baby22
|
pozdravljena, no pri meni je bilo pa tako: ko sem prišla živet k fantu, na začetku je bilo vse kul in smo nekako shajali(ona je kuhala kosilo jaz sem pomila,kdaj sem tudi jaz kuhala,ko je bila v službi...) potem pa kar naeknrat popoln preobrat, ko nama je s fantom na pultu pustila 3 mesece pretečene hrenovke(sem šla v smeti preverit datum, ker so bile čisto posušene) in zraven nama je dala listek,da naj vse pojeva,da nje ne bo,ker je šla na kosilo. mislim pravi !!!! to lahko naredi le umsko zaostala oseba. potem nama je začela zaklepati kuhinjo, kopalnico... in sva se odločila, da si v kleti urediva 2 sobi-kuhinjo in spalnico, kopalnica je bila že od prej in da bova mi2 dol pa da bovse o.k.pa ni bilo tako. aja zraven naju živi v hiši še partnerjev brat z družino,ki pa ima celo nadstropje zase. skratka mi2 sva bila v tej družini črni ovci! ko pa je prišel ,je bila pa spet vsa sladka, vendar smo se kmalu zopet skregali. potem so bile še položnice, ki so se kljub temu, da smo živeli tam v 3 nadstropjih, mi2 samo 2 sobi in kopalnica, plačevale po osebah.... ker pa je ona pravi je vsak večer v celem nadstropju prižgala vse luči, točila toplo vodo,.... in smo se spet kregali... itak pa je ona taka,da bi tisto hišo (čeprav je 1/2 od brata in partnerja ) odnesla s seboj v grob... grdo rečeno ampak taka je...rajši vidi,da smo mi na cesti,kot pa da bi nam odstopila delež,ki nam pripada.ima pa ljubimca,ki ima svojo hišo in bi šla komot k njemu, ali pa v spodnji šštuk,kjer sva bila mi2, saj tam se ne da živet z ker je zelo veliko vlage... u glavnem jaz sem jih vseh skupaj imela poln kufer in sem šla s partnerjem in nazaj domov.čeprav nas je sedaj 7 v stanovanju in se precej drenamose boljše razumemo, jaz nisem več toliko živčna,... in to je zelo velik dosežek...saj se veliko bolje počutim... vendar pa poleg tega da je kar velika gužva in pa še nobene zasebnosti bomo kmalu začeli iskati kako stanovanje z ugodno najemnino, saj se mi vedno bolj dozdeva, da se moja mami (ki ga rada pije-skoraj vsak dan pride domov pijana) vtika v mojega in v mene koliko perem... mislim 3 stroje na teden, s tem da zraven operem še kaj od brata in sestre...pravi da je to preveč, da se špara,....itak se pri nas vedno špara, pa tako ali tako nič nimajo! mislim da je bolje, da preden dobita gresta na svoje, ker so ZELO redke tiste tašče ki so resnično prijazne in niso hinavske!!! ne vem morda pa imaš ravno ti tako.... čeprav jo težko najdeš, to je zame tako kot v tako velikem kupu sena kot je velika hiša najti šivanko!!!! no sem se pa razpisala, uglavnem upam da se boste imeli vi kaj boljše, kot smo se imeli mi!!! veliko sončka za vse!!!