Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:30:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec večina firm to krizo uporabila kot izgovor, da bodo lahko odpuščali. Pa, da ne bo 13. plače in božičnic. točno tako, to bo enim fajn izgovor! ja, midva sva pa oba v bolj gradbeniških vodah, pri nas se krize najprej pokažejo. če bo čudno stanje po porodniški, bomo pa še kakšnega otročka naštimali. moj tudi ja, v gradbeništvu..da nebova na koncu ugotovile da delaš z mojim skupaj na enaki firmi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:31:14
|
|
|
|
mediuhec
|
jaz se vam bom zdela čudna, ampak kave sploh ne pijem (p.s. padam pa na sladko da je kaj) zdaj grem pa kar spat za mizo (šala), je sodelavec rekel, da me bo kril, ha ha. (če bi bilo po njegovo, bi me kar domov poslal spat)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:31:53
|
|
|
|
Najaa
|
Grem še kaj nardit, ko ste začele o gosp. krizi... se ne smem razburjat zarad pritiska.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:32:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz se vam bom zdela čudna, ampak kave sploh ne pijem (p.s. padam pa na sladko da je kaj) zdaj grem pa kar spat za mizo (šala), je sodelavec rekel, da me bo kril, ha ha. (če bi bilo po njegovo, bi me kar domov poslal spat) ti si kr odpočij v službi če si lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:33:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Grem še kaj nardit, ko ste začele o gosp. krizi... se ne smem razburjat zarad pritiska. vsak izgovor je dober
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:33:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jp,kaj šele bo naslednje leto,ko bodo dejasnko vidne posledice tud naša firma mislim,da zdaj to izkorišča... Ja, pa ne pozabite, da je vsako leto, ob koncu leta (novembra in decembra) iz tujine manj naročil ..samo letos to zaradi gosp. krize obešajo na velik zvon. Sem jezna kot , ko se na to spomnim. Zame ni panike, sem v pravosodju, tukaj kriminalcev ne bo zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:35:18
|
|
|
|
mediuhec
|
..da nebova na koncu ugotovile da delaš z mojim skupaj na enaki firmi.. ti, a veš da imamo enega na firmi, ki tudi pričakuje. samo njegovor punco poznam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:36:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Grem še kaj nardit, ko ste začele o gosp. krizi... se ne smem razburjat zarad pritiska. , meni pa ga mora malo dvigniti, ga imam običajno na spodnji meji....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka =jasna= - a se mogoče spomniš koliko časa po tistem posegu na ušesih si spet slišala normalno? Zdej si me pa dobila... ampak čisto točno se ne spomnim, mislim pa da je bilo zelo kmalu potem ok. mama_m - Pa so Žigcu v prvo operirali žrelnico, a ne? Pa mandlje so mu tud odstranili? Hmmm? Ja, revček. Dobro, da je meni tista ena operacija pomagala, ker ni nič luštno po narkozi (zase vem, da sem bruhala). mediuhec - Jaz sem se zredila za 2kg, pa me kr naprej opominja, da zakaj jem tolk pozno zvečer (jah, če sem lačna pač jem), pa zakaj jem tolk sladkega,... kot kak policaj. Pa se mi zdi, da me skoz sprašuje kolk sem se že zredila (kot da bi bilo to sploh pomembno). Pa zadnjič me ej vprašu, če že imam 90kil Se mi zdi, da sem kar s ta belim pogledala... ne vem no, če zgleda, da sem tolk "prisebna", ampak jih nimam. Ja, pa še en namig... če boste kupovale nov kavč, gljte,d a kupite takšnega, ki je poln do tal, da ni spodaj nobenega frej placa... moj sin ima namreč hodi vse avte pod kavč zapeljat pol pa mami s tem trebuhom mori, da mu jih vn pobere in pol se zgodba ponovi dokler meni ne poči živec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:42:29
|
|
|
|
tasa_m
|
evo, pa da pokažem jaz se moj trebuškek. Danes je točno 23 teden (po G. izračunih, po mojih pa 23w2d) Mi vsi pravijo, da je full mali. ja kak pa naj bo velik, če pa je naša tud bolj mala. Kaj bi pol rekli na mojo sosedo, ki sploh nismo vedli, da je noseča, ker je bila ravna kot deska, pa je rodila par dni nazaj ? No, punce, zdaj pa še ostale..pokažite bušije. No, tiste katere ste v službi, se ravno ne morete sredi pisarne slikarit ne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:54:41
|
|
|
|
mojčika
|
božična dekoracija - Je ena spraševala za ideje, ma jaz delam vse sama, ker je tamala še malenkost premajhna, tako,da ne vem kaj bi lahko predlagala. No, tu če ti kaj pomaga je par slikic: http://www.coloriez.com/images/coloriages/No%EBl-56.html http://www.coloriez.com/images/coloriages/No%EBl+%28page+2%29-168.html Jeee hvala, bom že danes sprintala, tudi možek zadnje dni tako rad barva z malo, bomo vsi trije barvali danes, ker je tako turoben dan Ker je govora o hrenavkah, naj vam povem, da je to pri nas edina beseda, ki se je naša 2 in pol letnica ne more naučit izgovorit, zato ji reče hetanoga , ma ne me vprašat zakaj Kompresijske nogavice sem kupila in joj kako olajšanje za noge, samo takoj, ko jih dam dol, noge bolijo. Dala pa sem zanje 18€, so pa bolj debele in močne, no o lepoti pa ne morem govorit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:55:25
|
|
|
|
mojčika
|
No pa sem si danes zaslužila že 5 zvezdico Tasa_m prav lep trebušček imaš, samo moj je res precej večji, a to sploh nima veze, lahko nosiš globoko zadaj.
< Sporočilo je popravil mojčika -- 21.11.2008 9:57:15 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, punce, zdaj pa še ostale..pokažite bušije. Evo, ni ravno najnovejša fotka, ampak posneta na 24t. Pa za primerjavo še moj buši iz 1. ... Takšen je bil moj buši skoraj teden pa pol nazaj... (24t). Takšen je bil pa moj buši v 1. ... (24t).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 9:59:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika No pa sem si danes zaslužila že 5 zvezdico Tasa_m prav lep trebušček imaš, samo moj je res precej večji, a to sploh nima veze, lahko nosiš globoko zadaj.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:00:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, pa da pokažem jaz se moj trebuškek. Danes je točno 23 teden (po G. izračunih, po mojih pa 23w2d) Mi vsi pravijo, da je full mali. ja kak pa naj bo velik, če pa je naša tud bolj mala. Kaj bi pol rekli na mojo sosedo, ki sploh nismo vedli, da je noseča, ker je bila ravna kot deska, pa je rodila par dni nazaj ? No, punce, zdaj pa še ostale..pokažite bušije. No, tiste katere ste v službi, se ravno ne morete sredi pisarne slikarit ne.. tasa - Tudi moj je približno tak kot tvoj. Pa sem danes noseča točno 23T. Pa moj tehta 600g, koliko pa je dolg pa sem pozabila vprašati. Po moje, bo me sedaj začelo razbacovati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:02:07
|
|
|
|
spps
|
lepi bušiji tasa,ne se sekirat zarad majhnega bušija.jaz sem imela v prvi nosečnosti tud majhnega-sem šla rodit skor s takim kot ga imam zdaj je pa razlika,da sem prvič nosila v križu,zdaj pa spredaj.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:02:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, sem pa v službi in se glih ne morem slikati!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:03:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, sem pa v službi in se glih ne morem slikati! boš pa imela domačo nalogo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:05:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, sem pa v službi in se glih ne morem slikati! boš pa imela domačo nalogo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:09:51
|
|
|
|
tasa_m
|
hvala punce.. Jaz pa pojma nimam kolko je naša korenjakinja težka, še v MK je sestra tak pisala, da bi rabla nekoga da mi prebere te njene krace . Vem samo da je malo premala, za tedn dni. Ampak se ne obremenjujem več z tem..bojo vidle te G. kaka babnica bo ven prišla. Če bo pol tak živa, kot je zdaj pol sem si tak boga jaz in moj.. jasna- maš pa v tej 2. kr večjega bušija ne? Z tvojo 1. pa jaz zdaj sma nekje na istem. Kaj pa boste danes kaj kuhale?? Jaz bom golaž nardila pa verjetno kr testenine zraven,moj pa bo itak zagnjavo za polento..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:11:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa boste danes kaj kuhale?? Jaz bom golaž nardila pa verjetno kr testenine zraven,moj pa bo itak zagnjavo za polento.. nimam pojma neki na hitr verjetno mogoče špagete s tunino omako,al pa kakšen krompir pa cordon blue... se še nisem odločla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:13:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, sem pa v službi in se glih ne morem slikati! boš pa imela domačo nalogo točno tak! kje je zdaj kakšna učiteljica, da napiše domačo nalogo v zvezek?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:15:14
|
|
|
|
tasa_m
|
spps kje pa je tvoj buši? pupa7 lep buši
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 21.11.2008 10:21:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps kje pa je tvoj buši? pupa7 lep buši delam na tem,sam se ne morem več sama slikat,ker imam prekratke roke
< Sporočilo je popravil spps -- 21.11.2008 10:29:21 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?