|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
20.11.2008 22:44:12   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz mam odklop.....user posted image ..... mam že 1 teden vročino 37,3-37,5...pa ušesa zamašena, pa še grlo me nekaj boli.....  user posted image

...sedaj na brzino čitam, komentirati pa se mi ne dauser posted image

user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravi

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
20.11.2008 22:44:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kam pa ste šli to? A lahko daš delat tut recimo voščilnice za Novo leto delat na kateri je gor naša user posted image ? Al pa koledar? veš slučajno koliko stane kaj približno, ker me že mika user posted image user posted image user posted image

pandica - v lenartu je foto tone...... vsako leto slika naše otročke v šoli in pol naredi ven koledarje...imaš različne motive...novo leto..., ...   cena pa je bila lani za koledar a4..v ozadnu slika user posted image  + žepni koledarčki...mislim, da 3,5€ al 5,5€

bom ti javila, ko bodo dobili ponudbo

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
20.11.2008 22:45:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

gold fish lepo da si tu pa četudi samo bereš.

me grlo boli, pa težko govorimuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
20.11.2008 22:46:49   
Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3054
20.11.2008 22:47:10   
botrca

user posted image user posted image user posted image  

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3055
20.11.2008 22:47:43   
gold fish

Zdaj bom probala še par krat z tem, pol pa bi si jih rada raje z silk e pilom, ker tam je fajn, ko ti jih z koreninami ven pocuka in pol res ne zrastejo dolgo ne nove. Samo kaj, ko boli tisto, ko svinja.

boli samo od  začetka parkrat... pol se navadiš te "bolečine"..... Je pa fajn, da maš pol cca 3 tedne miruser posted image ....

Če pa si v cajtnotu, pa uporabiš gilletkouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
20.11.2008 22:49:39   
botrca
gold fish user posted image  inuser posted image  naj čim prej mineta.

< Sporočilo je popravil botrca -- 20.11.2008 22:50:28 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.11.2008 22:51:29   
gold fish

Ste opazile, da samo me (jaz, vrtnica79, Pandica in Saraya) čvekamo non-stop. Ki pa so drugeuser posted image

jaz mam odklop.....user posted image ..... mam že 1 teden vročino 37,3-37,5...pa ušesa zamašena, pa še grlo me nekaj boli.....  user posted image

...sedaj na brzino čitam, komentirati pa se mi ne dauser posted image

Ojoj, boga reva user posted image   hitro se pozdravi user posted image

hvala.....

najbolj žalostno je to, ker se navzven nič ne vidi, razen to, da mam prazne baterijeuser posted image ......   Do dr. pa itak ne pridem....

... sem si danes že uhleka v uho stiskala......ne vem kak se prav reče,mislim da natreskuser posted image ...bomo videli, če pomaga....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
20.11.2008 22:51:33   
botrca
grem user posted image  papa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.11.2008 22:53:05   
Vrtnica79
Botrca, a si ti po novem anderkaveruser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.11.2008 22:53:46   
gold fish

grem user posted image  papa

jaz tud.....   pa ne pišite tolko nouser posted image .-...si grem zdaj nekam označituser posted image , na kateri strani  sem ostala

Nočko

Aja, Pandica...ko boš drugič v Coroni na user posted image  se javiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.11.2008 22:54:56   
arabela*
jaz pa sem tak crkjena danes.Me medenične kosti bolijo in noge ko user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.11.2008 22:55:25   
Pandica

Zdaj bom probala še par krat z tem, pol pa bi si jih rada raje z silk e pilom, ker tam je fajn, ko ti jih z koreninami ven pocuka in pol res ne zrastejo dolgo ne nove. Samo kaj, ko boli tisto, ko svinja.

boli samo od  začetka parkrat... pol se navadiš te "bolečine"..... Je pa fajn, da maš pol cca 3 tedne miruser posted image ....

Če pa si v cajtnotu, pa uporabiš gilletkouser posted image

Ja, saj to mi vsi pravijo, da boli samo na začetku par krat, pol pa je že boljše user posted image samo jaz sem tak smotana in teh par krat ne morem in ne morem potrpet...
1x mi je ratalo in sem pol res imela mir skoraj mesec dni...
Drugače pa vem kako to zgleda, ko se kao bolečine navadiš. Ko sem si šla delat drug tatoo pred leti sem misla že po 30 minutah, da bom hin od bolečine, pol pa bi mi lahko cel hrbet potetoviral, ker me nič ni več bolelo user posted image in je blo že prav fajn in zabavno na koncu user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.11.2008 22:56:23   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa sem tak crkjena danes.Me medenične kosti bolijo in noge ko user posted image

Pa kaj je s tabo ženskauser posted image  Si si kupla tisto ko sem ti rekla?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.11.2008 22:57:29   
Pandica

Aja, Pandica...ko boš drugič v Coroni na user posted image  se javiuser posted image

Ja, kak pa? user posted image Pol pa mi javi tvojo tel. št. na zs user posted image pa prideva 1x skupaj z botrco tja, da kako rečemo, ko boš zdrava, kaj praviš? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.11.2008 22:57:40   
arabela*

Ja, saj to mi vsi pravijo, da boli samo na začetku par krat, pol pa je že boljše user posted image samo jaz sem tak smotana in teh par krat ne morem in ne morem potrpet...
1x mi je ratalo in sem pol res imela mir skoraj mesec dni...
Drugače pa vem kako to zgleda, ko se kao bolečine navadiš. Ko sem si šla delat drug tatoo pred leti sem misla že po 30 minutah, da bom hin od bolečine, pol pa bi mi lahko cel hrbet potetoviral, ker me nič ni več bolelo user posted image in je blo že prav fajn in zabavno na koncu user posted image

jaz pa ne prenesem teh bolečin.Še obrvi si brijem,namesto da bi populilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.11.2008 23:00:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

nisem kuplauser posted image
Ej,danes sem prišla cela prešvicana domov,mi je blo tak vroče,da bi vso obleko najraje sred mesta strgala s sebe.Mogoče sem v meniuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.11.2008 23:01:21   
Vrtnica79

jaz pa ne prenesem teh bolečin.Še obrvi si brijem,namesto da bi populilauser posted image

Eh, res? Te pa si ja moraš skoraj vsak dan to delat. Jaz si jih populim, pa imam nekaj časa mir.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.11.2008 23:02:42   
arabela*
Marisa ga pa danes svira.Še zaj je auf.Ma jo napenja in zvija,revo.
Je možno,ker sem ji zjutraj eno kapljico PlivitaD dalauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.11.2008 23:05:05   
Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

nisem kuplauser posted image
Ej,danes sem prišla cela prešvicana domov,mi je blo tak vroče,da bi vso obleko najraje sred mesta strgala s sebe.Mogoče sem v meniuser posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.11.2008 23:07:18   
Vrtnica79

Marisa ga pa danes svira.Še zaj je auf.Ma jo napenja in zvija,revo.
Je možno,ker sem ji zjutraj eno kapljico PlivitaD dalauser posted image user posted image

Bogica. Nevem.......po eni kapljiciuser posted image   Možno, če je fejst občutljiva. Pa ji ju3 nič ne daj in boš videla kak bo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.11.2008 23:13:30   
Pandica

Popolnoma enako je bilo danes pri meni. Cela mokra, najraje bi hodla samo v puloverju po mestu user posted image in sem se tut hecala in rekla moji mami, da mogoče pa sem že v meni user posted image user posted image user posted image
Doma pa sem itak vedno zadnje čase brez zoknov in v kr. majci, res mi je full čudno vse skupaj, ker drugače sem jaz bolj zmrzljive sorte user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.11.2008 23:16:05   
arabela*

Popolnoma enako je bilo danes pri meni. Cela mokra, najraje bi hodla samo v puloverju po mestu user posted image in sem se tut hecala in rekla moji mami, da mogoče pa sem že v meni user posted image user posted image user posted image
Doma pa sem itak vedno zadnje čase brez zoknov in v kr. majci, res mi je full čudno vse skupaj, ker drugače sem jaz bolj zmrzljive sorte user posted image

ja,jae popolnoma enako.Jaz si mislim,da so to hormoni-mlekouser posted image
Kaj tebi je kaj slabo tudi ob vsem temuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.11.2008 23:16:52   
Pandica

Eh, pa saj ni blo tak hudo...očitno ne, ker me že nekaj meče zdaj na stara leta, da bi si dala še enga delat user posted image
Saj na trtici je na začetku res full svinjsko bolelo, pol pa ne več user posted image
Aja, totega, ki pa imam nad levo zizo pa mi ga Zala zdaj vedno kaže z prstkom, če imam recimo doma gor tako majčko, da se vidi user posted image kak je smešna user posted image pa mi kaže "slikico" user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.11.2008 23:19:27   
Pandica
Saraya   pa kaj zdaj, kaj sma že res mi2 v meni? user posted image  user posted image  user posted image
Slabo, če mi je user posted image enih 2 al 3 dni nazaj mi je blo zvečer tako, da sploh nisem več mogla sedet za rač. in sem šla kar v vodoravni položaj pred tv, drugače pa moram rečt, da ni neke panike...samo ne vem kaj je zdaj to...prej sem bla vedno oblečena, ko medved, zdaj pa na pol naga hodim okrog...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......