|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
19.11.2008 9:57:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz imam pa bolnika doma. Videk ima 38,5 vročine, pa ne vem kaj naj nardim. A mu naj dam svečko ali raje Calpol??

Bogi Videk user posted image  user posted image user posted image user posted image  Jaz zaenkrat še dajem kar svečke, če je sila. Po Calpolu mi je 1x fajn bruhnil user posted image

Enako. Dokler otrok še ne stiska ritke, ko zagleda svečko, dam raje svečko, če bi bilo pa ponoči, pa calpol, da jo ne bi rakačla s previjanjemuser posted image

Bi bilo najbolje, da bi ga k zravniku spravila. A se kaj joka?

Zdaj je flaško spil, pa je čisto OK, nič trenutno ne joka. Igra se v ležalniku.

Ti mu pridno čisti noseka, da mu ne bo šlo naprej na pljuča in ušesa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 801
19.11.2008 9:57:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: eole

pojedla je kakih 10 žličk, ne prav veliko.. je bilo pa prvič sem pa to pomslila.đ

****, mi imamo naslednjič posvetovalnico pri devetih mesecih. cepljenje je pa potem pri enem letu.

10 žličk...jaz toliko korenčka naenkrat še nisem dala. Ker zapira, ga dam po ene 2-3 žličke med krompir.

SS ja res je pravi sonček mala Manca user posted image zelo lepe slikceuser posted image

hijenca, jaz dajem Daleron sirup.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*Mislim, da bo tvoja gimnastičarka Naša še vztraajno noge vkup tiši

Ti samo upej, da jih bo pol tud, ko bo enih 15 let stara

čaki no, a že pri 15 ih al kaj

barbaw, naši malčki imajo praktično vsak dan drugo vzgojiteljico... Je ful bolniških, potem se pa menjajo in krožijo... Poleg tega jih je premalo in je bila zadnje dni pomočnica vzgojiteljice kar cele dni sama z otroki, samo vmes je prišla druga vzgojiteljica na hitro nekaj zaigrat na kitaro...
So pa kljub mrazu ogromno zunaj, tudi ko je bilo slabo vreme, so izkoristili vse trenutke brez dežja. Imajo žal tako majhno igralnico, da je zunaj zanje bolje. Se pozna nov zakon, ko ima drugi otrok v vrtcu zastonj, ogromno ljudi je to izkoristilo. Prej je bil v naših vrtcih vedno prostor, zdaj pa gneča, da se ti zrola...

Tudi naši...včeraj je bil sine cel od blata, kot prašič...ker skačejo po zelo bogi travi, z blatnimi čevlji po igralih in toboganu, potem se še lovijo in porivajo...ma bi mogla prav poslikat ga...hlače in bunda katastrofa

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 802
19.11.2008 10:00:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Stane pa naprimer Rota virus tukaj  manj kot 30 euro obe dozi...user posted image user posted image  Cepivo je pa isto sem pogledala...

Zakaj taka razlika v ceni??user posted image
????????? A dej ga lomit... user posted image
Spelin@: Supergi... men se je to redno dogajalo pri sinu.. ampak sem kupovala une v sparu in podobno ta pocen, potem sem preracunala, da me v bistvu vec stanejo kot eni dobri, in vzdrzljivi...

Od takrat mu kupim ene take ta pocen za na igrisce in za " unicit" in ene res kvalitetne ( firmo) za v solo... Pa se mi kar obnese....

Ampak so pa tud otroci razlicni moja mala pa nobenih cevljev ne unici....pa ravno tako divja in brca...ene sandalce in superge ima ze od julija pa so kot 1 teden noseni user posted image
Sine pa... ja glih 1 teden ima lahko une ta pocen pa so uniceni user posted image  
Eh, mala je uničila tako ta drage kot ta poceni - ene so stale 10 EUR, une bolj močne pa skoraj 30... user posted image  Pa so kasirale ta drage večjo luknjo v krajšem času!!!!!! user posted image  V dveh bogih dneh.
Ta večja pika ni nikoli tako uničila čevljev.

Ne vem... pol je taka kot moj sine...Ali se z njo pogovori al pa res kake mocne cevlje...

Sej pravim moj se je sedaj unesel. Ampak zadnjic sva pa tud midva imela en ruker...
Je sel molit z unimi supergi za 400 funtov ( ma to je pol delavske place tuki) te naj bi bili namrec samo za solo..Adidaske.
In seveda so mu jih ukradli.user posted image user posted image

O.k. ker se je to zgodilo prvic sem mu sla kupit nove ampak sem mu tud rekla ce se enkrat tako nespametno ravna bo hodil bos al pa v unih za zobo brcat...

Mah te otroc tud pri skor 14 letih nic ne mislijo, da jim starsi tezko kupimo kako bos pricakovala od en male pupe v vrcu... da bo mirkala.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
19.11.2008 10:00:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kje pa ti živiš? user posted image  Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 804
19.11.2008 10:01:02   
špelin@
Tudi naši...včeraj je bil sine cel od blata, kot prašič...ker skačejo po zelo bogi travi, z blatnimi čevlji po igralih in toboganu, potem se še lovijo in porivajo...ma bi mogla prav poslikat ga...hlače in bunda katastrofa

No, potem me ti razumeš, če ti povem, da vsak večer perem bundo od tamale... Zato pa moram nabavit še eno toplo, ker ima prav zimsko samo eno... Ki je nonstop usrana!!!!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 805
19.11.2008 10:02:29   
špelin@

Kje pa ti živiš? user posted image  Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu. user posted image

Me kar zmrazi... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 806
19.11.2008 10:03:12   
kasso
špelin@, zakaj pa je ne obuješ v ene zimske čevlje...zdrsani bodo, ampak lunknje pa ne bo tako hitro. jaz sem ju danes drugi dan obula v zimske.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
19.11.2008 10:04:27   
Katina
Vse naj naj za polovični rojstni dan:

Gregor user posted image user posted image user posted image
Omaruser posted image user posted image user posted image
Tilenuser posted image user posted image user posted image
Evauser posted image user posted image user posted image

Ko bom našla čas bom tudi kaj prebrala do takrat pa sončen pozdravček .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 808
19.11.2008 10:05:31   
špelin@
****, saj v tem je štos, da se tako majhnemu ne da dopovedat, da mora pazit in kako mora pazit... Zraven me pa ni, da bi jo vmes kdaj opozorila. Čez celo poletje smo bili vse dopoldneve na igralih, pa nikoli ni tako uničila obutve user posted image  Res sem jo pa ob prvih znakih drajsanja po tleh pač opomnila, tako mimogrede. To strašno uničevanje čevljev se je začelo šele v zadnjih tednih... Prej so bili tudi ogromno zunaj z vrtcem, ampak so čevlji ostali celi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 809
19.11.2008 10:06:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ne vem... pol je taka kot moj sine...Ali se z njo pogovori al pa res kake mocne cevlje...

Sej pravim moj se je sedaj unesel. Ampak zadnjic sva pa tud midva imela en ruker...
Je sel molit z unimi supergi za 400 funtov ( ma to je pol delavske place tuki) te naj bi bili namrec samo za solo..Adidaske.
In seveda so mu jih ukradli.user posted image user posted image

O.k. ker se je to zgodilo prvic sem mu sla kupit nove ampak sem mu tud rekla ce se enkrat tako nespametno ravna bo hodil bos al pa v unih za zobo brcat...

Mah te otroc tud pri skor 14 letih nic ne mislijo, da jim starsi tezko kupimo kako bos pricakovala od en male pupe v vrcu... da bo mirkala.

Tale je pa malo huda. Greš molit in ostaneš brez čevljev. user posted image  Vem, da se morate sezuti in mi je čisto jasno, da nekdo ni imel težkega dela, samo ne gre mi v glavo nespoštovanje vere.  Si te pa predstvaljam kako si bila vesela. user posted image  Jaz gledam mojega svaka, ki jih ima 17 in tak jezik, da bi mu ga jaz skrajšala, ker je nemogoč. Zdaj hodi na prakso in se še vedno ne zaveda, kako njegova mama dela v službi pa še doma gospodinjstvo vodi. On ji je rekel, da je lena. user posted image  Njegova dolžnost je odnašat smeti in zložit posodo iz pomivalca. Pa je to ful pretežko. Če bo meni moj otrok rekel, da sem lena ne bo tako lepo odnesel kot svak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
19.11.2008 10:06:30   
špelin@
špelin@, zakaj pa je ne obuješ v ene zimske čevlje...zdrsani bodo, ampak lunknje pa ne bo tako hitro. jaz sem ju danes drugi dan obula v zimske.

Bom poskusila user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 811
19.11.2008 10:07:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Vse naj naj za polovični rojstni dan:

Gregor user posted image user posted image user posted image
Omaruser posted image user posted image user posted image
Tilenuser posted image user posted image user posted image
Evauser posted image user posted image user posted image

Ko bom našla čas bom tudi kaj prebrala do takrat pa sončen pozdravček .

O lej jo user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 812
19.11.2008 10:07:57   
špelin@
Tale je pa malo huda. Greš molit in ostaneš brez čevljev. user posted image  Vem, da se morate sezuti in mi je čisto jasno, da nekdo ni imel težkega dela, samo ne gre mi v glavo nespoštovanje vere.  Si te pa predstvaljam kako si bila vesela. user posted image  Jaz gledam mojega svaka, ki jih ima 17 in tak jezik, da bi mu ga jaz skrajšala, ker je nemogoč. Zdaj hodi na prakso in se še vedno ne zaveda, kako njegova mama dela v službi pa še doma gospodinjstvo vodi. On ji je rekel, da je lena. user posted image  Njegova dolžnost je odnašat smeti in zložit posodo iz pomivalca. Pa je to ful pretežko. Če bo meni moj otrok rekel, da sem lena ne bo tako lepo odnesel kot svak.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 813
19.11.2008 10:08:19   
hijenca
Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 814
19.11.2008 10:09:11   
barbaw

Tale ideja sploh ni slaba. Zimski škornji so res bolj trpežni. Glede bunde pa je res najbolje, da ji kupiš še eno. Jaz sem imela do zdaj vedno srečo, da smo eno dobili, da jo je imel za doma eno pa za vrtec. Če je bila sila je bila tudi tista za doma dobra za vrtec, ker ni bila uničena. Zdaj pa ima samo 1. Bom videla, če bo dovolj, če ne pa bom jaz tudi mogla kakšno še nabavit.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 815
19.11.2008 10:09:13   
špelin@
Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan.

O vročini govorimo, če je merjena pod pazduho in preseže 37° C. V ustih izmerimo za 0,2° C višjo, v danki za 0,6° C, v ušesu pa 0,5° C višjo vrednost.

KLIK

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 816
19.11.2008 10:12:54   
barbaw
Hijenca ti pelji Vida k zdravnici, da ne bo potem kaj hujšega. Tako visoka vročina ni nastala iz nič.

user posted image  Gregor, Omar, Tilen, Eva in Taja

Smo že pri 7-ih mesecih. joooj kam beži čas

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 817
19.11.2008 10:25:06   
kasso

ja mene bi že panika pri taki vročini user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka

Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem.

bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 818
19.11.2008 10:35:26   
barbaw

ja mene bi že panika pri taki vročini user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka

Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem.

bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu...

Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke  v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila.

Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 819
19.11.2008 10:45:50   
Anonimen
Dobro jutro.

Naty sm pogledala tvoje fotke od sobice user posted image user posted image user posted image . Full lepo. A to si sama narisala? Res obladaš. Ti pa maš enih talentov. Petje,risanje.... Ja bi mi blo prov fajn če bi mi pršla neki narisat,sam to ti vzame verjetn kr neki časa ane?

user posted image

user posted image user posted image user posted image          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA 7 DOPOLNJENIH

IN
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV

Tud jest pa Gaja se pridružijeva čestitkamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa še to: mraz je , mi kaže da je zunaj -3,6 stopinje, prej je blo pa že skoz -4 user posted image . Kaj bo šelo, ko bo šlo takole dol:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  na kateri nadmorski si pa ti doma?????Pri nini je sigurno kako stopinjo manj.

Jah kaj pa vem,dons sva do devetih spale,user posted image user posted image user posted image  Gaja,to mi deliuser posted image .  Zdele sm bla pa na terasi pa je prov prijetno,mamo tak sonček, da sploh ni neki mrzlo.

Stanje na TRuser posted image  Joj jest sm že v minusu,pa komi je bla porodniškauser posted image user posted image user posted image .Estrella jest tud nisem nikol v limit hodila,zdej sm pa skoz v njemuser posted image .

O Špelin@ tvoja pika pa uničuje čevlje. Ja ene delavske ji res kupuser posted image .

SS super kruh,upam da ga men tud rata spečt, si mi lušte naredila. A Manca pa špago delauser posted image

Grem še naprej bratuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
19.11.2008 10:51:09   
hijenca

Jaz sem tudi že čisto pod štromom, pa kaj ko P začne delat komaj ob 13.30.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 821
19.11.2008 10:55:54   
hijenca
TAJI user posted image  ZA 7 MESECEV
EVI, TILNU, OMARJU IN GREGORJU ZA 6 MESECEV user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.11.2008 10:59:04   
Anonimen

Hvala Bogu , da zivim kjer zivim. user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
19.11.2008 10:59:16   
špelin@
hijenca, bom fajn stiskala pestke za Vidka user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa jaz zdajle čisto user posted image  A veste, da sem šla po netu vohljat za eno kolegico (sem šla gledat, če se je vmes kaj javila), potem pa naletim na post še ene, ki jo poznam, in izvem prekrasno novičko user posted image  Ma sem res vesela, je ena taka res zlata mamica in bodo imeli še enega user posted image  Juhuhu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 824
19.11.2008 11:01:00   
kasso

Jaz sem tudi že čisto pod štromom, pa kaj ko P začne delat komaj ob 13.30.

pokliči dežurnega, sigurno je ali pa na urgenco....v PO peljem otroka kar na urgenco, če P ne dela....

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?