|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
19.11.2008 9:31:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zame sem že kupila ene copate, ampak moram počakat do novega leta, ker vse zavijem, da je za otroke to en poseben čar, da vsakemu dedek mraz nekaj prinese.

O, fina ideja, mogoče tudi meni prinese copate user posted image  Čeprav bi bolj rabila kakšen fajn modrček user posted image

Aja, a veste, da sem včeraj kar s tabelim pogledala: moja mala pika je v dveh tednih uničila dva para superg, ene celo bolj močne!!! Očitno v vrtcu zunaj drgne s prsti po tleh (zgornji del), mogoče ko se vozi na plastičnih tovornjakih, ker je bila skozi vse plasti luknja user posted image  Drugače pa praktično nerabljene superge!!! Morala ji bom kupiti delavske s kapicami na prstih, ker je prvič obula nove škorenjce in so tudi že nekaj zdrajsani user posted image

O modercih raje ne bi, ker ga jaz pa res nujno rabim, ampak moram počakat, da neham dojit in potem grem v nabavo. Pa hišni copati imajo že luknjo na vrhu, pa ene zimske hlače in bundo, pa ene škornje al pa gležnarje tudi rabim.....seznam je kar dolg.....a ne vem sploh, če mi bo zneslo kaj kupit.
O uničenih supergah pa no comment...tudi moja dva sta jih poleti uničila, ker sta vozila poganjalce po asfaltu, a jima nisem dala druge....ko sta šla v akcijo sta obula kar tiste z luknjo, ker če ne bankrotiraš.

Moj spisek bi tudi bil dolg, ampak na srečo ni tako nujno in bo postajal vedno daljši. user posted image

Glede uničenih čevljev pa jaz tudi ne bi. Za doma ni panike, samo za vrtec pa moraš dati take, ki so celi, pa še mrzlo je in da ne omenjam vlage na tleh. user posted image  Jaz bi mogla kupit zimske škornje za našega. Večina otrok v vrtcu jih že ima. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.11.2008 9:31:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: eole

Dobro jutro.

Eno vprašanje user posted image  
mi smo včeraj prvič dali korenček. nekaj žlič je pojedla. Zvčer ni in ni hotela zaspati, potem pa se je še prebudila in jokala ..
ali je možno da jo zvija po korenčkuuser posted image

Kuhan korenček zapira.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.11.2008 9:32:35   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Jaz imam pa bolnika doma. Videk ima 38,5 vročine, pa ne vem kaj naj nardim. A mu naj dam svečko ali raje Calpol??

Bogi Videk user posted image  user posted image user posted image user posted image  Jaz zaenkrat še dajem kar svečke, če je sila. Po Calpolu mi je 1x fajn bruhnil user posted image

Enako. Dokler otrok še ne stiska ritke, ko zagleda svečko, dam raje svečko, če bi bilo pa ponoči, pa calpol, da jo ne bi rakačla s previjanjemuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.11.2008 9:33:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Me pa zanima:

A imajo ze vsi majcki po kak zobek? Mi nimamo... njegove tecnobe pa tud ne morem zobkom pripisat ker traja ze kar vec kot mesec dni, ali pac??

Pa se ce mi lahko katera pove po tem 3 cepljenju di te per, kaj pride potem? Za kdaj in zakaj so vas P narocili?
Pa kaj pri 6 mesecih gledajo v krvi in urinu? A samo osnovno krvno sliko - hemogram in uricult, ali kaj posebnega??

Naslednja posvetovalnica je pri 9-ih mesecih. Glede krvi in urina pa nimam pojma, ker to naša dela pri 9-ih mesecih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.11.2008 9:34:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zame sem že kupila ene copate, ampak moram počakat do novega leta, ker vse zavijem, da je za otroke to en poseben čar, da vsakemu dedek mraz nekaj prinese.

O, fina ideja, mogoče tudi meni prinese copate user posted image  Čeprav bi bolj rabila kakšen fajn modrček user posted image

Aja, a veste, da sem včeraj kar s tabelim pogledala: moja mala pika je v dveh tednih uničila dva para superg, ene celo bolj močne!!! Očitno v vrtcu zunaj drgne s prsti po tleh (zgornji del), mogoče ko se vozi na plastičnih tovornjakih, ker je bila skozi vse plasti luknja user posted image  Drugače pa praktično nerabljene superge!!! Morala ji bom kupiti delavske s kapicami na prstih, ker je prvič obula nove škorenjce in so tudi že nekaj zdrajsani user posted image

O modercih raje ne bi, ker ga jaz pa res nujno rabim, ampak moram počakat, da neham dojit in potem grem v nabavo. Pa hišni copati imajo že luknjo na vrhu, pa ene zimske hlače in bundo, pa ene škornje al pa gležnarje tudi rabim.....seznam je kar dolg.....a ne vem sploh, če mi bo zneslo kaj kupit.
O uničenih supergah pa no comment...tudi moja dva sta jih poleti uničila, ker sta vozila poganjalce po asfaltu, a jima nisem dala druge....ko sta šla v akcijo sta obula kar tiste z luknjo, ker če ne bankrotiraš.

Moj spisek bi tudi bil dolg, ampak na srečo ni tako nujno in bo postajal vedno daljši. user posted image

Glede uničenih čevljev pa jaz tudi ne bi. Za doma ni panike, samo za vrtec pa moraš dati take, ki so celi, pa še mrzlo je in da ne omenjam vlage na tleh. user posted image  Jaz bi mogla kupit zimske škornje za našega. Večina otrok v vrtcu jih že ima. user posted image

Naš itak uniči po min. 4komade letno, al pa jih preraste in je učinek isti; mami kupi noveuser posted image Moj spisek je tako dolg, da sega sigurno do Rogoze, če ne daljuser posted image  Moram pa malemu zimske čevlje kupit, to je prva stvar

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.11.2008 9:34:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz imam pa bolnika doma. Videk ima 38,5 vročine, pa ne vem kaj naj nardim. A mu naj dam svečko ali raje Calpol??

Bogi Videk user posted image  user posted image user posted image user posted image  Jaz zaenkrat še dajem kar svečke, če je sila. Po Calpolu mi je 1x fajn bruhnil user posted image

Enako. Dokler otrok še ne stiska ritke, ko zagleda svečko, dam raje svečko, če bi bilo pa ponoči, pa calpol, da jo ne bi rakačla s previjanjemuser posted image

Bi bilo najbolje, da bi ga k zravniku spravila. A se kaj joka?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
19.11.2008 9:35:12   
Soncnica Sandra ***

Me pa zanima:

A imajo ze vsi majcki po kak zobek? Mi nimamo... njegove tecnobe pa tud ne morem zobkom pripisat ker traja ze kar vec kot mesec dni, ali pac??
Naša ima dva spodaj, se mi pa močno zdi, da prihaja še kakšen na zgornji strani, ker je ful jokava zadnja dva dni user posted image

Pa se ce mi lahko katera pove po tem 3 cepljenju di te per, kaj pride potem? Za kdaj in zakaj so vas P narocili?
Midve imava naslednji pregled konec januarja, torej pri dopolnjenih 9ih mesecih, samo takrat bo samo kontrola teže, višine, pregled pri P, cepljenja ni. Naslednje cepljenje je ob enem letu, mislim pa da takrat cepijo proti ošpicam, mumpsu in rdečkam, nisem pa prepričana.
Pa kaj pri 6 mesecih gledajo v krvi in urinu? A samo osnovno krvno sliko - hemogram in uricult, ali kaj posebnega??
To ti pa ne vem povedat, ker nisem vprašala, ampak po mojem samo osnovno krvno sliko, ker midve sva dala ful mal vode pa je rekla, da je ok, da rabijo čisto malo za user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.11.2008 9:36:14   
Estrella*

Me pa zanima:

Naslednja posvetovalnica je pri 9-ih mesecih. Glede krvi in urina pa nimam pojma, ker to naša dela pri 9-ih mesecih.

Pri nas tudi in sem vprašala, zakaj eni pri 6m, pa je rekel,da  se njemu zdi bolj smotrno pri 9m, ko je GH že praktično uvedena in se vodi, če se otrok zadostno prehranjujeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.11.2008 9:38:31   
Soncnica Sandra ***
Je pa pravi sonček tale tvoja pupika, vedno nasmejana user posted image

Zadnja dva dni je full jokava, tako da lepim slikice ko je nasmejana, da še sebe v dobro voljo spravim user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.11.2008 9:38:35   
Soncnica Sandra ***

SS slikice tvoje pupe pa so user posted image

Hvala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 785
19.11.2008 9:39:59   
Soncnica Sandra ***

Pri nas tudi in sem vprašala, zakaj eni pri 6m, pa je rekel,da  se njemu zdi bolj smotrno pri 9m, ko je GH že praktično uvedena in se vodi, če se otrok zadostno prehranjujeuser posted image

Ma ti P si niso niti v eni stvari enotni user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 786
19.11.2008 9:40:57   
barbaw

kasso, saj jaz bi ji obula iste superge, ampak ej zunaj mraz in je sta ven pokukala dva prsta v nogavici... Iz obojih parov!!!!!!!! user posted image  Škoda, da jih je user posted image  že odnesel v kontejner, da jih nisem prej poslikala... Bi se zgrozile, res user posted image  Jaz česa takšnega v takem obsegu še nisem videla! Res ne vem, kaj naj... A naj v vrtcu rečem, da naj jo malo opozorijo?? Ker drugi otroci nimajo zdrajsanih konic, sem posebej pogledala po klopco user posted image

Lahko rečeš vzgojiteljici, samo ne vem, če bo zaleglo. Delavske čevlje na nogo pa bo. user posted image  Boš se mogla malo pogovorit z njo. Pa ne razumem kako jih je lahko uničila, če je tak mraz zunaj. V našem vrtcu je tako malčkov, ker so vsi zboleli al kaj. user posted image  Pa vzgojiteljica je bila cela 2 tedna v službi, zdaj pa je že 3. teden na bolniški. Da me ne bo katera zdaj narobe razumela, ampak sem jezna, ker so dali prvo vzgojiteljico samo začasno, ker je ta ki je zdaj ni prišla iz porodniške, zdaj pa je ni. Otrokom je ful hudo, če menjajo vzgojiteljice. Se prav bojim kaj se bo zgodilo drug mesec, ker bo še druga šla, ki je nadomeščala drugo vzgojiteljico na porodniški, moj škrat pa je ful navezan na njo. V 2 mesecih novi vzgojiteljici. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.11.2008 9:41:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Itak user posted image  100 ljudi - 100 čudi, 100 dohtarjev - 100 različnih navodil in obravnav...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.11.2008 9:41:26   
Soncnica Sandra ***
Evo naša je po 3,5urah končno mrknila, zdej gre pa mami cunje pobrat pa zložit pa peglat, če se mi bo dalo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 789
19.11.2008 9:41:36   
Anonimen
ss: Tale kruh je pa..... njamiiiiiiuser posted image user posted image . Kuhinja koker se vidi tud 1A cist po mojem okusu, samo jaz tako tle lohka samo sanjam...

Mala pikica pa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca: ti mu kar orenk noska spucaj pa daj nekaj za vrocino in poklici P...da ti svetuje ali bi ga sla pokazat al ne..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eole: se pravi cepljenja od 6 meseca do 1leta ni?

Ma mi tok mimo ker gledam, da grem po obeh planih cepljenja, sej do zdej sem ugotovila da je tukaj vse isto sam se nekaj vec stvari cepijo...

Stane pa naprimer Rota virus tukaj  manj kot 30 euro obe dozi...user posted image user posted image  Cepivo je pa isto sem pogledala...

Zakaj taka razlika v ceni??user posted image

Spelin@: Supergi... men se je to redno dogajalo pri sinu.. ampak sem kupovala une v sparu in podobno ta pocen, potem sem preracunala, da me v bistvu vec stanejo kot eni dobri, in vzdrzljivi...

Od takrat mu kupim ene take ta pocen za na igrisce in za " unicit" in ene res kvalitetne ( firmo) za v solo... Pa se mi kar obnese....

Ampak so pa tud otroci razlicni moja mala pa nobenih cevljev ne unici....pa ravno tako divja in brca...ene sandalce in superge ima ze od julija pa so kot 1 teden noseni user posted image
Sine pa... ja glih 1 teden ima lahko une ta pocen pa so uniceni user posted image  

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
19.11.2008 9:43:33   
barbaw

Naš itak uniči po min. 4komade letno, al pa jih preraste in je učinek isti; mami kupi noveuser posted image Moj spisek je tako dolg, da sega sigurno do Rogoze, če ne daljuser posted image  Moram pa malemu zimske čevlje kupit, to je prva stvar

user posted image  Mi imamo na leto 2 št. noge. user posted image  Joj kaj še čaka nove mamice in nas. A se spomniš časa, ko je bilo treba vsak drugi oz. tretji mesec kupovat nove copate, ker je noga tako hitro rastla. Uf!!!! Stroški, stroški, stroški, .... user posted image  Čevlje se mi pa zdi, da kupujem celo leto. Če bi porazdelila vsak par na en mesec jih zapolnim več kot pol. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
19.11.2008 9:44:01   
Estrella*

nikoli bili, nikoli ne bodo. Na to se kar pripravi. Tu sem dobila pumpce za Andraže, ko smo bile v nemčiji, me je nadrla, če sem normalna, da tako malemu otroku(2leti) dajem steroide in to vsak dan. Pred 6letom gor tega ne dajejo, če astma ni ddokazana.

Neposredna povezava do sporočila: 792
19.11.2008 9:45:42   
Soncnica Sandra ***

Soncnica Sandra ***, mmmm, kako mamljivo izlgeda kruhek user posted image  In pridna pomočnica user posted image

Ti tudi sama pečeš kruh, če se prav spomnim. Koliko pa ga spečeš na enkrat, mislim koliko kg da dobiš ven?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.11.2008 9:45:52   
špelin@
barbaw, naši malčki imajo praktično vsak dan drugo vzgojiteljico... Je ful bolniških, potem se pa menjajo in krožijo... Poleg tega jih je premalo in je bila zadnje dni pomočnica vzgojiteljice kar cele dni sama z otroki, samo vmes je prišla druga vzgojiteljica na hitro nekaj zaigrat na kitaro...
So pa kljub mrazu ogromno zunaj, tudi ko je bilo slabo vreme, so izkoristili vse trenutke brez dežja. Imajo žal tako majhno igralnico, da je zunaj zanje bolje. Se pozna nov zakon, ko ima drugi otrok v vrtcu zastonj, ogromno ljudi je to izkoristilo. Prej je bil v naših vrtcih vedno prostor, zdaj pa gneča, da se ti zrola... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.11.2008 9:47:14   
Anonimen

Me pa zanima:

Aha pol bom jaz tud tako naredila...pri 9 mesecih.user posted image user posted image

Pozdravi mi toplo dr. Casermana.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
19.11.2008 9:48:59   
špelin@
Stane pa naprimer Rota virus tukaj  manj kot 30 euro obe dozi...user posted image user posted image  Cepivo je pa isto sem pogledala...

????????? A dej ga lomit... user posted image
Spelin@: Supergi... men se je to redno dogajalo pri sinu.. ampak sem kupovala une v sparu in podobno ta pocen, potem sem preracunala, da me v bistvu vec stanejo kot eni dobri, in vzdrzljivi...

Od takrat mu kupim ene take ta pocen za na igrisce in za " unicit" in ene res kvalitetne ( firmo) za v solo... Pa se mi kar obnese....

Ampak so pa tud otroci razlicni moja mala pa nobenih cevljev ne unici....pa ravno tako divja in brca...ene sandalce in superge ima ze od julija pa so kot 1 teden noseni user posted image
Sine pa... ja glih 1 teden ima lahko une ta pocen pa so uniceni user posted image  
Eh, mala je uničila tako ta drage kot ta poceni - ene so stale 10 EUR, une bolj močne pa skoraj 30... user posted image  Pa so kasirale ta drage večjo luknjo v krajšem času!!!!!! user posted image  V dveh bogih dneh.
Ta večja pika ni nikoli tako uničila čevljev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.11.2008 9:51:03   
barbaw

Evo naša je po 3,5urah končno mrknila, zdej gre pa mami cunje pobrat pa zložit pa peglat, če se mi bo dalo

Si me spomnila, da moram dat prat. Me je pa moj včeraj spomnil, da sem pred 2 letoma govorila kako lahko moja tašča vsak dan pere in tudi večkrat dnevno. Evo me zdaj, še malo pa bom jaz tudi toliko prala. Za odtenek manjkrat perem, ker imam večji boben, ona pa ima res majhen boben. Bi jaz hitro menjala stroj, če bi bila možnost.

Neposredna povezava do sporočila: 797
19.11.2008 9:51:08   
barbaw

Ma mi tok mimo ker gledam, da grem po obeh planih cepljenja, sej do zdej sem ugotovila da je tukaj vse isto sam se nekaj vec stvari cepijo...

Manjše plače? Kao manj razvita država? Bog ve, kaj so si izmislili, da je tako. Tako kot mene razkuri, ko imajo v Nemčiji in AVstriji ful boljše plače in vse je v trgovinah ceneje ali pa primerljivo z našimi cenami. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.11.2008 9:51:13   
barbaw

barbaw, naši malčki imajo praktično vsak dan drugo vzgojiteljico... Je ful bolniških, potem se pa menjajo in krožijo... Poleg tega jih je premalo in je bila zadnje dni pomočnica vzgojiteljice kar cele dni sama z otroki, samo vmes je prišla druga vzgojiteljica na hitro nekaj zaigrat na kitaro...
So pa kljub mrazu ogromno zunaj, tudi ko je bilo slabo vreme, so izkoristili vse trenutke brez dežja. Imajo žal tako majhno igralnico, da je zunaj zanje bolje. Se pozna nov zakon, ko ima drugi otrok v vrtcu zastonj, ogromno ljudi je to izkoristilo. Prej je bil v naših vrtcih vedno prostor, zdaj pa gneča, da se ti zrola... user posted image

To je drugo, ampak vrtec ima omejitev koliko otrok je lahko v njem. Naš ima samo 2 skupini, ki sta polni do fula pa je dovolj prostora za otroke, pa še več bi jih lahko bilo pa ne bi bilo panike. Ven pa zdaj res ne hodijo dosti. Na začetku niso veliko hodili, ker so prišli novi otroci in imajo probleme z oblačenjem in ... sploh če je smao ena vzgojiteljica. Ma upam, da se bo to pošlihtalo. V naši občini so vsaj tako pametni, da so začeli s širjenjem vrtca in bo še en oddelek jasli pa mislim, da 2. starostno obdboje, v našem pa tudi pride še dodatni oddelek, ko bodo začeli zidat, samo ne vem za katero starost.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 799
19.11.2008 9:55:43   
hijenca

Bi bilo najbolje, da bi ga k zravniku spravila. A se kaj joka?

Zdaj je flaško spil, pa je čisto OK, nič trenutno ne joka. Igra se v ležalniku.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?