|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
19.11.2008 12:50:49   
netka34
Ojli, Šuki...ubogam ubogam, ubogam!!! Ker še vedno upam!!! Khm, vem, da je enauser posted image ostala pri nas!! Ker ve, da jo čakamo, ker ve, da bo tolk rok za jo crtat, da bo velika možnost strašne razvajenosti...user posted image
He he, že vidm, kako bo letala od enga do druzga, da bo dobila, kar se bo naprdnila!! Jah, levčekuser posted image pač!!!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.11.2008 12:53:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, kaj pa delaš? Stanovanje za otročka pripravljaš user posted image
jaz pa jem čokolešnik brez cukra, navaden mi je presladek user posted image si pa dam še žličko kakava, ki spet ni sladek user posted image pa žličko javorjevega sirupa. To se mi zdi še najbolj zdravo sladkanje. Jaz tko nisem cukroholik, sem samo čokoholik user posted image

KAj delam, čestitke za novo leto pa še kako darilce dokler mam čas, za malčka pa nimam kej prištimavat ker ni placa kje rihtat, pa še prezgodaj je, sej pol bom pa jest prej rodila, predno bova sploh kaj zrihtalauser posted image user posted image user posted image . Mah nič se ne obremenjujem, bomo že.
Jest pa prej nisem bila nikoli sladkosnega, sam tega necukranega čokolešnika pa res ne morm jest, dam notri sladkor pa kakav pa mi je še premalo, pa nutela mi na palačinkah paše, čeprov je ful sladka pa me pol zgaga daje, pa čaje z medom si presladkam, prej pa cukra bidet nisem mogla, kamoli, da bi jedla kako čokolado, še vedla nisem kaj je to čokolada, ko je nikoli nisem jedla, no razen bele Ritter sport z lešniki ta mi je edina teknila pa še to 1x letno.

Uh sem razvlekla to sladkobouser posted image user posted image

JAvorjev sirup je tud fejst sladek, ne?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.11.2008 12:54:02   
netka34
Bumo, ne skrbi!! Endo je delux, kakor bi reku profesoruser posted image , če pa je veliko foliklov pa tut uredu!! Ne sekirej se i smajli!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.11.2008 12:55:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ojli, Šuki...ubogam ubogam, ubogam!!! Ker še vedno upam!!! Khm, vem, da je enauser posted image ostala pri nas!! Ker ve, da jo čakamo, ker ve, da bo tolk rok za jo crtat, da bo velika možnost strašne razvajenosti...user posted image
He he, že vidm, kako bo letala od enga do druzga, da bo dobila, kar se bo naprdnila!! Jah, levčekuser posted image pač!!!!user posted image user posted image user posted image

Ena na drugem forumu je imela 86 BHCG pri prvem dnevu izostanka M. pa ima danes prelepo pupo, tko da ni za obupat, sam ste pa za našeškat, k ste tolk nestrpneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.11.2008 12:56:13   
pikovit
Ja Abra se strinjam nekaj sigurno ne štima.Bomo počakali še na ostale,pa bomo videli kaj bo.Sem pa pridna in sem se mlečnim izdelkom odrekla skoraj 100%,kar je bilo zame težko,ker sem živela od tega.Sem ter tja pojem kakšen sir kot npr. na pici ali kakšni solati.Ni primerjave kar sem delala včasih.Edin problem,ki mi ga še vedno predstavlja je cuker.Tudi temu se odrekam ampak ne gre tako na izi kot pri sirih.Se trudim in vem da bom zmogla.

Montinjaka sem probala ampak bi mi bilo ljubše,če bi imel kakšne recepte not napisane.Že tako ne vem več kaj naj kuham.Tole vse ful UFFFF

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.11.2008 13:23:42   
Shuka
Darja* - kako je bilo na krvnem, si ga že šla delat al smo še prezgodnji? Ga greš jutri delat?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.11.2008 13:42:24   
bbpikica
En lep sončen dober dan vsem.
Netka tko se razmišljauser posted image user posted image
Pikovit jaz sem se mleku in sladkorju postopoma odpovedovala, najprej kava nesladkana pol še brez mleka, pa čaj nesladkan pa čokolado črtat, ampak včasih vseeno mal goljufamuser posted image , kar se pa kuhanja tiče je pa res obup, tud jaz nimam več idejuser posted image
Vsem ostalim pa lep pozdrav.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
19.11.2008 13:45:15   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Montinjaka sem probala ampak bi mi bilo ljubše,če bi imel kakšne recepte not napisane.Že tako ne vem več kaj naj kuham.Tole vse ful UFFFF

pikovit, sej se dobi tut knjiga z recepti. jaz jo mam poskenirano in če češ, ti jo popoldan pošljem

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.11.2008 13:49:04   
Darja*
Shuka v petek grem se pikat spet, hehe. Bomo videli kaj bo. Eh če bo bo, če pa ne pa bo naslednjič.

Enkrat bo. Vse bomo enkrat user posted image .

LP Darja

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.11.2008 13:49:09   
Abra
Shuka, pridna si user posted image stanovanja pa midva tut še ne rihtava, pa mam še dva meseca in tri dni do pdp user posted image ti pa sploh ne veš, kaj je čokolada user posted image bele jaz ne štejem mednje user posted image med pa v nosečnosti ni najbolj fajn, sploh v zadnjem tromesečju, ker je alergen. Javorjev sirup je precej bolj zdrav, to je dobesedno sok, ki priteče iz debla kanadskega javorja. Ja je sladek, vseeno ne tolko kot med, med mene kar zvije, tko kot kisla limona user posted image

Pikovit, zakaj pa si črtala mlečne izdelke? Vem, da je to Mišek prakticirala, vendar so njej ugotovili neko alergijo? Kar sem jaz našla, jih priporočajo, kakšnim mastnim sirom se je seveda potrebno upret. Pri Montiju je pa itak sir na dnevnem redu. Obstaja tudi ena knjiga, kjer so sami recepti. Vprašaj punce na hujšanju, imajo ziher poskenirano varianto. Imaš jedilnik za 3 mesece, se mi zdi. So pa tam take doze, da niti pod razno ne bi mogla vsega pojest user posted image je pa neki zanimivih idej, tudi sladkarij, ker včasih se je pa treba malo pocartat. A akupunktura ti ni tuki nč pomagala? Jaz sem mu rekla, da težko živim brez sladkega in me je nekam špiknu, da nisem čutila nobene želje. Ves čas stimulacije nisem niti poskusla sladkarije, pol sem pa počasi prešaltala na staro stanje user posted image Poguglaj še malo o Ziti West, to je nutrinicionistka, ki se z neplodnostjo ukvarja, na netu ni nč zastonj, se pa dobijo njene knjige, ki niso tko drage. Mislim, da sem nekje zasledila, da so jih punce celo pri nas kupovale. Na netu je najbrž ceneje.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.11.2008 13:50:58   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

pikovit, sej se dobi tut knjiga z recepti. jaz jo mam poskenirano in če češ, ti jo popoldan pošljem

Joj če nisem prezahtevna bi te jaz tud prosila če mi jo lahko pošlješ?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.11.2008 13:53:05   
obayifo
na ZS mi naslove dejte, pa bom k pridem domov

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.11.2008 13:56:24   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

na ZS mi naslove dejte, pa bom k pridem domov

Elektronske ali domače? Pa ti si zlata.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.11.2008 14:01:54   
bbpikica
Sicer pa Obayifo kako si drugače? Mi lahko poveš če nisem preveč radovedna ali moraš za vsak postopek posebej po plavalčke v Graz?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
19.11.2008 14:20:17   
Rakica_80
Upam, da mi bo znala kakšna odgovorit na sledeče vprašanje...
Dr. Pinterjeva je rekla naj se naročiva za spermiogram preko telefona ali maila in jaz sem se naročila preko emaila. Moj user posted image   pride komaj na vrsto 6.1user posted image  dolgo za čakat, samo nevem zakaj pa morava k DR. Drobniču 16.1 in to z napotnico, saj nam Dr. Pinterjeva ni dala nobene napotniceuser posted image
A mi zna katera kaj povedat?
Čisto sem zmedenauser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
19.11.2008 14:29:32   
želvica99
Čao dečve, da najprej pojasnim svoje izginotje. Včeraj je moja hiperca presegla samo sebe, zdaj vem da je to ker sem pičila na pregled, je blo prehudouser posted image . Ponoč za umret, zdj je pa veliko bolje. Tolk od meneuser posted image , pa hvala vsem, ki ste spraševale kako sem: Zarja, Mismis, Lučka, pika.po, Arneja,...rada vas mam.

Zdj sem pa prebrala vse (domača naloga pa to).

Vidm da se spet dogaja ena napeta nadaljevanja rr-testki. Netka maksimalno držim pesti in vem, da maš tele dni res pestro. Mora bituser posted image

Žogica super za stopko in Bumo za folikle.

Tinči kako je blo danes na ET? Ne upaš pokonci stat aneuser posted image , ti kar lepo počivaj, mislimo nate.

Nosečke vidm, da ste tud vse naspidirane, lepo je to brat.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
19.11.2008 14:32:46   
gigi1
Bebiii moj je šel k dr.Zornu samoplačniško in je bil takoj na vrsti (1 teden je čakal). Mislim, da je plačal cca 50 EUR. Zorn mu je potem dal napotnico za s-gram in je bil v 2eh dneh fertik.. Tukaj so malo zmedeni, ker včasih ne vedo, da imaš ti že svojega G. Jaz imam Voglerja, pa je Zorn tud mojmu neki govoru, da naj k njemu pridem po napotnico za postopek.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
19.11.2008 14:34:52   
želvica99
BEBIII poskusita na samoplačniški spermiogram (nisem pa sigurna da se da-vprašaj). Tole štorijo pa tud jest ne razumem, če je Pintarjeva tvoja zdravnica, zakaj bi šla ti s tvojim k Dr D. Sori ampak ne vemuser posted image , Nisem pa tud sigurna, če on moške pregleduje, mogoče vejo druge.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.11.2008 14:35:09   
gigi1
Želvi draga user posted image . Kaj so ti rekli? A so ti kaj dali za odvajanje tekočine? Drži se.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.11.2008 14:35:35   
mismis
Želvica, samo da je vse v redu  s tabo. user posted image user posted image user posted image

Kateri dan po ET-ju pa si?

Kaj so ti pa rekli glede hiperce, mislim kako huda je? Sicer pa tudi tebi napišem tako kot Tini, hiperca ponavadi pomaga pri vgnezditvi in nosečnosti, tako da upam, da se bo tudi zate najlepše končalouser posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.11.2008 14:37:08   
žogica13
Bumo,
ti si bila tudi danes tam?? moj se je prav zasmejal ko je videl, kako smo spet skisane face naredile, ko je tamlada doktorca, za katero sem slišala da je praktikantka, spet prišla. Meni je rekla, da se me ne spomni, pa sem že tretji dan zapored bila pri njej. se ji je čudno zdelo, da me je vsak dan naročila na kontrolo...v glavnem tudi jaz imam polno jajčk in sem kot napet balon. komaj sedim v službi, se pa tolažim, da grem čez dva dni na punkcijo...

edino punce, me zanima s tem endometrijem...v 1.postopku sem ga imela na dan stopke 10+, danes sem ga imela 11...kaj to pomeni...če je manjši lažja je vgnezditev? se moram še za to sekirat al se raje prepustim vsemu, pa kar bo bo...

če kdo Tino kontaktira, ji sporočte da sem vesela za njeno blastocido :)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
19.11.2008 14:40:09   
mismis
Žogica, ne ravno obratno je, večji kot je endometrij, večja je možnost za vgezditev. Mislim, da je vse dobro, kar je več kot 6, tako da se kar sprosti in verjemi, vse bo v redu user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.11.2008 14:44:51   
gigi1
Žogica tako kot ti je Miška rekla...no meni so zadnjič na GK rekli, da včasih zadostuje že 4mm endometrija...Baje je odvisno od posameznice. Je pa Netka vprašala prof. Tja glede tega, pa je rekel "Ja kdo vas pa to uči?". Kokr sem ugotovila sploh niso kaj dosti pozorni na to, ker je res lahko od - do.

Miška kako si? Te še kej buba buši?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.11.2008 14:45:35 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.11.2008 14:58:24   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Upam, da mi bo znala kakšna odgovorit na sledeče vprašanje...
Dr. Pinterjeva je rekla naj se naročiva za spermiogram preko telefona ali maila in jaz sem se naročila preko emaila. Moj user posted image   pride komaj na vrsto 6.1user posted image  dolgo za čakat, samo nevem zakaj pa morava k DR. Drobniču 16.1 in to z napotnico, saj nam Dr. Pinterjeva ni dala nobene napotniceuser posted image
A mi zna katera kaj povedat?
Čisto sem zmedenauser posted image

najprej bo tvoj 6.1. dal spermo, rabijo nekaj časa za izvide, potem pa greš 16.1. k andrologu (drobnič) z napotnico od splošnega zdravnika od partnerja! šele takrat bo interpretiral rezultate in svetoval kako dalje! a si vprašala za samoplačniško?? joj, saj vem.... jaz sem bila čist zj****a od tega kam kdo komu zakaj, prevsem pa kdaj!

daj jih še enkrat zagnjavi po mejlu al pa po telefonu! kdaj že imaš potem spet pogovor pri pinterjevi? čimprej dobi vse datume!

< Sporočilo je popravil nokes -- 19.11.2008 14:59:20 >

nokes

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
19.11.2008 15:02:29   
pikovit
Abra ker mi je tudi g.Osojnik predlagal.Saj jih nisem čisto.Kakšen probiotični jogurt,pa skuto tudi lahko.Samo sirom sem se odrekla,za zdaj.user posted image

Ko pa sem g.Osojniku razložila za cukre me je pa smao debelo gledal in spraševal,kako to,da se ne morem odrečt,da je to mal čudno.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?