|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
19.11.2008 8:02:26   
Anonimen
Sicer pa to je forum vsak lahko pise kar ga je volja, jaz sem sam povedala , da men ni smesno in zakaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
19.11.2008 8:15:47   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: ne vem kje smo pravzaprav bili, ti si enostavno kot Merlyn Monro poležavala v banji s peno in razlagala, da moraš še nujno k frizerjuuser posted image Pol smo bile pa pr frizerju ......To sem sanjala že kar nekaj časa nazaj, kmalu po kasso in Anitkiuser posted image
Jaz razumem, da sanjam ljudi, ki jih poznam, ampak Anitke še v življenju nisem videla, v sanjah pauser posted image

user posted image user posted image user posted image No tolk o tem... js morm res k frizerjuuser posted image user posted image user posted image . Pa kopam se tud rada z veliko pene user posted image user posted image user posted image ...

**** sej tale vic je bl blondinkam namenjen, v tem je fora ker je policajka blond user posted image . Tko da po moje MARTINA tule ne bi bla jezna. Js blondinka pa tud nisem jezna user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.11.2008 8:21:29   
kasso
Dobro jutro!

Rada bi povedala, da policaje spoštujem (moj je rezervni), ampak vici so pa drugo. Po naravi sem blond, pa so mi vici o blondinkah zelo smešni. Kaj pa Bosanci so manjvredni, ker so nam vici o Mujotu in Hasotu smešni, pa da ne govorim o Črnogorcih....
Martina, tebe pa imamo še vedno rade  user posted image , čeprav se kakšnemu vicu nasmejimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.11.2008 8:21:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P.

ja na recept jih dobiš.
midve sva že dobile novo dozico

Soncnica Sandra ***: Kok kaplc pa dajeta user posted image

Midve imava sicer Plivit D3 in ji dajem po 3 kaplice, kader seveda ne pozabim, kar se mi zadnje čase zelo pogosto dogaja user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.11.2008 8:23:29   
Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image user posted image user posted image          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA 7 DOPOLNJENIH

IN
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV

Tudi z moje in Mančine strani, pa prišparajte kakšen kos torte še za naju user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 730
19.11.2008 8:25:21   
Anonimen
Naty: Sej jaz nisem spoh jezna.... user posted image user posted image  samo izrazam svoje mnenje...

Me pa zanima kako se tvoj sine zdej ko imasta GH odziva??

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
19.11.2008 8:27:17   
kasso

user posted image

user posted image user posted image user posted image          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA 7 DOPOLNJENIH

IN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV

Tudi z moje in Mančine strani, pa prišparajte kakšen kos torte še za naju user posted image

oo kaka lepa čestitka. Se pridružujem lepim željamuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.11.2008 8:27:40   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

NATY: sem Manci pokazala slikice od tvojega Žana pa se je kar smejala zraven, tako da Žanu sporoča: zdej si ta pravi, zdej ko znaš sedet, se bova pa lažje menila iz oči v oči user posted image , ne prej ko sem te mogla nekam dol gledat user posted image
Pa hitro se "pocajtej"!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

oooo kolk bo Žan navdušen user posted image ! Zdej se bosta pa res lahk kej dogovorila tkole na višini user posted image !
Ampak veš tale naš hrošč se je res od Mance nalezel... dons spet pokonc ob 5.40 user posted image . Sej nisem zaspanka, ampak do ene sedmih mi je pa prej kr pasalo spat no. Pa včeri sta mela očitno spet oba tečen dan, js sm sumila zobke, ker si je ful dlesni drgnil pa jokal, ampak še zmer ni nič...
Jaz sem pa upala, da se bo Manca od Žana nalezla, pa mal dalj zjutrej potegnila, pa noče. No sej ob 6ih je kar OK, sam kar je pa pred 6 pa je zame tu mač zgodej .
Tud jz sumim zobke, ker je bla res na orto tečka, še nikoli tako. Pa če je v kako stvar malo bolj ugriznila je kar jokat začela, tako kot da bi jo bolelo user posted image .
Pa tko čudno tud že kako dva dni

user posted image

OČILO: Estrella*
Jaz sem sanjala Naty v banji in to brez kopalkuser posted image , ANitko in kasso. Ja to se ti dogaja,če preveč al pa premal visiš na rruser posted image Sem ti poslala.

Kolk sm se pa zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image . A to smo ble skupi not al kaj???user posted image user posted image user posted image

Čestitke Taji, Evi, Gregorju, Tilnu in Omarju user posted image user posted image user posted image user posted image !

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.11.2008 8:29:30   
kasso
Vedno hvalim Varjo, kako ni nikoli problemov ponoči, no in to noč pa user posted image user posted image user posted image , jok in jok. Spala je le v naročju, ko sem jo polegla pa user posted image . šele ob 05:30 mi je kapnilo, da so pa mogoče zobki in zgleda, da res, ker ko sem ji namazala s Calgelom je zaspala in še vedno spi.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 734
19.11.2008 8:31:50   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Mi smo tokrat bolje spali, je bil mir med drugo in pol šesto user posted image

Grem zdaj malo brat, pa bom sproti od novejših proti starejših komentirala, do koder bom sploh prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
19.11.2008 8:43:49   
Soncnica Sandra ***

Aja pa še to: mraz je , mi kaže da je zunaj -3,6 stopinje, prej je blo pa že skoz -4 user posted image . Kaj bo šelo, ko bo šlo takole dol:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  na kateri nadmorski si pa ti doma?????Pri nini je sigurno kako stopinjo manj.

Mal pod 500 nadmorske. Bom poiskala točne podatke pa ti javim, šefica!
Pa veš kaj mi je zanimivo, tu nikoli nismo imeli megle, to jesen pa imamo tolko megle, da jo še v življenju nisem videla.
No danes je nimamo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 736
19.11.2008 8:43:59   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Vedno hvalim Varjo, kako ni nikoli problemov ponoči, no in to noč pa user posted image user posted image user posted image , jok in jok. Spala je le v naročju, ko sem jo polegla pa user posted image . šele ob 05:30 mi je kapnilo, da so pa mogoče zobki in zgleda, da res, ker ko sem ji namazala s Calgelom je zaspala in še vedno spi.

Bogica. Tud pri nas je bilo tako preteklo noč.
user posted image user posted image user posted image  da bojo zobki čim prej ven

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 737
19.11.2008 8:44:19   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ naša hiša ni zidana in ne morem nič dol zbijat razen vrhnjega dela ometa. Potem pa smo že na zemlji. Imamo kao zdravo gradnjo izpred 50-ih let, samo tista teta, ki je nam prodala hišo ni imela denarja za kkurjavo, ker hiša sploh ni bila izolirana in je pač kot je. Je pa finta, da dokler nismo vsega izolirali ni bilo plesni, ker je toplota vsepovsod uhajala in ni bilo panike, zdaj pa toplota ostaja notri, mraz ne more več v hišo, pa še okna imamo plastična in je nastal problem. Ogromno luftam ampak je tole puščanje v kopalnici naredilo eno ..... Saj se bomo rešli tega. Jaz sem vedno z arekino umila pa ni bilo več problema.
A tvoja pika violino igra? Kako ji gre? Ko se spomnim na mojo nečakinjo in njene vaje je user posted image . Kako je to cvililo. user posted image

Mi imamo tudi staro hišo, pa če te prav razumem, plesen umivaš z varekino?

Joj darila, jaz pa imam le še 18 eur plusa na računu...pa še toliko obveznosti user posted image . V soboto ima nečakinja mojega 10. RD. Dva tedna sem jo spraševala kaj si želi in potem mi reče, da si želi imeti ušeska za na smučarsko čelado. OK si mislim, to bo za zraven, še pove mi, da jih imajo v intersportu. Zdaj pa imam en velik problem, ker so menda ta ušeska ful draga (samo rožički so 25 eur...imajo v PO, a ušesk nimajo) in jih nikjer ne dobimuser posted image . Pa še en kup RD v decembru, pa dedek mraz obdaruje pri nas tudi vse otroke prijateljev in sorodnikov, in domače ta odrasle....ampak padejo malenkosti, ker za kaj večjega ni evrčkov. Zame sem že kupila ene copate, ampak moram počakat do novega leta, ker vse zavijem, da je za otroke to en poseben čar, da vsakemu dedek mraz nekaj prinese.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.11.2008 8:45:41   
Soncnica Sandra ***
No pri nas zgleda, da bomo spet imeli "ta siten" dan. V kar koli Manca ugrizne, pa da je malo bolj trdo, začne jokat, zgleda da jo res zobki dajejo.

Sem ji zdele dala malo dalerona, da bo potem ko bo šla na dopoldanski počitek vsaj pančala lahko, če bo daleron kaj prijel.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 739
19.11.2008 8:52:28   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Punce, kakšno mate kaj mnenje o hojicah? Že uporabljate, al sploh boste, al ne? Mene ni prepričala... po moje je ne bom nabavla....
Jana, Nejc jo uporablja, ne? esem vidla slikico....

Mi je ne bomo uporabljali. Glede mnenja pa sem neopredeljena

Aja, fotke s srečanja ...zelo lepe, , sem vam pa favš za tako široka srečanja... vas je lepo pogledat na slikcah...

Zakaj pa ne greš na srečanje??? Ok, Estrella je malo daleč za 10h zjutraj, kaj pa drugam?

Ker je blo vedno nekaj vmes...al pa nisem vedela pravočasno...user posted image

Ne bomo uporabljali. Pediatri je tudi ne odobravajo, v razvojni pa odsvetujejo.
Baje imajo otroci lahko probleme s stopanjem, ker hodijo kot baletke - po prstih.
Enako škodljive se mi zdijo gugalnice za med vrata, takšne, ko v njih stojijo.

Hvala vsem za odgovore, jaz sem tak že povedala, iz teh razlogov tudi moja princesa ne bo tega uporabljala...

evo sem popapala en kaki ravnokar, pa se spomnim, da ste ne že dajale ...
Kako ste pa gga pripravle? Me zanima, verjetno ga lahko dat spasiranega tud zmrznit.? jih mama za izvoz, Taja pa ga papa kot velika...bi ji rada še kdaj kasneje dala...

evo tole me muči ...še vedno,.......
Sem ji ga zjutraj nardila z jabolkom in keksom...nisem folgala zajemat, je kr hotla v skledico zlest

Čmrlika, a si kar vse skupaj zmiksala?

Ja jabolko sem prej na drobno zribala , pol pa vse zmiksala...user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 740
19.11.2008 8:53:04   
špelin@
Najprej čestitam Taji, Evi, Omarju, Tilnu in Gregorju!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, dober star blondinsko-policajski vic, ki v stripovski obliki itak bolj pride do izraza user posted image  ****, samo hec je, tega tudi MARTINA25 ne more zamerit, no user posted image  Vici so pa večinoma kar vsi lahko razumljeni žaljivo: od Janezkovih, do raznih farških, pa dohtarskih, Mujo-Haso variant, gorenjskih, pa vse do tistih, ki prikazujejo, kako nesposobne so ženske v prometu,... TO SO VICI!!! user posted image  Ne smemo jih resno jemat, ker bi se samo brez potrebe žrli.

Estrella*, ti pa imaš nore sanje user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Glede cestitk za 6 mesecev .... hmm...no mi ne damo nic na to pa ne bom nic huda ce me kar spustite...user posted image user posted image   

A bejž, bejž... Ne boš rekla, da ti srček ne zaigra, ko pomisliš, da je tvoj mali fantek že pol leta v tvojem naročju user posted image

Naty*, mmm, ko si ravno omenila suhe slive, meni so ful zadišale... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Zdaj grem pa vilo od hrčkov spucat, potem pa Housa gledat. Se še ni začel, je pe vedno Preverjeno.

Lahko noč pa lepo spite pa naj se hroščki nič ne budijo!!!!

Tvojim hrčkom se pa prav krasno godi user posted image

Ah, sem na 25. strani obupala in ne grem bolj za nazaj brat... Če je kaj pomembnega, mi namignite. Moram posesat stanovanje user posted image

Aja, tilči in valentina2006, dobro opravite danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 741
19.11.2008 8:56:15   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P.

ja na recept jih dobiš.
midve sva že dobile novo dozico

Soncnica Sandra ***: Kok kaplc pa dajeta user posted image

Midve imava sicer Plivit D3 in ji dajem po 3 kaplice, kader seveda ne pozabim, kar se mi zadnje čase zelo pogosto dogaja user posted image

Hvala, da si me spomnila, bi tud jaz pozablauser posted image

kasso: zobki??? Matej tud prav, da je naša že par dni tečka ravno zaradi zobenjauser posted image Ampak zaenkrat ni nič videti, da bi se kaj na dlesi dogajalo.

O stanju na TR ne bi. Bo pa ta mesec za 100 eu vije, ker ne bo obroka za avto registracijouser posted image Januarja bom pa še 140eu dodatno v +, ker se izteče trajnikuser posted image user posted image Mogoče bo pol kaj bolje, ker sedaj grem do konca v limit. Pa nikoli v življenju nisem tega počelauser posted image

ss: Logatec je na 500m, mislim 495user posted image pa je velikokrat v megli. Tud pri nas na 600m se kdaj prikrade in letos jo je kar nekaj. Mislim, da se vračajo časi iz 80 destih, ko je bila koraj cela SLO v meglo zavita

Neposredna povezava do sporočila: 742
19.11.2008 8:56:30   
Čmrlika
Evo nisem uspela skoz prit...bom še kasneje...moja pikica je auf...jo gre mami polubčkat, ker danes praznuje 7 mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 743
19.11.2008 8:59:08   
špelin@
Zame sem že kupila ene copate, ampak moram počakat do novega leta, ker vse zavijem, da je za otroke to en poseben čar, da vsakemu dedek mraz nekaj prinese.

O, fina ideja, mogoče tudi meni prinese copate user posted image  Čeprav bi bolj rabila kakšen fajn modrček user posted image

Aja, a veste, da sem včeraj kar s tabelim pogledala: moja mala pika je v dveh tednih uničila dva para superg, ene celo bolj močne!!! Očitno v vrtcu zunaj drgne s prsti po tleh (zgornji del), mogoče ko se vozi na plastičnih tovornjakih, ker je bila skozi vse plasti luknja user posted image  Drugače pa praktično nerabljene superge!!! Morala ji bom kupiti delavske s kapicami na prstih, ker je prvič obula nove škorenjce in so tudi že nekaj zdrajsani user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 744
19.11.2008 9:07:37   
jana81

user posted image

IN

še od mene in Nejca 

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 745
19.11.2008 9:08:23   
špelin@
Nič ne bo z mojim sesanjem, ker je princ mrknil user posted image  In to na igralni podlogi, je celo manj težil kot prejšnje dni user posted image
Grem kaj prigriznit.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 746
19.11.2008 9:08:33   
Soncnica Sandra ***
Evo, da vidim, če mi bo uspelo prilepit eno slikico moje kuharske pomočnice user posted image

user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 747
19.11.2008 9:11:10   
Soncnica Sandra ***
Evo, pa še ena:

user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 748
19.11.2008 9:14:05   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zame sem že kupila ene copate, ampak moram počakat do novega leta, ker vse zavijem, da je za otroke to en poseben čar, da vsakemu dedek mraz nekaj prinese.

O, fina ideja, mogoče tudi meni prinese copate user posted image  Čeprav bi bolj rabila kakšen fajn modrček user posted image

Aja, a veste, da sem včeraj kar s tabelim pogledala: moja mala pika je v dveh tednih uničila dva para superg, ene celo bolj močne!!! Očitno v vrtcu zunaj drgne s prsti po tleh (zgornji del), mogoče ko se vozi na plastičnih tovornjakih, ker je bila skozi vse plasti luknja user posted image  Drugače pa praktično nerabljene superge!!! Morala ji bom kupiti delavske s kapicami na prstih, ker je prvič obula nove škorenjce in so tudi že nekaj zdrajsani user posted image

O modercih raje ne bi, ker ga jaz pa res nujno rabim, ampak moram počakat, da neham dojit in potem grem v nabavo. Pa hišni copati imajo že luknjo na vrhu, pa ene zimske hlače in bundo, pa ene škornje al pa gležnarje tudi rabim.....seznam je kar dolg.....a ne vem sploh, če mi bo zneslo kaj kupit.
O uničenih supergah pa no comment...tudi moja dva sta jih poleti uničila, ker sta vozila poganjalce po asfaltu, a jima nisem dala druge....ko sta šla v akcijo sta obula kar tiste z luknjo, ker če ne bankrotiraš.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 749
19.11.2008 9:16:12   
eole
Dobro jutro.

Eno vprašanje user posted image  
mi smo včeraj prvič dali korenček. nekaj žlič je pojedla. Zvčer ni in ni hotela zaspati, potem pa se je še prebudila in jokala ..
ali je možno da jo zvija po korenčkuuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?