|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
19.11.2008 18:18:38   
zarja1
in zdaj ste vse splinle...grem jaz nazaj likat....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
19.11.2008 18:18:38   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lara, meni so všeč imena, ki vsebujejo črko r user posted image se mi zdijo taka močna. Sicer pravijo, da je to bolj za moška, pa se meni zdi, da je fajn tut za punce. Sva pa midva še čisto neodločena, kar pozabljava, da morava še to izbrat user posted image bo treba še malo v knjižnico. Eni tudi pravijo, da ko rodiš, ti je takoj jasno, kako dat ime. Takoj veš, kaj otročku paše. Se mi pa res ne zdi, da bom že čez dva meseca cartala, res šiba cajt.

ČRKO R,user posted image  medve že veva zakaj. Ja, pravijo, da ko ga/jo vidiš, veš kaj mu/ji pristojiuser posted image ...sladke tvoje so skrbi!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
19.11.2008 18:19:06   
nokes
evo, babike, meni se zdi, da so se današnje akterke že vse javile in da je dan uspešno zaključen! navijam za jutri, ne morem vsaki posebej napisat, ker sem mrrrtva!

zarkec, saj ti veš, da TEBE res ne morem delitirat, samo za ime sva se še pred postopkom strinjala, da pride v poštev. no, zdaj sva si premislila. za fantka pa svit. zarja in svit. lepo ne!?

gigica, jutri fajn rihtaj, pa sporoči, kako sta se dogovorila!

blanči, stisni jih k sebi in ne spusti!!!user posted image

vsem ostalim lahko noč!

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
19.11.2008 18:21:08   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja, pa kje si zbrisana? Saj si prva kandidatka v postopku, čist na vrhu seznama user posted image tvoj nik je pa očitno zelo popularen, tudi meni je všeč user posted image

ja Nokes je napisala, da me je zdelitirala....pojma nimam od kod...user posted image  Zarja sem si kr rezervirala za mojo pupo. Če bi blo po moje bi bil pa fantek Svit. Pa moj pravi, da je že preveč vremenarsko...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  verjameš, da je moj isto rekuuser posted image user posted image user posted image  Svit je zelo lepo ime, a je že sin moje dobre prijateljice

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
19.11.2008 18:21:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zarja, pa kje si zbrisana? Saj si prva kandidatka v postopku, čist na vrhu seznama user posted image tvoj nik je pa očitno zelo popularen, tudi meni je všeč user posted image

ja Nokes je napisala, da me je zdelitirala....pojma nimam od kod...user posted image  Zarja sem si kr rezervirala za mojo pupo. Če bi blo po moje bi bil pa fantek Svit. Pa moj pravi, da je že preveč vremenarsko...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  verjameš, da je moj isto rekuuser posted image user posted image user posted image  Svit je zelo lepo ime, a je že sin moje dobre prijateljice

ja, saj zato pa bosta Mateo in Tino...je baje kr redko pri nas...

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
19.11.2008 18:23:17   
nokes

POGLEJ TI TO!!! PA TO NI RES, KO SEM PISALA, SI TI PISALA!!!!

OPROSTI, GRDO SEM NAPISALA: ODSTOPILA SVA OD IMENA ZARJA! JE PA FUUUUL LEPO, IN ŠE SVIT!user posted image user posted image user posted image

ok, ok, se neham dret, poglej, a ni to fajn, boš imela ti zarjo pa sviteka?? no, priznat je treba, da malo je vremenarsko, sam je pa lepo in slovensko!

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
19.11.2008 18:24:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

POGLEJ TI TO!!! PA TO NI RES, KO SEM PISALA, SI TI PISALA!!!!

OPROSTI, GRDO SEM NAPISALA: ODSTOPILA SVA OD IMENA ZARJA! JE PA FUUUUL LEPO, IN ŠE SVIT!user posted image user posted image user posted image

ok, ok, se neham dret, poglej, a ni to fajn, boš imela ti zarjo pa sviteka?? no, priznat je treba, da malo je vremenarsko, sam je pa lepo in slovensko!

ne Nokes.....bosta Mateo in Tino kr je to "pravica" mojga bajeuser posted image user posted image user posted image . Jaz si moram zmislit še za eno pupo.

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
19.11.2008 18:28:02   
Abra
Zarja, jaz sem nazaj, sam mam mal pavze vmes, ker smo sred popoldanskega treninga user posted image ki kar traja in traja ..
Tvoji otročki so pa že narejeni user posted image samo še ugodno klimo in čas čakajo user posted image

Lara, seveda veva user posted image malo pa kar drži, kajne?

Mislimmm, a je tuki tko malo domišljije? user posted image user posted image vsem ista imena gredo po glavi, jaz Svita sicer ne izbiram, ker bo pupa, pa še črke R nima user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
19.11.2008 18:30:00   
lara light

Zarja, jaz sem nazaj, sam mam mal pavze vmes, ker smo sred popoldanskega treninga user posted image ki kar traja in traja ..
Tvoji otročki so pa že narejeni user posted image samo še ugodno klimo in čas čakajo user posted image

Lara, seveda veva user posted image malo pa kar drži, kajne?

Mislimmm, a je tuki tko malo domišljije? user posted image user posted image vsem ista imena gredo po glavi, jaz Svita sicer ne izbiram, ker bo pupa, pa še črke R nima user posted image

Abra, drži, drži!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
19.11.2008 18:31:42   
lučka 25
Pozdravljene punce. Vidim, da so današnje akterke dobro opravile tako z UZ, kot punkcijo, ET in pregledom. Prav en lep dan je bil danes, sonce in lepe novice. Ja pa sem skoraj celo popoldne prespala.
Služba me pač malo zdela, ampak saj bo. Bi vzela dopust, pa ga imam samo še 3 dni (moramo vsega med poletnimi počitnicami porabit)..

Se pravi anci banci, da še nisi videla srčka. Nič bat, to je za tako zgodnji UZ čisto običajno. Reš že ve, ali je vse v redu ali ne. Lahko pa se zodi, da se že čez dav dni vidi srček. Jaz sebe tudi že pripravljam na to, da se lahko zgodi, da še ne bo vidnih/vidnega srčkov/srčka, ker j še prezgodaj. Samo, da mi on potrdi nosečnost pa bo.

Punce, jaz bi za vsako kaj napisala, pa sem sproti vse pozabila. Nisem prav preveč zbrana. Zdaj pa grem malo na teren in se javim še kaj zvečer.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
19.11.2008 18:31:49   
obayifo
punce, ki ste prosile za montija - sem vam poslala.... in pol mi je kapnlo, da loh dam lepo na net in si ga shrante kokr kteri paše :)
sploh, ker so fajli mal velki in jih eni ne morjo sprejet..
torej (mogoče še za ostale):

www.osiria.net/montignac

pa žal mi je, da je mal slabše kvalitete - tazga sm dobila..

< Sporočilo je popravil obayifo -- 19.11.2008 18:42:02 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
19.11.2008 18:41:16   
bambi75
Tina  user posted image  za B & M. Lepo ju čuvaj.

Netka držim pesti, da se vse dobro izteče.

Bumo, če je bila dr. Mlakarjeva (rdeč čop) je bila zadovoljna z izkupičkom. Če bi bilo kaj narobe bi gotovo povedala ali pa poklicala dr. Reljiča.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
19.11.2008 18:46:31   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

punce, ki ste prosile za montija - sem vam poslala.... in pol mi je kapnlo, da loh dam lepo na net in si ga shrante kokr kteri paše :)
sploh, ker so fajli mal velki in jih eni ne morjo sprejet..
torej (mogoče še za ostale):

www.osiria.net/montignac

pa žal mi je, da je mal slabše kvalitete - tazga sm dobila..

Hvala važno da je čitljivouser posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
19.11.2008 18:50:14   
DaisyE
Pupike, lubice, ne utegnem vas brat, zato na hitro poročilo.

Sem ok, včasih malo boljše, drugič malo slabše, intenzivno ne razmišljam o ničemer, ker nimam ne časa in ne volje. Se mi zdi, da se zdaj misli zdaj kar tako pacajo v moji glavi, kar naenkrat se bodo pa združile v kakšno dobro idejo, pa bo.

Kar se javljanja tiče, je pa tako. Zjutraj ne morem, ker je na šihtu gužva in sodelavka, popoldne pa navadno okol osmih pridem domov, ene 15 minut ždim na kavču in se sama sebi smilim, ker nimam nič časa, potem se grem pa umit in spat. Resnično, vse se mi je zgrnilo na kup!

Tinca, čestitke za otroke!

Blančeta, ti svoje lepo prevzemi jutri in povej, da je ena od RR botrc, dejzi, rekla, da ne bo pisanke, če ne bodo mame ubogali in se prijeli.

Pikovitka, dobiš en mail, samo moram še eno delo dokončat, pol se ti pa posvetim. Na smsju je čisto premalo placa.

Miška, nate tud mislim in bom tud kaj napisala, takoj ko bom lahko.

Netka, pa saj tole je prav fejst znak. Upam, da bo jutri beta potrdil nosečnost. Čeprav se meni kar zdi, da bo.

Mlinčka, mlinček in mlinčikec, upam, da ste pridni. Pujs pride nazaj v vašo rezidenco, je vam namenjen srečo do poroda nosit. Pri meni je kar malo shiral. user posted image

Larči, Zarja, žiži, arnejči, šuki, bambi, biba, pikica, pika, miš, gretka, kajši, WP, pija, abra, goldy, noki, oba sončka, oby, darja, sapi, MB klan in še in še in še (sem vedela, da bom zasračkala, takoj ko sem začela naštevat) želim vam prečudovit teden in vikend in oh in sploh. Če kera ni poimensko omenjena, to ne pomeni, da je nimam rada. user posted image

Zdaj pa delat!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
19.11.2008 18:52:13   
zarja1

npr. Abra, Lara, Zarja........ samo jaz pa v resnici nimam r-ja....v jok pa na drevo...user posted image user posted image user posted image ..no bo vsaj moja pikica imela....moško ime z R????????? neeeeeeeeee

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
19.11.2008 18:52:29   
Shadow
MB klan.... se kar fino sliši user posted image

Hvala vsem za vzpodbudne besede.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
19.11.2008 18:54:26   
Shadow
Oh Bambi75, zdaj so se pa naša pota ločila... fajn opravi v soboto!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
19.11.2008 19:05:05   
Shadow
Helou Bambi, vidim te! user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
19.11.2008 19:07:38   
miska73
En večerni pozdravček še od mene.
Sem vas spet bolj na hitro preletela.
Upam, da ne bo zamere... me za cajt baše.
Zdajle pa moram še vsaj ene dve urci oddelat za službo. Gužva pač.

Netkič, jutri bom sigurno na RR čekirala sam da vidim kako se bo tale mehiška nadaljevanka odvijala...
Še vedno držim pesti.

Blanč ti pa ta hudo frizurco za jutri pa vso pozitivno energijo zberi za sprejem otročkov.

Dejzi stara sablja... a ti tudi gužvaš... me je že malo skrbelo, ker se nič ne javiš...
A ti maš tudi te metode, da kar pustiš, da se stvari malo pacajo v glavi.
Jst to na veliko počnem. Pa včasih nič kej ne spacam pametnega...
Ampak ponavadi kar pali.

Gigi srce dobr se jutri zmeni z Dr. V.

Vas imam tudi vse ostale zeeeeeeeeeeelo rada user posted image

Pri nas je pa novega to, da je moj prehlajen in je cel bogi... pa bi čajčka, pa limunado, pa cartanje, pa sploh pozornost... ko mali otrok... vam je kaj znano user posted image

Jst sem pa uspešno zmanjšala kavo na eno na dan, pa še to bom verjetno čez čas opustila.
Zaenkrat sem tudi pridna pri zmanjšanem konzumiranju sladkorja in pšenice...
Sam ne vem kako bom jst zdržala brez pašte. Ma jst bi lahko vsaki dan makarone jedla. Bom morala natuhtati nadomestno hrano.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
19.11.2008 19:09:32   
blanč
Blančeta, ti svoje lepo prevzemi jutri in povej, da je ena od RR botrc, dejzi, rekla, da ne bo pisanke, če ne bodo mame ubogali in se prijeli.

Kako jaz tebe pogrešam tu na forumuuser posted image
Si uredu, a je že kak nosečniški znak?Jaz še kar nisem obupala nad tvojim zarodkom, ker je borec, če je edini preživel.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
19.11.2008 19:10:20   
bbpikica
DaisyE lepo da si nas prišla mal pogledat. Jaz ful veliko mislim nate in verjamem da se bo tudiza vaju našel recept kako uspešno pomešati jajčka in plavalčke da bo nastala  kakšna lepa morula ali blastocista.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
19.11.2008 19:11:45   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Helou Bambi, vidim te! user posted image

Sem brala stare poste pa sem obupala. Kolko si pa mela velike folikle?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
19.11.2008 19:11:50   
blanč
Mišek bom naredila zeleno irokezo. 
jaz pa jutri po otročke. Upam, da bo kak tam na mamico čakal. Bom poročala jutri vse, zdaj imam pa še goro perila za zlikat.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
19.11.2008 19:15:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mišek bom naredila zeleno irokezo. 
jaz pa jutri po otročke. Upam, da bo kak tam na mamico čakal. Bom poročala jutri vse, zdaj imam pa še goro perila za zlikat.

user posted image moj čovjek, ni kej

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
19.11.2008 19:17:14   
zarja1
Mišek ugotavljam, da je delček tebe v vsaki izmed nas...si tolk vsestranska...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?