Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... za mere. Pri nas tudi lepo je samo količinsko pa se mi zdi tut malo, glede na to koliko ostali hroščki pojejo pa že kr neki časa papamo GH. Kok pa poje Emilija na obrok? Al ji daš pol še kej mleka al ji je dost GH? Poje tam od 80-120 g. Po tem noče nič ne mleka ne čaja . Šele čez 1,5 -2 ure popije mlekeca spet svojo dozico 100-130 ml, večinoma 100ml. A je mal na dieti . Ma že zgleda dost. Men je pa prov fajn k zdej Gaja poje tm okol 180,pol mam pa 4 ure ponavad mer. Upam da tako tud ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:11:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sva nazaj. Zunaj na sončku je bilo super. Se pa že čuti, da se bliža druga ura in da ni več tako nočan sonček. Sva pa z Manco srečale pravega ježeka na sprehodu, madonca jo je šibal, je bil hiter kot miška. Evo vam prilepim še eno slikico naše Mance, kako objena plišastega ježeka od strica Mitja. Lepa je tale Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:12:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala... Kam si zmetala? V smeti??? ja, pustila sem si samo after eight in baci (še zaprt), ki sem se jih pol nažrla tisti večer, ko sem ponoči potem bruhala, tako da so zjutraj letele še te v smeti. Mela sem pa cel predal sladkarij (čokolad, bombonier) Kaj pa jih nisi šparala za Miklavža, božička, obiske????? Bi se takoj katera najavla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:13:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Off topic. Prosim, če mi pomagate rešiti matematično nalogo za 4. razred OŠ. Naj samo povem, da trenutno računajo z ulomki. V sadovnjaku so sadili sadno drevje. Posadili so 64 dreves. Šestina je bila jablan, četrtina hrušk, polovica breskev. Ostalo so bile marelice. Koliko je bilo vsakih dreves? si prepričana, da so pravi podatki? marelic je bilo 1/12 (jablan 2/12, hrušk 3/12, breskev 6/12) ampak 64 ni deljivo z 12 - rezultat ni celo število Tana, jaz sem mislila najprej, da ne znam več računat ne smeš dvomit vase saj je 4. razred!!! Ja veš take izzy naloge hitro zafrkneš Sem pa že malce out iz matematike meni še gre dokler me ne vprašaš kombinatorike, odvodov, integralov in kotnih funkcij. Me ni ne leži kombinatorika, geometrija in verjetnost. Kar se tiče infinitezemalnega računa pa še gre No, mal bi mogla podmazat O dan ohne Züssigkeiten So primerki , ki se samo dojijo in zavračajo Gh tud pri 9, 10m , mislim, da edinaos pozna eno v Logatcu Jaz sem vedno živčna ko samo pomislim na hranjenje. Enkrat bo morala zaštartat z GH. Jaz bi počakala in vztrajalado 9m , če pa ne bi bilo bolje, bi nehala dojit in jo probala prisilt s tem ko bo lačna, da začne jesti GH
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala... Kam si zmetala? V smeti??? To tud mene zanima Jana a veš da bo naša babi za miklavža Gaji kupla vrečo za voziček . V Kamniku v BC sploh nimajo tiste k jo maš ti. Barbaw a v Sparu majo tud barve? [/quote super, pa sej lahko jo pa v Celju naročijo za v Kamnik, no mislim jo pošljejo v Kamnik. Ma sej sm ji rekla, da naj raj uno kup k je cenej,sam je rekla da bo to. Ja men je čist prov . A ti si pa kr vse zmetala v smeti . Barbaw hvala še teb za informacije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:14:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... za mere. Pri nas tudi lepo je samo količinsko pa se mi zdi tut malo, glede na to koliko ostali hroščki pojejo pa že kr neki časa papamo GH. Kok pa poje Emilija na obrok? Al ji daš pol še kej mleka al ji je dost GH? Poje tam od 80-120 g. Po tem noče nič ne mleka ne čaja . Šele čez 1,5 -2 ure popije mlekeca spet svojo dozico 100-130 ml, večinoma 100ml. A je mal na dieti . Ma že zgleda dost. Men je pa prov fajn k zdej Gaja poje tm okol 180,pol mam pa 4 ure ponavad mer. Upam da tako tud ostane Ne ona skos tako malo poje.Pol jo moram res skos futrat. Enkrat sem probala jo več kot tri ure pustit da ne je, pa sem mislila da bo več pojedla, ja vrajt . Večkrat po malo je njen moto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:15:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... za mere. Pri nas tudi lepo je samo količinsko pa se mi zdi tut malo, glede na to koliko ostali hroščki pojejo pa že kr neki časa papamo GH. Kok pa poje Emilija na obrok? Al ji daš pol še kej mleka al ji je dost GH? Poje tam od 80-120 g. Po tem noče nič ne mleka ne čaja . Šele čez 1,5 -2 ure popije mlekeca spet svojo dozico 100-130 ml, večinoma 100ml. Kolk ti poje v 24h????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:16:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Off topic. Prosim, če mi pomagate rešiti matematično nalogo za 4. razred OŠ. Naj samo povem, da trenutno računajo z ulomki. V sadovnjaku so sadili sadno drevje. Posadili so 64 dreves. Šestina je bila jablan, četrtina hrušk, polovica breskev. Ostalo so bile marelice. Koliko je bilo vsakih dreves? si prepričana, da so pravi podatki? marelic je bilo 1/12 (jablan 2/12, hrušk 3/12, breskev 6/12) ampak 64 ni deljivo z 12 - rezultat ni celo število Tana, jaz sem mislila najprej, da ne znam več računat ne smeš dvomit vase saj je 4. razred!!! Ja veš take izzy naloge hitro zafrkneš Sem pa že malce out iz matematike meni še gre dokler me ne vprašaš kombinatorike, odvodov, integralov in kotnih funkcij. Me ni ne leži kombinatorika, geometrija in verjetnost. Kar se tiče infinitezemalnega računa pa še gre No, mal bi mogla podmazat O dan ohne Züssigkeiten So primerki , ki se samo dojijo in zavračajo Gh tud pri 9, 10m , mislim, da edinaos pozna eno v Logatcu Jaz sem vedno živčna ko samo pomislim na hranjenje. Enkrat bo morala zaštartat z GH. Jaz bi počakala in vztrajalado 9m , če pa ne bi bilo bolje, bi nehala dojit in jo probala prisilt s tem ko bo lačna, da začne jesti GH To sem tudi jaz razmišljala, da bi naredila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:16:52
|
|
|
|
tally
|
Tut če se še tako trudim mi ne bo ratalo vsega prebrat in komentirat ker je too much. Aja nina lep razgled imaš na dolino. To bo prava zimska idila pr teb.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:18:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Off topic. Prosim, če mi pomagate rešiti matematično nalogo za 4. razred OŠ. Naj samo povem, da trenutno računajo z ulomki. V sadovnjaku so sadili sadno drevje. Posadili so 64 dreves. Šestina je bila jablan, četrtina hrušk, polovica breskev. Ostalo so bile marelice. Koliko je bilo vsakih dreves? si prepričana, da so pravi podatki? marelic je bilo 1/12 (jablan 2/12, hrušk 3/12, breskev 6/12) ampak 64 ni deljivo z 12 - rezultat ni celo število Tana, jaz sem mislila najprej, da ne znam več računat ne smeš dvomit vase saj je 4. razred!!! Ja veš take izzy naloge hitro zafrkneš Sem pa že malce out iz matematike meni še gre dokler me ne vprašaš kombinatorike, odvodov, integralov in kotnih funkcij. Me ni ne leži kombinatorika, geometrija in verjetnost. Kar se tiče infinitezemalnega računa pa še gre No, mal bi mogla podmazat O dan ohne Züssigkeiten So primerki , ki se samo dojijo in zavračajo Gh tud pri 9, 10m , mislim, da edinaos pozna eno v Logatcu Jaz sem vedno živčna ko samo pomislim na hranjenje. Enkrat bo morala zaštartat z GH. Jaz bi počakala in vztrajalado 9m , če pa ne bi bilo bolje, bi nehala dojit in jo probala prisilt s tem ko bo lačna, da začne jesti GH To sem tudi jaz razmišljala, da bi naredila. Pa mi2 itak zelo podobno razmišljava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:18:31
|
|
|
|
hijenca
|
Mi smo ponovno uspešno zbili vročino iz 39 na skoraj normalno, trenutno Videk gleda kot miška iz moke, iz mamine velike postle TV, je boljše volje, ker mu je vročina malo padla. Sem pa tako utrujena danes od teh skrbi, ko se sekiraš, kaj je narobe, ko vidiš kak je mali čmrlek bogi, ko ga muči vročina, da sem se danes že parkrat razjokala, enkrat skoraj pri P, ko mu je jemala kri in vodo. Grem sedaj še enkrat previt čmrleka, pa svežo pižamico oblečt, mislim, da pa bo danes prvič spal pri mami v postli, ker bom drugače celo noč letala h kinderpetu, gledat če je vroč, pokrit, moker,... Mogoče še pridem kaj pogledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:19:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Off topic. Prosim, če mi pomagate rešiti matematično nalogo za 4. razred OŠ. Naj samo povem, da trenutno računajo z ulomki. V sadovnjaku so sadili sadno drevje. Posadili so 64 dreves. Šestina je bila jablan, četrtina hrušk, polovica breskev. Ostalo so bile marelice. Koliko je bilo vsakih dreves? si prepričana, da so pravi podatki? marelic je bilo 1/12 (jablan 2/12, hrušk 3/12, breskev 6/12) ampak 64 ni deljivo z 12 - rezultat ni celo število Tana, jaz sem mislila najprej, da ne znam več računat ne smeš dvomit vase saj je 4. razred!!! Ja veš take izzy naloge hitro zafrkneš Sem pa že malce out iz matematike meni še gre dokler me ne vprašaš kombinatorike, odvodov, integralov in kotnih funkcij. Me ni ne leži kombinatorika, geometrija in verjetnost. Kar se tiče infinitezemalnega računa pa še gre No, mal bi mogla podmazat O dan ohne Züssigkeiten So primerki , ki se samo dojijo in zavračajo Gh tud pri 9, 10m , mislim, da edinaos pozna eno v Logatcu Jaz sem vedno živčna ko samo pomislim na hranjenje. Enkrat bo morala zaštartat z GH. Jaz bi počakala in vztrajalado 9m , če pa ne bi bilo bolje, bi nehala dojit in jo probala prisilt s tem ko bo lačna, da začne jesti GH To sem tudi jaz razmišljala, da bi naredila. Pa mi2 itak zelo podobno razmišljava Pa še res je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:19:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... za mere. Pri nas tudi lepo je samo količinsko pa se mi zdi tut malo, glede na to koliko ostali hroščki pojejo pa že kr neki časa papamo GH. Kok pa poje Emilija na obrok? Al ji daš pol še kej mleka al ji je dost GH? Poje tam od 80-120 g. Po tem noče nič ne mleka ne čaja . Šele čez 1,5 -2 ure popije mlekeca spet svojo dozico 100-130 ml, večinoma 100ml. Kolk ti poje v 24h???? Dans je pojedla 550ml mleka in 120g kašice (jabolko-hruška+2 piškota). Sej mogoče je to njej dost sam ko berem kolk se mi zdi to malo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:20:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. Jest sm se pa zdele kruha najedla,sm ga spekla k mi je SS lušte nardila. Polnozrnatega. Sam jest ga dam v pekač kruha, da mi ga zgnete,pol ga pa spečem v pečici. Sm bl na komot tudi jaz to prakticiram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:21:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo ponovno uspešno zbili vročino iz 39 na skoraj normalno, trenutno Videk gleda kot miška iz moke, iz mamine velike postle TV, je boljše volje, ker mu je vročina malo padla. Sem pa tako utrujena danes od teh skrbi, ko se sekiraš, kaj je narobe, ko vidiš kak je mali čmrlek bogi, ko ga muči vročina, da sem se danes že parkrat razjokala, enkrat skoraj pri P, ko mu je jemala kri in vodo. Grem sedaj še enkrat previt čmrleka, pa svežo pižamico oblečt, mislim, da pa bo danes prvič spal pri mami v postli, ker bom drugače celo noč letala h kinderpetu, gledat če je vroč, pokrit, moker,... Mogoče še pridem kaj pogledat. Ti se samo naspi. Jutri bo že bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:21:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo ponovno uspešno zbili vročino iz 39 na skoraj normalno, trenutno Videk gleda kot miška iz moke, iz mamine velike postle TV, je boljše volje, ker mu je vročina malo padla. Sem pa tako utrujena danes od teh skrbi, ko se sekiraš, kaj je narobe, ko vidiš kak je mali čmrlek bogi, ko ga muči vročina, da sem se danes že parkrat razjokala, enkrat skoraj pri P, ko mu je jemala kri in vodo. Grem sedaj še enkrat previt čmrleka, pa svežo pižamico oblečt, mislim, da pa bo danes prvič spal pri mami v postli, ker bom drugače celo noč letala h kinderpetu, gledat če je vroč, pokrit, moker,... Mogoče še pridem kaj pogledat. Hijenca . Pa za Vidka . Upam da boste imeli mirno noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Off topic. Prosim, če mi pomagate rešiti matematično nalogo za 4. razred OŠ. Naj samo povem, da trenutno računajo z ulomki. V sadovnjaku so sadili sadno drevje. Posadili so 64 dreves. Šestina je bila jablan, četrtina hrušk, polovica breskev. Ostalo so bile marelice. Koliko je bilo vsakih dreves? 32 breskev 16 hrusk 10.67 jablan 5.33 marelice Tako da tole nekaj ne stima v tem vprasanju. Ker drevesa ne moremo dat v decimalke... Ce zaokrozimo potem je bilo : 10 jablan in 5 marelic. Samo enacb ti pa ne znam spisat... sem zracunala na kalkulator...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:24:00
|
|
|
|
barbaw
|
Jutri me ne pogrešat. Se grem malo potepat in nekaj malega zapravit ali pa tudi ne. moram malo od doma, pa grem novi Merkur še pregledat, ker sem ga zelo malo videla. Naveličana sem doma in Maja je zdaj zdrava tako da gasa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:25:36
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: res ni veliko, samo če pomislim, da je moja jedla ko sem dojila po 400-500 na dan(tehtala sem jo), pa se je zadovoljivo redila, bo tud 670 dovolj. Naša ponavadi poje okoli 850ml + dojenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:25:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo ponovno uspešno zbili vročino iz 39 na skoraj normalno, trenutno Videk gleda kot miška iz moke, iz mamine velike postle TV, je boljše volje, ker mu je vročina malo padla. Sem pa tako utrujena danes od teh skrbi, ko se sekiraš, kaj je narobe, ko vidiš kak je mali čmrlek bogi, ko ga muči vročina, da sem se danes že parkrat razjokala, enkrat skoraj pri P, ko mu je jemala kri in vodo. Grem sedaj še enkrat previt čmrleka, pa svežo pižamico oblečt, mislim, da pa bo danes prvič spal pri mami v postli, ker bom drugače celo noč letala h kinderpetu, gledat če je vroč, pokrit, moker,... Mogoče še pridem kaj pogledat. Hijenca . Pa za Vidka . Upam da boste imeli mirno noč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:25:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri me ne pogrešat. Se grem malo potepat in nekaj malega zapravit ali pa tudi ne. moram malo od doma, pa grem novi Merkur še pregledat, ker sem ga zelo malo videla. Naveličana sem doma in Maja je zdaj zdrava tako da gasa. Uživaj. Jest se bom tud jutr potepala. Estrella a ti greš v petek vn ane? A se že kej psihično pripravljaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:26:56
|
|
|
|
tilči
|
Ali katera prakticira dudo, v katero naliješ zdravilo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera prakticira dudo, v katero naliješ zdravilo? A veš da prvič slišim za to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč,grem jest mal v ležeči položaj gledat fuzbal. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:29:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera prakticira dudo, v katero naliješ zdravilo? A veš da prvič slišim za to Sem videla danes to v reklami. Jaz dam zdravilo z injekcijsko brizgalko (nimam pojma kako se strokovno temu reče).
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?