Abra
|
Shuka, pridna si stanovanja pa midva tut še ne rihtava, pa mam še dva meseca in tri dni do pdp ti pa sploh ne veš, kaj je čokolada bele jaz ne štejem mednje med pa v nosečnosti ni najbolj fajn, sploh v zadnjem tromesečju, ker je alergen. Javorjev sirup je precej bolj zdrav, to je dobesedno sok, ki priteče iz debla kanadskega javorja. Ja je sladek, vseeno ne tolko kot med, med mene kar zvije, tko kot kisla limona Pikovit, zakaj pa si črtala mlečne izdelke? Vem, da je to Mišek prakticirala, vendar so njej ugotovili neko alergijo? Kar sem jaz našla, jih priporočajo, kakšnim mastnim sirom se je seveda potrebno upret. Pri Montiju je pa itak sir na dnevnem redu. Obstaja tudi ena knjiga, kjer so sami recepti. Vprašaj punce na hujšanju, imajo ziher poskenirano varianto. Imaš jedilnik za 3 mesece, se mi zdi. So pa tam take doze, da niti pod razno ne bi mogla vsega pojest je pa neki zanimivih idej, tudi sladkarij, ker včasih se je pa treba malo pocartat. A akupunktura ti ni tuki nč pomagala? Jaz sem mu rekla, da težko živim brez sladkega in me je nekam špiknu, da nisem čutila nobene želje. Ves čas stimulacije nisem niti poskusla sladkarije, pol sem pa počasi prešaltala na staro stanje Poguglaj še malo o Ziti West, to je nutrinicionistka, ki se z neplodnostjo ukvarja, na netu ni nč zastonj, se pa dobijo njene knjige, ki niso tko drage. Mislim, da sem nekje zasledila, da so jih punce celo pri nas kupovale. Na netu je najbrž ceneje.
|