barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zame sem že kupila ene copate, ampak moram počakat do novega leta, ker vse zavijem, da je za otroke to en poseben čar, da vsakemu dedek mraz nekaj prinese. O, fina ideja, mogoče tudi meni prinese copate Čeprav bi bolj rabila kakšen fajn modrček Aja, a veste, da sem včeraj kar s tabelim pogledala: moja mala pika je v dveh tednih uničila dva para superg, ene celo bolj močne!!! Očitno v vrtcu zunaj drgne s prsti po tleh (zgornji del), mogoče ko se vozi na plastičnih tovornjakih, ker je bila skozi vse plasti luknja Drugače pa praktično nerabljene superge!!! Morala ji bom kupiti delavske s kapicami na prstih, ker je prvič obula nove škorenjce in so tudi že nekaj zdrajsani O modercih raje ne bi, ker ga jaz pa res nujno rabim, ampak moram počakat, da neham dojit in potem grem v nabavo. Pa hišni copati imajo že luknjo na vrhu, pa ene zimske hlače in bundo, pa ene škornje al pa gležnarje tudi rabim.....seznam je kar dolg.....a ne vem sploh, če mi bo zneslo kaj kupit. O uničenih supergah pa no comment...tudi moja dva sta jih poleti uničila, ker sta vozila poganjalce po asfaltu, a jima nisem dala druge....ko sta šla v akcijo sta obula kar tiste z luknjo, ker če ne bankrotiraš. Moj spisek bi tudi bil dolg, ampak na srečo ni tako nujno in bo postajal vedno daljši. Glede uničenih čevljev pa jaz tudi ne bi. Za doma ni panike, samo za vrtec pa moraš dati take, ki so celi, pa še mrzlo je in da ne omenjam vlage na tleh. Jaz bi mogla kupit zimske škornje za našega. Večina otrok v vrtcu jih že ima. Naš itak uniči po min. 4komade letno, al pa jih preraste in je učinek isti; mami kupi nove Moj spisek je tako dolg, da sega sigurno do Rogoze, če ne dalj Moram pa malemu zimske čevlje kupit, to je prva stvar Mi imamo na leto 2 št. noge. Joj kaj še čaka nove mamice in nas. A se spomniš časa, ko je bilo treba vsak drugi oz. tretji mesec kupovat nove copate, ker je noga tako hitro rastla. Uf!!!! Stroški, stroški, stroški, .... Čevlje se mi pa zdi, da kupujem celo leto. Če bi porazdelila vsak par na en mesec jih zapolnim več kot pol.