DaisyE
|
Pupike, lubice, ne utegnem vas brat, zato na hitro poročilo. Sem ok, včasih malo boljše, drugič malo slabše, intenzivno ne razmišljam o ničemer, ker nimam ne časa in ne volje. Se mi zdi, da se zdaj misli zdaj kar tako pacajo v moji glavi, kar naenkrat se bodo pa združile v kakšno dobro idejo, pa bo. Kar se javljanja tiče, je pa tako. Zjutraj ne morem, ker je na šihtu gužva in sodelavka, popoldne pa navadno okol osmih pridem domov, ene 15 minut ždim na kavču in se sama sebi smilim, ker nimam nič časa, potem se grem pa umit in spat. Resnično, vse se mi je zgrnilo na kup! Tinca, čestitke za otroke! Blančeta, ti svoje lepo prevzemi jutri in povej, da je ena od RR botrc, dejzi, rekla, da ne bo pisanke, če ne bodo mame ubogali in se prijeli. Pikovitka, dobiš en mail, samo moram še eno delo dokončat, pol se ti pa posvetim. Na smsju je čisto premalo placa. Miška, nate tud mislim in bom tud kaj napisala, takoj ko bom lahko. Netka, pa saj tole je prav fejst znak. Upam, da bo jutri beta potrdil nosečnost. Čeprav se meni kar zdi, da bo. Mlinčka, mlinček in mlinčikec, upam, da ste pridni. Pujs pride nazaj v vašo rezidenco, je vam namenjen srečo do poroda nosit. Pri meni je kar malo shiral. Larči, Zarja, žiži, arnejči, šuki, bambi, biba, pikica, pika, miš, gretka, kajši, WP, pija, abra, goldy, noki, oba sončka, oby, darja, sapi, MB klan in še in še in še (sem vedela, da bom zasračkala, takoj ko sem začela naštevat) želim vam prečudovit teden in vikend in oh in sploh. Če kera ni poimensko omenjena, to ne pomeni, da je nimam rada. Zdaj pa delat!