Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:58:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, sem sklerozna nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo. Ja vem kaj misliš,sam to lohk prerišem same mejhne stvari, velikih pa ne. Kakšna folija more pa bit to? ja male si pejt povečat s fotokopircem , pa bo večje. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna Ne bit tečna . A te še boli? Jana s čim to rišeš na okna? posebne barve za na okna so (window color), se nariše na folijo, počakaš da se posuši in potem odlepiš in nalepiš na okno, pol pa odlepiš ko ti ni več všeč. simpl ko pasulj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:00:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo. no tole sem jst naredla za Nejčkovo sobo. Sicer sem kr uno plavo folijo -indigo dala spodi pod risbo in risala čez. Pol sem pa kr s temparkami pobarvala A lohka ti to mal poslikaš pa pokažeš? bom po večerji, sem pa mela slikce v albumu prej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej bom pa res popi...ila Grem v jedilnico in kaj vidim: skledca z Alinim kosilom je skoraj porazna Seveda frklja je pojedla pri atu dobrih 200g. Matr ji bom ušesa navila..... Pa kaj se jezis... sam da je pojedla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:03:28
|
|
|
|
jana81
|
evo nina7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:03:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna kako kaj dieta. uspeva? Ja zaenkrat gre, vagam pa se v ponedeljek, pa da vidim, če bo šlo kaj dol bo bo. če si pridna, grem stavit, da bo kazalo 2 kg manj. Če bo minus 1kg, bom tud zadovoljna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej bom pa res popi...ila Grem v jedilnico in kaj vidim: skledca z Alinim kosilom je skoraj porazna Seveda frklja je pojedla pri atu dobrih 200g. Matr ji bom ušesa navila.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:04:42
|
|
|
|
tana7
|
Pozdravljene! Malo se javljam - dokler Brina spi - to bo kakih 15 minut tole dojenje je res že totalna muka - tako utrujajoče!! no, se je zbudila - bilo je slabih 10 minut!!!!!!!! - gre očka k njej no, mogoče poje 1 obrok na dva dni, da je ni treba prej uspavat - pa to je za znoret če mi v vozičku zadrema, že vem, da bo preskočila en obrok, ker mi je ne bo uspelo uspavat pa jaz res ne vem, kaj je to poje pa cca. 5 obrokov na dan seveda je to vse dojenje - da ne bo pojem "obrok" katere zavedel in počasi res kokaj čakam na GH - vem pa, da žal nebo takoj efetkta malo študiram to GH, pa je res cela zmešnjava - 1000 teorij, s čim začet in kdaj katero živilo - grozljivo!! zaenkrat vem samo, da štartamo z zelenjavo, z nekja vrstami zelenjave, preden preidemo na sadje - da se ne navadi preveč na sladko nina7, lepe fotke - si kar oči spočijem na tem - mi pa tukaj v LJ kotlini čepimo - no, ja - mogoe bomo tudi mi nekoč imeli hišo - upam, da izven LJ! pa obvezno svoj zelenjavni vrt!! hijenca, - hudo s tole vročino. tile ušesni termometri gredo pa tudi meni na živce - smo kupili precej dragega Omrona, pa mi nič ne verjamem - se mi zdi, da ga za pol milimetra drugače postavim, bo 2 stopinji razlike ostalega pa več nimam časa komentirat - itak sem preletela samo 3 strani zdaj se grem pa grulit k mojima dvema potem pa počasi kopanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nina7 O full dobr. Kok so pa velike kej te ribe, v cm?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:08:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, sem sklerozna nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo. Ja vem kaj misliš,sam to lohk prerišem same mejhne stvari, velikih pa ne. Kakšna folija more pa bit to? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna Ne bit tečna . A te še boli? Jana s čim to rišeš na okna? nina, niso majhne. ti dejansko velikost prerišeš na prosojnico, pol pa s projektorjem povečaš na steni. se spomniš ko smo v šoli imeli projektorje , tvršice so pa na prosojnice pisale. tak sistem.po imaš na steni veliko sliko in tisto prerišeš oz . obrobiš. pol pa barvaš naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:14:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw: decembrke, januarčice, marčevke in aprilčise so padle. Kaj pa februarčice????Imajo +413 Ta je pa huda. Potem komentiram, ker zdajle res ne morem. tam do 20-uh mi bo mogoče uspelo prit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:45:13
|
|
|
|
Estrella*
|
****, ta me pa na tvojo nočno stražo spominja Evo takekega razpoloženja sem pa jaz danes.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:46:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, ta me pa na tvojo nočno stražo spominja Evo takekega razpoloženja sem pa jaz danes. Vidim, da mi ni hotlo pripopat smajlije Kje ste vse???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, sem sklerozna nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo. Ja vem kaj misliš,sam to lohk prerišem same mejhne stvari, velikih pa ne. Kakšna folija more pa bit to? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna Ne bit tečna . A te še boli? Jana s čim to rišeš na okna? nina, niso majhne. ti dejansko velikost prerišeš na prosojnico, pol pa s projektorjem povečaš na steni. se spomniš ko smo v šoli imeli projektorje , tvršice so pa na prosojnice pisale. tak sistem.po imaš na steni veliko sliko in tisto prerišeš oz . obrobiš. pol pa barvaš naprej. Hmmmmm kje naj pa projektor dobim Tana držim pesti, da bo z GH lažje hranjenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** redkokdo od mladih staršev se tega zaveda kar si napisala...se pa tud jst oblečem z dekoltejem in bom spila kak kozarec vina ko bom nehala dojit, ampak vse to ko bo moj mali spal in me ne bo videl takšne, čeprav menim da je tudi kak lep dekolte lepo pokazat, koma pijane mame pa res ne morem videt... če pa si tak že od prej, se zelo težko spremeniš in potem verjetno trpi tudi otrok. Ja seveda Jana in ti si zelo lepa punca in valda da se bos zrihtala po standardih ki veljajo v Sloveniji. Vse to je cist razumljivo... Jaz sem samo hotla povedat da ce bi imela hcerko in bi sla hcerka pri 15 ven z prijateljicam in bi oblekla miniko ali pa kak lep dekolte .... kaj bi ji potem sploh lahko rekla? Sedaj enim mamam se pa itak to ne zdi nic slabega ce se smrklje tako oblacijo in jih celo spodbujajo in jim kupujejo tako garderobo... A ves...starsi se ne zavedamo da sami nekaj pocnemo in je o.k. ko pa otrok posnema pa recemo ne to pa ni uredu.. Itak pa ce imas sreco nekako utupis v otrosko glavico da so stvari,ki so samo za odrasle in ki se pocnejo ko si zrela in odgovorna oseba... Jaz vem da nimam pojma kako bi to naredila... Samo cez poletje ko smo bili v Slo. so punce bivse sosolke od sina 13 letnice hodile na vrata zvonit nasminkane pomankljivo oblecene in pa ko mi je pokazal kaj mu pisejo namsn...me je kar streslo... Sama sem bila samo hvalezna da imam takega moza ,ki zna pravilno reagirat in ga vzgaja tako, kot ga... In me ne skrbi... Nikoli pa ne vemo kaj bo... Aja se to v Sloveniji bi me pa posteno skrbelo...fant bo star 14 glih kar ...in se ne vem kakasna vzgoja vcasih ne pomaga, ce je okolica kakrsna pac je...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:49:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, sem sklerozna nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo. Ja vem kaj misliš,sam to lohk prerišem same mejhne stvari, velikih pa ne. Kakšna folija more pa bit to? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna Ne bit tečna . A te še boli? Jana s čim to rišeš na okna? nina, niso majhne. ti dejansko velikost prerišeš na prosojnico, pol pa s projektorjem povečaš na steni. se spomniš ko smo v šoli imeli projektorje , tvršice so pa na prosojnice pisale. tak sistem.po imaš na steni veliko sliko in tisto prerišeš oz . obrobiš. pol pa barvaš naprej. Hmmmmm kje naj pa projektor dobim Tana držim pesti, da bo z GH lažje hranjenje Pri nas je 2m kar laufalo, sedaj pa je začela s svojimi vija vajami Upam, da so samo začasne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:50:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nina7 O full dobr. Kok so pa velike kej te ribe, v cm? ti bom šla zdej slikat ko je posteljica zraven, recimo kit je malo večji kot moja cela dlan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, ta me pa na tvojo nočno stražo spominja Evo takekega razpoloženja sem pa jaz danes. Vidim, da mi ni hotlo pripopat smajlije Kje ste vse??? Ja evo mene . Sm glih Gajo skopala,zdej je pa mal zakinkala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, ta me pa na tvojo nočno stražo spominja Evo takekega razpoloženja sem pa jaz danes. HE,HE...he...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 18:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nina7 O full dobr. Kok so pa velike kej te ribe, v cm? ti bom šla zdej slikat ko je posteljica zraven, recimo kit je malo večji kot moja cela dlan. Jana sej ni treba,mi je jasno. No če si pa že pa kr pokaž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 19:06:17
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, sem sklerozna nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo. Ja vem kaj misliš,sam to lohk prerišem same mejhne stvari, velikih pa ne. Kakšna folija more pa bit to? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna Ne bit tečna . A te še boli? Jana s čim to rišeš na okna? nina, niso majhne. ti dejansko velikost prerišeš na prosojnico, pol pa s projektorjem povečaš na steni. se spomniš ko smo v šoli imeli projektorje , tvršice so pa na prosojnice pisale. tak sistem.po imaš na steni veliko sliko in tisto prerišeš oz . obrobiš. pol pa barvaš naprej. Hmmmmm kje naj pa projektor dobim Tana držim pesti, da bo z GH lažje hranjenje Pri nas je 2m kar laufalo, sedaj pa je začela s svojimi vija vajami Upam, da so samo začasne. kaj pa diasi (sam ne vem kolko stane dias) projektor pa ima kar veliko ljudi, sam če jih niso proč zmetali pri tej k digitalni tehnologiji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 19:07:24
|
|
|
|
aurora28
|
Ku ku...madonca ve pa imate čas, da tolk klofate . Spet sem zamudila skoraj 21 strani, ampak enostavno nimam časa za RR, ko Gal spi grem tudi jaz malo počivat, ko pa bedi pa kuham, perem, se z njim igram, danes sem celo bila izredno pridna, najprej sem polikala oblačila, posesala stanovanje, skuhala kosilo, Galu naredila bučke z rižem in je pojedel dobrih 100 g, spekla sem še muffine iz pirine moke, bila v štacuni in evo dneva je konec. Midva tudi počasi urihtujeva melenkosti po stanovanju; včeraj je dragi zamenjal novo ključavnico in kljuko na vhodnih vratih, jutri bo zamenjal vrata v kuhinji (ki jih je psica ko je bila majhna zgrizla), v petek pa greva naročat jogije in po povštre in sem ful happy Sam nekaj bi pa komentirala; **** mene kar zmrazi ko vidim včasih dekleta stara komaj -+15 let vsa našminkana, v takem mrazu z kratimi bundami in brez spodnje majice, se ji vidi gola koža, joj joj mene kar zazebe, mlade punce se sploh ne zavedajo kaj bo z ledvicami in križem na stara leta, potem pa je tu še popolnoma neprimerno oblačenje. Jaz vem, da ko sem bila tolk stara mi niti na kraj pameti ne bi padlo, da bi šla ven pomanjkljivo oblečena, sicer pa je vedno mama kontrolirala kako in kaj in to sem ji hvaležna, da me je usmerjala na pravo pot.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 19:16:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna kako kaj dieta. uspeva? Ja zaenkrat gre, vagam pa se v ponedeljek, pa da vidim, če bo šlo kaj dol bo bo. če si pridna, grem stavit, da bo kazalo 2 kg manj. Če bo minus 1kg, bom tud zadovoljna jaz se na tvojem mestu 1 mesec ne bi tehtala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 19:16:20
|
|
|
|
jana81
|
nina dons mam voljo, da se takle špilam... za primerjavo velikosti snežaka od včeraj na šipi barve za steklo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 19:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, sem sklerozna nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo. Ja vem kaj misliš,sam to lohk prerišem same mejhne stvari, velikih pa ne. Kakšna folija more pa bit to? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna Ne bit tečna . A te še boli? Jana s čim to rišeš na okna? nina, niso majhne. ti dejansko velikost prerišeš na prosojnico, pol pa s projektorjem povečaš na steni. se spomniš ko smo v šoli imeli projektorje , tvršice so pa na prosojnice pisale. tak sistem.po imaš na steni veliko sliko in tisto prerišeš oz . obrobiš. pol pa barvaš naprej. Hmmmmm kje naj pa projektor dobim Tana držim pesti, da bo z GH lažje hranjenje Pri nas je 2m kar laufalo, sedaj pa je začela s svojimi vija vajami Upam, da so samo začasne. kaj pa diasi (sam ne vem kolko stane dias) projektor pa ima kar veliko ljudi, sam če jih niso proč zmetali pri tej k digitalni tehnologiji. Ja točno,moj oči ga je mel,ga bom vprašala,če ga ma še. Ma neki bom že nardila. Hvala vsem za nasvete
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 19:18:41
|
|
|
|
valentina2006
|
OJLA... No midva sva doma... sej je že cajt... hec, sva bla že ob 12.00 doma, pa nimam vole, da pridem na comp. Skratka... Matevž lepo napreduje... sem pa fullll žalostna, ker je P slišala mal bronhitisa ... zdej gre edin na slabš lahko ali pa na bolš... jest upam, da to drugo... zagotovo sem pa na vse pripravljena... sedaj mava poleg Flixotide še Ventolin na 6 ur... in v ponedeljek kontrolo, če nav prej kakšne krize, ker mi je P rekla, da morva takoj prit, če bo v minuti 40 ali več vdihov in Matevž jih je prej mel 36 .. Sploh ne vem, kva nej... sem že čist obupana ... Matevž pa tak tečko, sam vekca... sej vem, bolčkan je in to je normalen, da ni ne vem kako dobro razpoložen . Še nove mere za seznam: 8650 g, 71 cm, OG 45 cm Brala za nazaj pa nisem ... mogoče kasnej, zdej ne morem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?