Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 9:57:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa bolnika doma. Videk ima 38,5 vročine, pa ne vem kaj naj nardim. A mu naj dam svečko ali raje Calpol?? Bogi Videk Jaz zaenkrat še dajem kar svečke, če je sila. Po Calpolu mi je 1x fajn bruhnil Enako. Dokler otrok še ne stiska ritke, ko zagleda svečko, dam raje svečko, če bi bilo pa ponoči, pa calpol, da jo ne bi rakačla s previjanjem Bi bilo najbolje, da bi ga k zravniku spravila. A se kaj joka? Zdaj je flaško spil, pa je čisto OK, nič trenutno ne joka. Igra se v ležalniku. Ti mu pridno čisti noseka, da mu ne bo šlo naprej na pljuča in ušesa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 9:57:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole pojedla je kakih 10 žličk, ne prav veliko.. je bilo pa prvič sem pa to pomslila.đ ****, mi imamo naslednjič posvetovalnico pri devetih mesecih. cepljenje je pa potem pri enem letu. 10 žličk...jaz toliko korenčka naenkrat še nisem dala. Ker zapira, ga dam po ene 2-3 žličke med krompir. SS ja res je pravi sonček mala Manca zelo lepe slikce hijenca, jaz dajem Daleron sirup. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*Mislim, da bo tvoja gimnastičarka Naša še vztraajno noge vkup tiši Ti samo upej, da jih bo pol tud, ko bo enih 15 let stara čaki no, a že pri 15 ih al kaj IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, naši malčki imajo praktično vsak dan drugo vzgojiteljico... Je ful bolniških, potem se pa menjajo in krožijo... Poleg tega jih je premalo in je bila zadnje dni pomočnica vzgojiteljice kar cele dni sama z otroki, samo vmes je prišla druga vzgojiteljica na hitro nekaj zaigrat na kitaro... So pa kljub mrazu ogromno zunaj, tudi ko je bilo slabo vreme, so izkoristili vse trenutke brez dežja. Imajo žal tako majhno igralnico, da je zunaj zanje bolje. Se pozna nov zakon, ko ima drugi otrok v vrtcu zastonj, ogromno ljudi je to izkoristilo. Prej je bil v naših vrtcih vedno prostor, zdaj pa gneča, da se ti zrola... Tudi naši...včeraj je bil sine cel od blata, kot prašič...ker skačejo po zelo bogi travi, z blatnimi čevlji po igralih in toboganu, potem se še lovijo in porivajo...ma bi mogla prav poslikat ga...hlače in bunda katastrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Stane pa naprimer Rota virus tukaj manj kot 30 euro obe dozi... Cepivo je pa isto sem pogledala... Zakaj taka razlika v ceni?? ????????? A dej ga lomit... Spelin@: Supergi... men se je to redno dogajalo pri sinu.. ampak sem kupovala une v sparu in podobno ta pocen, potem sem preracunala, da me v bistvu vec stanejo kot eni dobri, in vzdrzljivi... Od takrat mu kupim ene take ta pocen za na igrisce in za " unicit" in ene res kvalitetne ( firmo) za v solo... Pa se mi kar obnese.... Ampak so pa tud otroci razlicni moja mala pa nobenih cevljev ne unici....pa ravno tako divja in brca...ene sandalce in superge ima ze od julija pa so kot 1 teden noseni Sine pa... ja glih 1 teden ima lahko une ta pocen pa so uniceni Eh, mala je uničila tako ta drage kot ta poceni - ene so stale 10 EUR, une bolj močne pa skoraj 30... Pa so kasirale ta drage večjo luknjo v krajšem času!!!!!! V dveh bogih dneh. Ta večja pika ni nikoli tako uničila čevljev. Ne vem... pol je taka kot moj sine...Ali se z njo pogovori al pa res kake mocne cevlje... Sej pravim moj se je sedaj unesel. Ampak zadnjic sva pa tud midva imela en ruker... Je sel molit z unimi supergi za 400 funtov ( ma to je pol delavske place tuki) te naj bi bili namrec samo za solo..Adidaske. In seveda so mu jih ukradli. O.k. ker se je to zgodilo prvic sem mu sla kupit nove ampak sem mu tud rekla ce se enkrat tako nespametno ravna bo hodil bos al pa v unih za zobo brcat... Mah te otroc tud pri skor 14 letih nic ne mislijo, da jim starsi tezko kupimo kako bos pricakovala od en male pupe v vrcu... da bo mirkala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:00:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ti samo upej, da jih bo pol tud, ko bo enih 15 let stara čaki no, a že pri 15 ih al kaj Kje pa ti živiš? Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:01:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tudi naši...včeraj je bil sine cel od blata, kot prašič...ker skačejo po zelo bogi travi, z blatnimi čevlji po igralih in toboganu, potem se še lovijo in porivajo...ma bi mogla prav poslikat ga...hlače in bunda katastrofa No, potem me ti razumeš, če ti povem, da vsak večer perem bundo od tamale... Zato pa moram nabavit še eno toplo, ker ima prav zimsko samo eno... Ki je nonstop usrana!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:02:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ti samo upej, da jih bo pol tud, ko bo enih 15 let stara čaki no, a že pri 15 ih al kaj Kje pa ti živiš? Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu. Me kar zmrazi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:03:12
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, zakaj pa je ne obuješ v ene zimske čevlje...zdrsani bodo, ampak lunknje pa ne bo tako hitro. jaz sem ju danes drugi dan obula v zimske.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:04:27
|
|
|
|
Katina
|
Vse naj naj za polovični rojstni dan: Gregor Omar Tilen Eva Ko bom našla čas bom tudi kaj prebrala do takrat pa sončen pozdravček .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:05:31
|
|
|
|
špelin@
|
****, saj v tem je štos, da se tako majhnemu ne da dopovedat, da mora pazit in kako mora pazit... Zraven me pa ni, da bi jo vmes kdaj opozorila. Čez celo poletje smo bili vse dopoldneve na igralih, pa nikoli ni tako uničila obutve Res sem jo pa ob prvih znakih drajsanja po tleh pač opomnila, tako mimogrede. To strašno uničevanje čevljev se je začelo šele v zadnjih tednih... Prej so bili tudi ogromno zunaj z vrtcem, ampak so čevlji ostali celi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:06:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ne vem... pol je taka kot moj sine...Ali se z njo pogovori al pa res kake mocne cevlje... Sej pravim moj se je sedaj unesel. Ampak zadnjic sva pa tud midva imela en ruker... Je sel molit z unimi supergi za 400 funtov ( ma to je pol delavske place tuki) te naj bi bili namrec samo za solo..Adidaske. In seveda so mu jih ukradli. O.k. ker se je to zgodilo prvic sem mu sla kupit nove ampak sem mu tud rekla ce se enkrat tako nespametno ravna bo hodil bos al pa v unih za zobo brcat... Mah te otroc tud pri skor 14 letih nic ne mislijo, da jim starsi tezko kupimo kako bos pricakovala od en male pupe v vrcu... da bo mirkala. Tale je pa malo huda. Greš molit in ostaneš brez čevljev. Vem, da se morate sezuti in mi je čisto jasno, da nekdo ni imel težkega dela, samo ne gre mi v glavo nespoštovanje vere. Si te pa predstvaljam kako si bila vesela. Jaz gledam mojega svaka, ki jih ima 17 in tak jezik, da bi mu ga jaz skrajšala, ker je nemogoč. Zdaj hodi na prakso in se še vedno ne zaveda, kako njegova mama dela v službi pa še doma gospodinjstvo vodi. On ji je rekel, da je lena. Njegova dolžnost je odnašat smeti in zložit posodo iz pomivalca. Pa je to ful pretežko. Če bo meni moj otrok rekel, da sem lena ne bo tako lepo odnesel kot svak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:06:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa je ne obuješ v ene zimske čevlje...zdrsani bodo, ampak lunknje pa ne bo tako hitro. jaz sem ju danes drugi dan obula v zimske. Bom poskusila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:07:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Vse naj naj za polovični rojstni dan: Gregor Omar Tilen Eva Ko bom našla čas bom tudi kaj prebrala do takrat pa sončen pozdravček . O lej jo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:07:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tale je pa malo huda. Greš molit in ostaneš brez čevljev. Vem, da se morate sezuti in mi je čisto jasno, da nekdo ni imel težkega dela, samo ne gre mi v glavo nespoštovanje vere. Si te pa predstvaljam kako si bila vesela. Jaz gledam mojega svaka, ki jih ima 17 in tak jezik, da bi mu ga jaz skrajšala, ker je nemogoč. Zdaj hodi na prakso in se še vedno ne zaveda, kako njegova mama dela v službi pa še doma gospodinjstvo vodi. On ji je rekel, da je lena. Njegova dolžnost je odnašat smeti in zložit posodo iz pomivalca. Pa je to ful pretežko. Če bo meni moj otrok rekel, da sem lena ne bo tako lepo odnesel kot svak.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:08:19
|
|
|
|
hijenca
|
Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:09:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa je ne obuješ v ene zimske čevlje...zdrsani bodo, ampak lunknje pa ne bo tako hitro. jaz sem ju danes drugi dan obula v zimske. Tale ideja sploh ni slaba. Zimski škornji so res bolj trpežni. Glede bunde pa je res najbolje, da ji kupiš še eno. Jaz sem imela do zdaj vedno srečo, da smo eno dobili, da jo je imel za doma eno pa za vrtec. Če je bila sila je bila tudi tista za doma dobra za vrtec, ker ni bila uničena. Zdaj pa ima samo 1. Bom videla, če bo dovolj, če ne pa bom jaz tudi mogla kakšno še nabavit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:09:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. O vročini govorimo, če je merjena pod pazduho in preseže 37° C. V ustih izmerimo za 0,2° C višjo, v danki za 0,6° C, v ušesu pa 0,5° C višjo vrednost. KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:12:54
|
|
|
|
barbaw
|
Hijenca ti pelji Vida k zdravnici, da ne bo potem kaj hujšega. Tako visoka vročina ni nastala iz nič. Gregor, Omar, Tilen, Eva in Taja Smo že pri 7-ih mesecih. joooj kam beži čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:25:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem. bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:35:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem. bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu... Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila. Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Naty sm pogledala tvoje fotke od sobice . Full lepo. A to si sama narisala? Res obladaš. Ti pa maš enih talentov. Petje,risanje.... Ja bi mi blo prov fajn če bi mi pršla neki narisat,sam to ti vzame verjetn kr neki časa ane? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IN Tud jest pa Gaja se pridružijeva čestitkam IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: mraz je , mi kaže da je zunaj -3,6 stopinje, prej je blo pa že skoz -4 . Kaj bo šelo, ko bo šlo takole dol: na kateri nadmorski si pa ti doma?????Pri nini je sigurno kako stopinjo manj. Jah kaj pa vem,dons sva do devetih spale, Gaja,to mi deli . Zdele sm bla pa na terasi pa je prov prijetno,mamo tak sonček, da sploh ni neki mrzlo. Stanje na TR Joj jest sm že v minusu,pa komi je bla porodniška .Estrella jest tud nisem nikol v limit hodila,zdej sm pa skoz v njem . O Špelin@ tvoja pika pa uničuje čevlje. Ja ene delavske ji res kup . SS super kruh,upam da ga men tud rata spečt, si mi lušte naredila. A Manca pa špago dela Grem še naprej brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:51:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Jaz sem tudi že čisto pod štromom, pa kaj ko P začne delat komaj ob 13.30.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:55:54
|
|
|
|
hijenca
|
TAJI ZA 7 MESECEV EVI, TILNU, OMARJU IN GREGORJU ZA 6 MESECEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ti samo upej, da jih bo pol tud, ko bo enih 15 let stara čaki no, a že pri 15 ih al kaj Kje pa ti živiš? Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu. Hvala Bogu , da zivim kjer zivim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 10:59:16
|
|
|
|
špelin@
|
hijenca, bom fajn stiskala pestke za Vidka Drugače sem pa jaz zdajle čisto A veste, da sem šla po netu vohljat za eno kolegico (sem šla gledat, če se je vmes kaj javila), potem pa naletim na post še ene, ki jo poznam, in izvem prekrasno novičko Ma sem res vesela, je ena taka res zlata mamica in bodo imeli še enega Juhuhu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:01:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Jaz sem tudi že čisto pod štromom, pa kaj ko P začne delat komaj ob 13.30. pokliči dežurnega, sigurno je ali pa na urgenco....v PO peljem otroka kar na urgenco, če P ne dela....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?