špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naša Manca pa danes štrajka z mlekom Ti, ti Manca IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz priznam, da grem sem, da se malo odklopim. Pa tv gledam, ko mi je in ko lahko. Pa nikjer ne piše, da se svojemu otroku ne posvečam dovolj. Sicer pa se lahko malo tudi sami igrajo. Ma itak Ženske na tisti temi so avtorici očitno fovš tistga bogega Rebelde-ja Mhm, jaz sem ji tako, da si bom šla zdaj luknjo v koleno vrtat, ker ga ne gledam. Pa dajte, no, pljuvate po takih, ki rečejo bobu bob in niso osladne do konca in še naprej, a to se vam ne zdi pa nič narobe, da nekajmesečnega dojenčka posadiš pred TV, zato ker so mu glasovi iz mehiških nadaljevank všeč Dajte bit mal bolj kritične, saj zato ni treba bit glih "supermama". Da ne bo pomote, z Volgo, Mič, marogico in še katero "RR coprnico" (med katere po mnenju nekaterih sodim tudi jaz ) se ne strinjam vedno (kdo pa se s kom vedno), so mi pa ljubši direktni komentarji kot neskončni Pa brez zamere, ne bi bila jaz jaz, če bi bila tiho Ker tudi sama rada rečem bobu bob, bom tudi jaz kratka in jedrnata. Moje osebno mnenje: ne, ne zdi se mi popolnoma nič narobe. Sama pa niti teh niti kakšnih drugih nanizank, nadaljevank ipd. ne gledam, ker me ne zanimajo. Gledam samo House-a, če utegnem O definicija pljuvanja pa raje ne bi, ker so določene forumovke že krepko opljuvale mene. In moj komentar, verjemi, ni bil pljuvanje, očitno slabo bereš dotične, da bi vedela, kaj tisto pravo, "žmohtno" RR pljuvanje je - gredo tako nizko pod pas, da ni za govorit... Kar se tebe in mene tiče, imava pa pač različno mnenje, kar je edino prav, saj nisva ena in ista oseba
|