|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
19.11.2008 13:31:06   
Zamima
Kak so fajn ti moji tickerji, nič ni treba spreminat, zdaj ko je Zala stara 2 leti in 1 dan, gre kar samo dalje user posted image

Max ti bi si morala te naštimat, bi vsaj vedli, kolk so tvoji deca stari user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.11.2008 14:16:18   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Kak so fajn ti moji tickerji, nič ni treba spreminat, zdaj ko je Zala stara 2 leti in 1 dan, gre kar samo dalje user posted image

Max ti bi si morala te naštimat, bi vsaj vedli, kolk so tvoji deca stari user posted image

Zamima a si ti ziher da maš ticerje user posted image  Men sam križce nariše.
Drgač pa bejba še kar spi. Pred eno urco je mela manjši napad kašlja, pa se na srečo ni predramla in je lepo zaspala nazaj.

P.s:Ampak, sam da sem oddala tole, mi jih pa pokaže. Moj comp je očitno blond, al me pa zaj....

< Sporočilo je popravil urška76 -- 19.11.2008 14:17:58 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
19.11.2008 16:52:06   
viv_
Sem mogla nalepit sličico naše frčafelce s čopki, ker tuki mi je pa tooooook luškana:

user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
19.11.2008 19:26:29   
Aja1
res je lušna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
19.11.2008 19:45:58   
Zamima
cukrček je Zarja user posted image

Moja še ne spi. Moj se je pa lihkar zbudil - narobe svet user posted image Jaz grem pa pod tuš, potem pa bom tukaj, če bo kaka debata user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
19.11.2008 19:52:19   
Zamima
evo, pa se še jaz malo pobaham user posted image , naša nova slikica je v albumu, link sem poslala preko ZS-jev user posted image .
Zdaj pa naravnost v kopalnico.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
19.11.2008 20:06:34   
Aja1
Zamima, lušni ste. user posted image user posted image user posted image
BTW - a druge dobite aktiven link za ogled teh slik???

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
19.11.2008 20:08:17   
Aja1
Max- se bomo dobile kej v naslednjih dneh? user posted image  Nam so spremenili hotel - gremo v Kompas, ker v Larixu bazene prenavljajo (imajo remont).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
19.11.2008 21:20:11   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Moja še ne spi. Moj se je pa lihkar zbudil - narobe svet user posted image Jaz grem pa pod tuš, potem pa bom tukaj, če bo kaka debata user posted image

No, kje si zdej???

Nekaj švoh čvekate babe. user posted image
Alo, na raport! user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
19.11.2008 21:24:13   
Aja1
Jutri moram nest pa knjige v knjižnico nazaj. Sem imela ene par slikanic za Nejo in zame Belo Masajko. Super knjiga. Priporočam. Zdaj bom vzela pa nadaljevanje le-te. Upam, da ni izposojena.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
19.11.2008 22:21:04   
Nogavica
Zamima, lepa fotka.

viv, Zarja je prava lepotička. Izgleda pa hudo navihana. user posted image

Aja1, pri meni link ni aktiven.

Živa je meni tudi fuuul lepa s čopki, ampak si jih ne pusti napraviti. user posted image  Do zdaj jih je imela 2x - prvič sem ji jih napravila skoraj na silo, naslednjič pa mi je pri enem jo uspelo pregovoriti (da bodo fantki v trgovini rekli, kako lepa punčka je user posted image ), pri drugem pa sva že imeli borbe.

Danes smo naročili torto. Se je včeraj po vseh možnih naštetih motivih odločila, da bo imela na njej Pokca, tako da sem sprintala eno lepo slikico, da jo bodo poskenirali.

Živa pa, odkar govori v stavkih, včasih take strelja, da se ji moramo prav nasmejat. Besede že ful lepo izgovarja (tudi s črko r, včasih pa še č, ž in š), vrstni red ima pa čisto svoj, da ne govorim o sklanjanju. Zadnjič se je z nečim trudila in ker ji ni šlo, je rekla "Ne gre to tud ne" (namesto To tudi ne gre) ali pa Ne gre znat (namesto Ne znam). user posted image  
Zdaj imam pri sebi vedno nek kos papirja, da ovekovečim te njene izjave.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.11.2008 22:36:33   
max81
čer...no naša noč bo pravi texas verjetnouser posted image ....tko kot pa našega malega čmrlja dajejo zobki, pa niko niso vseh 16 kar jih je do sedaj zraslouser posted image user posted image ...na pohodu je tretji zobek in ga nenormalno boli, čez dan je bilo ok, ko pa sem ga položila v posteljo je pa začel tako kričat da je bilo groza, najprj sem probavala z dudo ni šlo se je še bolj dru, pol sem ga pustila in upala, da bo neha in zaspal, ker po 2minutah ni bilo bolje sem ga vzela in dala na jošk, pa itak ni hotel nič vlečt....pa sem ga nesla nazaj dol v dnevno, da je bil malo pri nama, tud ni bilo ok, pa sem ga malo nosila...jah kje pa to mu tud ni blo ok....pa sem misnla da je še lačen, pa sem še keksolino nardila..ja mati boš mogla sama pojest,al pa u smeti vržtuser posted image ...no pol sem ga pa k nama u spalnco nesla in sem se zraven ulegla, pa pravljice naštimala, ker to ponavadi pali...ja samo danes pa ne...no pa sva  se selila nazaj dol in v lupinico in je , da rečeš keks zaspal...zdej pa ne vem ka nj nardim, a nj ga pustim, pa ne more zdej spat celo noč v njej...če ga pa ven uzamem se bo pa 100 posto zbuduuser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
20.11.2008 7:40:29   
max81
dobro jutro, kavica je skuhanauser posted image .....zgleda, da sem šla tazadna spat, pa sem že med prvimi pokonciuser posted image

stanje dane sponoči je bilo tako takouser posted image , po kšni uri spanja v lupinici, mi ga je ratalo prestaviti v njegovo posteljico in je spal slabi 2urci pol se je spet zbudu... in sem ga prestavila k meni v posteljo sva pojedla in je zaspal nazaj za tri urce, zjutri se je spet začel prov histerično dret in sva raje spet  prišla v dnevno, da se ne bi punči zbudilauser posted image ........no zdej zaenkrat je mir...mi je pa ratal vsaj pozajtrkovat in kavo skuhat, medtem ko pa jest tolčem po tipkovnici se je pa tud čmrla pripeljala po stopnicah v dnevnouser posted image user posted image ..ja ne vem od kje ji zdej to, da se že par dni vozi po stopnicah..pa moj jo je uzadno zalotu zakaj je tak mir ko vstane..ja zato ker se ona vozi na vratah od ograjice..upam da ste zastople...to je tista ograjica, da kao ne pade dol po stopnicahuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
20.11.2008 7:43:36   
max81
ja nč zdej grem pa ostalo delegacijo nahrantuser posted image ,pa moj pride zdej iz nočne..pa je učer reku, da bo šel tečt, ko pride dam.....................user posted image user posted image  me prov zanima ja če bo to resuser posted image user posted image ,je reku, da bo začel športat, ker se je res zredu in se ne počuti čist nič fajn, ma pa mal čez 90 kil, ko sva se pa spoznala je bil pa za 20 kil lažjiuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
20.11.2008 8:17:31   
viv_
Jutro!

Zamima, hvala za slikce user posted image . Linka pa ne dobim aktivnega ...

Ja, naša Zarja je navihana.

Uf, mi smo imeli pa ponoči malo žurko. Jaz sem bila s puncami zunej in sem prišla domov ob pol 1 zjutri. Gaber je ravno previjal Zarjo, ker je bila pokakana do fula. Potem se je pa zbudila in ni mogla zaspati nazaj. Potem sem jo vzela k sebi in se je do 2h ponoč valjala pri meni, nakar si je zaželela it nazaj v svojo posteljo... Aaaaaaaaaaa... Mula mala!!!

Max, naj teli zobki hitro zrastejo! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
20.11.2008 10:26:11   
urška76
Sam na hitrco, da se mal odpočijem od naše ta male. user posted image
Zarja je tak cuker s čopkoma ali brez user posted image . Naša ma tud rada čopke in špangice. Je prava mala afna. Pojma nimam po komu. user posted image user posted image
Zamima luštna družinica ste. Očitno pa linki ne hodjo aktivni okoli.
Max a za Tjaša nima nič prot bolečinam. Vsaj zvečer mu daj žličko kalpola, da bo lažje spal revež. A ta star je šel laufat. Kar se pa kilaže tiče sta pa kar na približno istem z mojim.user posted image  Je tud Žiga 20 kg skor pridelu. Večino med mojima nosečnostima, k men ni pasal jest, pa je on pojedu user posted image
Zdej pa igra kliče. Naša mala je že skor za v vrtec, sam bova še jutri doma, da se res poštima. Danes vsaj vročine nima (zaenkrat), pa malo več je (kombinira trenutno mandarine in napolitanke user posted image ) . Kašla pa še grdo. Sicer manj kot včeri, sam ni še ok. Bo pred spanjem mal claritina dobila, da se bo vsaj spočila. Upam, da ne bodo ob enajstih spet razbijat začel par štukov niži. user posted image  a sem mogla to napisat, že neki vrtajo

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
20.11.2008 10:33:39   
viv_
U, moj tastar tut hujša... Je začel 3x na teden hodit na fitnes.

Podpiram!

Odkar sva skupi, tok cajta k Samostojna slovenija user posted image , je pridelal blizu 50 kg. Pa ni, da bi žena tok dobr kuhala... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.11.2008 10:37:00   
Zamima
viv kako da ti link ne dela? user posted image user posted image user posted image
čakaj še enkrat user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
20.11.2008 10:49:55   
max81
ja Urška sem mu dala svečko, ampak to že pol k je začel tko kričat, če se le da ne dam nič, sam zdej pa vidm, da takoj k ga bo začel tkole matrat dobi prec svečko...in pol valda k je blo vse tko razbolet je ratal 100 let da je prjeluser posted image user posted image user posted image

Zamima jest še nikol od nobene nisem dobila aktivnega linka za ogled slik???

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
20.11.2008 10:50:53   
viv_
Jest tut nikol ne dobim aktivnega linka. Ampak ga pol skopiram, pa je.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
20.11.2008 11:13:48   
max81
no naša je tolk časa težila, da hoče k atiju spat..jao zdej pa  slišm, da se špila z daljincem od radija in z njim prižiga in ugašuje luč...sem mu rekla, da k jo bo mel dost nj jo vrže ven iz sobe..me zanima kok časa bo vztrajaluser posted image user posted image   

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
20.11.2008 11:20:11   
Zamima
Kaj zdaj ste vidle sliko ali ne? user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
20.11.2008 11:26:33   
Zamima
Ok, viv vem, da jo je, je pustila komentar user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
20.11.2008 11:29:19   
max81
smo videli jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
20.11.2008 12:20:42   
urška76
zamima sej se znajdemo, pa vidimo slikice, tud če link ni aktiven. user posted image
Max a je Nika še pr atiju? user posted image  Al si jo morala že prisilno izselt?
Naša žabica spi. Upam, da čim dlje. Čeprav ji očitno že čisto nič ne manjka. Je bla že prav navihana. Mi je telefon skrivala, pol k je pa Žiga klical sem bla pa glih na wc, mi ga je pa kar tja prinesla, pa se drla zraven: mami oči alo user posted image . Drgač sva pa mal pravljice brale, poudarek je na malo, ker mi je vmes obračala liste in je bil hitr: konc user posted image , mal sva si žogo podajale, pa kocke sestavljale. Prov luštno sva se imeli.
Zdej moram it pa še kej naredit. Naprimer cune zlikat.user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?