|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
19.11.2008 17:34:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečnauser posted image

hm pejt mal na svež zrak, men pomaga... al pa en ornk kafe z limono spij, če pa še to ne pomaga pa vzam eno tableto.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.11.2008 17:34:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image user posted image user posted image  kaj sem našla..... I DRIVE user posted image

A to je pod CARS???

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.11.2008 17:35:15   
sesil

kako kaj dieta. uspeva?

Neposredna povezava do sporočila: 953
19.11.2008 17:35:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedatuser posted image . pa veselo na delo.

no tole sem jst naredla za Nejčkovo sobo. Sicer sem kr uno plavo folijo -indigo dala spodi pod risbo in risala čez. Pol sem pa kr s temparkami pobarvalauser posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 19.11.2008 17:36:08 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.11.2008 17:36:27   
Estrella*

hm pejt mal na svež zrak, men pomaga... al pa en ornk kafe z limono spij, če pa še to ne pomaga pa vzam eno tableto.

Saj ni ta prav glavobol. Ful sem se razjezila, ke Alja ni hotla jest in imam pritisk v glavi. Ven ni slaba ideja, sam je takooo mrzlooo. A pol praviš, da Nej ne bo še dobila bratca al pa sestrce???Škoda, sem že malo upe nate polagalauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 955
19.11.2008 17:36:49   
jana81

user posted image user posted image user posted image  kaj sem našla..... I DRIVE user posted image

A to je pod CARS???

ja

Neposredna povezava do sporočila: 956
19.11.2008 17:38:43   
Estrella*

nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedatuser posted image . pa veselo na delo.

no tole sem jst naredla za Nejčkovo sobo. Sicer sem kr uno plavo folijo -indigo dala spodi pod risbo in risala čez. Pol sem pa kr s temparkami pobarvalauser posted image

Kako jih boš pa dol spravila????Mislim, ko se boš naveličala

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 957
19.11.2008 17:38:44   
jana81

Saj ni ta prav glavobol. Ful sem se razjezila, ke Alja ni hotla jest in imam pritisk v glavi. Ven ni slaba ideja, sam je takooo mrzlooo. A pol praviš, da Nej ne bo še dobila bratca al pa sestrce???Škoda, sem že malo upe nate polagalauser posted image

nikoli ne reci nikoli, ampak zaenkrat res ne.
Pa ne se jezit zarad Alje, ga zna tud Njc biksat, sploh kadar goni svojo trmo, pol hoče sam zizo, pa tud če kr na eno uro, ker ni več dovolj hranljivo mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 958
19.11.2008 17:39:43   
jana81

o tem še pa nisem razmišljala... verjetn bomo kr zbelili.user posted image user posted image
Sej to je v bistvu pr nama v spalnici nad njegovo posteljico, prav njegova soba bo še dobila svojo dekoracijo.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 19.11.2008 17:40:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 959
19.11.2008 17:40:39   
Estrella*

nikoli ne reci nikoli, ampak zaenkrat res ne.
Pa ne se jezit zarad Alje, ga zna tud Njc biksat, sploh kadar goni svojo trmo, pol hoče sam zizo, pa tud če kr na eno uro, ker ni več dovolj hranljivo mleko.

Ja problem je, da imam mleko samo v eni zizi in še to za 2x na dan tako, da dojenje vmes odpade

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.11.2008 17:42:07   
jana81

Ja problem je, da imam mleko samo v eni zizi in še to za 2x na dan tako, da dojenje vmes odpade

sem tud jst opazla bistveno zmanjšanje mleka pr meni, sploh ko se ponoči doji na 3 ure, sem zjutraj skor brez, al se mi pa samo zdi... čez dan se nabere ker po 3 obroke spuščam, da je za zvečer malo več.

Neposredna povezava do sporočila: 961
19.11.2008 17:42:20   
sesil

o tem še pa nisem razmišljala... verjetn bomo kr zbelili.user posted image user posted image
Sej to je v bistvu pr nama v spalnici nad njegovo posteljico, prav njegova soba bo še dobila svojo dekoracijo.

če se slike naveličaš, pol pa samo pobarvaš steno pa je. (če je s tempera narisano)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.11.2008 17:43:18   
Estrella*

kako kaj dieta. uspeva?

Ja zaenkrat gre, vagam pa se v ponedeljek, pa da vidim, če bo šlo kaj doluser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.11.2008 17:43:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ja njemu naj dam ajmer pa cunjo,on sploh ne porajtauser posted image .  Sej k bova rihtala taspodnjo kopalnico bojo pa drugačne,ker se na teh res vsaka pikica pozna,pa odtisi stopal......
Pa on bi mel kr ene poličke v dnevni pa bla bla bla. Ma ja, a bo on skoz prah brisu? Čim manj tegauser posted image

He,he...moj pa policke glih ne.. ampak sama stekla pa ogledala so mu vsec... Ma dej bejz kdo bo pa to pucal..user posted image

Ampak to je pa tud shit a ne ce dec nic ne opazi... Ker moj je tud tak. In potem se lahko raztrgam od pucanja pa je itak isto al pa ce je vse nastlano je tud isto...No sedaj sem se pa nehala tok gnat pa je zanj itak uredu jaz pa na en uc zamizim pa tud gre...user posted image user posted image

Cmrlika: Za hojco sem ti zelela povedat, da smo se ze skor udarle... enkrat nazaj, zato ne maram se enkrat pisat...user posted image user posted image

Ti pa olajsam iskanje od tu naprej mal poglej: KLIK

Se pa cist strinjam s tabo... tud mi je ne bomo imeli.user posted image

Glede vicev pa itak super ce se jim tud tvoj ati iz srca nasmeji...user posted image user posted image  Jaz pac nisem tak tip.user posted image  In menim, da ni nic narobe ce jasno povem kaksno je moje mnenje.user posted image

Estrella: Sej sem vedela...da mora bit neki tazga.user posted image user posted image

Nina7: Joj kok lepo....user posted image user posted image user posted image  jaz se kar topim ob takih fotkah.

Hijenca: Za Vida user posted image user posted image user posted image

Kasso: Ja ce je vnetje ze tako dalec, da pride do bolecine zaradi vnetja srednjega usesa ima otrok tudi visoko vrocino..To gre skupaj.

Glede sexsa... sem pa par strani nazaj napisala kako je s tem vsaj po mojem mnenju... pa bom se enkrat :

Otroci so kot spuzve in vsrkavajo vedenjski vzorec ki jim je dan iz lastne druzine in okolice. In vse to je za nekatere starse o.k. potem pa ko pride do tega da pri 14 njihova  deklica sexsa pa ni vec o.k.user posted image

Ce je otrok navajen, da ga ze v vrcu sprasujejo ali ze ima fanta ali pa punco..in pa dej lubcka tej puncki ali obratno in pa mame z velikim dekoltejem, sestricne ali pa kake sosede v mini krilcu, uciteljice z uhanom v jeziku al pa se kje ...

To so vse vedenjski vzorci, ki jih otrok spremlja in potem pac ne mores pricakovati nic drugega od svojega otroka... in mu bos tudi tezko dotajcila da to pa ni uredu...

Razen  v svetlih izjemah....

Me je zadnjic glih moj spraseval nekaj ne na to temo ampak nekaj podobnega  in sicer nisem mu znala odhovorit: Vprasanje pa je bilo ce starsi radi cuknejo alkohol in so pomankljivo obleceni, zakaj je za starse uredu ampak potem ko to zacne otrok delat pa jim ni uredu...
Nisem imela pojma kaj naj odgovorim razen da jim verjetno ni uredu samo ce otrok to pocne pred 18 letom... ma nimam pojma res.user posted image

Za Merkator pa...user posted image  Jaz v takih primerih pustim vso robo in recem hvala lepa in grem drugam...

Razen ce imajo kje napisano obvestilo in sem jaz kaj spregledala...user posted image  Pol pa bi naredila isto kot ti...

Pa skoz pozabim vprasat, kako si ti zdej? Kako je tvoje zdravje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
19.11.2008 17:43:40   
jana81
no estrella tole je pa moj sanjski avto (uf sanjam....)

user posted image

bi bila pa zadovoljna tudi z

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 965
19.11.2008 17:44:21   
sesil

kako kaj dieta. uspeva?

Ja zaenkrat gre, vagam pa se v ponedeljek, pa da vidim, če bo šlo kaj doluser posted image

bo bo. če si pridna, grem stavit, da bo kazalo 2 kg manj.

Neposredna povezava do sporočila: 966
19.11.2008 17:46:29   
Estrella*
Zdej bom pa res popi...ilauser posted image Grem v jedilnico in kaj vidim: skledca z Alinim kosilom je skoraj poraznauser posted image Seveda frklja je pojedla pri atu dobrih 200g. Matr ji bom ušesa navila.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 967
19.11.2008 17:49:09   
Anonimen

user posted image

user posted image

Jaz pa bi imela Toyoto...enoprostorca.user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
19.11.2008 17:49:35   
jana81
**** redkokdo od mladih staršev se tega zaveda kar si napisala...se pa tud jst oblečem z dekoltejem in bom spila kak kozarec vina ko bom nehala dojit, ampak vse to ko bo moj mali spal in me ne bo videl takšne, čeprav menim da je tudi kak lep dekolte lepo pokazat, koma pijane mame pa res ne morem videt...
če pa si tak že od prej, se zelo težko spremeniš in potem verjetno trpi tudi otrok.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 969
19.11.2008 17:49:49   
Estrella*

user posted image

user posted image

Jan pa tebe je sama skromnostuser posted image user posted image Jaz bi bila tud s tem zadovoljnauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 970
19.11.2008 17:52:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image

user posted image

Jaz pa bi imela Toyoto...enoprostorca.user posted image

midva imava Corrolo verso...res super avto, vse gre noter, še dva vozička.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
19.11.2008 17:54:01   
jana81

Zdej bom pa res popi...ilauser posted image Grem v jedilnico in kaj vidim: skledca z Alinim kosilom je skoraj poraznauser posted image Seveda frklja je pojedla pri atu dobrih 200g. Matr ji bom ušesa navila.....user posted image user posted image user posted image

user posted image  bravo za Aljo, mogoče se pa mal heca s tabo frklja.

Neposredna povezava do sporočila: 972
19.11.2008 17:55:10   
jana81
no moj mali spi že uro in pol, ja pol bomo mel pa spet pestro zvečer ko ne bo hotu zaspat, včeri je spet zaspal ob 22h...

grem zdej pripravit še solatko, ker moj dragi pride čez 20 minut domov...sem dans pacala namesto včeraj in naredla pohane kanelone s sirom in šunko.

papa

< Sporočilo je popravil jana81 -- 19.11.2008 17:56:28 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.11.2008 17:55:50   
Anonimen

joj, sem sklerozna

Ja vem kaj misliš,sam to lohk prerišem same mejhne stvari, velikih pa ne. Kakšna folija more pa bit to?

Ne bit tečnauser posted image user posted image . A te še boli?

Jana s čim to rišeš na okna?

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
19.11.2008 17:56:51   
Anonimen

A lohka ti to mal poslikaš pa pokažeš?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?