|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
20.11.2008 23:06:33   
Anonimen
Slovenka-ti si si ticker nastimala pod Podpis,morala bi si ga pa v okencek pOd Dodatni opis,tam je dovoljenih do 1000znakov.

Pa lahko noc.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.11.2008 23:33:33   
Tina 28
Ojla

Sem vas zdaj preblaral...vse več rastočih težav in vprašanj z našimi cortki.
Sem moram pohvalt, da sem šla po aerobiki na čaj v barček z vaditeljico. Mi je tko pasal. mal večerni izhod pa muska pa šunder. Vedno sem rada ven hodila...tole mi je dalo več energije kot pa miganje...podoba pa za nikamor...rdeča v obraz...lasje adijo zlepljeni...ampak se prvič nisem sekirala, kakšna sem v ksiht. Sem pa dobila mal čudnih pogledov od Dragijevih vrstnikov ki jih pozna...saj veste...ati merka, mami pa v oštarijiuser posted image user posted image user posted image ...je bil pa fajn klepet.

Slovenka....še ena junijska simpatična beyba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.11.2008 23:42:51   
Tina 28
Aja...Ati je Malo uspaval ob 10.30...pa je spala ko sem šla...sam očitno čuti na vodi in se je še drugič zbudila. In ravno prej spet in ko me je zagledala je bla vsa hepyuser posted image samo mal joška je želela, pa je blo koj dost za komo.user posted image

Drugače mam pa jaz tudi težave z €....in karticami. Veseli december bova pričakala z minusomuser posted image .

Zobki...pri nas se napovedujejo že dva meseca. Zdaj ima že svetlejšo dlesen...ne upam pa več govorit kdaj bo, ker me pol dragi za besedo prime in se moram pol zagovarjat.
Didlina...če bo tud pri meni taka težava pol dojit...sem rajš da ga še zvečer biksa, kot da se nama pol zgodi, to kar se je vama...mogoče vama pa še potegne...če pa ne, imaš pa prav, da je manj stresno, če se sama tko odloči!

stajica...naša je pa čist navdušena...ob rob sem ji dala blazino za dojenje in lepo v čošku sedi in se steguje po igračah...je lohk notr ful cajta in brska in grize in se ven smejčkauser posted image . Je pa danes tudi konkretno grabla stoplaca in je clo do ust prišla z njimi. Pa tud čvekala je mal več...mogoče se je zamislila včeraj, ko sta Ema in Lukas tolk čvekala pa sta mlajša od nje.user posted image

Hrana.
..ugotovila sem, da bi naša pojedla vse kar vidi...zdaj že zija na vsa usta in ko koga vidi, da kaj je...bi mu kar vzela in se začne skoraj oblizovat. Bo en mali požerušček...tisto skledico, ki jo zdaj že pozna...bi po mojem oblizala, če bi le znala. Sva pa do sedaj še kar pri zelenjavnih kašicah, ki pa sploh niso tko okusne...banano pa mal za obliznit dobi..pa jo tko napade, da si je ne upam več jest pred njo, saj bi jokala, če ji mal ne damuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
21.11.2008 7:17:22   
Samsa
Dobro jutro babike...
Evo user posted image in user posted image , pa tudi user posted image za vse vas

Da vam povem, da je danes ponči moj user posted image prevzel bedenje in nočno hranjenje nad Laro, jaz pa sem šla v dnevno spat in sem spala od 00.30 (malo prej je bruhala) do 5.30 user posted image user posted image user posted image .To je bil ful luksuz, sem ful naspana.

Ni mi čist jasno... ob 3.00 je pojedla komaj 80 ml in je zaspala nazaj, tako da se mi zdi, da ni glih lačna ponoči, ampak se zbuja iz navade user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 21.11.2008 7:22:18 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
21.11.2008 7:47:26   
Anonimen
Jutrcekuser posted image

Oj,Samsa.Me prav razveseli,ko vidim,da si ze opravila jutranjo nalogo(zajterk)user posted image .Tale zadnja miza je kraljevskauser posted image .
user posted image za tvojega moza,je bil ze casuser posted image .A tvoja beybi je pa kar bruhcala,kako pa to?Zbujanje je pa res gotovo ze navada,probi ji nic vec mleka dajat ampak samo cajcek.Saj jaz lahko govorim,je pa moja ravn tak kaveljc.100x dudo,pa ob 5ih budna in je jedla,pa ni hotela nazaj zaspat,tako da sva kar vstale.Potem je pa med tem,ko sem taveliki lase navijalauser posted image (groza ja,samo je treba za v solouser posted image )zaspala.Navijanje sicer ni na dnevnem redu,samo danes.Je vceraj dobila super oceno pri latinscini,pa sem rekla naj ji bo.In ce sva ji ze dovolila,da si kupi likalnik za lase,ga lahko tudi kdaj uporabi,a ne?user posted image

Tina,super za fitnes in pijackouser posted image ,tudi to mora bit.Moj fitnes zvecer je bil pa,dvigovanje pistacij v ustauser posted image .

Kaja,tebi pa zelim uspesen nakup stolcka.Moja je tudi zelo pridna v njem,ne vem kako smo prej brez preziveliuser posted image .
Madonca sem skoraj pozabila:

Draga moja Marisa!
Vse najboljse za dopolnjenih 6muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.11.2008 7:58:16   
Samsa
user posted image

Vse najboljše za mini RD Marisi in vsem, ki danes praznujejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.11.2008 8:09:15   
Anonimen
Aja Tina,za aerobikouser posted image .

Zdaj mi je pa ta user posted image fax Meri zbudiluser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.11.2008 8:09:24   
*anamor*
Jutro,
no mi smo pa spet slabo spali to noč. Zbudil se je že ob 1.30, nato ob 2.30 in jedel potem pa spet 5.30 in zdaj ga spravljam spat, čeprav kar nekaj jamra.

Glede knjigic pa jih imamo mi tudi zelo veliko, tako da zaenkrat nebo nič novega nabavljali.

Jojj sirena. Moram iti.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.11.2008 8:11:09   
*anamor*
Marisi vse najboljše za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.11.2008 8:25:37   
Anonimen
Pa Tali ima danes 13let3m3t in 3duser posted image .333333.....

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.11.2008 8:26:41   
Samsa
So te pa čisto okupirale te trojke user posted image user posted image user posted image

Hmmm... jaz bom pa kar pri 300 objavi ostala user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 21.11.2008 8:27:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.11.2008 8:27:30   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ojla

Sem vas zdaj preblaral...vse več rastočih težav in vprašanj z našimi cortki.
Sem moram pohvalt, da sem šla po aerobiki na čaj v barček z vaditeljico. Mi je tko pasal. mal večerni izhod pa muska pa šunder. Vedno sem rada ven hodila...tole mi je dalo več energije kot pa miganje...podoba pa za nikamor...rdeča v obraz...lasje adijo zlepljeni...ampak se prvič nisem sekirala, kakšna sem v ksiht. Sem pa dobila mal čudnih pogledov od Dragijevih vrstnikov ki jih pozna...saj veste...ati merka, mami pa v oštarijiuser posted image user posted image user posted image ...je bil pa fajn klepet.

Slovenka....še ena junijska simpatična beyba

pa kaj pol, se pa res ni za sekirat, naj buljijo... user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.11.2008 8:51:15   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

u u u u u u!!! jst grem pa jutri v šoping - kupt stolček za hranjenje jeeeej, komi čakam!!!

Kakega boš nabavla? Sabina svojega obožuje, je ful rada noter.

peg perego, prima pappa diner

Tako se govori, tega mi OBOŽUJEMO! user posted image  Mal reklame ne škodi.... user posted image user posted image

Pa jutrčka! Mi smo spali do 7.30! So pomagale pikapoke. Se je oglasila ob 3.30, pa sem jo premamila z dudo, potem sva ob 4.45 papcali, ni hotela nazaj zaspat pa je potem pršu lubi na pomoč, ko je ravno vstal za v službo, potem sva pa obe spali do 7.30. Sem tako naspanaaaaa. user posted image user posted image

Čawči, vreme  bo baje danes v kuser posted image  user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
21.11.2008 8:57:12   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Pa jutrčka! Mi smo spali do 7.30! So pomagale pikapoke. Se je oglasila ob 3.30, pa sem jo premamila z dudo, potem sva ob 4.45 papcali, ni hotela nazaj zaspat pa je potem pršu lubi na pomoč, ko je ravno vstal za v službo, potem sva pa obe spali do 7.30. Sem tako naspanaaaaa. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za to, da si se naspala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.11.2008 9:00:49   
alea01
dobro jutro mamičkeuser posted image

Marisa-user posted image user posted image za 6 mesecev

slovenka- lepa mamica si in profesoricauser posted image

Mi smo nabavili stolček tripp trapp od stokke. Tamala komot sedi v njem, samo še ne bo v uporabi, dokler ne bo samostojno sedela. Se mi pa ta stolček zdi zakon in ne zaleže veliko placa. Tak da bo še plac za stajico in smrekicouser posted image

ležalnik- naša je notri samo kadar papca in če jaz kaj delam, da me gleda....drgač je na tleh na blazini....se je pa kar fajn začela kotalit... pa tudi dama več ni, kajti nogice so zakonuser posted image

Tina28- super za Anjo, da je pogruntala nogice in da se je odločila da bo še kaj več povedalauser posted image

RMRM- tebe sem sanjalauser posted image . Sta bila z Luksom pri meni in ti si imela neverjetno dolge črne lase

zobki- no pri nas jih verjetno še doooooooooolgo ne bo. Se ne slinimo...slinček še ni v uporabi, ne sitnarimo in tudi nič ne kaže, da bi karkoli prilezlo kje ven. Bomo manekeni brez zobuser posted image . Prvi v zgodoviniuser posted image

hranjenje- hm.....ista štala kot do zdaj. GH-ful navali pol pa naenkrat usta zapre in konec. Ni šans, da j iše kaj v usta porineš

Se je pa tamala odločila, da bo v kosu spala 11ur in tako smo ostali še brez enega obroka....se bo verjetno kmalu poznalouser posted image .

hm...še kaj?

nya- user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeke in user posted image user posted image user posted image user posted image  za premaganje viroze

samsa- user posted image user posted image user posted image za spanje i ntvojegauser posted image , da je prevzel nočno bujenje Lare

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.11.2008 9:02:00 >

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.11.2008 9:07:37   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

hranjenje- hm.....ista štala kot do zdaj. GH-ful navali pol pa naenkrat usta zapre in konec. Ni šans, da j iše kaj v usta porineš

Se je pa tamala odločila, da bo v kosu spala 11ur in tako smo ostali še brez enega obroka....se bo verjetno kmalu poznalouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše hranjenje

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
21.11.2008 9:09:40   
Anonimen
Alea,za dober spominuser posted image user posted image
Midve se odpravljava ven,ceprav je dezevno,pa grem po slike.Je vas ze zasnezilo,ko so tako napovedovali?Tudi pri nas naj bi bil sneg,vendar imamo mi tako "sreco",da ga vedno dobimo samo za vzorec.Pred tremi leti smo ga po celi ulici zbirali,da smo lahko naredili snezakauser posted image .
Lepo se mejte.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.11.2008 9:10:45   
alea01
samsa-hvala za takooooooo veeeeeeeelike in leeeeepe pikaloneuser posted image user posted image user posted image . Jih bom pokazala Izabeli in mogoče bo mal bolj papcalauser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.11.2008 9:17:02   
Anonimen
dan...
Marisi vse naj naj za 6.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image ..men ni nič več jasno,že 6 mescev?!user posted image ..a nismo komaj rodileuser posted image
RMRM nisem jst tebe na ignore dala,sem ti mail že včeraj popoldne poslala našega Žana kako čiča v tobiju...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
21.11.2008 9:19:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

dan...
Marisi vse naj naj za 6.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image ..men ni nič več jasno,že 6 mescev?!user posted image ..a nismo komaj rodileuser posted image
RMRM nisem jst tebe na ignore dala,sem ti mail že včeraj popoldne poslala našega Žana kako čiča v tobiju...user posted image user posted image user posted image

Ma kaj rodile,meni se zdi,da sem ravn test nosecnosti probalauser posted image .Zdaj pa res grem.Ciao

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.11.2008 9:20:47   
alea01
user posted image

Evo Izabele  v stolčku

Da se mal pohvalimuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.11.2008 9:30:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.11.2008 9:31:04   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

dan...

Ma kaj rodile,meni se zdi,da sem ravn test nosecnosti probalauser posted image .Zdaj pa res grem.Ciao

user posted image user posted image user posted image meni se tudi zdi, da sem šele zanosila user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

user posted image

Evo Izabele  v stolčku

kaka je lepa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.11.2008 9:34:04   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

dan...

Kleo lepo se imejta, pa čimprej pridi nazaj čvekat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.11.2008 9:44:49   
*anamor*
tudi jaz se strinjam, meni se zdi, da sva se komaj odločila, da bova probala če bo kaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.11.2008 9:51:05   
lunca14
To sem danes prejela za branje o gosti hrani,čeprav vas že večinoma papa,pa vseeno,mogoče se najde kak pameten nasvet :

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=3b431b21b9&view=att&th=11dbe2d1e9fd4f69&attid=0.1&disp=vah&zw

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.