo prilogo pripravi. In kot sem že napisala,mi je zmanjkalo idej.Ponavadi skuham golaž,omako bolonez,milanez,ričet,boranjo,obaro,razne mineštre,zrezke v omaki,paprikaš,polnjene paprike,čufte,musako(jo pustim v pečici da je topla),potem se pa počasi že neha. Če imate ve kakšno idejo kaj naj pripravim oziroma kaj ve pripravite,da "počaka",bom zelo vesela.
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 3:47:32
|
|
|
|
Eca
|
U, ti pa si dobra . Jaz bi tvojemu seznamu dodala še lasagno (zelenjavno ali mesno), govejo juho + govedina+ cvetačni pire + hren + solata iz rdeče pese. Moja mama si naredi tudi sataraš v lončkih in potem samo to strese v ponev in pogreje (mi tega ne maramo, zato ni na našem jedilniku). Se še priporočam od drugih za kakšne ideje . Lp, Eca
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 3:50:08
|
|
|
|
Eca
|
Pa še to, zdaj ko se pričenja sezona zelja in repe lahko tudi kislo zelje z matevžem in klobaso, pa tudi repa v enaki kombinaciji. Eca
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 6:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz včasih naredim tud panirane zrezke in riž, pa se potem samo pogreje v mikrovalovni. Al pa kakšno gobovo juho in "šnite" (ne vem kako se reče - kos kruha pomočiš v mleko, potem še jajco in vržeš na vroče olje, gor pa posuješ sladkor). Pa kakšen rižev narastek, filano papriko, pasulj, včasih kupim kar cordon blue, pa kakšen mlečni riž..
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 10:18:36
|
|
|
|
Mišni
|
Segedin zdaj tudi že pride v poštev.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 10:24:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 13:09:16
|
|
|
|
muška
|
želodčkovo juho, pasulj, zrezke v omaki, njoke v omaki drugače se pa tako ali tako da vse pogret!
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 13:42:51
|
|
|
|
danijela in taja
|
zelje....zrezki z gobicami...repa...razni narastki pa kompot...riž na sto in en način...tunini makaroni....palačinke z raznimi nadevi(si jih samo ocvrejo 5 min ali pustiš v pečici) preliješ z smetano in jajčko...se speče in počaka....v pečici...razni dunajski...pečenka....pečeno meso v pečici....zelenjavne juhe....vseh vrst ...solate.........in še in še-....
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 13:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
fižolova mineštra sarme 1001 testenine ocvrt oslič+ krompirjeva solata testeninska solata pražen fižol+ zelena solata fižol+ repa+ pečenice makaronov narastek pražen krompir+ zrezki v omaki
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 13:48:09
|
|
|
|
pikecpokec
|
želodčkovo juho Kako pa to skuhaš?
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 13:53:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec želodčkovo juho Kako pa to skuhaš? Sem lahko nagravžna?
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 13:56:52
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec želodčkovo juho Kako pa to skuhaš? Sem lahko nagravžna? Dej!
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 13:57:43
|
|
|
|
Volga
|
Kar pride iz želodčka ven = želodčkova juha. Ne, sorite, danes sem tako nekako blesava, a ne.
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 14:04:37
|
|
|
|
muška
|
Želodce narežem na tanke trakce in jih prepračim na čebuli. Zalijem z vodo, dodam narezano korenje in krompir začinim in kuham. na koncu še malo zgostim in to je to. Aja, po okusu jo lahko tudi malo kisaš. Jaz to juho obožujem že iz otroštva ven, je čisto enostavna in predvsem poceni jed. Aja, kupim pa svinjske želodce.
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 14:52:50
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kar pride iz želodčka ven = želodčkova juha. Ne, sorite, danes sem tako nekako blesava, a ne.
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 19.9.2008 19:30:25
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kar pride iz želodčka ven = želodčkova juha. Ne, sorite, danes sem tako nekako blesava, a ne. Mal pa res
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 20.9.2008 7:43:32
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Želodce narežem na tanke trakce in jih prepračim na čebuli. Zalijem z vodo, dodam narezano korenje in krompir začinim in kuham. na koncu še malo zgostim in to je to. Aja, po okusu jo lahko tudi malo kisaš. Jaz to juho obožujem že iz otroštva ven, je čisto enostavna in predvsem poceni jed. Aja, kupim pa svinjske želodce. To je na tak način kot vampi. Če mate radi vampe-evo še ena ideja.
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 17.11.2008 0:00:28
|
|
|
|
*Junona*
|
Jota, ričet, bograč.
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 17.11.2008 7:02:07
|
|
|
|
_andreja_
|
lahko si nabaviš kakšne termo posodice, meni je fajn ker počaka kadar rabim par uric v njej toplo, sploh pire, če ga priliješ s čim toplim (npr. sladko zelje) in je potem takšen kot da je ravno narejen... in še marsikaj drugega lahko daš noter.
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 20.11.2008 8:44:52
|
|
|
|
pin
|
počaka tudi rižota, krompirjev golaž, pečena kura in pire krompir (pire krompir čaka 3 - 4 ure brez problema) zrezki v zelenjavni omaki s širokimi rezanci, palačinke, špinača... počaka vse razen omak s kislo in sladko smetano (pa tudi to lahko čaka 2 uri)
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 20.11.2008 21:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ lahko si nabaviš kakšne termo posodice, meni je fajn ker počaka kadar rabim par uric v njej toplo, Kje si jih pa nabavila?
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 20.11.2008 21:26:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pin počaka tudi rižota, krompirjev golaž, pečena kura in pire krompir (pire krompir čaka 3 - 4 ure brez problema) zrezki v zelenjavni omaki s širokimi rezanci, palačinke, špinača... počaka vse razen omak s kislo in sladko smetano (pa tudi to lahko čaka 2 uri) Obožujem pire krompir, ampak mi potem ko nekaj časa stoji no več dober, ima drugačen okus.
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 20.11.2008 21:28:34
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: pin pire krompir (pire krompir čaka 3 - 4 ure brez problema) Kako to misliš? V 3-4 urah se pa ja ohladi Ga daš v pečico?
|
|
|
|
RE: Kaj skuhate da "počaka" 21.11.2008 11:12:20
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: pin pire krompir (pire krompir čaka 3 - 4 ure brez problema) Kako to misliš? V 3-4 urah se pa ja ohladi Ga daš v pečico? krompir je za zagret edino tenstan, restan (pod katerim imenom ga pač poznate )...pogret pire - ne hvala!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?