|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
20.11.2008 14:50:58   
bačko
Mogle bi moj trebuh videti od prve nosečnosti.Grozno velik.So me vsi spraševali če imam dvojčke.
Rumba hvala za odgovor!Lepo da si se malo javila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
20.11.2008 15:03:09   
madejka
Jaz tud nimam strij po trebuhu!user posted image user posted image user posted image mam jih pa po joškah taužnt pa nad ritjo ene paruser posted image

Ulla, Ajvy kaki lepi trebuščki!user posted image user posted image user posted image Jaz tud jaz tud!user posted image

Tarja pa res starejša zgleda s tole čupo! Pa lepa jeeeeee!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
20.11.2008 15:23:04   
rumba
Vi se kar važite brez strij po trebuhu!user posted image
Ziher vam je štorklja dete prinesla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
20.11.2008 15:50:33   
bačko
Rumba jaz imam ogromno strij po trebuhu.Prav grozno je!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
20.11.2008 15:53:40   
bačko
Nič bodite pridne.Grem malo v ležeči položaj!Preden prideta moje dva domov!Pa pa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
20.11.2008 19:55:22   
Ajvy
večer...hvala za pohvale glede trebuščka in Tarje...ja, rees zgleda mau starejšauser posted image  je pa največja v vrtcuuser posted image user posted image

Rumba...potem pa boš še meni plačala likanje nog user posted image user posted image  mah strije...sej jih je povsod dost...jst mam cela bedra strijasta, ker sem se na hitr zredila...pa kaj pol....
JA. štorklja ja....sem jo vidla...mi je kar v sobo prnesla detee....mi sploh rojevat ni bilo treba user posted image user posted image

Corfu...Ullin trebuh- slika je mlajša...zato mogoče....ne vem....
Kako si??

Madejka...še malo...pa boš tudi ti trebuškarca....brez skrbi.....

Freycha..je linex kaj pomagal??

Bačko....jst se ne bi sekirala glede strij....itak skriva trebuščke nekaj najlepšega notri...samo to je važno.....

danes sem imela grozne glavobole...sem večino dneva preležala.....
zdejle en biskvitek pečeva....potem pa bova pogledla nadaljevanko.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
20.11.2008 20:06:02   
Anonimen
ćeruser posted image

maodonca, sam na sliki res tak ličen buši zgledauser posted image v resnici ga je pa že kar težko vlačit okoliuser posted image dons mi spet vse dol nekam tišči, sem jamrala prej, pa je rekel lubi naj se v špegu pogledam, kaki buh mam, da čudno res da mi dol tiščiuser posted image takle je...

kar se strij tiče, res ni panike...mam eno pod popkom še od Uleuser posted image sploh ni moteča. drgač jih mam pa eno malenkost po ritiuser posted image bohpomagaj....pa na desnem kolenu enouser posted image user posted image to mi je tud ugankauser posted image ker v koleno se pa res ne spomnem da bi se kdaj tolk zredila al kajuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
20.11.2008 21:01:52   
Ajvy
Ulla....user posted image user posted image  glede kolena....
A misliš, da boš kaj prej rodila..če ti že vse tolk dol vleče....kaj pa G pravi ??

Bačko ...si se spočila??

Rumba...kako ste kaj vi??Si utrujena zaradi službe?? Veš kaj me zanima...kako je vrniti se v civilizacijo....jst se kar mau bojim da se nam znala nič pogovarjat...razen od usranih plenicuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
20.11.2008 21:09:31   
Anonimen
ajvy pojma nimam....g ni nič rekla, jst pa tud nisem vprašalauser posted image bom naslednjič...zdej neki ful prej pa tud nebi rodila...no vsekakor bi drugo letouser posted image lohk je pa mal pred rokom, to pa jauser posted image madona si namišljijemuser posted image

postlo pa jogi so mi dal na pošto dansuser posted image user posted image user posted image

pa mojo pupiko morm pohvalit, ker je dons sama zaspala v svoji postliuser posted image user posted image sicer je visela prej na joški, pa kr ni zaspala, čeprov je bla tolk zaspana, da ji je oči kar okoli sukalo...je sam mešala neki, pa buba, pa boga, pa ajatuser posted image pa ziza ja, pa ziza ne....mene pa tolk trebuh bolel, da je enostavno nisem več mogla držat na joški in sem jo nesla v postlo...mal je cmevkala, sem šla trikrat in sobe in ji rekla pridem takoj nazaj in sem tud pršlauser posted image pa je lepo zaspalauser posted image
tko da bomo tko zdej probvali vsak večer. očitno je čas...mislim pa, da ima vrtec malo zaslug pri temu, ker tam pa je tko navajena, da jo dajo v postlo in zaspi brez problemauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
20.11.2008 21:10:38   
baja*
končno spet malo fotkuser posted image user posted image
ajvy, ulla kako lepa trebuščkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi tudi...user posted image  res, vedno bolj me ma... moj pa kr neka paničari pa racionalno premleva zadeve - tipični ded pačuser posted image  pol pa še mene zravn potegneuser posted image

ajvy fuuul lušna pupa je Tarjauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
20.11.2008 21:27:04   
pupi
Ulla, Ajvy kak lepa trebuščka!!! user posted image user posted image  Ne morem verjet, da sta tak drugačna. Ulla tvoj trebušček je res nižjiuser posted image . Lepe stauser posted image . Tarja lepotica!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz strij nimam, je pa res, da sploh nisem imela velikega trebuha.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
20.11.2008 21:30:05   
kapica
Uuuhh, fuul lepe slikice in fajne trebuscke imate punceuser posted image user posted image user posted image . Pa sam trebuscek je za videt, nic sprehcauser posted image . Men je pa ze ob strani viselo, tako sem bila debelauser posted image .
Rumba, da si se tud ti mal oglasilauser posted image .
Zvesta, drzim pesti da bo vse v reduuser posted image .

Punce, kolk mislite da je kaj treba varusko placat na uro? Da pelje otroka mal ven? Sem danes klicala eno punco, 15 let je stara, je rekla da se ne ve prav koliko bi racunala, okrog 6-7 evr na uro. Pa bi se rada tud sama mal pozanimala. A ve katera kaj?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
20.11.2008 21:40:39   
Ajvy
Ulla....jah..res si zmišljuješ..user posted image .samo ni panike..ti kar..user posted image .itak ne boš imela besede pri temuser posted image user posted image user posted image
Super za Ulo in spanje.....user posted image user posted image  le tako naprej user posted image user posted image

Baja....ti kar .....pusti tvojga,,povej mu da ma potem še 9 mesecev  čas kalkulirat user posted image user posted image
Hvala za komplimente user posted image ..mi je končno uspelo izpolnit obljubo....

Pupi...kako si kaj??
Hvala za komplimente user posted image

Kapica...hvala user posted image
ZA varuške pa nimam pojma....poglej malo na forum...tukaj na rr..ko se pogovarjajo o varuškah...
Se mi zdi , pa kar razumna cena...čeprav pri nas je po mojem bolj 5 eurov...ne vem...sem kr neki pametna....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
20.11.2008 21:44:37   
rumba
Ajvy, mi smo uredu.user posted image  Služba je tudi zalaufala, tako da kar gre. Ne skrbi, se hitro privadiš nazaj na civilizacijo in prav paše.user posted image
kapica, jaz plačujem varuško 6€ na uro, pa pazi vse tri. Nimam pa pojma, koliko je cena gor pri vas.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
20.11.2008 21:44:49   
Anonimen
baja naj tvoj racionalno premleva, ti pa racionalizirajuser posted image pa bo...

kapica o kakem špehu ti govorišuser posted image to mi sploh ne priznavamo da obstajauser posted image pa a neb bil že čas za kako slikco tvojih otrokuser posted image

ajvy a misliš....da nemam pravoglasanjauser posted image ja tko je, k maš otroke....ti že takoj dajo vedet kje ti je mestouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
20.11.2008 21:47:19   
rumba
Jaaaaaaaaaa, kapica, pokaži nam kaj Niasa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
20.11.2008 21:55:31   
Ajvy
Ulla...pravijo da te otroci res postavijo na svoje mesto.....uf .user posted image ..to bo še zanimivo.....

Rumba...a veš ,da že malo pogrešam civilizacijo...samo za kak dan....uf...da se mal naklepetam.....

Kapica...zdej delujejo albumčki....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
20.11.2008 21:55:55   
rumba
Ajvy, prejle sem gledala TV in se spomnila nate. MOL ima zunaj razpis za neprofitna stanovanja! 55m2 cca 150€ neprofitne najemnine. Večina stanovanj je v Celovških dvorih. Poglej TUKAJ. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
20.11.2008 22:08:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, prejle sem gledala TV in se spomnila nate. MOL ima zunaj razpis za neprofitna stanovanja! 55m2 cca 150€ neprofitne najemnine. Večina stanovanj je v Celovških dvorih. Poglej TUKAJ. user posted image

hvala Rumba.....sva ravno danes dvignila obrazce.....user posted image user posted image user posted image  upam ,da bomo imeli kaj sreče

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
20.11.2008 22:13:36   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

hvala Rumba.....sva ravno danes dvignila obrazce.....user posted image user posted image user posted image  upam ,da bomo imeli kaj sreče

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  DRŽIM PESTI!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
20.11.2008 22:14:33   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala Rumba.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
20.11.2008 22:16:29   
Anonimen
tud jaz jih držimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
20.11.2008 22:36:19   
madejka
Joj ste ble pridne s klepetanjem.user posted image

Ajvy jaz tud držim pestiuser posted image user posted image user posted image !!!

Kapica jaz sem imela leeeeta nazaj 700 sit na uro... to je nekje malo manj kot 3 ojre. Tak da zdaj je po moje res okol 5 pri nas. Pri vas pa bolje da vprašaš tamkajšnje mamice.

Pupi to bi bil pa res kriminal da bi ti imela strije pri tvojem trebuškuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.11.2008 6:39:36   
bačko
Jutro!
Tako danes sva pa že pokonci od 6 ure.Žana noče spat.Groza!
Ajvy držim pesti, da bosta dobila stanovanje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.11.2008 8:31:17   
corfu
Dobro jutro

Mi smo vstali ob sedmih, aljaž je šel v vrtec, Manca je še danes doma...Aljaž popoldne odrine za Kranjsko Goro, tako, da bova z Manco do večera sami, ata ima pa ene obveznosti...v ponedeljek pa na šiht user posted image

Ajvy, držim pesti za stanovanje user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?